BGaming Slots Review (2021) – Kiváló minőségű, bizonyíthatóan tisztességes nyerőgépes játékok!

A története BGaming 2012-ben kezdődött Softswiss névvel. A Softswiss játékok köztudottan valóban kiváló minőségűek voltak, és a vállalat arról volt ismert, hogy a bizonyítható méltányosság koncepcióját egy nagy kaszinójáték-szolgáltatóhoz juttatta el. A Softswiss a játékkoncentrációs nevét a BGaming névre keresztelte 2018-ban, így ismerjük ezeket a nagyszerű nyerőgépes játékokat.

A BGaming mélytengeri nyerőgépe

Ez a BGaming mélytengeri rése víz alatti érzéssel és sok medusával. Vagy más idegenek.

Bizonyítható fair koncepció a kisebb kriptovaluta kaszinókból és kockahelyekből származik. De általánosságban ez azt jelenti, hogy a játékosok mindig ellenőrizhetik, hogy a játékok tisztességesen és a lehető legvéletlenebb módon zajlanak-e. Ehhez az ellenőrzéshez szükség van egy kis ismeretre a matematikában vagy a programozásban, de ha nem tudja megtenni, akkor bízhat abban, hogy valaki ellenőrizte a BGaming játékok igazságosságát.

A BGaming szintén nagyon támogató volt a különböző devizákban. Tehát BGaming játékokat játszhatsz rendes fiat pénznemekkel és kriptovalutákkal is.

BGaming logóBGaming slot felhasználói értékelés:

BGaming Slot Game jellemzői

Íme a BGaming nyerőgép néhány funkciója.

  • Minden játék nagyon jó minőségű, zökkenőmentes játékmenettel, remek grafikával és magával ragadó filmzenékkel.
  • Az összes BGaming slot játsszon kriptovaluta kaszinókban.
  • A BGaming nyerőgépek bizonyíthatóan tisztességesek, így a tisztesség és a játék véletlenszerűsége ellenőrizhető.
  • Néhány játék elég nehéz volt a CPU és a grafikus terhelés miatt, és a teszt számítógépem (Macbook Pro 2017) nagyon forrón működött. Ezt a BGaming továbbfejlesztheti, hogy a játékokat kicsit optimalizálják.

Új BGaming bővítőhelyek

Íme néhány a legújabb BGaming slot játékok közül.

1. Avalon az elveszett királyság

Avalon az elveszett királyság egy szuper új nyerőgép, amelyet a 2020. február 27. Ez a nyerőgép azonban már most kizárólag a BitStarz Kaszinóban játszható. Itt található ennek a fantasztikus fantasy slotnak az exkluzív áttekintése!

Avalon a Lost Kingdom slot.

Így néz ki az Avalon the Lost Kingdom nyerőgép.

Avalon mitikus sziget Arthurian. A legenda szerint a sziget tele volt vad almafákkal, szőlővel és gabonanövényekkel, és emberek teljesen idillben éltek ott. A legendák szerint miután Arthur király egy csatában halálosan megsebesült, Avalon szigetére vitték. Ott tartózkodása alatt a király meggyógyult, és egészségre táplálkozott. Ez a rés elviszi Önt a mulandó és mitikus helyre a tündérekkel és őrzi Arthur királyt és az ő almaparadicsomát. Nos, ezt el kell hinnem!


Az Elveszett Királyság Avalon a színvonalat képviseli Vad szimbólumok és Szétszórt szimbólumok. 3 Scatter-el 10 ingyenes pörgetést nyerhet, 4-vel 12 ingyenes pörgetést és a teljes 5 Scatterrel 15 ingyenes pörgetést kapsz.

Az ingyenes pörgetések bónuszjáték során kiválaszthatja a Sorsszerű vad szimbólum 3 karakterből: Prince, Morgana vagy Meizulina. Az általad választott karakter vad szimbólumként fog működni a Bónusz ingyenes pörgetések során.

Avalon a Lost Kingdom bónuszjáték.

A Bónusz ingyenes pörgetésekben kiválaszthatja a Fateful Wildot. Az általad választott karakter vad szimbólumként fog működni az egész bónuszjáték során.

A bónuszjáték során is a Szorzó véletlenszerűen változik. Ha a pörgetés győzelemmel végződik, a szorzót alkalmazzák az eredményre, és a győzelem növekszik.

Avalon a Lost Kingdom bónuszjáték.

A választásom természetesen a Szőke volt. A bal felső sarokban látható a változó szorzó. Minden pörgetésnek más szorzója lesz x1 és x7 között.

A Excalibur Feature megjelenhet az ingyenes pörgetések során is, ha szerencséd van. Az Excalibur további Wild szimbólumokat helyez el a játékban, amelyek növelik a lehetséges nyereményeket. Tehát várja meg a kard lengését a bónusz pörgetések alatt.

Avalon the Lost Kingdom Excalibur funkció.

Ez az Excalibur Feature folyik. Az Excalibur kard néhány vad szimbólumot lendít fel a játékban.

Avalon the Lost Kingdom Excalibur funkció.

Az Excalibur funkció nem szükséges minden bónusz játéknál. Tesztjeim során csak a harmadik bónuszjátékban értem el ezt a funkciót.

Összességében az Avalon the Lost Kingdom nagyon klassz nyerőgép. Az alapjáték meglehetősen szabványos, de a bónuszjáték nagyon érdekes, és választhat a Wild szimbólumok közül. Az Excalibur funkcióra való várakozás is izgalmas lehet.

A teljes játékmenet, a grafika és az audio csúcsminőségű. Lehet, hogy a játéktábla némelyikénél (meglehetősen szokásos 5 x 3-nál) van még néhány újítása a BGaming játékokban, mivel sokan ugyanazt az elrendezést használják. A normál játéknak több trükkje és funkciója is lehet, mint a szokásos vadaknak és szóróknak. De mindenesetre ez a játék nagyon jó kiegészítő a BGaming slot bővítményéhez!

Megjelent játék: 2020. február 27. (De a játék már csak a BitStarz-on játszható)

RTP (visszatérés a játékoshoz): 95%

Variancia: Ismeretlen

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 20

2. Mélytenger

BGaming Mélytengeri egy vadonatúj, mélytengeri témájú nyerőgép (elnézést a szójátékért), amelyet 2020 januárjában tettek közzé. A víz alatti érzés igazán magával ragadja a hűvös animációkat, az áramló medusákat és más izzó víz alatti dolgokat. A játéktábla meglehetősen egyszerű, 5 x 3. A filmzene igazán nyugtató, és kesztyűként illik a témához.

A BGaming mélytengeri nyerőgépe

Ez a BGaming mélytengeri rése víz alatti érzéssel és sok medusával. Vagy más idegenek.

Valamiért meglehetősen erős teszt laptopom (Macbook Pro 2017) nagyon mélyen kezdett járni a Deep Sea tesztelése során. Erre még nem került sor, így valószínűleg a Deep Sea valóban igényes a számítógépes processzor vagy grafikus kártya iránt. De ez valószínűleg csak rossz optimalizálás a BGaming részéről, mivel ez nem is egy bonyolult 3D-s játék, bonyolult vizuális effektekkel. Ez alapvetően csak egy slot játék, szép grafikával.

A Deep Sea számos ismert slot szimbólumot tartalmaz. Ott van a Vad szimbólum amely a játék más szimbólumait helyettesíti. Ha összegyűlsz Szétszórt szimbólumok, ingyenes pörgetéseket kap. Három Scatter 10 ingyenes pörgetést nyújt Önnek, 4 Scatterrel 12 és 5 Scatterrel 15 ingyenes pörgetést kap.

Deep Sea slot ingyenes pörgetések

Ingyenes pörgetések 3 Scatter szimbólummal!

Ban,-ben Ingyenes pörgetések bónusz játék van egy érdekes fogás: ha megkapja 3 bónusz szóró (Hal szimbólum) az ingyenes pörgetések során kiváltja a 10 vad szimbólum véletlenszerű esését a tárcsákon! Ez további nyereményeket hozhat magának. Csak össze kell gyűjtened a Bónusz szórókat, hogy ne kelljen egyszerre megjelenniük a tárcsákon.

A bónusz játék mélyebbre sodor a víz alatt, és a színek és a filmzene kissé megváltoznak.

Deep Sea slot bónusz játék

Ez az ingyenes pörgetések bónusz játék a Deep Sea nyerőgépen. Vegye figyelembe a Fish szimbólumot a bal felső sarokban. Ha ezekből 3-at összegyűjt (nem kell egyszerre megjelennie), akkor 10 Wild szimbólumot vált ki, amelyek véletlenszerűen kapcsolódnak az orsókhoz. Ez sokszor előfordulhat a bónuszkör alatt.

Összességében a Deep Sea meglehetősen szabványos, jól elkészített nyerőgép, minden bónusz játékkal. Nekem személy szerint bonyolultabb bónusz játékokat vagy más érdekes elemeket szeretnék a játékhoz. A Deep Sea engedett egy kicsit unatkozni. De ez nem azt jelenti, hogy nem működne az Ön számára, ezért menjen, próbálja meg és nézze meg, mi tetszik!

Megállapítottam, hogy a% -os játékoshoz való visszatérés 94% volt egy internetes forrásból (nem a BGaming). Tehát ha ez igaz, akkor nekem 94% kissé alacsonynak érzi magát. Általában az RTP százaléknak legalább 96% körülinek kell lennie.

Megjelent játék: 2020 január

RTP (visszatérés a játékoshoz): 94%

Variancia: Közepes

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 15

3. Spin and Spell

Spin and Spell egy rajzfilmszerű varázsló témájú nyerőgép, amelyet 2019 októberében tettek közzé. Ebből a nyílásból halloweeni hangulatot is kaptam, annak ellenére, hogy közvetlenül nem szerepel a játékban. Talán a tökök voltak.

A Deep Sea-hez hasonlóan ez a játék is elég erőforrás-igényes nyerőgépes játéknak tűnik, mivel a Macbook Pro-m nagyon forrón futott a játék alatt. Itt némi optimalizálásra van szükség!

Spin and Spell slot from BGaming

Ez a BGaming kísérteties Spin és Spell nyerőgépe.

A nyerőgép a Wild és a Scatter szimbólumokat tartalmazza. Ha kapsz 3 vagy több Scatter szimbólum, kiváltja a Bónusz Ingyenes pörgetéseket.

Spin és Spell bónusz játék.

Bónuszjáték váltott ki itt!

A bónusz játékban kevés érdekes funkció található. A táguló vadat The Vamp-nak hívják. Ez a funkció mindig aktiválódik, amikor a Wild szimbólum megjelenik a tárcsákon. A tárcsákon lévő összes szimbólum helyébe a nagy kiterjedő vad szimbólum lép.

Spin és Spell bónusz játék.

Ez a Spin and Spell bónuszjáték, a The Vamp névre keresztelt Expanding Wild szimbólumokkal. Az összes Wild szimbólum kibővül a teljes tárcsákig, ami miatt a bónusz játék nagyon izgalmas!

Megjelent játék: 2019 október

RTP (visszatérés a játékoshoz): 95,8%

Variancia: Ismeretlen

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 20

A legnépszerűbb BGaming slotok

Íme a legnépszerűbb BGaming bővítőhelyek.

1. Platinum Lightning Deluxe

BGaming Platinum Lightning Deluxe egy ókori görög témájú nyerőgép, tele különféle istenekkel és a mitológiák minotaurusaival. A slot grafika és főleg a háttérzene valóban (sztereotip módon) görög. Valószínűleg vagy szereted, vagy utálod, de ez sokszor előfordul sok olyan népszerű dologban, mint ez a slot.

De véleményem szerint talán valami epikus csata stílusú zene jobban passzolna ehhez a nyíláshoz, mint háttérzene Giorgio bácsi görög éttermében? Ízlés természetesen.

Platinum Lightning Deluxe a BGaming cégtől.

Ez a BGaming klasszikus Platinum Lightning Deluxe nyerőgépe.

A játékmenet egyébként zökkenőmentesen zajlik, de nincs gyors pörgetési lehetőség, ha gyorsabb akcióra vágyik. A slot kártya 5 x 3 rácsból készül, mint sok BGaming slotban.

A slot funkciói tartalmazzák Vad szimbólumok amely a Scatter kivételével bármilyen szimbólumot felvált. A Poseidon a Scatter szimbólum. A scatter nyereményei hozzáadódnak az aktív nyerővonalakhoz, a Scatterekben nincsenek különleges funkciók vagy bónuszjátékok.

Két bónusz szimbólum az 1. és 5. orsón kivált 10 bónusz ingyenes pörgetés. A bónusz ingyenes pörgetések során az 1. és 5. orsó csak vad szimbólumokból áll össze.

A Platinum Lightning Deluxe bónuszjátéka.

Ez a Platinum Lightning Deluxe bónuszjátéka rögzített vad orsókkal az 1. és 5. orsón.

Összességében a kor egy kicsit megmutatja itt a grafikákat, az animációkat és a nyerő effektusokat, mivel az eredeti Platinum Lightning még 2015-ben megjelent. A rés néha kissé elavultnak és réginek tűnik..

A nyerőgépek az öt év alatt sokat fejlődtek. A Still Platinum Lightning Deluxe jó akciókat nyújt, és különösen a bónuszjáték nagyon szórakoztató a Wild teljes orsókkal. Menj el egy tesztre, ha a görög mitológia működik neked!

Megjelent játék: 2018. április

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,29%

Variancia: Normál – Magas

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 1 – 25

2. Piramisok könyve

Piramisok könyve egy egyiptomi témájú nyerőgép, sok Tutanhamon-arccal, Anhk-szimbólumokkal és egyiptomi macskákkal. A háttérzene és a légkör ritmikus dobzene, valószínűleg Tablas vagy más egyiptomi ütőhangszerek. Az általános érzés jól működik, nincs probléma ezen a területen.

Piramisok könyve BGaming

Ez a régi klasszikus slot játék, a BGaming Book of Pyramids.

A skarabusz egy különleges szimbólum. A Scarab bármely szimbólumot helyettesít, tehát ez a Wild szimbólum a játékban. A Scarab a Scatter szimbólum is. Ha szerencséd van, és 3, 4 vagy 5 Scarabet kapsz bárhol a nyerőgépen, akkor 11, 22 vagy 33 ingyenes pörgetést kapsz.

A bónusz játéknak nincsenek különleges elemei, így az ingyenes pörgetések csak … ingyenes pörgetések. De az összegekből egy kevés, 22 vagy akár 33 ingyenes pörgetés sok!

PS. Ha nem tudta, mi az a skarabeusz, akkor ez egy nagy trágyabogár a Földközi-tenger keleti részén, és szentnek tartották az ókori Egyiptomban. Ezt ellenőriznem kellett, mivel nem tudtam.

Tehát a játékszerelő meglehetősen egyszerű. A skarabeusz szimbólumokkal kell vadászni! A Scarab egyben a legjobban fizető szimbólum, így valószínűleg ez a Scarab szimbólum az összes slot játék Végső szimbóluma?

Book of Pyramids slot bónusz játék.

Így szerezheti meg a Bónuszjátékot. Három Scarab szimbólum ezúttal 11 ingyenes pörgetést adott nekem.

A játéktábla egy nagyon alapszintű 5 x 3 táblából áll. A játékmenet egyébként folyékonyan működik, de nincs gyors pörgetési lehetőség. A Piramisok könyve kissé klasszikus nyerőgépnek tűnik, de véleményem szerint a kor itt mutatkozik meg.

A játékszerelő érdekesebb lehet bonyolultabb szimbólumokkal vagy bónuszjátékokkal. A hatások szintén nem naprakészek. De minden működik, és különösen az RTP (Return to player) százalékos arány nagyon jó, 97,13% -kal. Tehát még a Piramisok könyve 2020-ban sem rossz választás.

Megjelent játék: 2015. január

RTP (visszatérés a játékoshoz): 97,13%

Variancia: Közepes

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 1 – 9

3. Szerencsés hölgy lóhere

Szerencsés hölgy lóhere egy fantázia témájú nyerőgép tündérekkel, lóhereekkel és szivárványokkal. A játék 2015 decemberében jelent meg.

A Bucking Lucky Lady's Clover nyerőgépe.

Ez a Bucking Lucky Lady’s Clover nyerőgépe.

Vad szimbólum a Szerencsés Hölgy. A vad bármely sorban lévő szimbólumot helyettesít (de nem szórást), és megduplázza egy vonal nyerő kombinációját. A Wild szimbólum önmagában is fizet, és ez a legjobban fizető szimbólum. Ha 5 x vadat kap, akkor x 10 000 szorzót kap.

Itt van még a Scatter szimbólum ami a Zöld Kalap. Ha a tárcsák bármelyik részén eltalál 3, 4 vagy 5 szórót, akkor a Bónuszjáték 15 ingyenes pörgetésből. Az ingyenes pörgetésekből származó összes győzelem megháromszorozódik!

A Bucking Lucky Lady's Clover nyerőgépe.

Így érheti el a 15 ingyenes pörgetéses bónuszjátékot. Meg kell ütnie legalább 3 zöld kalapot, amely a Scatter szimbólum.

Lucky Lady's Clover nyerőgép bónuszjáték.

A 15 ingyenes pörgetéses bónuszjáték során az orsó lóhereerdő mögül tárul fel.

A játéktábla egy nagyon szokásos 5 x 3 rácsból áll a BGaming játékok számára. A játék grafikája rendben van, de a hangok nagyon alapok voltak, és nem tudom, hogy a zene működjön. Tehát ennek a nyerőgépnek az általános érzése kissé unalmas volt.

Megjelent játék: 2015. december

RTP (visszatérés a játékoshoz): 97,31%

Variancia: Közepes

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 1 – 9

Ajánlott Bitcoin kaszinók BGaming nyerőgépekkel

Ezek a Bitcoin és kriptográfiai kaszinók BGaming kaszinó játékokat választanak.

CasinoBonusFeaturesUgrás a webhelyre

1. BitStarz kaszinó

BitStarz logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 152% akár 2 BTC + 180 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 6 BTC + 180 ingyenes pörgetés. Nincs befizetési bónusz: 20 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x bónusz.

BGaming bővítőhelyek támogatottak

Megbízható kaszinó 2014 óta

2600+ kaszinó játék

Gyors be- és kifizetések

BitStarz áttekintés

Csatlakozz most

2. mBit Casino

mBit Casino logó

2 BTC + 100 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 150% akár 2 BTC + 100 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 6 BTC + 100 ingyenes pörgetés. Nincs befizetési bónusz: 50 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x bónusz.

BGaming bővítőhelyek támogatottak

Gyors és folyékony weboldal

2528 kaszinó játék

96 jackpot nyerőgépes játék

mBit Casino áttekintés

Csatlakozz most

3. King Billy Kaszinó

King Billy Casino logó

1,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 155% akár 1,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés a Wolf Moon Rising játékhoz. A bónusz összege 5,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés. Fogadások: 30x bónusz.

BGaming bővítőhelyek támogatottak

Exkluzív bónusz: 155%

Alacsony bónusz tét: 30x

3500+ kaszinó játék

Billy király áttekintése

Csatlakozz most

4. FortuneJack kaszinó

FortuneJack kaszinó logó

1,5 BTC + 250 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 110% 1,5 BTC + 250 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 5 BTC + 250 ingyenes pörgetés. Nincs befizetési bónusz: 25 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x bónusz.

BGaming bővítőhelyek támogatottak

Kiváló általános kaszinó

1492 kaszinó játék

4 saját bizonyíthatóan korrekt játék

FortuneJack áttekintés

Csatlakozz most

5. 7Bit Kaszinó

7Bit Casino logó

1,5 BTC + 100 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 100%, 1,5 BTC-ig + 100 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 5 BTC + 100 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x.

BGaming bővítőhelyek támogatottak

2014 óta tapasztalt kaszinó

704 kaszinó játék

39 jackpot slot

7Bit Casino áttekintés

Csatlakozz most

6. BetChain Casino

BetChain kaszinó logó

1 BTC + 200 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 150% akár 1 BTC + 200 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 2 BTC + 200 ingyenes pörgetés. Nincs befizetési bónusz: 20 ingyenes pörgetés. Fogadások: 50x.

BGaming bővítőhelyek támogatottak

2346 kaszinójáték

210 jackpot slot

Sok bizonyíthatóan korrekt játék

BetChain áttekintés

Csatlakozz most

7. CryptoWild Casino

Cryptowild kaszinó logó

1 BTC + 150 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 200% akár 1 BTC + 150 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 4 BTC + 150 ingyenes pörgetés, fogadások: 60x. Nincs befizetési bónusz: 20 ingyenes pörgetés a 20FREE bónuszkóddal, tét 40x.

BGaming bővítőhelyek támogatottak

Remek 200% exkluzív bónusz

1000+ kaszinó játék

67 video póker játék

CryptoWild áttekintés

Csatlakozz most

8. Bitcoin Penguin Casino

Bitcoin Penguin logó

0,2 BTC + 40 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 150% 0,2 BTC-ig + 40 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 0,4 BTC + 65 ingyenes pörgetés. Fogadások: 45x.

BGaming bővítőhelyek támogatottak

Tapasztalt kaszinó alakult 2014-ben

558 kaszinó játék

Bitcoin Penguin áttekintés

Csatlakozz most

9. Oshi Kaszinó

Oshi Casino logó

1,25 BTC + 180 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 100%, legfeljebb 1,25 BTC + 180 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 5 BTC + 225 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x.

BGaming bővítőhelyek támogatottak

Óriási mennyiségű játék

2528 kaszinó játék

57 jackpot slot

Oshi Casino áttekintés

Csatlakozz most

10. Mars kaszinó

Mars Casino logó

1 BTC + 50 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 100% 1 BTC + 50 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 2 BTC + 50 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x.

BGaming bővítőhelyek támogatottak

741 kaszinó játék

16 jackpot slot

Mars Casino áttekintés

Csatlakozz most

BGaming Slots felhasználói vélemények

Itt található a BGaming slot játékok felhasználói értékelésének összefoglalója:

Hogy tetszik a BGaming slot játékok? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés formájában!

Végső gondolatok

Ez volt a cikkünk a BGaming játékszolgáltató résidőkről. Nyugodtan küldhet levelet, írhat üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy ide írhatja észrevételeit vagy javaslatait!

Köszönöm, hogy elolvasta!

A cikk forrásai:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map