Pragmatikus játékgépek áttekintése (2021) – Dog House, Wolf Gold és még sok más!

Pragmatikus játék az iGaming világ egyik vezető kaszinójáték-szoftver vállalata. A társaság elnyerte a sok díj számos iGaming vásárról és konferenciáról. A Pragmatic Play játékengedélyekkel rendelkezik a Máltai Szerencsejáték Hatóságtól (MGA) és a Nagy-Britanniumi Szerencsejáték Bizottságtól is.

A játékválaszték több mint 100 címet tartalmaz, beleértve a video slotokat, az élő kaszinót és a bingót. A nyerőgép címei olyan neveket tartalmaznak, mint Wolf Gold, The Dog House, Buffalo King, Gold Train és John Hunter & a Scarab királynő sírja.

A Dog House slot pragmatikus játék

Ez a Pragmatic Play kutyaháza. A Kutyaház az egyik A Twitch slot streamer Roshtein’s kedvenc résidők. Az alábbiakban olvashat erről a vicces nyerőgépről, amely hatalmas nyerési lehetőségeket kínál.

Pragmatikus játék logó

Pragmatic Play slot felhasználói értékelés:

Pragmatikus nyerőgép jellemzői

Íme a Pragmatic Play nyerőgépes játékok néhány jellemzője.

 • Minden Pragmatic Play slotnak nagyon egyszerű felülete van, amelyet könnyen lehet használni. Van egy gyors centrifugálási mód is.
 • A bővítőhelyek modern HTML5 technológiával futnak, amelynek letöltéséhez nincs szükség illesztőprogramokra vagy extra szoftverre. A HTML5 bővítőhelyek minden modern böngészőben és mobileszközön működnek.
 • A Pragmatic Play játékok 31 nyelvet támogatnak.
 • A résidők információs képernyői nagyon informatívak, és minden résszel kapcsolatban az RTP (Return to player)% -a tájékoztatott, ami nagyon jó.
 • Győzelem után az összes nyertes sor kivételesen jól látható. Mindig tudod, milyen alapon szerezted meg a győzelmet, és milyen vonalon szerepelt. Ez egy nagyszerű szolgáltatás.

Új pragmatikus játékgépek

Íme néhány a legújabb Pragmatic Play nyerőgépes játékok közül.

1. Buffalo King

Buffalo King egy vadonat-témájú vadonatúj nyerőgép a Pragmatic Play-től, amely 2019 decemberében jelent meg.

Buffalo King nyerőgép a Pragmatic Play-től.

Ez a Buffalo King nyerőgép játék a Pragmatic Play-től.

A nyerőgépben 6 tárcsa és különleges 4096 nyerési mód található. Nincsenek konkrét fogadási sorok, ehelyett csak meg kell ütnie ugyanazt a szimbólumot a szomszédos orsókon, hézagok nélkül. A következő kép ezt egy kicsit kitisztítja.

Buffalo King nyerő sorok.

Ez magyarázza a nyerési lehetőségeket. Ha ugyanazt a szimbólumot találja el a szomszédos orsókon, hézagok nélkül, az nyer. A szimbólum, amely függőlegesen helyezkedik el az orsókon, nem számít.

A 4096 ebből a szorzásból származik. Az egyes orsókon 4 hely van a szimbólumok számára. Ezért 4 x 4 x 4 x 4 x 4 x 4 = 4096. A legjobban fizető szimbólum természetesen a Buffalo. Egyébként minden állat a fő szimbólum, a 9 – A pedig a kiskorú kevésbé fizető szimbólum.

Buffalo King maximális győzelem.

A Buffalo King egy nagy volatilitású nyerőgépes játék, ami azt jelenti, hogy ritkábban kapsz győzelmet, de a győzelem nagyobb. A maximális győzelem 93 750x tét. Ezt megnyerheti a képen látható kombinációval. Hat bivaly fizet 7,5-szer nagyobb tétet. A képen négy bivaly található. Mind a négy „vonalat” megszorozzuk 5 x 5 x 5 x 5 x 5 = 3125 értékkel. Ez 3125 x 4 x 7,5 = 93 750 x. Hatalmas!

A Vad szimbólum minden szimbólumot kivált, kivéve a Bónusz szimbólumot. A vadak csak a 2–6-os orsókon jelennek meg.

A Bónusz szimbólum a Scatter szimbólum, és minden tárcsán megjelenik. Ha 3 vagy több Bónusz szimbólumot eltalál, a Ingyenes pörgetések bónusz játék beindul.

Buffalo King bónuszjáték.

A Buffalo King bónuszjáték itt 3 bónusz szimbólummal váltott ki.

A Bónuszjáték során az összes Wild szimbólum véletlenszerű szorzója 2x, 3x vagy 5x. Az összes nyerő kombinációt megszorozzuk az összes Wild szorzó szorzatával. Ez azt jelenti, hogy például ugyanazon a nyerővonalon lévő két 5x-es vad 5-szörös = 25-szeres szorzót eredményez.

Buffalo King bónuszjáték.

A Buffalo King bónuszjáték itt látható. Jegyezze fel a Wild szimbólumokat 2x5x szorzókkal.

Az ingyenes pörgetések összege így megy a szokásos játékban és a Bónuszjáték során is:

 • 6 bónuszszimbólum 100 ingyenes pörgetést kap.
 • Az 5 bónusz szimbólum 25 ingyenes pörgetést kap.
 • A 4 bónusz szimbólum 15 ingyenes pörgetést kap.
 • 3 bónusz szimbólum 8 ingyenes pörgetést kap.
 • Csak a bónuszjáték során: 2 bónusz szimbólum 5 ingyenes pörgetést ad.

Következtetésképpen Buffalo King nagyon jó vadon témájú nyerőgép, remek hangulattal. A 4096 nyerő sor is érdekesvé és mássá teszi a játékmenetet, mint például a többi, 20 szokásos nyerővonalas nyerőgép. Feltétlenül próbáld ki a Buffalo King-et, ha ilyen nagy volatilitású nyerőgépes játékokba keveredsz.

Megjelent játék: 2019 december

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,06%

Variancia: Magas

Elrendezés: 6 x 4

Fogadási sorok / kombinációk: 4096

2. Hunter János & a Scarab királynő sírja

John Hunter & a Scarab királynő sírja a Pragmatic Play új ókori Egyiptom témájú nyerőgépe, valószínűleg rekordot megdöntő hosszú névvel. A rés 2019 szeptemberében jött létre.

John Hunter & amp; a Scarab Queen slot sírja.

Itt John Hunter & a Scarab Queen sírhelye a Pragmatic Play oldalán.

Az egyiptomi témájú nyerőgépek az utóbbi időben meglehetősen népszerűek voltak, és úgy tűnik, hogy a Scarab Queen a Pragmatic Play válasza erre az igényre. Más egyiptomi témájú címeket tartalmaz, például Rich Wilde és a Halottak könyve (Play’n Go) és a Book of Ra Deluxe (Green Tube). Úgy tűnik, John Hunter valamiféle kincsvadász, mint Indiana Jones. Legalább a betűtípus nagyon hasonlít az Indiana-ra.

A Scarab Queen szimbólum a Vad szimbólum és minden szimbólumot helyettesít, a Scatter, a Money Symbol és a Collect kivételével. A vad szimbólum a 2 – 5 orsókon jelenik meg.

A piramis szimbólum a Scatter szimbólum és megjelenik a 2., 3. és 4. tárcsán. Ha 3 Scatter szimbólumot kap, akkor 8 Bónusz ingyenes pörgetést indít el.

John Hunter & amp; a Scarab Queen slot sírja.

Ez a bónusz ingyenes pörgetések játék a John Hunterben & a Scarab Queen slot sírja.

Vannak nagy nevű funkciók is Pénz gyűjtése. A Pénz szimbólumok Az 1., 2., 3. és 4. tekercsen minden pénz szimbólum véletlenszerű monetáris értékkel bír.

Ha eltalálja a Pénz szimbólumokat és a Gyűjtse szimbólum az 5. orsón a következők történnek:

 • Gyűjtse szimbólum: A képernyőn jelenleg megjelenő összes Pénz szimbólum értéke összeadódik és kifizetésre kerül.
 • Extra Credit Collect szimbólum: Az Extra Credit Collect szimbólum értéke hozzáadódik a képernyőn megjelenő összes Money szimbólumhoz. Ezután az összes érték összeadódik és kifizetésre kerül.
 • Szorzó Gyűjtés szimbólum: A képernyőn megjelenő összes Pénz szimbólum értékét megszorozza a Szorzó Gyűjtés szimbólum értékével. Ezután az összes érték összeadódik és kifizetésre kerül.
 • A Collect szimbólum kibontása: Minden olyan orsó, amely legalább egy pénzszimbólumot tartalmaz, kibővül, hogy az egész tárcsát pénzszimbólumokkal töltse meg. A hozzáadott pénz szimbólumok új véletlenszerű értéket vesznek fel, majd az összes összeadódik és kifizetésre kerül.
 • Respin Collect szimbólum: Amikor a Respin Collect szimbólum eltalál, a képernyőn jelenleg megjelenő összes Money-szimbólum a helyén marad, és az összes megmaradt sejt újra fellép, hogy új eredményt jelenítsen meg. Ezután a képernyőn megjelenő összes Pénz szimbólum értékét összeadják és kifizetik.

John Hunter & amp; a Scarab Queen slot sírja.

Példa a Pénz szimbólumokra, és most a Bővülő Gyűjtés szimbólum az 5-ös orsóra.

John Hunter & amp; a Scarab Queen slot sírja.

Második példa itt a Respin Collect szolgáltatásról, ahol több pénz szimbólumot kaphat az egyes szimbólumhelyekhez.

A pénz szimbólumok a Bónusz ingyenes pörgetésekben is megtalálhatók. A bónuszjáték során az összes elért pénz szimbólum értéke hozzáadódik a bónusz potba. Minden ingyenes pörgetés után a bónusz pot értéke visszakerül az orsókba egy óriási pénz szimbólum formájában az 1 – 4 orsókon.

Ezután egy utolsó lélegeztetést váltanak ki. Ha a Collect szimbólumot eltalálják az 5. tárcsán, a bónusz pot értéke kifizetésre kerül.

John Hunter & amp; a Tomb of the Scarab Queen slot bónusz játék.

Ez a bónuszjáték utolsó válasza. Ha egy Collect szimbólum jelenik meg az 5. tárcsán, akkor a hatalmas Money szimbólumban szereplő összeget nyerjük.

Következtetésképpen John Hunter & a Scarab királynő sírja nagyon szórakoztató slot játék, sok fantasztikus bónusz funkcióval. Ez a rés véleményem szerint az egyik legjobb ókori Egyiptom témájú slot. Valóban csiszolt, sima és nagyon jó hangulatot biztosít az egyiptomi kincsvadászathoz. Ajánlásaim!

Megjelent játék: 2019 szeptember

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,5%

Variancia: Közepes

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 25

A legnépszerűbb pragmatikus játékgépek

Íme néhány a legnépszerűbb Pragmatic Play nyerőgép.

1. Farkas Arany

Pragmatikus játék Farkas Arany egy 5 tárcsás nyerőgép vadonban témával. A résszimbólumok tele vannak vadon élő állatokkal: pumákkal, vadlovakkal, bivalyokkal, farkasokkal és sasokkal. Az érzés megegyezik azzal, hogy az amerikai vagy kanadai vidék vidéki területeiről származó, magas színvonalú természetű dokumentumot nézünk üvöltő farkasokkal és telihold ragyogásával. Nekem működik!

Wolf Gold slot a Pragmatic Play-től.

Ez a Wolf Gold slot játék a Pragmatic Play-től.

A Vad szimbólum a Farkas szimbólum. Ez ugyanakkor az egyik legjobban fizető szabályos szimbólum.

A Scatter szimbólum csak az 1., 3. és 5. tárcsán jelenik meg. Három Scatter szimbólum indít 5 bónusz ingyenes pörgetést.

Wolf Gold slot.

Ha eltalál 3 Scatter szimbólumot, akkor 5 bónusz ingyenes pörgetést indít el.

Közben Bónusz ingyenes pörgetések, a 2., 3. és 4. orsó együtt forog, mint egy óriás szimbólum. További 3 ingyenes pörgetést kap minden egyes alkalommal, amikor eltalál 3 Scatter szimbólumot. Nincs korlátozás, hogy hány ingyenes pörgetést kaphatsz.

Wolf Gold slot bónusz játék.

A Giant szimbólumok a 2 – 4 orsókon csodálatosan néznek ki. 9 kisebb szabályos szimbólumként működnek, itt 9 Puma.

Vannak még Pénz szimbólumok amelyek a Hold szimbóluma a feltüntetett pénzösszeggel. Ha eléri a 6 vagy több pénz szimbólumot, a Money Respins funkció beindul.

Wolf Gold slot bónusz játék.

Így indíthatja el a Money Respins funkciót. Szerezzen legalább 6 pénz szimbólumot (telihold).

A Money Respins szolgáltatásban csak pénz szimbólumok és üres helyek szerepelnek.

Wolf Gold slot bónusz játék.

Ez a Money Respins bónusz funkció. Esélye van arra, hogy itt nagyon nagyot nyerjen a játékban lévő Jackpotokkal.

Ezt a funkciót szavakkal elmagyarázni kissé bonyolult, de amikor megkapja ezt a funkciót, ez magától értetődő. De itt vannak a főbb jellemzői Pénz Respins:

 • 3 funkcióval indítja a funkciót.
 • Minden eltalált pénz szimbólum ragadós, és a kör végéig kitart a képernyőn.
 • Minden alkalommal, amikor legalább egy Money szimbólumot elütnek, a respinok száma 3-ra áll vissza.
 • A kör addig folytatódik, amíg a kikapcsolódások befejeződnek, vagy a képernyőn az összes pozíciót pénz szimbólumokkal töltik fel.
 • Amikor a Money Respins funkció teljes, az összes Money szimbólum értéke hozzáadódik, és a játék kifizeti ezt az összeget.
 • Ha a Pénz szimbólumokat eltalálja a Mini vagy Jackpot őrnagy szöveg, egy szimbólum elegendő a jackpot megnyeréséhez.
 • Ha mind a 15 pozíció be van töltve, akkor Ön is megnyeri a Mega Jackpot.

Nyerőgépes tesztelésem során a bónusz ingyenes pörgetéseket nagyon könnyű eltalálni 3 scatterrel. De a Money Respins funkciót kell üldözni, és ez sokkal nehezebb volt.

Összegzésként most már tisztán látom, miért olyan népszerű a Wolf Gold nyerőgép. A játékmenet valóban csiszolt és olyan gördülékeny, hogy sok más nyerőgép-gyártó itt megnézheti. A bónusz ingyenes pörgetések és a Money Respins funkciók is eléggé érdekessé teszik a játékot, mivel 2 különböző bónuszfunkciót lehet üldözni.

Meleg ajánlás Farkas Arany rés a végemből!

Megjelent játék: 2017. április

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,01%

Variancia: Közepes

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 25

2. A kutyaház

Pragmatikus játék A Kutyaház egy rajzfilmszerű kisállat témájú slot, amelyet 2019 márciusában tettek közzé.

Valahogy viccesnek tűnik, hogy egy aranyos kutya témájú nyerőgép nagyon nagy szórással és ezért esélyt nyerhet igazán nagy pénzre. Azt hiszem, az aranyos játékok alacsony szórással rendelkeznek. De ezúttal tévedtem.

Talán a nagy szórás az oka annak, hogy A Kutyaház a kedvenc játékai közé tartozik Roshtein, aki valószínűleg az a Twitch legnagyobb slot streamerje. Itt láthat egy példát arra, hogy Roshtein nyert a több mint 100 000 € a Dog House bónuszjátékokból. Nos, a Roshtein tétszintje mindig dió (50 € tét), de egyébként is elég tisztességes győzelem!

A Dog House slot pragmatikus játék

Ez a Pragmatic Play kutyaháza.

Dióhéjban a The Dog House egy 5 tárcsás nyerőgép, nagyon csiszolt rajzfilmes grafikával és aranyos zenével. A bónusz játék meglehetősen könnyen kiváltható és sok izgalmat nyújt a Sticky Wilds játékban.

A vad szimbólumok 2-3x szorzókkal a normál játékban és a bónusz játékban klasszak, mert sok szorzót láncolhatsz össze. Ez azt jelenti, hogy nagyot nyerhet, ha sok Wild-ot eltalál ugyanazon a győzelmi vonalon.

A Kutyaház szimbóluma a Vad szimbólum. A Wild minden szimbólumot kivált, kivéve a Bonus szimbólumot. A vadak csak a 2., 3. és 4. tárcsán fordulnak elő. Az ugyanazon tárcsán lévő összes vad véletlenszerű szorzója 2x vagy 3x. Ha egynél több szorzó van, akkor ezeket hozzáadják egymáshoz.

A Kutyamancs szimbólum a Bónusz szimbólum vagy Scatter. Csak az 1., 3. és 5. tárcsán jelenik meg. Ha eltalál 3 bónusz szimbólumot, akkor elindít egy ingyenes pörgetés bónusz játékot.

A Kutyaház bónuszjáték.

Kiválthatja a Bónuszjáték ingyenes pörgetéseit.

A Kutyaház bónuszjáték.

A Rottweiler meggurítja a kereket, és véletlenszerű mennyiségű ingyenes pörgetést ad a Bónusz Játékhoz.

Ban,-ben Bónuszjáték, véletlenszerű számú ingyenes pörgetést kapunk. Az ingyenes pörgetések során az összes Wild szimbólum ragadós, így a bónusz játék teljes időtartama alatt a képernyőn marad.

A Kutyaház bónuszjáték.

A vad szimbólumok ragadósak a bónusz játékban.

Ragadós vadak Rendeljen véletlenszerű szorzót is, amely a Wild elütésekor derül ki. A bónuszjátékban különleges tárcsák is vannak.

A Kutyaház bónuszjáték.

A Kutyaház bónuszjáték.

Megjelent játék: 2019 március

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,51%

Variancia: Magas

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 20

Legmagasabb RTP pragmatikus játékgépek

Ezek a legmagasabb RTP (Return to player) százalékos slotok, amelyeket a Pragmatic Play-n találtam. Kérjük, tudassa velem, ha ismeri a jobb RTP% -kal rendelkező Pragmatic slotokat, és meg tudom nézni.

1. A Macska (RTP: 98,1%)

A Macskaapa egy 5 tárcsás nyerőgép játék, nagyon magas RTP-vel (Return to player): 98,1%. Általában az RTP aránya körülbelül 95-96% a slotokban, így ez a tény kissé jövedelmezőbbé teheti a The Catfather nyerőgépet a játékosok számára.

A Catfather slot a Pragmatic Play-től.

A Catfather slot a Pragmatic Play-től.

Vad szimbólumok (a fekete macskák) a Scatter kivételével minden szimbólumot helyettesítenek.

Vannak még Véletlenszerű halmozott vadak amelyek elfoglalják az egész orsót. Ez a funkció véletlenszerűen fordul elő, mielőtt a 2., a 3. és a 4. orsón bármilyen pörgetés befejeződik.

A Catfather slot a Pragmatic Play-től.

Itt vannak a véletlenszerűen egymásra rakott vadak. Ezek teljes orsó vadak, amelyek véletlenszerűen fordulnak elő a 2., 3. és 4. orsón.

Ha 3 vagy annál többet eltalál Szétszórt szimbólumok (az egér szimbóluma), akár 25 ingyenes pörgetést kap a bónusz játékban. Az összes ingyenes pörgetés nyereményét megszorozzuk 4-gyel.

Catfather slot bónusz játék.

Így érheti el a Bónuszjáték ingyenes pörgetéseit. Három Scatter szimbólum is elegendő lenne.

Catfather slot bónusz játék.

Ez a Catfather slot bónuszjáték, minden győzelem esetén négyszeres szorzóval.

Következtetésképpen a Macskaapa nagyon rendes nyerőgép volt, nagyon magas RTP-vel (98,1%). A slot azonban kissé megöregedettnek érzi magát a grafikával és az elég ügyetlen animációkkal. A hangulatból is hiányzott valami. De ez rajtad múlik, hogy mit akarsz folytatni: Magas RTP vagy folyékonyabb játékmenet?

Megjelent játék: 2016. március

RTP (visszatérés a játékoshoz): 98,1% (Nagyon jó!)

Variancia: Ismeretlen

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 9.

2. Aranyvonat (97,16%)

Arany vonat szintén nyerőgép, nagyon magas RTP (Return to player) százalékkal: 97,16%. Ez a bővítőhely 2017-ben jelent meg, tehát nem túl régi. Annak ellenére, hogy az Aranyvonat megpróbálja vadászni a régi iskola Las Vegas-i nyerőgép érzésére, és ezt nagyon jól csinálja.

Csak 3 x 3 elrendezés van a slotban és 3 fogadási vonal, vízszintesen.

Arany vonat a Pragmatic Play-től.

Nagyon régi iskolai nyerőgép Arany vonat a Pragmatic Play-től. Itt láthatja a Wild és a Scatter szimbólumokat.

A vonat az Vad szimbólum és helyettesíti az összeset, kivéve a Scatter és az Upgrade szimbólumokat.

Arany vonat slot.

Három Scatter itt, és menjünk a Bónuszjátékra!

Ha eltalál 3 vagy több Scatter szimbólum bárhol a tárcsákon, kiváltja a Progresszív bónusz funkció. Ez a bónusz funkció egy sor véletlenszerű díjat adományoz Önnek, amelyeket vonatkocsik hoztak Önnek. A kocsik minimális száma 10.

Arany vonat slot bónusz játék.

Ez a nagyon jó Gold Train Bonus játék. Nincs ingyenes pörgetés, csak nézze meg a vonat haladását, és dobjon egy kis aranyat. Hány kocsi van? Csak várnod kell, és meglátod!

Arany vonat slot bónusz játék.

Az utolsó kocsi és ebből szép győzelem. Ezúttal 30 kocsi volt, ha jól emlékszem.

Az alapjátékban, amikor a Frissítés szimbólum a 3. tárcsán eltalálták, véletlenszerűen 4-10 további kocsit díjaznak a következő Bónuszfunkcióért. A hozzáadható további kocsik száma nincs korlátozva. A Bónuszjáték során további kocsikat is kiválthat az Upgrade szimbólumokkal.

Arany vonat slot játék.

Minden Upgrade-szimbólum további arany kocsikat kap a Bónusz Játékhoz. A bal felső sarokban látható, hogy már 1 extra kocsit kaptam.

Következtetésképpen Arany vonat valójában nagyon klassz nyerőgép volt. Kezdetben kissé elavultnak tűnt a régi iskolai játékgép kinézetével, de a Bónuszjáték az igazi gyémánt. Semmi különös, de nagyon kellemes volt nézni a kocsik haladását!

Menjen és tesztelje az Aranyvonatot, ha valami régi iskolai játékra vágyik egy kis modern csavarral. Az RTP is nagyon jó 97,16% -kal, ami mindig jó plusz.

Megjelent játék: 2017. május

RTP (visszatérés a játékoshoz): 97.16% (Nagyon jó!)

Variancia: Közepes

Elrendezés: 3 x 3

Fogadási sorok: 3

Ajánlott Bitcoin kaszinók pragmatikus játékgépekkel

Ezek a Bitcoin kaszinók Pragmatic Play nyerőgépeket kínálnak a választékukban.

CasinoBonusFeaturesUgrás a webhelyre

1. BitStarz kaszinó

BitStarz logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 152% akár 2 BTC + 180 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 6 BTC + 180 ingyenes pörgetés. Nincs befizetési bónusz: 20 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x bónusz.

Pragmatikus játékhelyek támogatottak

Megbízható kaszinó 2014 óta

2600+ kaszinó játék

Gyors be- és kifizetések

BitStarz áttekintés

Csatlakozz most

2. mBit Casino

mBit Casino logó

2 BTC + 100 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 150% akár 2 BTC + 100 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 6 BTC + 100 ingyenes pörgetés. Nincs befizetési bónusz: 50 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x bónusz.

Pragmatikus játékhelyek támogatottak

Gyors és folyékony weboldal

2528 kaszinó játék

96 jackpot nyerőgépes játék

mBit Casino áttekintés

Csatlakozz most

3. King Billy Kaszinó

King Billy Casino logó

1,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 155% akár 1,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés a Wolf Moon Rising játékhoz. A bónusz összege 5,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés. Fogadások: 30x bónusz.

Pragmatikus játékhelyek támogatottak

Exkluzív bónusz: 155%

Alacsony bónusz tét: 30x

3500+ kaszinó játék

Billy király áttekintése

Csatlakozz most

4. FortuneJack kaszinó

FortuneJack kaszinó logó

1,5 BTC + 250 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 110% 1,5 BTC + 250 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 5 BTC + 250 ingyenes pörgetés. Nincs befizetési bónusz: 25 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x bónusz.

Pragmatikus játékhelyek támogatottak

Kiváló általános kaszinó

1492 kaszinó játék

4 saját bizonyíthatóan korrekt játék

FortuneJack áttekintés

Csatlakozz most

5. 7Bit Kaszinó

7Bit Casino logó

1,5 BTC + 100 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 100%, 1,5 BTC-ig + 100 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 5 BTC + 100 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x.

Pragmatikus játékhelyek támogatottak

2014 óta tapasztalt kaszinó

704 kaszinó játék

39 jackpot slot

7Bit Casino áttekintés

Csatlakozz most

6. Betcoin.ag kaszinó

Betcoin.ag Casino logó

1 BTC + 10 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 100% 1 BTC + 10 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 3 BTC + 12 ingyenes pörgetés. Fogadások: 50x.

Pragmatikus játékhelyek támogatottak

Gyors be- és kifizetések

Sok asztali játék

Élő póker is

Betcoin.ag áttekintés

Csatlakozz most

7. BetChain Casino

BetChain kaszinó logó

1 BTC + 200 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 150% akár 1 BTC + 200 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 2 BTC + 200 ingyenes pörgetés. Nincs befizetési bónusz: 20 ingyenes pörgetés. Fogadások: 50x.

Pragmatikus játékhelyek támogatottak

2346 kaszinójáték

210 jackpot slot

Sok bizonyíthatóan korrekt játék

BetChain áttekintés

Csatlakozz most

8. CryptoWild kaszinó

Cryptowild kaszinó logó

1 BTC + 150 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 200% akár 1 BTC + 150 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 4 BTC + 150 ingyenes pörgetés, fogadások: 60x. Nincs befizetési bónusz: 20 ingyenes pörgetés a 20FREE bónuszkóddal, tét 40x.

Pragmatikus játékhelyek támogatottak

Remek 200% exkluzív bónusz

1000+ kaszinó játék

67 video póker játék

CryptoWild áttekintés

Csatlakozz most

9. Bitcoin Penguin Casino

Bitcoin Penguin logó

0,2 BTC + 40 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 150% 0,2 BTC-ig + 40 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 0,4 BTC + 65 ingyenes pörgetés. Fogadások: 45x.

Pragmatikus játékhelyek támogatottak

Tapasztalt kaszinó alakult 2014-ben

558 kaszinó játék

Bitcoin Penguin áttekintés

Csatlakozz most

10. Oshi Kaszinó

Oshi Casino logó

1,25 BTC + 180 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 100%, 1,25 BTC + 180 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 5 BTC + 225 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x.

Pragmatikus játékhelyek támogatottak

Óriási mennyiségű játék

2528 kaszinó játék

57 jackpot slot

Oshi Casino áttekintés

Csatlakozz most

11. Bitcasino.io

Bitcasino.io logó

1 BTC bónusz

Az első befizetési bónusz 100% 1 BTC-ig. A bónusz összesen 2 BTC. Fogadások: 35x.

Pragmatikus játékhelyek támogatottak

Villámgyors kaszinó előcsarnok

Alacsony bónusz tét (35x)

2270 kaszinó játék

Bitcasino.io áttekintés

Csatlakozz most

12. Mars kaszinó

Mars Casino logó

1 BTC + 50 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 100% 1 BTC + 50 ingyenes pörgetésig. A bónusz összesen 2 BTC + 50 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x.

Pragmatikus játékhelyek támogatottak

741 kaszinó játék

16 jackpot slot

Mars Casino áttekintés

Csatlakozz most

felhasználói visszajelzések

Itt található a Pragmatic Play nyerőgépek felhasználói értékelésének összefoglalója:

Hogy tetszik a Pragmatic Play nyerőgépes játékok? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés formájában!

Végső gondolatok

Ez volt a cikkünk a Pragmatic játékhelyekről. Nyugodtan küldhet levelet, írhat üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy ide írhatja észrevételeit vagy javaslatait!

Köszönöm, hogy elolvasta!

A cikk forrásai:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map