Society 3.0: Exkluzív interjú Tim Draperrel Akshay Aggarwal, a Blockchained India társalapítója

Tim Draper amerikai kockázatitőke-befektető /uploads/2019/07/22194330/timDraper.png

Fedezze fel a társadalom jövőjének ütemtervét Akshay Aggarwal, a Blocumen Studios & Blockchained India & Tim Draper milliárdos befektető a „Society 3.0” című podcast-sorozatában közismert nevén „Bitcoin srác”. Tim sci-fi befektetéseiről ismert, valamint a Draper University és a Draper Associates alapítója. Tehát itt van egy kivonat a podcastról, és minden fontos pontot, amelyet nem hagyhat ki. A Society 3.0 célja megérteni a jelenlegi társadalom fejlődését boldogabbá, egyre decentralizáltabbá és a társak közötti kereskedelem oszlopává..

Interjú

K: Minden ország kormánya számos biztosítással foglalkozik. Hogyan használható a Blockchain ebben az ágazatban?

Átalakul a bank, a pénzügy és a kereskedelem. A kormány minden országban számos biztosítással foglalkozik, például egészségügyi ellátással, munkavállalói kártérítéssel, munkabiztosítással, nyugdíjakkal stb. Nos, mindig vannak olyan emberek, akik akadályozzák a korrupciót, a hibákat és a tisztességtelenséget. Ha ezeket a Bitcoin és a Blockchain segítségével intelligens szerződéssel valósítják meg, akkor tökéletes biztosítási modellünk lehet, amely hatékonyabb, eredményesebb és igazságosabb biztosítást eredményez, amelyet az egyén nem képes megrontani. A kormányok szerte a világon kezdték felismerni, hogy a verseny a pénzért, a vállalkozókért és a világ üzleti vállalkozásaiért folyik, nem pedig az akkori fizikai határokért. Tehát minél hatékonyabbak és eredményesebbek a kormányok, annál természetesebben fognak gravitálni az emberek, mert akkor a kormányzati kormányzás nagy része virtuális lesz. 

K: Sok ország kezd része lenni ennek a hatalmas forradalomnak, de vannak olyan országok, amelyek ettől elhárítanak. Mi a véleményed erről? (jól választanak-e)

Azok a országok, amelyek ezt a technológiát alkalmazzák, várják az ország fejlődését, ami pozitív előrelépés, de az olyan országok, mint Kína, még mindig előrelépést jelentenek. Nos, van egy elnökük, aki meg akar győződni arról, hogy minden ellenőrzés alatt áll, és így korlátozza az embereit abban, hogy használják ezt a technológiát, amely szerintem káros lesz. Azt gondolom, hogy hosszú távon az összes kínai tudja, hogy ez valóban fontos a gazdaságuk számára, és decentralizált valutával rendelkező szabad piacot akarnak. Ezt a jövőbeli világot akarják, ahol kitalálhatják és létrehozhatják, és új dolgok kipróbálásával pénzt kereshetnek. Egy olyan ország, mint Málta, a világ kriptoközpontja akar lenni. Nos, Svájccal a farkas tigrissel kezdtek, de túlszabályozni kezdték, és így mindenki távozott. De most vissza akar térni. 

Szerintem általában a szabályozás korrupciót szül és a dereguláció szabadságot lehel. Nyitottaknak kell lennünk a kormányzás és a gondolkodás más formái iránt. Nos, ez egy izgalmas időszak, és azt hiszem, egy globálisabb, békésebb és szeretetteljesebb világ felé tartunk, mert ezek a földrajzi határok egyre értelmetlenebbé válnak. Óriási lehetőség ez egy új kormányzási forma számára, amelynek versenyeznie kell polgáraiért. Kezdik felismerni, hogy a pénz, a vállalkozók, az állampolgárok és a vállalkozásokért versenyeznek, nem pedig a fizikai határokért és a földért.

K: Mi a véleményed arról, hogy a Legfelsőbb Bíróság megsemmisíti a kriptovaluta-társaságok banki szolgáltatásainak tilalmát a központi bankok részéről?

Azt hiszem, India Legfelsőbb Bírósága nagyon bölcs volt a döntésében. Hosszú távon az ország javára és a világ javára is gondolnak. A Bitcoin annyira fontos mindenki számára, hogy ez a decentralizált világ minden határát megnyitja. Sokkal könnyebb lesz üzletet kötni, határokon átnyúlóan kommunikálni, határokon túli fizetést fizetni az embereknek. Ez valóban egy teljesen új gazdaságot nyit meg. 

Ez az egyik legjobb idő a világon, ha változást közvetítek, vállalkozó, kockázati tőkés vagy valaki, aki valóban meg akarja mozgatni a világot, mert ez az új technológia nyitott, átlátható és globális, tökéletes nyilvántartást vezet és elkezdhet a világot sokkal automatizáltabbá, sokkal egyszerűbbé teheti. A gazdaságok robbanni fognak nyitott határai és súrlódásmentessége miatt. Ez lehetővé teszi az emberi kreativitás gyarapodását, mivel a gépek többet tudnak vállalni a mindennapi feladatokból, amelyeket újra és újra el kell végezni. Sokan tartanak ettől, de valójában fel kell fogadni. Végül is mi a jobb, mint egy gép, amely elvégzi az összes feladatot, amelyet ismételten el kell végeznie. 

K: Ön idézte: “India egyik vallást választja a másik helyett, ez engem komolyan aggaszt a különböző vállalkozások terveim miatt”, amikor az indiai kormány végrehajtotta a polgárságmódosítási törvényt, amely nagyon ellentmondásos lett. Kérjük, ossza meg a kontextust a tweet mögött.

India remek befektetési hely, rengeteg nagyszerű vállalkozóval, ötlettel és szorgalmas emberrel. De mindenekelőtt, ha léteznek olyan szabályok, amelyek az emberek egyik csoportját előnyben részesítik a másikkal szemben, sok kétséget vet fel. Az az ország, amely az egyik embertípust részesíti előnyben a másik felett, az egyik vallást a másik felett, az egyik faj vagy tekintet vagy szex a másik felett, egyik vagy másik módon kudarcot vall, mivel jobban odafigyelnek arra, hogy az egyik kiváltságosabb legyen, mint a másik, (a társadalom azon része, amely kiváltságosabb, mint a másik / a társadalom azon része, amely „szerencsésebb”, mint a másik), ami nem fenntartható. Az egyik embercsoport előnyben részesítése soha nem ösztönzi az erős gazdaságot. Az őszinte és keményen dolgozó nyitott társadalom szereti a szomszédaikat, függetlenül attól, hogy ki vagy mi, hajlamos elképesztő sikerre. A gazdaságok fellendülnek, bárhol is van szabadság, nyitottság és átláthatóság. Így a siker kulcsa egy olyan környezet megteremtése, ahol az emberek csak a hatás létrehozására koncentrálnak. 

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map