Ekskluzivni intervju s Jackom Geom, izvršnim direktorom u Cyberveinu [CVT]

Jack Ge, generalni direktor CyberVeinGeneral Manager u CyberVein, gdje radimo na stvaranju međusobno povezanih baza podataka koje se prostiru širom svijeta. Osnivač pokretanja pametnih kuća od HAX hardverskog akceleratora 2016. godine i poslijediplomski studenti Imperial College London. Provedite puno vremena putujući na konferencije objašnjavajući prednosti DAG-a nad blockchainom i kako to funkcionira na mreži CyberVein, tako da uvijek imate mogućnosti za zdrava, otvorena rasprava o tehnici.https: //cdn.coingape.com/wp-content/uploads/2020/05/01143934/jack_ge.png

U ekskluzivnom intervjuu za Jack Ge, direktor tvrtke Cybervein, raspravljamo o razvoju, dizajnu, kripto tokenomiji i prednostima korištenja mreže za učinkovito upravljanje bazama podataka. Također raspravljamo o novim temama poput dokaza o doprinosu, budućnosti projekta cybervein & mnogo više. Pa, krenimo.

Q1. Možete li ukratko predstaviti CyberVein našim čitateljima i kako doprinosite kripto ekosustavu?

Cybervein je financirala neprofitna organizacija CV Technology osnovana u Singapuru 2017. godine.

Nismo baš jedan blockchain projekt, ili tako reći projekt javnog lanca. Mi smo rješenje za velike podatke koje se sastoji od tri različita proizvoda koji ciljaju probleme u industriji velikih podataka,

  • PISR distribuirana baza podataka za upravljanje podacima
  • DAG lanac za pohranu za sigurnost koji se fokusira na pohranu i izradu sigurnosnih kopija
  • Platforma za ujedinjeno učenje za unovčavanje podataka

Zapravo se prilično razlikujemo od kriptovaluta koje pokreću bilo izvedbu, skalabilnost, sigurnost ili decentralizaciju. Radije se usredotočujemo na stvarne programe jer,

Iz jednadžbe ne možete eliminirati ljudski faktor, mi se usredotočujemo na korijene nepromjenjivosti i usklađenosti s trenutnim tehnologijama koje su – podaci.

Q2. Možete li čitatelje upoznati s arhitektonskim dizajnom i kako je bolji od drugih platformi za upravljanje DB-om?

Razlog zbog kojeg gradimo platformu za velike podatke koja se sastoji od tri proizvoda je taj što postoje sve veće zabrinutosti oko privatnosti podataka, sigurnosti i unovčavanja. Zapravo smo imali incident u Kini, prije nekoliko mjeseci, kada je programer izbrisao samo nekoliko redaka koda i izgubili su podatke vrijedne milijune dolara. I usput, nismo to smislili, Google je došao na izvornu ideju.

To je samo u osnovi sigurnija baza podataka, s privatnom pohranom koja se neprestano razvija od Federalnog učenja i izrade sigurnosnih kopija na DAG mreži. Udruženo učenje pruža sigurno i usklađeno okruženje za unovčavanje podataka. Promjena tijeka strojnog učenja jer centralizirano prikupljanje podataka donosi puno problema.

Imamo distribuiranu bazu podataka PISR koja osigurava da svi podaci navode sve radnje posebno prikladne za samo poslovanje. DAG mreža pruža sigurnosnu kopiju na javnom blockchainu.

Stanje baze podataka bilježi se u konzorciju, ali sigurnosna kopija pohranjuje se u DAG mrežu i izoštrava.

Distribuira se, a tijek rada je drugačiji. Ali u federalnom učenju imamo modele koji su zapravo obučeni na vašem lokalnom terminalu. 

Naš blockchain nije vrhunske izvedbe jer se centralizirani poslužitelji koriste za primarnu pohranu. Međutim, kompromitirajući to, poboljšali smo sigurnost i skalabilnost. Štoviše, naš model nudi cjelovito rješenje za postojeće tvrtke.  

Q3. Možete li nam reći više o radnom mehanizmu Cyberveina? Kako funkcionira Dokaz o doprinosu?

Jack Ge – Dokaz o doprinosu sličan je Proof of Storage. Štoviše, spremanje javnog DAG-a nije obavezno. Baza podataka nalazi se na recimo samom poslužitelju tvrtke, ali ono što dolazi s tim možete odabrati da koristite DAG mrežu. Baza podataka će se zrcaliti i sigurnosno kopirati na DAG mreži.

Ako bih postao suradnik, bio bih nagrađen za to. I za svaki podatak koji se izvadi za federalno učenje, i ja bih za to bio nagrađen.

U našoj mreži to su samo 1 i 0 i oštre datoteke. Ovo uklanja sigurnosnu petlju Ahilove petice uklanjanjem poticaja za napade. 

P5. Cybervein ima primjenu i u istraživanjima u medicini. Kako to može pridonijeti situaciji kakvu imamo trenutno?

Jack Ge – U medicinskoj industriji zapravo smo uspjeli ukupno testirati sva tri proizvoda kao platformu za velike podatke. Nismo sami razvili Cybervein. Imali smo laboratorij sa sveučilištem Zhejiang u Kini, gdje smo razvili izvorni kod. 

Jedna od prvih stvari koju smo testirali bilo je s medicinskim institutom na sveučilištu za probnu seriju velikih podataka. To je u osnovi poput skupljanja svih podataka zajedno bez problema s žalbama. Recimo, za ovu pandemiju naišli smo na mnoge probleme. Imamo ovaj sustav QR koda, gdje ljudi iz jednog grada mogu skenirati kôd i dokazati se da su sigurni u gradu. Otišao je u drugi grad i morao je odraditi 14 dana karantene. Baze podataka međusobno pomirene.

U osnovi, žrtvovali smo malo na performansama da bismo dobili na sigurnosti i skalabilnosti.

P6. Primijetili smo da je CVT do danas među novčićima s najboljom izvedbom. Kako vi razmišljate o tome? Što mislite da vam je pošlo za rukom ove godine?

Uglavnom, mislim da je R&D lab je zaključio distribuiranu bazu podataka. Postigli smo PoC konsenzus i završili upravljanje podacima za federalno učenje. Imamo blockchain koji se ponaša poput vremenskog stroja koji pohranjuje stanja i radnje baze podataka. 

Također imamo podršku baze podataka za tvrtku za stvaranje vlastitih sidechain-a i tokena. Testirali smo našu platformu s tvrtkom za plodove mora i tvrtkama za prodaju ulaznica, gdje su uspjeli stvoriti vlastite tokene za vođenje svog poslovanja i ostvarenje svojih ciljeva.

CVTUSDGrafikon cijena CVT / USDT na Okexu (TradingView)

Također smo razvili upravljanje računima, SDK, API, a nudimo i pametne ugovore utemeljene na čvrstom stanju. Štoviše, naš blockchain preglednik nudi pristup decentraliziranim aplikacijama, koje se također mogu koristiti kao blockchain proširenje na chromeu.

P7. Kako unovčavanje podataka djeluje u Cyberveinu?

Jack Ge – Trenutno smo u fazi izrade da bi se mreža DAG integrirala s našom distribuiranom bazom podataka. PoC smo smislili, postoji sustav glasovanja za svakog vlasnika žetona koji će moći odabrati suradnika u mreži i bit će nagrađeni. Mislim da tokenomika koju smo do sada testirali djeluje prilično dobro.

Imamo dobavljača podataka koji mora platiti pohranu za suradnike u pohrani, a stjecatelj podataka plaća tokene dobavljaču i pohranitelju podataka jer uzimaju podatke iz, recimo, bolnice za medicinski razvoj.

Dobavljač podataka također plaća model, ako imaju posao. Na putu smo definiranja distribucije tokena. Također, sav prihod koji ostvarimo od ‘Cyberveina’ preuzet će se od tih transakcija na mreži i svi će tokeni biti spaljeni.

Tako su Amerikanci pojačali svoj NASDAQ, a to ćemo učiniti i mi. Namjeravamo održati zamršenu ravnotežu između cijene simbola i tehnološkog razvoja.

P8. Kako se vaš tim snalazi u zaustavljanju koronavirusa i utječe li to na vaš putokaz?

Jack Ge – Globalno imamo nekoliko različitih lokacija. Trenutno u Shenzhenu u Kini imamo glavni upravljački tim, ali naš vodeći razvojni tim nalazi se u laboratoriju Sveučilišta Zhejiang. 

Na rad dvaju timova utjecao je početkom godine zbog širenja epidemije, ali mlitavost, brzojav i zumiranje bili su nam prijatelji. Zapravo, uštedjelo nam je vrijeme za svakodnevno putovanje na posao i sve funkcionira prilično dobro. Ipak, marketinški tim je duboko pogođen.

Da nije bilo pandemije, imali smo ogroman plan za masivni hackathon. Iako te stvari nisu učinjene, na internetu nam ide prilično dobro.

Odgođeni su globalni susreti i hackathoni u SAD-u, Velikoj Britaniji, Indiji, Turskoj, Švicarskoj i Japanu. Čini se da pandemija globalno postaje pod kontrolom i nadamo se da ćemo opet krenuti u pokret.

P9. Što je sljedeće za Cybervein?

Jack Ge – Početkom 2019. godine otišli smo u Dubai na razvojno natjecanje za razmjenu podataka za izgradnju blockchaina za Smart Dubai. Međutim, zbog nedovršenosti cijelog našeg modela, u utrci smo došli drugi. 

Godinu dana unaprijed, Cybervein sada može podržavati napredne modele AI (umjetna inteligencija) i IoT (Internet stvari), zajedno s pružanjem rješenja za upravljanje bazama podataka tvrtkama. 

Kad pandemija završi, surađivat ćemo s Dubai Expoom kako bismo osigurali “rješenje za prodaju ulaznica”. Mislim da je to ogromno u jednoj od najluksuznijih i najvećih izložbi na svijetu. Marketinški tim cilja na široko prepoznavanje i partnerstvo u narednim mjesecima. 

Jacka i tim Cyberveina možete uživo uhvatiti kod njih YouTube kanal u sljedećoj epizodi Crypto over Beer gdje razgovaraju o raznim temama u razvoju Blockchaina. 

Izjava o odricanju odgovornosti Prikazani sadržaj može uključivati ​​osobno mišljenje autora i ovisi o tržišnim uvjetima. Istražite svoje tržište prije ulaganja u kriptovalute. Autor ili publikacija ne snosi nikakvu odgovornost za vaš osobni financijski gubitak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map