USD / CAD teljesítmény magasabb egy lassú napon a piacokon

Amint elkezdem írni ezt a cikket, az USD / CAD új napi csúcsokat nyom meg, és csak mintegy 7 mérföldnyire van az egyik nyereség-megbízásomtól. Nagyon csendes napot vártam a devizapiacon, ami volt. Szerencsére volt egy-két kivétel, amelyek közül az USD / CAD egy. Míg a többi nagy pár alig mozdult ma, az USD / CAD eddig körülbelül 68 magasságot szerzett. Nagyon lenyűgöző az év ezen időszakában! Nézze meg ezt a napi táblázatot:

 

USD / CAD napi diagram

A mai árakció nemcsak az előző napi két bár legmagasabb pontjait vette át, de egy nagyon fontos lengőmagasság jelenleg tűz alá kerül. Az árfolyamnak mindössze 12 magra van szüksége ahhoz, hogy megtörje ezt a fontos szintet, amelyet piros karikával jelölnek a fenti diagramon.

 

Kíváncsi lehet, miért olyan fontos ez a szint. Látja, valószínűleg sok stop loss megrendelés van rakva közvetlenül e magas szint fölé. Vagyis állítsuk meg a hiányzó kereskedők veszteségeit. Lehet, hogy sok rövid kereskedő már bezárta pozícióit, de vannak, akik továbbra is tartják ezeket az eladási pozíciókat, abban a reményben, hogy az ár megfordul, hogy újra lehúzza az árat. Tehát, ha az ár megsérti ezt a fontos szintet (1.35885), sok kereskedő kénytelen lesz vételi tranzakciókat végrehajtani, amikor a stop loss megbízásai elindulnak, és plusz üzemanyagot adnak a tüzes bika trendhez, amely már most is lángol a vevőknél. Bár egy ilyen szünet követése korlátozott lehet az év ezen szakaszában, az új évben bizonyosan lehet némi agresszív követés, amikor a piaci részvétel sűrűbb lesz. Mielőtt megvizsgálnánk a kereskedelem beállításait, vizsgáljuk meg a pár heti diagramját:

 

USD / CAD heti diagram

Nyilvánvaló, hogy a bullish piaci szereplők irányítják a piacot. Egyik tanárom egyszer megtanított arra, hogy ne harcoljak az intézményi résztvevőkkel, akik mozgatják és irányítják a devizapiacot. Ezek a srácok milliókat és milliárdokat dobálnak az egész helyszínen, mintha ez apró változás lenne. Az új kereskedők gyakran nagy lendülettel kereskednek, ami gyorsan kimeríti a számláikat. A felsők és a fenekek szedése erős trendekben nagyon veszélyes. A trenddel való kereskedés az, ahol a nagy pénz rejlik, és ebben az esetben pontosan erről beszélek. Hetek óta az USD / CAD magasabb és magasabb mélypontokat nyomtat – ez az egészséges emelkedési trend létfontosságú jellemzője. Ebben a pillanatban a pár körülbelül 12 mérföldnyire van attól, hogy megsértse a heti (és a napi) diagram magas szintjét. Jó esély van arra, hogy még egy jót fordítson ebből a párból, ezért nézzük meg, hogyan játszhatjuk le…

 

Fogadok, hogy hatalmas technikai kereskedelemre számítasz. Nos, az egyszerűség gyakran több pénzt keres, mint bonyolultság. Itt van ismét a napi diagram:

 

USD / CAD napi diagram


Ez egy olyan kereskedelmi beállítás, amelynek lejátszása néhány hétig tarthat. Ha nincs annyi türelme, hogy ilyen sokáig várjon, ez nem biztos, hogy az Ön ideális szakmája. Valószínűleg ez a legegyszerűbb kereskedelmi beállítás, amelyet ebben a párban jelenleg használhat. Egyetértek, lehetnek finomabb bejegyzések és jobb lehetőségek az elkövetkező napokban, és talán ezeket áttekintem a következő hetekben, de itt van egy egyszerű beállításunk, amely további egy-két százalékot adhat a fiókjához a következő hetekben vagy akár néhány nap múlva, ha szerencséje van. Nem kell folyamatosan néznie, talán kétnaponta egyszer. Ha a kereskedelem nyereséges, mintegy 350 pip ponttal megtérülhet a veszteség megtérülése. Ha beállítani és elfelejteni szeretné, akkor ez is működhet. Most adtam le vételi stop megbízást 1,35790-nél, kockáztatva a számlám egy százalékát, és 1,25 százalékot megcélozva. Stop loss = 400 mag, és nyereség = 500 mag. Lássuk, hogy megy, folyamatosan frissítlek titeket. Ne feledje, hogy ennek a kereskedelemnek hetekbe telhet a cél elérése vagy a veszteség megállítása. Ne felejtsd el, hogy ne kockáztasd a pénzt, amelyet nem engedhetsz meg magadnak, hogy elveszítsd. Az deviza kereskedés kockázatos, és ez a kereskedelem (mint bármely más kereskedés) könnyen rossz irányba haladhat. Valószínűségeket kereskedünk, nem pedig bizonyosságokat. Oké, ez elég a felelősség kizárásáról szóló beszéd, most nézzük meg gyorsan az USD / JPY-t:

 

USD / JPY – a világ 2. legtöbbet kereskedett devizapárja

 

Csak az EUR / USD büszkélkedhet nagyobb likviditással, mint az USD / JPY. A mélyebb likviditás gyakran nagyobb konzisztenciát jelent az árfolyam-kereskedelem technikai elemzése terén. A mozdulatok gyakran kevésbé hullámzóak, és a stop loss elhelyezés általában pontosabb lehet, mint például egzotikus FX párok vagy áruk esetén.

 

USD / JPY napi diagram

Az USD / JPY az elmúlt néhány napban konszolidálódott. Ez a konszolidáció egy bika zászló formájában történik, amely folytatási minta. Jelenleg úgy tűnik, hogy ennek az árfolyamnak a hatalmas emelkedése még nem ért véget. Ha a pár hamarosan friss napi csúcsra emelkedik, akkor megnyithatja az utat a 121.60, majd ezt követően a 123.70, majd a 125.00 felé..

Ennyi a mai nap, kereskedőtársak. Élvezze 2016 utolsó néhány kereskedési napját!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map