Wargaming és BitPay Team Up, segít a Bitcoin elterjedésében

Az egyik legnagyobb akadály, amellyel a Bitcoinnak szembe kell néznie, az, hogy széles körben elfogadja a nagyobb vállalkozásokat. A kriptovaluta népszerű használata az online játékokban korlátozott, mert még mindig csak a töredéke a nagy iGaming-iparnak, még akkor is, ha a szerencsejáték népszerű.

Ez az oka annak, hogy nagyszerű hír hallani a Wargaming.net és a BitPay együttműködését. Az egyik legnagyobb Bitcoin fizetésfeldolgozó vállalat, a BitPay lehetővé teszi a szabadon játszható MMO játékok amerikai játékosainak, hogy virtuális aranyat vásároljanak játékon belüli vásárlásokhoz a Bitcoin használatával.

A játék a technológia egyik „gyilkos alkalmazása” lehet, és az alkalmazás segítségével ösztönzi az alkalmazást és a nagyobb mértékű felhasználást az esport népszerűsége és más online játékok. Az online üzleti tranzakciók egyszerűbb és olcsóbb módjaként a Bitcoin jobb alternatívát kínál a Wargaming játékosainak a szigorú hitelkártya-tranzakciók helyett.

Ingyenes MMO játékok rendben vannak a Bitcoinnal

A Wargaming nevet szerzett magának az MMO stratégiai háborús játékok kiváló könyvtárával. A cég játékai között szerepel a népszerű World of Tanks játék, számos változatával és spinoffjával, mint a World of Airplanes és a World of Battleships. Ezen játékok rajongói milliók száma világszerte.

Wargaming.net

A Wargaming termékeinek egyik fontos jellemzője, hogy mindannyian szabadon játszhatnak. A játékokat virtuális arany vásárlásával finanszírozzák, amelyet erőforrások és járművek vásárlására használnak a játékosok számára. Ez azt eredményezte, hogy a vállalat online boltja napi több ezer fizetést dolgozott fel.

A Bitcoin szerepe a legutóbbi partnerségben az, hogy a játékon belüli vásárlást sokkal gyorsabbá és kényelmesebbé tegye a játékosok számára. Fegyverek korszerűsítésekor vagy kiegészítő vásárlásakor már nem kell pénzügyi részleteket megadniuk, hogy pénzüket virtuális arannyá alakítsák. A Bitcoin segítségével biztonságos és gyors folyamatokra számíthatnak a BitPay segítségével.

Mit hoz a BitPay az asztalra

Itt jön be a BitPay. A 2011-ben létrehozott Bitcoin fizetési processzor a fiatal Bitcoin fizetési ágazatban van, mióta virágozni kezdett. Ez lehetőséget adott arra, hogy jobban integrálja a Bitcoin fizetési rendszereket a már meglévő fizetési infrastruktúrába. Az amerikai ügyfelek számára bevezetett Bitcoin fizetéssel a játékosoknak könnyebb dolguk lesz vásárlásaikkal.

Ezenkívül a BitPay a Wargaming partnerség részeként fizetőeszköz-pénztárcák használatát kezdeményezi. Először a BIP 70-ben, 2013-ban vezették be, ezt a sajátos Bitcoin-szabványt azért fejlesztették ki, hogy a Bitcoin-fizetéseket még gyorsabbá és biztonságosabbá tegye.

A BitPay blogbejegyzés szerint:

“Örömmel segítünk a bitcoin eljuttatásában a Wargaming játékosaihoz. A Bitcoin az online tapasztalatokra, például a játékra épül, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk a Wargaminghoz hasonló vállalatoknak használni ezt a technológiát, hogy ezek a tapasztalatok zökkenőmentesebbek, biztonságosabbak és szórakoztatóbbak legyenek a felhasználók számára.

Három észrevehető különbség van a Payment Protocol pénztárcák és a normál Bitcoin pénztárcák között.

Először a fizetési cím helyett URL-t küldünk. Az ügyfelek rákattintanak a linkre, és Bitcoin pénztárcájuk automatikusan fizetési protokoll kérést küld a linkre. Ez kiküszöböli az elírási hibák esélyét, amelyek rossz cím vagy összeg elküldését eredményezhetik. Másodszor, a Payment Protocol gyorsabbá teszi a feldolgozást a tranzakciórekord másolásával és a BitPay szerverén keresztüli újraterjesztésével. Ez biztosítja a tranzakció gyorsabb feldolgozását.

Harmadszor, a Payment Protocol használata lehetővé teszi a gyorsabb visszatérítést. Bár a Bitcoin tranzakciókat nem lehet megfordítani, további tranzakciókat lehet végrehajtani a felhasznált bitcoinok visszaszolgáltatására (a gyors visszatérítés legfőbb akadálya az ellenőrzött cím meghatározása). A Payment Protocol szabványok szerint az ügyfél pénztárcája minden egyes fizetéskor automatikusan ellenőrzött visszaküldési címet küld, amely oda-vissza csökkenti a szokásos ügyfélszolgálatot..

BitPay

A Bitcoin elfogadásának növelése az online játékokban

A Bitcoin fokozott kitettsége csak jó hír lehet. Különösen akkor van ez így, amikor az emberek működés közben látják. Ez a partnerség a Wargaming és BitPay csak a jéghegy csúcsa, mivel a Bitcoin nagyobb elfogadottságot nyer.

Az online játék ideális környezet a Bitcoin számára, hogy teljes mértékben kiaknázza képességeit, feltéve, hogy az iGaming közösség globálisan tovább növekszik. Ez már tükröződik a Bitcoin nyerőgépek, asztali játékok és még inkább növekvő figyelemben és igényben Bitcoin eSports fogadások. Bár a megközelítés eltér a többi online játékoldalról, mint például Leet, A Wargaming már több fiatal generációs fogyasztót kiszolgáltat a Bitcoin előnyeinek.

A BitPay viszont továbbra is több nevet ad üzleti és szervezési listájához, amely segített a Bitcoin fizetési technológiának való kitettségben. A fedélzeten vannak a PayPal és a NETELLER is, amelyek bizonyos online kaszinókba Bitcoin betétek küldésére használhatók, és több mint 60 000 kereskedőhöz csatlakoznak a BitPay segítségével.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map