Hogyan lehet feltörni a következő nagy ICO befektetési lehetőséget?

Az ICO a piac egyik legforróbb témája és a kriptográf befektetők kedvence, az egyedi decentralizált adománygyűjtési módszer, amely a kriptovaluták köré összpontosul. Az induló vállalatok népszerű tőkeforrása, az ICO-ban a crowdfunded kriptovaluta egy részét előre jelölik a befektetők számára, más kriptovalutákért cserébe..

Az első token értékesítést (ICO) 2013 júliusában tartotta a Mastercoin. Nemrég, 2017-ben az ICO-k annyira népszerűvé váltak, hogy csak abban az évben mintegy 6 milliárd USD gyűlt össze az ICO-k révén.

Csapatunk elkészítette a KPI-k listáját, amelyeket jól használhat, mielőtt döntene a következő ICO-befektetésről.

7 kérdés, amelyekre válaszolnia kell, mielőtt megérkezik az ICO Investment döntésére?

  • Fehér papír

Kérdés: Mi a projekt? Mi a token felépítés?

Alapvető dokumentum, amely részletezi a projekt célját. Olvassa el alaposan ezt a dokumentumot, amely meggyőző magyarázatot adhat arra, hogy miért kell létrehozni ezt a projektet, milyen célt szolgál, és hogyan fogja ösztönözni a résztvevőket.

Amit meg kell nézni egy fehérpapírban:

Amikor átmegy a fehér papíron, keresse meg a token célját abban az értelemben, hogy ez egy segédeszköz token vagy egy biztonsági. A segédprogram tokenek jelentik a jövőbeni hozzáférését a vállalat termékéhez vagy szolgáltatásához. Abban az esetben, ha egy token értéke forgalomképes eszközből származik, ez egy biztonsági token, és a szövetségi értékpapírok előírásainak hatálya alá tartozik..

Token mechanika amellyel megtudhatja az eladásra váró zsetonok számát, a puha sapkát, a kemény sapkát, a későbbiekben mennyit éget el és mennyit osztanak szét a csapat között.

A felvett alap felhasználása mint amennyit a marketing részlegre fordítanak, vagy a tényleges termékfejlesztésre fordítanak, alapvetően a dokumentumban megadott források megfelelő elosztása szükséges.

  • Csapat profil

Kik az emberek a projekt mögött?

Ismerje meg a vezető csapat hátterét. Például, ha a termék középpontjában a biokémia áll, a csapatban olyan embereknek kell lenniük, akik ezen a területen szakemberek. Ezenkívül nézze meg a LinkedIn, a Twitter és a Medium fiókok profiljait, hogy hamisak vagy valóságosak-e. Ha kevés információ áll rendelkezésre, vagy nehéz megtalálni, az negatív előjel.

  • Üzleti modell

Hogyan profitálnak a befektetők a projektből?

Keresse meg az ICO projekt által kínált megtérülést. A befektetés megtérülése (ROI) alapvetően a befektetés nyereségét vagy veszteségét méri a befektetett összeghez viszonyítva. A megtérülés ismerete biztosítja a jövőbeni befektetéshez szükséges pénzmennyiséget.

  • Közösségi elfogadás

Az emberek különösen a fejlesztőket izgatják ez a projekt??

Létfontosságú, hogy a projekt egy olyan nyílt közösségben legyen, mint a Telegram vagy a Slack, hogy a befektetők el tudjanak látni kérdéseiket. Nézze meg közösségük méretét, nemrégiben hozták létre és a tevékenységet, amelyben részt vesz. Számos más forráson is jelen kell lennie, például a Facebookon, a Twitteren, a Redditen stb..

  • Prototípus & Termék

Mi a projekt szakasza?

Alapvető fontosságú, hogy az ICO-nak már legyen prototípusa, vagy a csapat ezen dolgozik. Szüksége lenne valamire, amiben megbízhat, mielőtt befektetne egy ICO-ba. Alapvetően képet ad arról, hogy milyen ICO lesz, és ami még fontosabb, hogy a projektnek legyen mit támogatnia. Ez azt mutatja, hogy a csapat nem csak nem állt elő ötlettel, hanem haladt előre.

  • Háttechnika

Mi a token platformja?

A projekt bitcoin vagy Ethereum platformra épül? Mi az oka annak, hogy egy adott platformot választanak? Ez néhány fontos kérdés, amelyre választ kell találni. A megbízható platform azt jelenti, hogy van mire támaszkodnia és támaszkodnia a hitelességére.

  • Probléma nyilatkozat

Milyen valós problémákat old meg ez a projekt?

Megold valamilyen problémát a projekt, vagy valaki szeszélyén alapul? Általában a projekt problémameghatározása meg van határozva és megadva, de ha nem találja a problémát, amelyre megoldást nyújt, ideje gyanúsnak lenni.  

A mai piac egyik felkapott és legjövedelmezőbb lehetősége, az ICO olyan dolog, amely felhívja a befektetők figyelmét. Csak győződjön meg róla, hogy szem előtt tartja ezeket a pontokat, miközben megfelelő kutatást végez, hogy beváltsa ezt a lehetőséget.

Tehát miután meggyőződött ezekről a kérdésekről, úgy gondoljuk, hogy nagyon meg akarja törni a következő nagy profit ICO-t. Figyelje a következő cikkünket eszközök az ICO számára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map