Betsoft Slots Review (2021) – Hatalmas sokféle slot!

Betsoft nagyon tapasztalt online kaszinójáték-szolgáltató, amelyet 2006-ban alapítottak. 2014-ben a társaság megszerezte a 4. osztályú licencet a Máltai Gaming Authority-nál (MGA). Azóta rengeteg fejlesztés történt, és 2016-ban a vállalat a régi Flash technológiáról a modern HTML5-re helyezte át a nyerőgépes játékokat.

Wolf Moon Rising slot a Betsoft-tól.

Wolf Moon Rising slot a Betsoft-tól.

Betsoft logó

A Betsoft bővítőhely felhasználói értékelése:

Betsoft Slot Game jellemzői

Íme néhány jellemző a Betsoft nyerőgépes játékokra.

  • Hatalmas különféle nyerőgépek, a képregény stílusú, a valósághűbb és sok gyümölcsös slot között.
  • Néhány innovatív játékmechanika, mint például a Take the Bank slotban (további információ alább).
  • Sok régebbi Betsoft slot elavult Flash technológiával fut, amely erőforrás-igényes és biztonsági problémákkal küzd. A Flash-játékok letöltéséhez böngészőbővítmény szükséges, és a Flash-játékok nem működnek mobileszközökön (legalábbis speciális böngésző nélkül).

Új Betsoft nyerőgépek

Íme néhány a legújabb Betsoft nyerőgépes játékok közül.

1. Teljes overdrive

Teljes Overdrive egy vadonatúj, 80-as témájú nyerőgép, amelyet 2020 februárjában hoztak létre. A zene, a hangok és a hangulat nagyon futurisztikus, olyan, mint amilyennek az 1980-as években élők gondolnának a jövőről.

Alapvetően ez a slot egy 3 tárcsás klasszikus gyümölcs slot, speciális szorzó funkciókkal.

Total Overdrive slot a Betsoft-tól.

Ez a Betsoft Total Overdrive nyerőgépe.

Vad szimbólum az összes többi szimbólum helyébe lép. Szintén ugyanazon fogadási vonalon lévő 3x Wild szimbólum számít 50x nyereménynek.

Overdrive szorzó olyan jellemző, ahol minden nyerő pörgetés növeli a szorzót. A szorzó folyamatosan növekszik az egymást követő nyerő pörgetésekkel.

Total Overdrive slot a Betsoft-tól.

Itt sok egymást követő győzelmet szereztem, és a szorzó most 4x.

Minden nyertes pörgetésnek esélye van a Ragadós szorzó. A szorzó 8 pörgetésre ragacsos lesz (tartásmérővel jelezve), még akkor is, ha vannak pörgetések, amelyek nem nyertek, így nagyobb esélye van a szorzónak a felmenésre.

Megpróbáltam megtalálni a Hold Meter-t, de nem találtam sehol a résen. Annak ellenére, hogy valamikor volt egy Sticky szorzóm.

A ragadós szorzó azonban újra kiválthat, amíg a hold aktív, és a tartásmérőt teljes mértékben feltölti, és a győzelmeket a Total Overdrive-ra tolja, ahogy a rés információs képernyője kijelzi. Ezt a funkciót nem tudtam feloldani a tesztjeim során.

Total Overdrive slot a Betsoft-tól.

Szorzó 8x-nál – a fejem Total Overdrive-on volt.

A Total Overdrive egy slick nyerőgép, 80-as évekbeli futurisztikus érzéssel. Személyes ízlésem szerint a bónusz funkciók kissé túl egyszerűek voltak. Nincs ingyenes pörgetés bónuszjáték, mint sok más slotban.

Az RTP (Return to Player) azonban nagyon jó, 96,92% -kal.

Megjelent játék: 2020 február

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,92%

Variancia: Ismeretlen

Elrendezés: 3 x 3

Fogadási sorok / kombinációk: 5.

2. Farkas Hold felkel

Kedves, több farkas! Farkas Hold felkel egy farkas & vadonban témájú nyerőgép izgalmas thrillerekkel vagy kalandfilmek által írt filmzenével. Valamilyen oknál fogva szinte az összes játékszolgáltató közül választanak valamilyen Wolf nyerőgépet. De egyáltalán nem bánom. Vessünk egy pillantást a Betsoft újoncára.

Minden egyes Farkas Hold szimbólum azonnali győzelmet díjazza: Minden Wolf Moon szimbólum kifizeti a tét összegét.

A Elemi vad szimbólum minden szimbólumot felvált, kivéve a Toll Talizmánt és a Farkas Holdat. A Wild szimbólum egyben a legjobban fizető szimbólum, hatalmas győzelmi szorzóval, ha ezek közül 5-öt eltalál. A szorzó az 10 000x tét abban az esetben!

Wolf Moon Rising slot a Betsoft-tól.

Wolf Moon Rising slot a Betsoft-tól.

Ha eltalál 3 vagy több Feather Talisman szimbólum (Bónusz), akkor díjat kap 12 ingyenes pörgetés. Az ingyenes pörgetések során az összes győzelem megduplázódik.

Wolf Moon Rising slot a Betsoft-tól.

A bónusz ingyenes pörgetések során minden győzelem kétszerese.

Összességében a Wolf Moon Rising nagyon jó nyerőgép volt, lila-kék témával. A bónuszjáték szintén klassz, az egyes pörgetéseknél kettős nyeremény áll rendelkezésre. A Wolf Moon Rising-ot érdemes kipróbálni, ha kedveli az ilyen típusú vadon témájú slotokat.

Megjelent játék: 2019 augusztus

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,53%

Variancia: Ismeretlen

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok / kombinációk: 25

3. Vegyük a bankot

Vegyük a bankot egy új bankrablás témájú nyerőgép, amelyet 2019 októberében alapítottak. A nyerőgép különlegességgel rendelkezik. A játékot 10-es fordulóban játsszák. Minden egyes pörgetéskor a Master Bomb Counter visszaszámol 10-től 0-ig.

Minden egyes Rabló szimbólum konvertálódik Bombák amelyek helyzetben maradnak. 10 pörgetés után a bombák felé fordulnak Vad szimbólumok.

Vegye ki a Bank slotot a Betsoft-tól.

Ez a Betsoft Take the Bank nyerőgépe. Itt a Master Bomb Counter 7-nél van, és ezek a rabló szimbólumok…

Vegye ki a Bank slotot a Betsoft-tól.

… bombákká válnak. A bombák a helyükön maradnak…

Vegye ki a Bank slotot a Betsoft-tól.

… A számláló nullára ér. Ezután az összes bomba vad szimbólummá válik.

Vegye ki a Bank slotot a Betsoft-tól.

Ebben a tesztjátékban nagy szerencsém volt, amikor az utolsó pörgetés során egyre több Rabló került a tárcsákba, és ezek a szimbólumok Wildokká változtak.

A vad szimbólumok helyettesítik az összes szimbólumot, kivéve a rendőrségi autókat és a rablókat. Ha 5 x Wild szimbólumot ér el egy fizetési vonalon, akkor az 5 x Diamond kifizetésként fog működni (a Diamond a legjobban fizető szimbólum).

Amikor 3 rendőrautó landol a tárcsákon, 15 ingyenes pörgetésű bónuszjátékot ítélnek oda. A Master Countdown szünetel az ingyenes pörgetések során. Az ingyenes pörgetésekben 5, 7 vagy egy Epic 10 Wild szimbólum lesz szétszórva a tárcsákon. Minden pörgetés után a Wilds új helyre költözik.

A Take the Bank nyerőgépes játékban funkciókat is vásárolhat. 15 ingyenes pörgetésből álló bónuszjátékot vásárolhat 5, 7 vagy 10 Wild szimbólummal.

Vegye ki a Bank slotot a Betsoft-tól.

Ez egy példa a Bónuszjáték ingyenes pörgetéseire. Itt van a 10 vad a tárcsákon, és mindegyik pörgetésnél helyet cserél.

Végezetül a Take the Bank nagyon érdekes és innovatív nyerőgép volt. A számláló és a bónuszjáték különösen körmözi. Különösen óvatosnak kell lennie a pénzével, mivel a 10 pörgetési lépés addiktív lehet, ha újra „még egy kört” szeretne menni.

Az RTP (Return to player) átlagosan / alacsonyan áll, 96,08% -kal. A volatilitás közepes szinten van, ami több kisebb nyerést jelent.

Megjelent játék: 2019 október

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,08%

Variancia: Közepes

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 75

A legnépszerűbb Betsoft nyerőgépek

Íme néhány a Betsoft legnépszerűbb bővítőhelye.

1. Kapzsi koboldok

Kapzsi koboldok A nyerőgép egy meglehetősen régi, 2013 októberében alapított Betsoft nyerőgép. Akkoriban ez a nyerőgép valószínűleg teljesen csúcstechnika volt, de most 2020-ban kissé régiesnek tűnik. A slot elavult Flash technológián is fut, amelyet a kőkorban találtak ki. A Flash-nek nagyon sok biztonsági és egyéb problémája van, ezért most nem tudom ajánlani ezt a helyet.

De mindenképp megnéztem a rést, ha szeretné, megnézze, hogyan néz ki ez a régi klasszikus. Valójában észreveheti a Flash hátterét, mivel a nyílásnak sok késése van a vezérlőkben, és az animációk kissé rángatóznak.

Kapzsi Goblins slot Betsoft.

Ez a Greedy Goblins nyerőgép a Betsoft-tól.

Megnyerheti a Jackpot 5 x Elf szimbólumon a maximális tét szintjén.

Amikor 2 vagy több aranyérme szimbólumok a tárcsákon bárhol előfordulnak, a koboldok kirohannak, hogy összegyűjtsék. Minden összegyűjtött érme új szimbólumokat vezet be felülről. Az érmegyűjtés eredményeként bekövetkező új kombinációk új kifizetéseket képeznek.

Amikor az Vad szimbólum (a Goblin-ház) fordul elő a tárcsákon, véletlenszerű számot kapunk, legfeljebb 3 respin-t. Ha 2 vadat kapsz, akár 6 respint is kapsz. Ennek a szimbólumnak az orsója vad orsókká változik a szünetek idejére.

Ha eltalál 3 vagy több Elfania jelzés a tárcsákon bárhol, a Ingyenes pörgetések mód kezdődik. Az ingyenes pörgetések során bizonyos ikonok legfeljebb tízszeres szorzókkal rendelkeznek. A jackpot nem szaporítható.

A Greedy Goblins slotban még több funkció található. Ha kapsz 2 x Titkok könyve szimbólumok, a Bónusz kör beindul. Irányíthatod a koboldokat, amikor kirabolják ellenségeiket az elfán nemzetben. Addig nyerheti a díjakat, amíg a Collect price szimbólum el nem jelenik.

Hogy őszinte legyek, ez a rés nem hatott meg. Régi és lassú, és nekem sem tetszett a téma. De ez csak az én véleményem vagy tanfolyamom!

Megjelent játék: 2013 október

RTP (visszatérés a játékoshoz): 97,2%

Variancia: Magas

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 30

1. Gyümölcs Zen

Gyümölcs Zen egy nagyon finom gyümölcs slot játék, amelyet 2014-ben alapítottak. Ahogy a neve is sugallja, az érzés is nagyon zenszerű, nyugodt légköri zenével a háttérben.

Fruit Zen nyerőgép játék Betsoft.

Ez a Fruit Zen nyerőgép játék a Betsoft-tól.

A Fruit Zen tulajdonságai nagyon minimálisak. A Gyümölcs Zen Wild szimbólum az egész orsóra kiterjed. Ezek a szimbólumok a 2., 3. vagy 4. orsón fordulhatnak elő. Aktiválásukkor egy respin is bekövetkezik.

Fruit Zen nyerőgép játék Betsoft.

Ha eltalálja a Fruit Zen Wild szimbólumokat, akkor azok teljes tárcsákra bővülnek.

Nagyjából ennyi, a Fruit Zen-ben nem érhetők el Scatter szimbólumok vagy bónuszjátékok.

Számomra a Fruit Zen nyerőgép játék talán túl egyszerű és unalmas. Szeretnék néhány akciót és talán még érdekesebb funkciókat, például egy bónuszjátékot vagy valami hasonlót. De nézd meg magad, ha szereted a Fruit Zen ezen zenszerű nyugalmát!

Megjelent játék: 2014. június

RTP (visszatérés a játékoshoz): 95,96%

Variancia: Közepes

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 10.

Ajánlott Bitcoin kaszinók Betsoft nyerőgépekkel

Ezek a Bitcoin kaszinók Betsoft slotokat kínálnak a választékukban.

CasinoBonusFeaturesUgrás a webhelyre

1. BitStarz kaszinó

BitStarz logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 152% akár 2 BTC + 180 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 6 BTC + 180 ingyenes pörgetés. Nincs betéti bónusz: 20 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x bónusz.

A Betsoft bővítőhelyek támogatottak

Megbízható kaszinó 2014 óta

2600+ kaszinó játék

Gyors be- és kifizetések

BitStarz áttekintés

Csatlakozz most

2. mBit Casino

mBit Casino logó

2 BTC + 100 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 150% akár 2 BTC + 100 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 6 BTC + 100 ingyenes pörgetés. Nincs befizetési bónusz: 50 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x bónusz.

A Betsoft bővítőhelyek támogatottak

Gyors és folyékony weboldal

2528 kaszinó játék

96 jackpot nyerőgépes játék

mBit Casino áttekintés

Csatlakozz most

3. King Billy Kaszinó

King Billy Casino logó

1,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 155% akár 1,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés a Wolf Moon Rising játékhoz. A bónusz összege 5,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés. Fogadások: 30x bónusz.

A Betsoft bővítőhelyek támogatottak

Exkluzív bónusz: 155%

Alacsony bónusz tét: 30x

3500+ kaszinó játék

Billy király áttekintése

Csatlakozz most

4. FortuneJack kaszinó

FortuneJack kaszinó logó

1,5 BTC + 250 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 110% 1,5 BTC + 250 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 5 BTC + 250 ingyenes pörgetés. Nincs befizetési bónusz: 25 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x bónusz.

A Betsoft bővítőhelyek támogatottak

Kiváló általános kaszinó

1492 kaszinó játék

4 saját bizonyíthatóan korrekt játék

FortuneJack áttekintés

Csatlakozz most

5. 7Bit Kaszinó

7Bit Casino logó

1,5 BTC + 100 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 100%, 1,5 BTC-ig + 100 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 5 BTC + 100 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x.

A Betsoft bővítőhelyek támogatottak

2014 óta tapasztalt kaszinó

704 kaszinó játék

39 jackpot slot

7Bit Casino áttekintés

Csatlakozz most

6. Betcoin.ag kaszinó

Betcoin.ag kaszinó logó

1 BTC + 10 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 100% 1 BTC + 10 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 3 BTC + 12 ingyenes pörgetés. Fogadások: 50x.

A Betsoft bővítőhelyek támogatottak

Gyors be- és kifizetések

Sok asztali játék

Élő póker is

Betcoin.ag áttekintés

Csatlakozz most

7. BetChain Casino

BetChain kaszinó logó

1 BTC + 200 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 150% akár 1 BTC + 200 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 2 BTC + 200 ingyenes pörgetés. Nincs befizetési bónusz: 20 ingyenes pörgetés. Fogadások: 50x.

A Betsoft bővítőhelyek támogatottak

2346 kaszinójáték

210 jackpot slot

Sok bizonyíthatóan korrekt játék

BetChain áttekintés

Csatlakozz most

8. CryptoWild kaszinó

Cryptowild kaszinó logó

1 BTC + 150 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 200% akár 1 BTC + 150 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 4 BTC + 150 ingyenes pörgetés, fogadások: 60x. Nincs befizetési bónusz: 20 ingyenes pörgetés a 20FREE bónuszkóddal, tét 40x.

A Betsoft bővítőhelyek támogatottak

Remek 200% exkluzív bónusz

1000+ kaszinó játék

67 video póker játék

CryptoWild áttekintés

Csatlakozz most

9. Bitcoin Penguin Casino

Bitcoin Penguin logó

0,2 BTC + 40 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 150% 0,2 BTC-ig + 40 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 0,4 BTC + 65 ingyenes pörgetés. Fogadások: 45x.

A Betsoft bővítőhelyek támogatottak

Tapasztalt kaszinó alakult 2014-ben

558 kaszinó játék

Bitcoin Penguin áttekintés

Csatlakozz most

10. Oshi Kaszinó

Oshi Casino logó

1,25 BTC + 180 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 100%, legfeljebb 1,25 BTC + 180 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 5 BTC + 225 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x.

A Betsoft bővítőhelyek támogatottak

Óriási mennyiségű játék

2528 kaszinó játék

57 jackpot slot

Oshi Casino áttekintés

Csatlakozz most

11. Bitcasino.io

Bitcasino.io logó

1 BTC bónusz

Az első befizetési bónusz 100% 1 BTC-ig. A bónusz összesen 2 BTC. Fogadások: 35x.

A Betsoft bővítőhelyek támogatottak

Villámgyors kaszinó előcsarnok

Alacsony bónusz tét (35x)

2270 kaszinó játék

Bitcasino.io áttekintés

Csatlakozz most

12. Mars kaszinó

Mars Casino logó

1 BTC + 50 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 100% 1 BTC + 50 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 2 BTC + 50 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x.

A Betsoft bővítőhelyek támogatottak

741 kaszinó játék

16 jackpot slot

Mars Casino áttekintés

Csatlakozz most

felhasználói visszajelzések

Itt található a Betsoft nyerőgépek felhasználói értékelésének összefoglalója:

Hogy tetszik a Betsoft nyerőgépes játékok? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés formájában!

Végső gondolatok

Ez volt a cikkünk a Betsoft nyerőgépekről. Nyugodtan küldhet levelet, írhat üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy ide írhatja észrevételeit vagy javaslatait!

Köszönöm, hogy elolvasta!

A cikk forrásai:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map