Platipus Slots Review (2021) – Jackpot Lab, Rhino Mania és még sok más!

Platipus egy játékfejlesztő stúdió az Egyesült Királyságban. A céget 2010-ben alapították, és azóta kiváló minőségű nyerőgépeket készített az online játékipar számára.

Jelenleg a Platipus csak slot játékokat választ, de 2020 folyamán HTML5 asztali játékokat is közzé kell tenni Platipus honlapja. A nyerőgépek többsége modern HTML5-tel készül, amely lehetővé teszi a játékot minden eszközön.

A Platipus rések véletlenszám-generátorát engedélyezi és ellenőrzi iTechLabs, amely független hitelesítő társaság. Ez azt jelenti, hogy megbízhat abban, hogy a nyerőgépek és a játékok tisztességesek, a játékesemények pedig 100% -ban véletlenszerűek.

Jackpot Lab slot a Platipus-tól.

Ez a Jackpot Lab slot a Platipus által.

Platipus logó

Platipus rések felhasználói értékelése:

A Platipus nyerőgép jellemzői

Íme a Platipus nyerőgép néhány funkciója.

 • A nyerőgépek kiválasztása 42 slotot és 5 asztali játékot tartalmaz.
 • A Platipus játékok nagy része modern HTML5 technológiával készül, amely lehetővé teszi a játékot minden platformon: asztali, táblagépeken és mobil eszközökön.
 • A nyelvválasztás 15 nyelvből áll.
 • Az RTP (Return to player) százalékos arány sok Platipus játéknál alacsony, mivel gyakran 95% körül mozog. Általában a jó vagy nagyon jó százalék meghaladja a 96% -ot vagy akár a 97% -ot.

Új Platipus rések

Íme néhány a legújabb Platipus slot játékok bemutatásáról.

1. Kalóztérkép (közzétéve 2020. december)

Kalóz térképe egy rajzfilmszerű 5 tárcsás nyerőgép Kalóz témával. Ez a slot egy vadonatúj Platipus slot, amelyet 2020 februárjában adtak ki.

A Pirate's Map slot by Platipus.

A Pirate’s Map nyílás rajzos kalóz-akciót hoz.

A slot ezeket a speciális szimbólumokat és funkciókat tartalmazza. Vad szimbólum (A kalóz) minden szimbólumot helyettesít, kivéve a Scatter, a Money és a Collect szimbólumokat. A Wild a 2., 3., 4. és 5. tárcsán halmozott szimbólumként jelenik meg.

Scatter szimbólum (A fekete koponya zászló) csak a 2., 3. és 4. orsón jelenik meg. Ha kapsz 3 szórási szimbólum a tárcsákon bárhol elindítja az ingyenes pörgetés funkciót 8 ingyenes pörgetés. Az ingyenes pörgetéseket a bónuszjáték során is újra beállíthatja.

A Pirate's Map slot by Platipus.

Így indíthatja el az ingyenes pörgetések bónuszjátékot három szóróval (a fekete zászlókkal).

Az egyik nagy tulajdonság a Gyűjtsd össze a bónuszt.

Ha egy vagy több Pénz szimbólumok (A mellkas) bárhol eltalálta a tárcsákat és a Gyűjtse szimbólum (A térkép) eltalálja az 5-ös orsót, megnyeri az összes pénz szimbólum készpénzértéket, összeadva. Minden Pénz szimbólum vagy készpénzdíjat, vagy 4 különböző Jackpot nyeremény 1-jét tartalmazza.

A Pirate's Map slot by Platipus.

Ingyenes pörgetések bónusz játék folyik!

A Pénz szimbólumok soronként 25-től 875-ig terjednek. Ne feledje, hogy ez soronkénti fogadás, és nem teljes fogadás, mint sok slotban. A Jackpot méretek a következők:

 • Grand Jackpot – soronként 25 000 fogadás.
 • Major Jackpot – soronként 12 500 fogadás.
 • Kisebb jackpot – soronként 2 500 fogadás.
 • Mini Jackpot – soronként 1 250 fogadás.

A Pénz szimbólum az 1., 2., 3. és 4. tárcsán halmozott szimbólumként jelenik meg. A Gyűjtés szimbólum csak az 5. tárcsán jelenik meg.

A Pirate's Map slot by Platipus.

Itt van egy példa a Collect Bonus kiváltására. A tárcsákon lévő összes Money szimbólumot készpénzben készpénzzel veheti fel, ha az 5 tárcsán eltalál egy Collect szimbólumot.

Összegzésként a Pirate’s Map meglehetősen szórakoztató nyerőgép. A grafika meglehetősen szép, de a nyerő effektusokban és animációkban a többi slot szolgáltató egy kicsit előrébb tart.

Van háttérzene, de a hangerő olyan kicsi, hogy alig hallja. A hangok csak kevés réshangból, tengeri hangokból és kevés nyerő csengőből állnak. A résidőkben lévő jó hangzás további elmerülést és játékélményt eredményez.

Az RTP (Return to Player) arány nagyon alacsony, csak 95%.

Így Kalóz térképe csak még egy „ok” nyerőgép a Platipustól. Én személy szerint több innovatív bónuszfunkciót, nyerőgép elrendezést vagy jobb hangzást kívánok, hogy tovább léphessek a kemény nyerőgépes versenyen. De ha a Kalóz térképe érdekesnek tűnik, akkor nézzen meg!

Megjelent játék: 2020 február

RTP (visszatérés a játékoshoz): 95,0%

Variancia: Ismeretlen

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 25

2. Jackpot Lab (közzétéve 2019. január)

Jackpot Lab a Platipus egy teljesen új nyerőgépe, amelyet 2019 decemberében tettek közzé.

Van egy meglehetősen szokásos 5 x 3 nyílású tábla, főbb (a palackok) és a kisebb (kristályok) szimbólumokkal. A palack szimbólumok 1-3 palacknál jelenhetnek meg. A Jackpot Lab tartalmaz továbbá vad szimbólumokat, Scatter szimbólumokat, amelyek elindítják az ingyenes pörgetések funkciót, és olyan bónusz szimbólumokat, amelyek bekapcsolják a Bonus Reel funkciót jackpotokkal.

Ha 5 x 3 palack szimbólumot kap ugyanazon a nyerővonalon, az a legjobb kifizetést eredményezi. Kombinálhatja az azonos színű palackokat 1-3 üveg szimbólummal.

Jackpot Lab slot a Platipus-tól.

Ez a Jackpot Lab slot a Platipus által.

A Jackpot Lab szolgáltatásai tartalmazzák Vad szimbólumok (A kék varázsló szimbólum), amely a Scatter és a Bonus szimbólumok kivételével minden szimbólumot helyettesít.

Szétszórt szimbólumok (A könyv szimbólum) csak az 1., 3. és 5. tárcsán jelenik meg. Ha kapsz 3 szórási szimbólum, a Ingyenes pörgetések funkció kiváltásra kerül.

Jackpot Lab slot a Platipus-tól.

Három Scatter szimbólum (az itt található Könyvek) biztosítja az ingyenes pörgetések funkciót.

Az ingyenes pörgetések 8 ingyenes pörgetést tartalmaznak. Az ingyenes pörgetések funkció olyan, mint a szokásos játék. Legalább nem figyeltem meg különbségeket vagy említéseket a slot információs képernyőn. A bónuszjáték néhány sajátossága az, amit általában üldözni akar, ezért ez egy kis csalódás volt.

Jackpot Lab slot a Platipus-tól.

A Jackpot Lab játékmenete itt.

A Bónusz szimbólum (A lila mágikus fazék szimbólum) csak a 2., 3. és 4. orsón jelenik meg. Ha kapsz 3 bónusz szimbólum bárhol a tárcsákon, a Bónusz orsó funkció kiváltásra kerül.

Jackpot Lab slot a Platipus-tól.

Ha három Bónusz szimbólumot kap (például itt), akkor megkapja a Bónusztekercs funkciót. A speciális 6-os orsó pörögni kezd, és különböző jackpotokat kap.

A Bónusz orsó funkció A speciális tárcsán a 6. tekercs történik. A fonó soronként 160-tól 720-szor nagyobb tétet fog felmutatni. Jackpotokat is lehet nyerni, mivel a játék neve utal rá:

 • Grand Jackpot – soronként 40 000 x tét.
 • Major Jackpot – 10 000 x tét soronként.
 • Kisebb jackpot – soronként 4 000 x fogadás.
 • Mini Jackpot – soronként 1 000 x tét.

Vegye figyelembe, hogy a szorzók fogadások soronként, nem a teljes tét, mint sok más slotban.

Jackpot Lab slot a Platipus-tól.

Itt láthatja, hogy a szokásos szimbólumok hogyan működnek a játékmenet során. Kombinálhat különböző 1-3 azonos színű palack szimbólumokat is, mint itt.

Összegzésként a Jackpot Lab egy meglehetősen átlagos nyerőgép. Jól működik az animációkkal és a játékmenettel. Vannak olyan bónusz elemek, amelyek szépek, de szeretnék még néhány akciót vagy újítást a bónuszjátékokban. A grafika azonban nagyon éles és színes, és tényleg tetszettek.

A hangok kissé nyájasak, mivel a szokásos játékmenetben nincs zene. Csak az Ingyenes pörgetések funkcióval van némi zene a háttérben, de ennyi.

Az RTP (Return to player) százalékos aránya alacsony, 95,2% -kal.

Jackpot Lab egy slot játék, ahol nincs semmi baj. Csak hiányzik belőle valami izgalom és funkció, és valószínűleg eltéved a többi jobb slot tengerében.

Megjelent játék: 2019 december

RTP (visszatérés a játékoshoz): 95,2%

Variancia: Ismeretlen

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok / kombinációk: 40

A legnépszerűbb Platipus bővítőhelyek

Íme néhány a legnépszerűbb Platipus bővítőhely.

1. Rhino Mania

Rhino Mania egy 6 tárcsás nyerőgép kedvenc afrikai vadállatok témájával.

4096 nyerő sor van. A nyertes sorok akkor számítanak, ha szomszédos szimbólumokat kapunk balról jobbra, 3–6 szimbólum hiányában. Tehát a tekercsekben a függőleges helyzet nem számít.

Rhino Mania slot Platipus által.

Ez a Rhino Mania nyerőgép a Platipus által.

Vad szimbólum (az orrszarvú) a Scatter szimbólumok kivételével minden szimbólumot helyettesít. A vadak a 2., 3., 4. és 5. tárcsán jelennek meg.

Ha kapsz 3 vagy több Scatter szimbólum bármely helyzetben ez kiváltja a Bónuszjáték funkció. Itt vannak a különböző ingyenes pörgetések összegei a szórás összegétől függően:

 • 3 szórási szimbólum – 8 ingyenes pörgetés + 2 x teljes tétnyeremény.
 • 4 Scatter szimbólum – 15 ingyenes pörgetés + 10 x teljes tétnyeremény.
 • 5 szórási szimbólum – 20 ingyenes pörgetés + 50 x teljes tétnyeremény.
 • 6 szórási szimbólum – 50 ingyenes pörgetés + 1000 x teljes tétnyeremény.

A bónuszjáték során a vad szimbólumok úgy viselkednek, mint Szorzó vad szimbólumok ugyanabban az időben. A szorzók vagy x2 vagy x3. A győzelmeket sok Wild-nal is meg lehet szorozni, és a maximális szorzó x81.

Rhino Mania slot Platipus által.

Ez az ingyenes pörgetések bónuszjáték, a Multiplier Wild szimbólumokkal, amelyek nem jelennek meg a szokásos játékban. Az ingyenes pörgetéseket akár 2 Scatter szimbólummal is újra beindíthatja.

Az ingyenes pörgetéseket a Bónuszjáték során újra be lehet állítani. Az ingyenes pörgetések összegei mellett a Bónuszjátékban 2 szórási szimbólum kiváltja 5 extra ingyenes pörgetés.

Van még egy Végső bónusz funkció. Ha max. Nyerő sorokkal játszik, az ingyenes pörgetések bónuszjáték legalább 1x teljes tét nyereményt ad Önnek.

Rhino Mania slot Platipus által.

Itt vannak az orrszarvú-mánia, valamint a Wild és Scatter szimbólumok, amelyek a tárcsákon láthatók.

A Rhino Mania egy jól elkészített nyerőgép, tisztességes bónuszfunkciókkal, az ingyenes pörgetések bónusz játékkal, extra vad szorzó szimbólumokkal. A grafika rendben van, a filmzene pedig az afrikai témájú zenével is.

A Rhino Mania más Rhino témájú játékokkal összehasonlítva (nagyon sok van belőlük!) Rendben van, de nem hoz semmi újat a műfajba.

De az RTP (Return to player) százalékos arányának összehasonlításakor a Rhino Mania csak 95,0% -kal (alacsony) jár jól. Más Rhino témájú slotokban általában jobb az RTP.

Például Nagy orrszarvú vagy Nagy orrszarvú megafutások a Pragmatic Play jobb RTP-je, 96,53% vagy 96,48%. Hatalmas Afrika: 4096 út a Playson-tól szintén meglehetősen alacsony RTP-vel rendelkezik, mint a Rhino Mania 95.10% -kal.

Összességében Rhino Mania mindenképpen a Platipus nyerőgépek jobb oldalán áll, és érdemes kipróbálni.

Megjelent játék: 2019 július

RTP (visszatérés a játékoshoz): 95,0%

Variancia: Ismeretlen

Elrendezés: 6 x 4

Fogadási sorok: 4096

2. Szerencsés macska

Szerencsés macska egy nyerőgépes játék, amely a Lucky Cat szimbólumain alapul, amelyek az egyik kezével lengető macska szobrok.

A szerencsés macskákat japánul Maneki Nekónak hívják (jelentése: hívogató macska), és nagyon népszerűek a kínai és japán kultúrákban. Itt megtalálja további információk a Lucky Cat figurákról, ha érdekel.

De nézzük most meg a Lucky Cat nyerőgépet.

A réstábla egy szokásos 5 x 3 szimbólumrácsból áll.

Vad szimbólum minden szimbólum helyettesítője, kivéve a Scatter és a Bonus szimbólumot. A vadak csak a 2 – 5 orsókon jelennek meg.

Platickus szerencsés macska slotja.

Ez a Platinos Lucky Cat nyerőgép.

A Scatter szimbólum megsokszorozza a győzelmet a teljes téttel. Ha kapsz 3, 4 vagy 5 Scatter szimbólum, a szorzók 2x, 50x és 200x Összes fogadás.

A meglehetősen hosszú tesztelési munkamenet során egyáltalán nem tudtam megszerezni 3 vagy több Scatter szimbólumot, de feltételezem, hogy 3 vagy több Scatter meg fogja szorozni az ugyanazon spin többi nyereményét ezzel a szorzóval. A Lucky Cat slot információs képernyő szövegét meglehetősen nehéz volt értelmezni, hogy a szorzó valójában mit csinál. De most ez a tippem.

A Bónusz szimbólumok 2 vagy 3 szimbólum halmaza jelenik meg a tárcsákon. A Bónusz szimbólumok értéke 50 és 250 között változhat. Bármely kombináció a 6 vagy több bónusz szimbólum aktiválja a Respin funkció.

A Respin funkció azt jelenti, hogy a nyereményeket az egyes Bónusz szimbólumokon megadott díjak összegzésével számítják ki.

Platickus szerencsés macska slotja.

Ez a Respin szolgáltatás, ahol a pénzdíjakat és a jackpotokat a Bónusz szimbólumokból kell üldöznie.

Az elején 3 Respint kapsz. Ha legalább 1 további bónusz szimbólum jelenik meg a tárcsákon, a Respins ismét 3-ra áll vissza. Minden bónusz szimbólum ragadós a bónusz végéig.

Ön nyeri a Grand Jackpot (100 000x tét soronként), ha az összes szimbólum pozíció Bónusz szimbólummal van kitöltve. Felhívjuk figyelmét, hogy a Jackpot szorzó az szorzatonkénti fogadás, nem a tét, mint általában a nyerőgépeken.

Platickus szerencsés macska slotja.

Szerencsés macska slot, valamint a Scatter és a Wild szimbólumok játékban.

Összegzésként a Lucky Cat egy nagyon színes nyerőgép, folyékony játékmenettel. A slot érzésnek előnyös lenne egy filmzene, mivel semmilyen háttérzene nem volt. A hangok is elég alaposak.

A slot funkciókból is hiányzik valami. A Scatter funkciót egyáltalán nem tudtam tesztelni, mivel a teljes tesztelés során nem tudtam elkapni 3 vagy több Scattert.

A Respin funkció néhány alkalommal történt, és ez rendben volt. Véleményem szerint a funkcióknak szükségük lehet még valamire, hogy a nyerőgép egy idő után érdekesebb legyen.

Az RTP (Return to Player) százalékos aránya nagyon alacsony, 95,0%.

Szerencsés macska egy rendes slot játék, nagyon kevés funkcióval. Hogy őszinte legyek, nem ez volt a kedvencem, és rövid idő után unalmas lett.

Megjelent játék: 2019. május

RTP (visszatérés a játékoshoz): 95,0%

Variancia: Ismeretlen

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 20

Legmagasabb RTP Platipus rések

Ezek a legmagasabb RTP (Return to Player) százalékos résidők A Platipusból találtam. Általában a Platipus rések átlagos RTP-aránya 95% körül mozog, ami meglehetősen alacsonynak tekinthető. Általában más slot szolgáltatók RTP-je körülbelül 96% vagy akár 97% felett van.

Tehát itt vannak a Platipus összes nyílása, ahonnan elrendezve magas RTP-től alacsony RTP-ig. Hozzáadtam a megjelenési dátumokat és a szórásokat is (ha vannak ilyenek), hogy megkönnyítsem a slot kiválasztását.

 • Jackpot Lab – Megjelent 2019. december – Variancia: Ismeretlen – RTP: 95,2%
 • Nagy-óceán – Megjelent: 2018. október – Variancia: Ismeretlen – RTP: 95,09%
 • Gyümölcsös hetesek – 2017. októberi kiadás – Variancia: Közepes – RTP: 95,09%
 • Fiery Planet – Megjelent 2017. október – Variancia: Közepes – RTP: 95,09%
 • Szerencsés pénz – 2017. októberi kiadás – szórás: közepes – RTP: 95,09%
 • Arabian Tales – Megjelent 2017. október – Variancia: Magas – RTP: 95,03%
 • Poseidon ereje – 2018. márciusi kiadás – Variancia: Ismeretlen – RTP: 95,03%
 • Crystal Sevens – Megjelent 2018. május – Variancia: Ismeretlen – RTP: 95,03%
 • Pharaoh’s Empire – Megjelent 2019. ápr. – Variancia: Ismeretlen – RTP: 95,02%
 • Safari Adventures – 2017. októberi verzió – Variancia: Magas – RTP: 95,02%
 • Madarak hercegnője – 2017. októberi kiadás – Variancia: Ismeretlen – RTP: 95,02%
 • Varázslatos tükör – 2017. októberi kiadás – Variancia: Közepes – RTP: 95,02%
 • Juicy Spins – Megjelent 2017. október – Variancia: Magas – RTP: 95,02%
 • Webby Heroes – Megjelent 2019 júniusában – Variancia: Ismeretlen – RTP: 95.01%
 • Legend of Atlantis – Megjelent 2018 júliusában – Variancia: Alacsony – RTP: 95,01%
 • Kalóz térkép – Megjelenés: 2020. február – Variancia: Ismeretlen – RTP: 95,0%
 • Jade Valley – Megjelent: 2019. január – Variancia: Közepes – RTP: 95,0%
 • Lucky Cat – Megjelent 2019 májusában – Variancia: Ismeretlen – RTP: 95,0%
 • Rhino Mania – Megjelent 2019 júliusában – Variancia: Ismeretlen – RTP: 95,0%
 • Azték érmék – Megjelent 2019. november – Variancia: Ismeretlen – RTP: 95,0%
 • Chinese Tigers – Megjelent 2019. szeptember – Variancia: Ismeretlen – RTP: 95,0%
 • Hamupipőke – Megjelent 2018. április – Variancia: Ismeretlen – RTP: 95,0%
 • Jungle Spin – Megjelent 2017. október – Variancia: Magas – RTP: 95,0%
 • Neon Classic – Megjelenés: 2019. január – Variancia: Ismeretlen – RTP: 95,0%
 • Crazy Jelly – Megjelent 2017. október – Variancia: Magas – RTP: 95,0%
 • Bison Trail – Megjelenés: 2019. február – Variancia: Ismeretlen – RTP: 94,99%
 • Cleo’s Gold – Megjelent 2017. október – Variancia: Közepes – RTP: 94,99%
 • Lucky Dolphin – Megjelent 2017. október – Variancia: Magas – RTP: 94,99%
 • Mega Drago – Megjelenés: 2018. augusztus – Variancia: Közepes – RTP: 94,99%
 • Egyiptom könyve – Megjelent 2017. október – Variancia: Magas – RTP: 94,98%
 • Triple Dragon – Megjelent 2018. január – Variancia: Magas – RTP: 94,98%
 • Richy Witchy – 2017. októberi verzió – Variancia: Magas – RTP: 95,0%
 • Varázslatos farkas – Megjelent 2017. október – Variancia: Magas – RTP: 94,99%
 • Istenek ereje – Megjelent 2017. október – Variancia: Közepes – RTP: 94,99%
 • Monkey’s Journey – Megjelent 2017. október – Variancia: Közepes – RTP: 94,99%
 • Tündérerdő – Megjelent 2017. október – Variancia: Alacsony – RTP: 94,99%
 • Amazon szeretője – 2017. októberi kiadás – Variancia: Magas – RTP: 94,98%
 • Love Is – Megjelent 2017. október – Variancia: Magas – RTP: 94,98%
 • Crocoman – Megjelent 2017. október – Variancia: Magas – RTP: 94,98%
 • Jewel Bang – Megjelent 2017. október – Variancia: Alacsony – RTP: 94,98%
 • Azték templom – Megjelent 2017. május – Variancia: Magas – RTP: 94,97%
 • Sakura Wind – Megjelent 2017. október – Variancia: Ismeretlen – RTP: 94,96%

Ajánlott Bitcoin kaszinók Platipus nyílásokkal

Ezek a Bitcoin kaszinók Platipus slotokat kínálnak a választékukban.

CasinoBonusFeaturesUgrás a webhelyre

1. BitStarz kaszinó

BitStarz logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 152% akár 2 BTC + 180 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 6 BTC + 180 ingyenes pörgetés. Nincs befizetési bónusz: 20 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x bónusz.

Platipus rések támogatottak

Megbízható kaszinó 2014 óta

2600+ kaszinó játék

Gyors be- és kifizetések

BitStarz áttekintés

Csatlakozz most

2. mBit Casino

mBit Casino logó

2 BTC + 100 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 150% akár 2 BTC + 100 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 6 BTC + 100 ingyenes pörgetés. Nincs befizetési bónusz: 50 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x bónusz.

Platipus rések támogatottak

Gyors és folyékony weboldal

2528 kaszinó játék

96 jackpot nyerőgépes játék

mBit Casino áttekintés

Csatlakozz most

3. 7Bit Kaszinó

7Bit Casino logó

1,5 BTC + 100 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 157% 1,5 BTC + 100 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 5 BTC + 100 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x.

Platipus rések támogatottak

2014 óta tapasztalt kaszinó

704 kaszinó játék

39 jackpot slot

7Bit Casino áttekintés

Csatlakozz most

4. Bitcoin Penguin Casino

Bitcoin Penguin logó

0,2 BTC + 40 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 150% 0,2 BTC-ig + 40 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 0,4 BTC + 65 ingyenes pörgetés. Fogadások: 45x.

Platipus rések támogatottak

Tapasztalt kaszinó alakult 2014-ben

558 kaszinó játék

Bitcoin Penguin áttekintés

Csatlakozz most

5. Oshi Kaszinó

Oshi Casino logó

1,25 BTC + 180 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 100%, legfeljebb 1,25 BTC + 180 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 5 BTC + 225 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x.

Platipus rések támogatottak

Óriási mennyiségű játék

2528 kaszinó játék

57 jackpot slot

Oshi Casino áttekintés

Csatlakozz most

6. Mars kaszinó

Mars Casino logó

1 BTC + 50 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 100% 1 BTC + 50 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 2 BTC + 50 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x.

Platipus rések támogatottak

741 kaszinó játék

16 jackpot slot

Mars Casino áttekintés

Csatlakozz most

felhasználói visszajelzések

Itt található a Platipus nyerőgépek felhasználói értékelésének összefoglalója:

Hogy tetszik a Platipus nyerőgépes játékok? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés formájában!

Végső gondolatok

Ez volt a cikkünk a Platipus résekről. Nyugodtan küldhet levelet, írhat üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy ide írhatja észrevételeit vagy javaslatait!

Köszönöm, hogy elolvasta!

A cikk forrásai:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map