Exkluzív interjú Jack Ge-vel, a Cybervein [CVT] ügyvezető igazgatójával

Jack Ge A CyberVein ügyvezető igazgatója, a CyberVein általános menedzsere, ahol azon munkálkodunk, hogy összekapcsolt adatbázisokat hozzunk létre az egész világon. Az okos otthon indításának alapítója a HAX hardveres gyorsítóval 2016-ban és a londoni Imperial College posztgraduális öregdiákjai. Töltsön sok időt konferenciákra utazva, ahol elmagyarázza a DAG előnyeit a blokklánccal szemben, és hogyan működik a CyberVein hálózaton, ezért mindig keresse meg a lehetőségeket egészséges, nyílt vita a tech-ről. http://cdn.coingape.com/wp-content/uploads/2020/05/01143934/jack_ge.png

Egy exkluzív interjúban Jack Ge, az ügyvezető igazgató Cybervein, megbeszéljük a fejlesztést, a dizájnt, a titkosítási tokenomikát és a hálózat használatának előnyeit az adatbázis hatékony kezeléséhez. Olyan új témákat is megvitatunk, mint a hozzájárulás igazolása, a kibernetvein projekt jövője & sokkal több. Tehát kezdjük.

Q1. Röviden bemutatná olvasóinknak a CyberVeint és azt, hogy hogyan járul hozzá a kriptográfiai ökoszisztémához?

A Cyberveint a CV Technology nevű nonprofit szervezet finanszírozta 2017-ben Szingapúrban.

Nem vagyunk pontosan egy blockchain projekt, vagy hogy úgy mondjam, egy nyilvános lánc projekt. Nagy adatmegoldás vagyunk, amely három különálló termékből áll, amelyek a big data ipar problémáit célozzák meg,

  • PISR elosztott adatbázis adatkezeléshez
  • DAG tárolólánc a biztonság érdekében, amely a tárolásra és a biztonsági mentésre összpontosít
  • Federated Learning platform az adatok bevételszerzéséhez

Valójában nagyon különbözünk a kriptovalutáktól, amelyek teljesítményben, méretezhetőségben, biztonságban vagy decentralizációban mozognak. Inkább a valós alkalmazásokra koncentrálunk, mert,

Az emberi tényezőt nem lehet kiküszöbölni az egyenletből, a változhatatlanság és a jelenlegi technológiák betartásának gyökereire összpontosítunk – adatok.

Q2. Röviden tájékoztatná az olvasókat az építészeti tervezésről és arról, hogy ez mennyivel jobb a többi DB-kezelő platformon?

Három termékből álló nagy adatplatform felépítésének oka az, hogy egyre nagyobb aggodalmak vannak az adatvédelem, a biztonság és a bevételszerzés körül. Valójában volt egy incidensünk Kínában, néhány hónappal ezelőtt, amikor egy programozó csak néhány sor kódot törölt, és dollármillióknyi adatot veszítettek. És egyébként nem mi jöttünk vele, hanem a Google állt elő az eredeti ötlettel.

Ez alapvetően egy biztonságosabb adatbázis, ahol a privát tárhely folyamatosan fejlődik az Federated Learning és a DAG hálózat biztonsági mentéséből. Az összevont tanulás biztonságos és megfelelő környezetet biztosít az adatok bevételszerzéséhez. A gépi tanulás munkafolyamatának megváltoztatása, mert a központosított adatgyűjtés sok problémával jár.

Rendelkezünk a PISR elosztott adatbázissal, amely biztosítja, hogy minden adat tartalmazza az összes olyan műveletet, amely különösen alkalmas a vállalkozások számára. A DAG hálózat biztonsági mentést biztosít egy nyilvános blokkláncon.

Az adatbázis állapotát a konzorcium rögzíti, de a biztonsági másolatot a DAG hálózaton tárolja és széttöri..

Elosztva van, és a munkafolyamat más. De az összevont tanulás során vannak olyan modelljeink, amelyeket a helyi terminálon oktattak ki. 

A blokkláncunk nem csúcsteljesítményű, mert az elsődleges tároláshoz központosított szervereket használnak. Ennek kompromisszumával azonban javítottunk a biztonságon és a skálázhatóságon. Sőt, modellünk teljes megoldást kínál a meglévő vállalkozások számára.  

Q3. Tudna többet mondani a Cybervein működési mechanizmusáról? Hogyan működik a hozzájárulás igazolása?

Jack Ge – A hozzájárulás igazolása hasonló a tárolás igazolásához. Ezenkívül a nyilvános DAG tárolása opcionális. Az adatbázis mondjuk magában a vállalat szerverében található, de ami ezzel jár, választhatja a DAG hálózat használatát. Az adatbázis tükröződik és biztonsági másolatot készít a DAG hálózatról.

Ha közreműködővé válnék, akkor jutalmaznának érte. És minden egyes adatért, amelyet a szövetségi tanulás céljából kivesznek, jutalmaznék érte is.

Hálózatunkban ez csak 1 és 0 és megosztott fájl. Ez biztonsági szempontból kiküszöböli az Achilles-sarkot azáltal, hogy megszünteti a támadások ösztönzését. 

Q5. A Cyberveinnek van felhasználási esete az orvostudomány kutatásában is. Hogyan járulhat hozzá egy olyan helyzethez, mint jelenleg?

Jack Ge – Az orvosi iparban valóban sikerült mindhárom terméket egy nagy adatplatformként tesztelni. A Cyberveint nem egyedül fejlesztettük. Volt egy laboratóriumunk a kínai Zhejiang Egyetemmel, ahol kidolgoztuk a forráskódot. 

Az egyik első dolog, amit kipróbáltunk, az egyetem orvosi intézetével volt egy nagy adatteszt során. Ez alapvetően olyan, mint az összes adat összegyűjtése panaszproblémák nélkül. Tegyük fel, hogy ennek a járványnak a kapcsán sok problémával találkoztunk. Megvan ez a QR kód rendszer, ahol az emberek egy városból beolvashatják a kódot, és bebizonyíthatják magukat, hogy biztonságban vannak a városon belül. Elment egy másik városba, és 14 napos karanténban kellett tartózkodnia. Az adatbázisok kibékültek egymással.

Alapvetően a teljesítményre áldoztunk egy kicsit a biztonság és a skálázhatóság érdekében.

Q6. Észrevettük, hogy a CVT 2020-ig a legjobban teljesítő érmék közé tartozik. Hogyan reflektál erre? Szerinted mi ment jól neked ebben az évben?

Főleg azt hiszem, mert az R&A D labor befejezte az elosztott adatbázist. Megtettük a PoC konszenzust és befejeztük az összevont tanulás adatkezelését. Megvan a blokklánc, amely úgy működik, mint egy időgép, amely tárolja az adatbázis állapotát és műveleteit. 

Emellett rendelkezünk az üzleti vállalkozás adatbázis-támogatásával saját oldalláncaik és tokenjeik létrehozásához. Teszteltük platformunkat egy tenger gyümölcseit kínáló társasággal és jegyértékesítő céggel, ahol sikerült létrehozniuk saját zsetonjaikat üzleti tevékenységük és célkitűzéseik megvalósítása érdekében..

CVTUSDCVT / USDT árdiagram az Okex-en (TradingView)

Fejlesztettük a számlavezetést, az SDK-t, az API-t és futó szilárdságon alapuló intelligens szerződéseket is kínálunk. Sőt, a blockchain böngészőnk hozzáférést kínál decentralizált alkalmazásokhoz, amelyek blokklánc kiterjesztésként használhatók a krómon is.

Q7. Hogyan működik az adatok bevételszerzése a Cyberveinben?

Jack Ge – Jelenleg fejlesztés alatt áll a DAG hálózat integrálása az elosztott adatbázisunkba. Kitaláltuk a PoC-t, van egy szavazási rendszer, hogy minden token-tulajdonos választhasson közreműködőt a hálózatban, és megjutalmazzák őket. Úgy gondolom, hogy az eddig tesztelt tokenomika elég jól működik.

Van egy adatszolgáltatónk, amelynek fizetnie kell a tároló közreműködőinek a tárolásáért, az adatgyűjtő pedig tokent fizet az adatszolgáltatónak és a tárolónak, mert mondjuk egy kórházból vesznek adatokat orvosi fejlesztésre.

Az adatszolgáltató szintén fizet a modellért, ha üzleti megállapodása van. Úton vagyunk a token terjesztés meghatározása felé. Ezenkívül a „Cybervein” -ből származó összes bevételt a hálózatban lebonyolított tranzakciókból fogjuk levonni, és az összes token ki lesz égve.

Az amerikaiak így növelték a NASDAQ értéküket, és így fogjuk csinálni. Bonyolult egyensúlyt kívánunk fenntartani a jelképes ár és a technológiai fejlődés között.

Q8. Hogyan oldja meg csapata a koronavírus zárolását, és ez befolyásolja-e az ütemtervet?

Jack Ge – Világszerte több különböző helyszínünk van. Jelenleg Kínában, Shenzhenben van az alapvető menedzsment csapat, de vezető fejlesztő csapatunk a Zhejiang Egyetem laboratóriumában van. 

A két csapat munkáját az év elején befolyásolta a járvány terjedése, de a lazaság, a távirat és a zoom a barátaink. Valójában ez időt takarított meg a mindennapi ingázáson, és minden elég jól működik. Ennek ellenére a marketing csapatot mélyen érintette.

Ha nem lett volna a világjárvány, hatalmas tervünk volt egy hatalmas hackathonra. Bár ezeket a dolgokat még nem tették meg, az interneten elég jól teljesítettünk.

Az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Indiában, Törökországban, Svájcban és Japánban elhalasztották a globális találkozót és a hackatont. Úgy tűnik, hogy a világjárvány világszerte kontroll alatt áll, és remélhetőleg újra mozgásba lendülünk.

Q9. Mi következik a Cybervein számára?

Jack Ge – 2019 elején Dubajba mentünk egy adatcsere-fejlesztési versenyre, hogy felépítsük a Smart Dubai blokkláncát. A teljes modellünk hiányossága miatt azonban a versenyen a második helyre kerültünk. 

Egy évvel előre a Cybervein most már támogatja a fejlett AI (mesterséges intelligencia) és IoT (tárgyak internete) modelleket, valamint adatbázis-kezelő megoldásokat kínál a cégeknek. 

Amikor a járvány véget ér, a Dubai Expo-val együttműködve „jegyértékesítési megoldást” fogunk nyújtani. Szerintem ez óriási a világ egyik legfényűzőbb és legnagyobb kiállításán. A marketing csapat széleskörű elismerésre és partnerségre törekszik az elkövetkező hónapokban. 

Élőben elkaphatja Jacket és a Cybervein csapatát YouTube-csatorna a Crypto Beer over következő epizódjában, ahol a Blockchain fejlesztésének különféle témáit vitatják meg. 

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map