Play’n GO Slots Review (2021) – Reactoonz, Book of Dead és még sok más!

Play n ’GO egy online kaszinószoftver-társaság, amelyet Svédország déli részén, Växjö-ben alapítottak 2007-ben. A cég több mint 100 játékot kínál, ami nagyon sok. Az összes játék modern HTML5 technológiával fut, így minden modern eszközön jól fut, ideértve az asztali és a mobil eszközöket is.

Napjainkban a Play n ’GO-nak vannak irodái Svédországban, de Magyarországon, Máltán és Fülöp-szigeteken is. A Play n ’GO játékok játékengedélyekkel rendelkeznek Máltától (MGA) és az Egyesült Királyságtól (UK Gambling Commission)..

Play n 'GO logó

Play n ’GO slot felhasználói értékelés:

Játsszon az n ’GO nyerőgép funkcióival

Íme néhány jellemző a Play n ’GO nyerőgépes játékokról.

  • Nagyon széles slot játékválaszték, minden hónapban sok új játékot tesznek közzé.
  • A Play n ’GO asztali játékokat, kaparós sorsjegyeket és video póker játékokat is kínál a video slotok mellett.
  • Minden játék modern HTML5 technológián fut, ezért nincs szükségük illesztőprogramokra vagy szoftverek letöltésére. A HTML5 játékok jól működnek a modern böngészők összes asztali és mobil eszközén.
  • A nyerőgépek nagyon jó információs képernyőket tartalmaznak animációkkal a slot funkcióinak tisztázására.
  • Néhány slot meglehetősen alacsony RTP (Return to player) százalékkal rendelkezik, 94% körül. Sok más játékszolgáltató RTP aránya körülbelül 96%, vagy akár több mint 97%.

Új Play n ’GO nyerőgépek

Íme néhány a legújabb Play n ’GO nyerőgépes játékok közül.

1. Anubis Anhk

Ankis Anubisból egy vadonatúj ókori Egyiptom témájú nyerőgép a Play n ’GO-tól. Az ókori egyiptomi mitológiában Anubis a halál, a mumifikáció és az alvilág istene. A mitológiában Anubist kutyaként vagy kutyafejű emberként ábrázolják.

Az Ankh of Anubis slotban összesen 576 nyerő kombináció található. Nincsenek hagyományos nyerővonalak, ehelyett csak a balról jobbra szomszédos szimbólumkombinációk elegendőek a győzelemhez.

Ankh of Anubis slot a Play n 'GO-tól.

Ez az Ankh of Anubis nyerőgép a Play n ’GO-tól. A piramis szimbólumok a Scatter szimbólumok. Ezek közül három vagy több váltja ki az ingyenes pörgetések bónusz játékot.

A gonosz külsejű lila-arany Anubis az Vad szimbólum. Az Anubis Power funkciója véletlenszerűen aktiválódik, és vad szimbólumokat ad hozzá a játékhoz.

Ankh of Anubis slot a Play n 'GO-tól.


A lila és az arany Anubis szimbólum a vad szimbólum.

Három vagy több szóró (A piramis szimbólum) váltja ki a 10 ingyenes pörgetés bónusz játékot.

A bónusz játék során, ha 3, 4 vagy 5 jut Szétszórt szimbólumok, 3, 4 vagy 5 ingyenes pörgetést vált ki. Az extra ingyenes pörgetéseknek nincs korlátja.

Az ingyenes pörgetések során minden Ankh szimbólum összegyűlik. Minden alkalommal, amikor 5 Ankh-t gyűjtöttek össze, Wilds kerül a tárcsákhoz.

Ankh of Anubis slot a Play n 'GO-tól.

Ez az Ankh of Anubis ingyenes pörgetések bónuszjátéka. Minden Ankh szimbólum összegyűlik, és ezek közül 5 kiváltja a Wild szimbólumokat a táblára. Három vagy több Scatter szimbólum is több ingyenes pörgetést vált ki.

Az Anubis Ankh nagyon szép kiegészítője az ókori Egyiptom témájú slotoknak. A nyerőgép sima és nagyon szórakoztató egy jó bónusz ingyenes pörgetésű játékkal. Egyébként véleményem szerint nincsenek negatív dolgok, kivéve, hogy az RTP (Return to player) százalék magasabb lehet 94,2% -nál, ami elég alacsony.

Összességében elmondható, hogy a Play n ’GO kiváló műve még egyszer!

Megjelent játék: 2019 december

RTP (visszatérés a játékoshoz): 94,2%

Variancia: Magas

Elrendezés: 5 orsó szimbólummal 3-4-4-4-3

Fogadási sorok / kombinációk: 576

A legnépszerűbb Play n ’GO nyerőgépek

Íme néhány a legnépszerűbb Play n ’GO bővítőhely.

1. Reactoonz

Play n ’GO’s Reactoonz egy 7 tárcsás nyerőgép aranyos idegen lényekkel … és egy hatalmas idegen lényrel, a Gargantoon néven. A Reactoonz egy másik, az Energoonz nevű Play n ’GO nyerőgép folytatása.

A Reactoonznak nincsenek hagyományos győztes sorai. A győzelem 5 vagy több egyező szimbólummal érhető el, amennyiben vízszintesen és / vagy függőlegesen érnek hozzá. A győztes szimbólumok eltávolításra kerülnek, és további szimbólumok hullanak a fentiekből, hogy kitöltsék a hiányosságokat. A győzelem akár 15 szomszédos szimbólumra is felmegy.

Reactoonz nyerőgép a Play n 'GO által.

Ez a Play n ’GO által készített Reactoonz nyerőgép. A színes energiasávok megtelnek a jobb oldalon, és kiválthatják a Quantum funkciókat.

A Reactoonz slot rengeteg különféle funkcióval rendelkezik.

Instabilitás bármely nem nyerő pörgetésnél előfordulhat. A nagy idegen Gargantoon 4–8 Wild szimbólumot dobhat a rácsra.

Ha a Quantum Queue eljut a Gargantoonig, a 3 x 3 méretű szörny nagy vad szimbólumként jelenik meg a rácson, és minden szimbólumot helyettesít. Ezt követően a Gargantoon osztozik és mozog minden kaszkáddal. Először két 2 x 2 Wild szimbólummá válik, majd kilenc egyedi Wild szimbólummá.

Új szimbólumok lépcsőznek le a fentiektől, és minden Gargantoon lépés előtt kitöltik a rácsot.

Reactoonz nyerőgép a Play n 'GO által.

Ez a Gargantoon szolgáltatás. Először a nagy Gargantoon ugrik be a rácsba, mint egy nagy vad szimbólum…

Reactoonz nyerőgép a Play n 'GO által.

… aztán 2 kisebb óriásgatya vadként sétál a rácson …

Reactoonz nyerőgép a Play n 'GO által.

… és végül 9 különálló kis Gargantoon játszik Wildként.

Egy véletlenszerű Kvantum jellemző hozzáadódik a sorhoz, miután 25 szimbólumot megnyert egy forgatáson, beleértve a kaszkádokat is. Ha nem kap 25 szimbólumot a centrifugáláson, az energiasávok elpazarlódnak, és megpróbálhatja újra a következő forgatást.

Legfeljebb 4 Quantum szolgáltatás állhat sorba. Amikor nincs több győzelem, a sorban lévő Quantum funkció (k) aktiválódnak. Ötödik töltés hozzáadja a Gargantoon funkciót!

Itt vannak a különböző Quantum jellemzők:

  • Imposzió (sárga) 3-6 szimbólumot vált át Wild szimbólummá, miközben az összes szomszédos szimbólumot is elpusztítja.
  • Metszés (kék) a Wild szimbólumot vágja középre, és két keresztező átlós vonalat hoz létre a rácson keresztül. Mindkét sor ugyanazt a véletlenszerű szimbólumot mutatja.
  • Bontás (piros) elpusztítja az összes egyszemű szimbólumot és az összes hozzáillő szimbólumot.
  • Módosítás (zöld) 1 véletlenszerű egyszemű szimbólumot választ, és az összes megfelelő szimbólum egy másik szimbólummá válik.

Reactoonz nyerőgép.

Ez a Quantum jellemzőinek egyik példája: metszés. A zöld Quantum funkció (Alteration) is itt épül fel a jobb oldali gömb belsejében.

Ha négy egyező normál szimbólum jelenik meg egymás mellett, négyzet alakban, akkor egy nagy 2 x 2 szimbólumot képeznek Giantoonz. A győzelmek megduplázódnak minden olyan nyereménykombinációban, amelyekben Giantoonz is részt vesz.

Ban,-ben Fluktuációs jellemző minden véletlenszerű félszemű szimbólumtípust minden pörgetésben ingadozó szimbólumként jelölünk. Ha a megjelölt szimbólumok bármelyike ​​egy nyerő kombináció része, akkor 2 vad szimbólumot hagy maga után.

Végezetül a Reactoonz nagyon vicces és kaotikus nyerőgép, jó értelemben. Az RTP (Return to player) százalék kissé alacsony, 94,51%. A szuper-sima animációk és a jó bónuszjátékok remekek, és most már látom, hogy ez a Reactoonz miért éppen egy kis sláger a játékosok között.

Megjelent játék: 2017. október

RTP (visszatérés a játékoshoz): 94,51% (alacsony)

Variancia: Magas

Elrendezés: 7 x 7

Fogadási sorok:

2. Rich Wilde és a Halottak könyve

Rich Wilde és a Halottak könyve még egy „Indiana Jones kincseket keres Egyiptomban” típusú nyerőgép, de miért ne. Mindig van hely egy jó ókori Egyiptom témájú slot számára.

A Holtak könyve olyan népszerű volt, hogy rengeteg hasonló slotot adott ki, például John Hunter & a Scarab Queen sírja a Pragmatic Play-ből. De most vessünk egy pillantást a Halottak könyvére.

Rich Wilde és a Book of Dead nyerőgép Play'n GO

Ez a Rich Wilde és a Book of Dead slot a Play’n GO-tól.

Ha kapsz 3 vagy több szétszórt könyv indítson el 10 ingyenes pörgetést. A Könyv is az Vad szimbólum: helyettesíthet bármely más szimbólumot. És ez még nem minden, a Könyv is fizet, mint egy normális szimbólum, ha a 3–5 könyvet összegyűjti ugyanarra a sorra.

Ban,-ben Bónusz ingyenes pörgetések, egy véletlenszerűen kiválasztott szimbólum a Bővülő szimbólum. Ha bárhová eltalálja ezt a szimbólumot a tárcsákon, az az egész orsóra kiterjed.

Rich Wilde és a Book of Dead nyerőgép Play'n GO

Ha megkapja az ingyenes pörgetések bónuszjátékot, akkor egy véletlenszerű szimbólumot választanak ki, itt a 10.

Rich Wilde és a Book of Dead nyerőgép Play'n GO

Majd ha eltalálja ezt a szimbólumot a Bónusz ingyenes pörgetések során, akkor a szimbólum kibővül az egész orsóra, hogy többet nyerjen az ingyenes pörgetésekben.

A Book of Dead játékmechanikája nagyon egyszerű. Csak a Könyv szimbólumokra kell vadászni, mivel azok a Szórvány és a Vad egy csomagban.

Összességében a Book of Dead nagyon rendben van. Személy szerint úgy gondolom, hogy kissé elavultnak tűnik, nagyon kevés bónusz funkcióval, mivel az újabb slotok valóban fejlődtek ezen a területen. A visszatérés a játékoshoz (RTP) százalék is kissé alacsony, 94,25%. De próbáld ki a Halottak könyvét, és tudasd velem, mit gondolsz?

Megjelent játék: 2016. január

RTP (visszatérés a játékoshoz): 94,25%

Variancia: Magas

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 10.

Legmagasabb RTP Play n ’GO nyerőgépek

Íme néhány a legmagasabb RTP (Return to player) nyerőgépek közül, amelyeket a Play n ’GO slot választékából találtam.

1. Vadászkutya derbi (RTP 96,93%)

Vadászkutya Derby egy kutyafutás témájú nyerőgép, sok igazi régi idők angol szellemiségével és érzésével.

Wildhound Derby nyerőgép a Play'n GO-tól.

Ez a Play’n GO Wildhound Derby nyerőgépe.

Vad szimbólum az arany díj szimbóluma, amely az összes többi szimbólumot helyettesíti.

Wildhound Derby nyerőgép a Play'n GO-tól.

Az ingyenes pörgetések bónuszjáték megszerzéséhez meg kell szerezned a vad kutyákat 1-2-3-4 pozícióval az 5-ös orsón. Itt csak egy kutyát helyeznek el, így ez nem elég a bónuszjátékhoz.

Amikor a vad kutyák 1-2-3-4-ig elfoglalják kezdő pozíciójukat az 5-ös orsón, a Kutya verseny elkezdődik. Kiválaszthatja, melyik vad kutya nyeri a kutyafutamot. Az ingyenes pörgetések addig folytatódnak, amíg egy vad kutya megnyeri a versenyt.

Az aranynyúl meghatározza, hogy a vadkutyák mikor lépnek előre. Ezt úgy határozzák meg, hogy egy érme dobál a bal oldalon az orsók felé. A vadkutyák szintén vad szimbólumok a bónuszjáték során, amelyek az összes többi szimbólumot helyettesítik. Amikor néhány vadkutya eltalálja a célt a tárcsák bal oldalán, a bónuszpörgetések véget érnek.

Wildhound Derby nyerőgép a Play'n GO-tól.

Ez a Wildhound Derby ingyenes pörgetések bónuszjáték. Az elején kiválaszthatja a kutyáját, és elkezdődik a Kutyaverseny! Az összes kutya egyben vad szimbólum is. A kutyák egy helyet mennek előre, ha a bal oldali érme-dobásnak lesz egy nyúlszimbóluma (itt minden kutyával). Amikor egy kutya eltalálja a bal oldali kaput, a bónusz ingyenes pörgetések véget érnek. Ha a kutyád nyer, akkor külön nyeremény jár a Nyertes kerekével.

Ha vadkutyája nyer, akkor hozzáférést kap a Nyertes kereke. Ez megsokszorozhatja a teljes nyereményét.

Összességében a Wildhound Derby nagyon érdekes nyerőgép, szép bónusz játékkal. A bónusz játékot ezúttal nagyon nehéz volt kiváltani a tesztjeim során. Ha kutyákkal és általában kutyaversenyekkel foglalkozik, ez számodra nyerő lehet.

Megjelent játék: 2020 január

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,93%

Variancia: Magas

Elrendezés: 5 x 4

Fogadási sorok / kombinációk: 30

Ajánlott Bitcoin kaszinók Play n ’GO nyerőgépekkel

Ezek a Bitcoin kaszinók Play n ’GO nyerőgépeket kínálnak a választékukban.

CasinoBonusFeaturesUgrás a webhelyre

1. BitStarz kaszinó

BitStarz logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 152% akár 2 BTC + 180 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 6 BTC + 180 ingyenes pörgetés. Nincs befizetési bónusz: 20 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x bónusz.

Play n ’GO bővítőhelyek támogatottak

Megbízható kaszinó 2014 óta

2600+ kaszinó játék

Gyors be- és kifizetések

BitStarz áttekintés

Csatlakozz most

2. King Billy Kaszinó

King Billy Casino logó

1,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 155% akár 1,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés a Wolf Moon Rising játékhoz. A bónusz összege 5,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés. Fogadások: 30x bónusz.

Play n ’GO bővítőhelyek támogatottak

Exkluzív bónusz: 155%

Alacsony bónusz tét: 30x

3500+ kaszinó játék

Billy király áttekintése

Csatlakozz most

3. FortuneJack kaszinó

FortuneJack kaszinó logó

1,5 BTC + 250 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 110% 1,5 BTC + 250 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 5 BTC + 250 ingyenes pörgetés. Nincs befizetési bónusz: 25 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x bónusz.

Play n ’GO bővítőhelyek támogatottak

Kiváló általános kaszinó

1492 kaszinó játék

4 saját bizonyíthatóan korrekt játék

FortuneJack áttekintés

Csatlakozz most

4. 7Bit Kaszinó

7Bit Casino logó

1,5 BTC + 100 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 100%, 1,5 BTC-ig + 100 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 5 BTC + 100 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x.

Play n ’GO bővítőhelyek támogatottak

2014 óta tapasztalt kaszinó

704 kaszinó játék

39 jackpot slot

7Bit Casino áttekintés

Csatlakozz most

5. Oshi Kaszinó

Oshi Casino logó

1,25 BTC + 180 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 100%, legfeljebb 1,25 BTC + 180 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 5 BTC + 225 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x.

Play n ’GO bővítőhelyek támogatottak

Óriási mennyiségű játék

2528 kaszinó játék

57 jackpot slot

Oshi Casino áttekintés

Csatlakozz most

6. Bitcasino.io

Bitcasino.io logó

1 BTC bónusz

Az első befizetési bónusz 100% 1 BTC-ig. A bónusz összesen 2 BTC. Fogadások: 35x.

Play n ’GO bővítőhelyek támogatottak

Villámgyors kaszinó előcsarnok

Alacsony bónusz tét (35x)

2270 kaszinó játék

Bitcasino.io áttekintés

Csatlakozz most

7. Mars kaszinó

Mars Casino logó

1 BTC + 50 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 100% 1 BTC + 50 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 2 BTC + 50 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x.

Play n ’GO bővítőhelyek támogatottak

741 kaszinó játék

16 jackpot slot

Mars Casino áttekintés

Csatlakozz most

felhasználói visszajelzések

Itt található a Play n ’GO nyerőgépek felhasználói értékelésének összefoglalója:

Hogy tetszik a Play n ’GO nyerőgépes játékok? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés formájában!

Végső gondolatok

Ez volt a cikkünk a Play n ’GO nyerőgépekről. Nyugodtan küldhet levelet, írhat üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy ide írhatja észrevételeit vagy javaslatait!

Köszönöm, hogy elolvasta!

A cikk forrásai:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map