Exkluzív interjú a vezető blockchain technológiai megoldások szolgáltatójának, a ChainUP EXUP társalapítójának

Hailong Duan, az EXUP, a ChainUP pénzügyi derivatívák társalapítója. Az internetfinanszírozás területén sok éves tapasztalattal rendelkező Duan egyszer egy jól ismert fizetési vállalat csapatát vezette, hogy elérje az egymilliárd jüan éves teljesítményt. Jelenleg az EXUP társalapítója, a blockchain pénzügyi derivatívák fejlesztésével foglalkozik.

Egy exkluzív interjúban Hailong Duan-nal, az EXUP társalapítójával, a ChainUP Financial Deratives vezető blokklánc-megoldás-szolgáltatóval elmagyarázta, hogyan tudták biztosítani a hackbiztos cseréket, és hogyan látja az ázsiai piacot az egyik legkiemelkedőbbnek közreműködő a blockchain / cryptocurrency ökoszisztémában.

  1. Röviden bemutatná nézőinknek a ChainUP-ot és azt, hogy hogyan járul hozzá a kriptográfiai ökoszisztémához?

Természetesen. 2017 szeptemberében alakult, ChainUP blokklánc-technológiai megoldás-szolgáltató és nyolc jól fejlett termékcsalád tulajdonosa. Ide tartoznak a digitális devizakereskedelem, a pénztárca, a helyzetfelismerés, az állami lánc és a konzorcium blokklánca, a bányászati ​​készlet, a blockchain felhőalapú média, a likviditás, az alkusz. Építettünk egy ipari zárt hurkot a technológiai szolgáltatástól a forgalomig és a forgalom forgalmazásáig. 

Az elmúlt 2 év alatt 300+ csereügyfelet, 100+ digitális pénztárca ügyfelet, 150+ likviditási szolgáltatási ügyfelet szolgáltunk, köztük 50 millió felhasználót több mint 20 országban Ázsiában, Európában, Amerikában és Óceániában. 

A ChainUP mögött álló csapattagok top blockchain vagy internetes vállalatoknál és intézményeknél dolgoztak a technológiai fejlesztés és az operációmenedzsment területén, és nagy tapasztalattal rendelkeznek a blockchain iparban. Alapítónk, Zhong Gengfa korábban a Baidu SNS részleg műszaki igazgatójaként dolgozott, megalapítva technikai csapatát; valamint CTO-ként szolgált Kína jól ismert P2P autókölcsönző platformján, a START-on is.

Körülbelül az elmúlt évben számos blokklánc startup leállása volt tapasztalható, POC-k, MVP-k kézbesítésével és általában működő blokklánc-megoldások megvalósításával küzdve.. Célunk olyan technikai megoldások biztosítása, amelyekre a kriptoblokk-ökoszisztéma számára nagy szükség van, így hozzájárul ehhez a kialakuló iparághoz. Arra törekszünk, hogy a legmagasabb szintű szakértelmet, a szükséges know-how-t biztosítsuk, változatosságot kínáljunk a megoldások típusaiban, és kivételes támogatást és szolgáltatást nyújtsunk a blockchain közösség számára.

  1. Nemrégiben elindított egy ETF rendszer megoldást, tovább EXUP. Tudna tájékoztatni minket erről?

Az ETF (tőzsdén kereskedett alapok) rendszermegoldása nemrégiben indult új blokklánc pénzügyi derivatív platformunkon, az EXUP-on. Az ETF-ek fontos befektetési eszköz az eszközértékelés megvalósításához. A hagyományos pénzügyi piacokon a tőkeáttételes tőzsdei alapok nagyon népszerű formája a pénzügyi derivatíváknak. A hagyományos ETF-ekkel szembeni innovációnak tekintett tőkeáttételes ETF-eknek megvan az azonnali kereskedés előnye, nincsenek fedezeti követelmények, emelik a kamatot vagy a kockázatkezelést. Ésszerű felhasználás esetén a tőkeáttételes ETF-ek következetesen felerősíthetik az alapul szolgáló index hozamát. 

Az új, exkluzív blockchain pénzügyi derivatívák márkanevének hátterén elindított ETF rendszermegoldásunk, mint minden más EXUP megoldásunk, elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinknek biztonságos, stabil és hatékony blockchain pénzügyi derivatív szolgáltatásokat nyújtson. Jelenleg az EXUP csapata világszerte több mint 10 országban és régióban 60 vállalat számára nyújtott pénzügyi derivatívákkal kapcsolatos technológiai szolgáltatásokat.

  1. Nulla biztonsági incidens az ön kezdete óta, miközben számos hackelési incidens volt még híres csereprogramokban is. Hogyan sikerült? 

A biztonság kiemelt fontosságú a ChainUP-nál, mivel megértjük, hogy az alapok biztonságának megőrzése a tőzsdék és a felhasználók legfőbb szempontja. Az elmúlt két évben, mióta megalakultunk, több mint 300 tőzsdei ügyfelet szolgáltunk ki, zökkenőmentes funkcionalitást biztosítva, nulla biztonsági esemény nélkül. Ez nem csekély mértékben járult hozzá ezen cserék áttöréséhez, akik kiemelkedtek a platformok ezrei közül.

Tőzsdei ügyletekhez a ChainUP rendelkezik speciális kockázatkezelési rendszerek összessége, a rendszer teljes körű kockázatkezelése. Ezenkívül biztosítja a pénzügyek háromirányú egyeztetését, a pénztárcák biztonságának valós idejű nyomon követését, aktív biztonsági beavatkozásokat, az eszközforgalom intelligens nyomon követését, a visszavonási blokkokat, a DDoS-támadások elleni védekezést, a forgalom megtisztítását és más 30 védelmi mechanizmust.. 

A ChainUP saját fejlesztésű AUROR szituációs tudatossági rendszere nagymértékű adatelemzést végez a felhasználói viselkedésről, többdimenziós monitorozásról, valós idejű kockázat- és fenyegetettség-felderítésről, aktívan megakadályozza a magas kockázatú magatartásokat, és rendszer-támadáselemzéseket és elfogásokat végez.

A ChainUP mélyreható együttműködést folytat több mint egy tucat globális blokklánc-biztonsági intézménnyel. Ezek a szervezetek szakmai auditjelentéseket adnak ki az ügyfelek számára, hivatalos ellenőrzési technológiát alkalmaznak, és automatikusan beolvasják a biztonsági kódokat. Több tucat biztonsági tesztet hajtottak végre a biztonsági kockázatok elhárítása, a hackelés elkerülése és az intelligens szerződések biztonságának biztosítása érdekében.

Ezenkívül a ChainUP elkülöníti az engedélyeket és többször is megerősíti a magas szintű műveleteket. Önellenőrzi az adminisztrátor viselkedését, például a rendellenes bejelentkezési ellenőrzéseket, az illetéktelen műveletek kísérletét, a nagyfrekvenciás szerver-hozzáférést és a rendellenes előrendelési magatartásokat..

A teljes kockázatkezelési és biztonsági rendszerrel örömmel mondhatjuk, hogy kétéves biztonságos üzemeltetési és karbantartási szolgáltatásokat sikerült biztosítanunk világszerte 300 ügyfél számára biztonsági események nélkül.

Mint korábban említettük, A ChainUP erős technikai háttérrel rendelkezik, több mint 100 „technológiai génből” álló csapattal a legnépszerűbb internetes vállalatok és más jól bevált blokklánc-vállalatok részéről, amelyek a legjobb technológiai szolgáltatásokat nyújtják a piacon.

  1. Hogyan látja az ázsiai piacot a potenciál és a fejlemények szempontjából?

A kriptopénzek használatának és népszerűségének növekedése élénk kriptopiacokhoz vezetett. Ez a lelkesedés a befektetők körében fokozatosan áthelyezte az érdeklődést a származékos termékek kereskedési piacára, különösen a tőkeáttétel és a szerződéses ügyletek iránti kereslet iránt. Nagyon tisztában vagyunk a piaci trendekkel, ezért indítottuk el az EXUP-ot, leányvállalatunk blockchain pénzügyi derivatívák márkáját.

Mivel a legtöbb blockchain-központú pénzügyi derivatívák fejlesztése Európában és az Egyesült Államokban zajlik, az ázsiai piacon sok a fejlődés lehetősége, és reméljük, hogy blockchain pénzügyi derivatív platformunk, az EXUP elindítása új befektetési és kereskedési csatornákat nyit meg az ázsiai ügyfeleink számára. 

  1. Gondolod, hogy 2020-ban a kriptovaluták és a bitcoin új csúcsot fog elérni?

A bitcoin felezésének és az intézményi pénzeszközök kriptográfiai eszközökbe történő beáramlásának hatása mellett a makrogazdasági helyzet erősen ösztönzi a BTC árfolyamát. A tokenek piacának vezetőjeként a bitcoin ára ezután befolyásolja a többi kriptovalutát. 

A Mérleg megjelenése világszerte megnövelte a kriptovaluták és különösen a kormányok figyelmét a CBDC-k (központi banki digitális pénznemek) fejlesztésére. Amikor a CBDC-ket kormányok hajtják végre, az MNC-k (multinacionális vállalatok) valószínűleg elfogadják azokat és a hálózati hatás révén, így a kkv-k is (kis- és középvállalkozások). Ez több utat fog biztosítani a digitális pénznemek tömeges elterjesztésére. Amint az ismert márkanevek blokklánc-technológiát alkalmaznak, vagy kifejlesztik saját állóképüket, a nem kriptográfusok egyre inkább elfogadják a kriptovalutákat.

Egy másik fronton, sok olyan fejlődő országban, ahol a helyi pénznemek ingadozóak, a kriptopénzek növekvő hasznának növekedésének lehetünk tanúi, hogy fedezzük ezt a volatilitást.. 

Mindezek a tényezők hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a bitcoin és a kriptovaluta alternatív eszközosztályként jelentős lendületet adjon.

  1. Mi következik Chainupnál?

Nemzetköziesítési terveink közepén vagyunk. A ChainUP aktívan együttműködött multinacionális szabályozó és engedéllyel rendelkező megfelelőségi ügynökségekkel a blokklánc-technológiai B2B szektorunk felhatalmazása érdekében, az ipari fejlődés felgyorsítása érdekében.

2020-ban a ChainUP Group ezen öt üzletág fejlesztésére összpontosít, nevezetesen, 

testreszabott megoldások vállalkozások számára, SaaS cloud (ChainUp Cloud) megoldások, digitális banki megoldások (HiCoin), likviditási megoldások (BitWind) és pénzügyi derivatív megoldások (EXUP).

Az 1 + 5 + N stratégia, azaz 1 fő márka + 5 független üzleti egység + N közös vállalkozás és stratégiai partnerség megvalósításával azt tervezzük, hogy elérjük az „egyetlen termékről” a „termékmátrixra” való növekedést. Mivel az ökoszisztémánkat holisztikusan építjük a blockchain technológiai szolgáltató szektorban, célunk, hogy vezető versenyző legyünk ennek az üzletnek a globális piaci részesedésére. 

És mint mindig, kiemelt fontosságú ügyfelünk az ügyfeleink, ezért a technológiánk és a szolgáltatásaink terén is a legjobbak nyújtása lesz a legfontosabb számunkra a ChainUP-nál!

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map