Red Tiger Gaming Slots Review (2021) – Vault of Anubis és még sok más!

Red Tiger Gaming egy online kaszinójáték-szolgáltató, amelyet 2014-ben alapított egy ipari veteránok csoportja a cég honlapján az áll. A Red Tiger kínálatában több mint 120 nyerőgép található.

A Red Tiger Gaming a vállalat szerint matematikusokat, grafikusokat, szoftverfejlesztőket, hangmérnököket, szerencsejáték-szakértőket, minőségbiztosítási szakembereket, számlavezetőket és titkos mágusokat alkalmaz. Lássuk, van-e varázslat a Red Tiger slotokban.

A Red Tiger nyerőgépeket az UKGC (Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága), az MGA (Máltai Szerencsejáték Felügyelet), az Alderney Szerencsejáték Ellenőrző Bizottság és a gibraltári HM kormány engedélyezte..

Rio Stars slot a Red Tiger Gaming által.

Ez a Red Tiger Gaming Rio Stars nyerőgépe.

Red Tiger Gaming logó

A Red Tiger Gaming bővítőhely felhasználói értékelése:

Új Red Tiger Gaming nyerőgépek

Íme néhány a legújabb Red Tiger Gaming nyerőgépes játékok közül.

1. Vaub of Anubis (Megjelenés: 2020 február)

Anubis boltozata egy vadonatúj ókori Egyiptom témájú nyerőgép, amelyet 2020 februárjában tettek közzé.

Vault of Anubis slot a Red Tiger Gaming által.

Vault of Anubis slot a Red Tiger Gaming által. Így működik a nyerővonal-rendszer – Csak szerezzen 5 vagy több vízszintesen vagy függőlegesen összekapcsolt szimbólumot egy fürtbe, és ez nyer! További szimbólumok esnek le, miután ezek a nyertesek eltűnnek.

Nincsenek hagyományos nyerővonalak, ehelyett nyeremény jár, ha a szimbólumok klasztert alkotnak. A fürt öt vagy több szimbóluma (vízszintesen vagy függőlegesen kapcsolódik) nyereményt nyújt Önnek. Egy szimbólum maximális nyerése akkor következik be, ha 30+ szimbólumot kap ugyanahhoz a fürthöz.

A nyerő szimbólumok is eltűnnek, és további szimbólumok esnek le az orsó tetejéről. Ez több győzelmet generálhat.


A Vault of Anubis slotban sok különlegesség található. Minden magasan fizető szimbólum rendelkezik 2 x 2 és 3 x 3 szuper szimbólum variációk. Több szuper szimbólum is megjelenhet.

Vault of Anubis slot a Red Tiger Gaming által.

Íme egy példa a 2 x 2 és 3 x 3 szuper szimbólumra, amelyek 4, illetve 9 szimbólumcsoportnak felelnek meg.

Nagylelkű istenek olyan funkció, ahol az orsók mindkét oldalán álló szobrok véletlenszerűen aktiválhatnak több Wild szimbólumot az orsókon.

Vault pörgetések 4 Vault Spins szimbólummal kiválthatja a tárcsák bárhol. 10 ingyenes pörgetést kap.

Vault of Anubis slot a Red Tiger Gaming által.

Így nyerheti meg a Vault pörgetéseket. Ha kapsz 4 Vault Spins szimbólumot, akkor ennyi!

Közben Vault pörgetések minden nyerő képernyő 1-gyel növeli a Win szorzót. Ha az első nyeremény után van egy legördülő szimbólum, akkor a legördülő menü után megnyert nyeremény vagy nyerések is növelik a szorzót.

Tehát, ha az első pörgetés után 3 győzelmet szerez, a szorzója csak eggyel növekszik. Ha a legördülő menüből például 2 győzelem születik, akkor +1 szorzót is kap.

Minden + SPIN szimbólum akár 8 Bónusz ingyenes pörgetést is kaphat. A szorzóban nincs felső határ, azonban a maximális győzelem 5469,1 x tét a teljes slot szintjén.

Vault of Anubis slot a Red Tiger Gaming által.

Itt van a Vault Spins akcióban. Minden nyerő pörgetés 1-gyel növeli a szorzót. Az egymást követő győzelem vagy a szimbólum legördülő menüvel nyert nyerések szintén 1-vel növelik a szorzót. A szorzónak nincs felső határa.

Vault of Anubis slot a Red Tiger Gaming által.

Itt van a Vault Spins, amely egy szép x11 szorzóval zárult.

Következtetésképpen Anubis boltozata nagyszerű felvétel a klasszikus ókori Egyiptom nyerőgép-jelenetben. A slot tárcsás szerkezete egyedülálló, és az eső szimbólumok hűvös fordulatot tesznek a játékban. Van még elég bónusz funkció, hogy a játék érdekes maradjon.

Az általános érzés, az animációk, a hangok és a játékmenet hibátlan, ezeken a területeken nincs panasz, nagyszerű munka!

Kevés hátrány van azonban az Anubis Vault-ban. A játékmenet időnként kissé lassú. A szimbólum legördülések még a Turbo mód bekapcsolt állapotában is néha fájdalmasan lassúak. Frusztráló az ötödik mikrónyeremény követése, és további szimbólumok folyamatosan esnek. Ha Vörös Tigris lennék, a sebességet is a legördülő listákhoz igazítanám, amelyekkel a játékosok kiválaszthatják, milyen gyors a játék minden területen.

A vörös tigris szerint a szórás magas. Ez igaz lehet, de tesztjeim során sok kisebb győzelmet értem el gyakran néhány órás munkamenet során. Természetesen valószínűségnek lévén ez csak a szerencse miatt lehet.

Az ingyenes pörgetések bónuszjátékot (Vault Spins) szintén nagyon nehéz kiváltani, de maga a Vault Spins nagyon jó volt a növekvő szorzókkal.

Összességében elmondható, hogy a Vault of Anubis remek nyerőgép, de nem tökéletes. Ha tetszik ezek az ókori Egyiptom témájú nyerőgépek, feltétlenül nézze meg ezt! Az RTP (Return to Player) százalékos arány átlagos vagy alacsony, 95,74% -kal.

Megjelent játék: 2020 február

RTP (visszatérés a játékoshoz): 95,74%

Variancia: Magas

Elrendezés: 6 x 7

Fogadási sorok / kombinációk:

Max győzelem: 5469,1x tét

2. A vad kalapos (Megjelent 2020 áprilisában)

Vad kalapos egy 5 x 4 nyerőgépes játék, néhány ír fantáziaelemmel … és Kalapokkal. Legalább a zöldes és színes grafikáktól kaptam ezt az érzést. A grafika szuper színes, éles és az animációk nagyon magas szinten vannak. Különösen a Bónuszjáték (The Wild Hatter respins) néz ki nagyon klasszul.

A bónusz funkciók „csak” a Respin-eket tartalmazzák, kevés variációval. Nincs olyan hagyományos bónusz játék ingyenes pörgetéssel, de üdítő, hogy megtudhatunk más bónusz funkciótípusokat is, például itt.

A Red Tiger Gaming Wild Hatter nyerőgépe.

Ez a Red Tiger Gaming The Wild Hatter nyerőgépe.

Vad szimbólumok (a vad kalapos) kivált legalább egy Respint, lezárva egy szimbólumtípust. A Respin során csak a lezárt szimbólumok és a vadak szállhatnak le. Ha új szimbólumok landolnak, azok is reteszelődnek, kiváltva egy másik Respint, és a Respin szorzó 1-gyel feljebb megy.

A Red Tiger Gaming Wild Hatter nyerőgépe.

Itt van a játék különlegessége. A Kalapos szimbólum egy alkalmat váltott ki, az Óra szimbólummal, mint kiválasztottal. Kaptam még néhány Óra szimbólumot, és a szorzó 2x-re emelkedett.

A Red Tiger Gaming Wild Hatter nyerőgépe.

A pörgetések végén a Wild Hatter szimbólum Wild szimbólummá válik, és Ön nyeri a választott szimbólumokat.

Ban,-ben Frissítés funkció minden vad, amely egy Respins során landol, kicseréli a lezárt szimbólumokat jobban fizető szimbólumokra. Legfeljebb 3 új vad kalapos megjelenhet a Respin funkcióban.

Ha nem érkezett új szimbólum a Respinbe, a Vad kalap véletlenszerűen aktiválódhat, hogy véletlenszerű mennyiségű lezárt típusú szimbólumot kapjon egy másik Respin számára.

A Red Tiger Gaming Wild Hatter nyerőgépe.

Néhány játékmenet a Wild Hatter slotból.

Következtetésképpen A vad kalapos nagyon szép nyerőgép. Nekem személy szerint a téma kissé hidegen hagyott. Nehezen jöttem rá, hogy mi is a játék és a Hat téma valójában. A Wild Hatter karakter szintén rejtélyes maradt.

A bónusz funkciókban általában inkább a hagyományos „Bónusz játék 10 ingyenes pörgetéssel” megközelítést részesítem előnyben, de ez ízlés kérdése. Az általános játékmenet, a grafika és az audio elemek nagyon magas szinten vannak, ami nagyszerű.

De ha véletlenül kedveled a fantázia témájú résidőket, akkor ez jó lehet, ha megnézed. Az RTP (Return to Player) százalékos arány átlagosan vagy alacsony szinten van, 95,79% -kal.

Megjelent játék: 2020 április

RTP (visszatérés a játékoshoz): 95,79%

Variancia: Magas

Elrendezés: 5 x 4

Fogadási sorok: 30

Max győzelem: 3600x

A legérdekesebb Red Tiger Gaming nyerőgépek

Íme néhány a legérdekesebb Red Tiger Gaming nyerőgépek közül, amelyeket a választékból találtam. Mindegyiket érdemes megnézni!

1. Golden Cryptex (Megjelenés: 2020 március)

Arany Cryptex nagyon érdekes nyerőgépnek tűnt minden kriptafej számára. Ez egy reneszánsz ihletésű, 5 x 3 nyerőgépes játék, egy speciális Cryptex kóddal, amely feltörhető! Ez érdekesnek hangzik, ezért nézzük meg közelebbről!

A rés egy meglehetősen szabályos 5 x 3 orsóból áll, de nagyon hűvös módon valósítható meg forgatható kerekekkel vagy orsókkal. A tárcsák felső részén egy arany mutató található, amely segít feltörni a Cryptex kódot.

A Red Tiger Golden Cryptex nyerőgépe.

A Red Tiger Golden Cryptex nyerőgépe.

Ban,-ben Cryptex Cash funkció, ha egy szimbólumot helyez el a kódtól az egyes orsókig, azzal a Cryptex Cash-t kapja! Ez 5 x hét szimbólummal díjazható.

A tárcsák felső részén az Arany mutató található. Ha kapsz Öt ász az arany mutatóhoz, megjutalmaz 10 arany pörgetés.

A Red Tiger Golden Cryptex nyerőgépe.

Így nyerheti meg a 10 arany pörgetést. 5 ászt kell kapnia a tárcsákhoz, és ezek megjelennek az Arany mutatóban is. Ez az!

Az arany pörgetések során, amikor a Cryptex kódot feltörik, azonnali díjat és 3 bónusz pörgetést adnak ki, és a kód frissül. Amikor elérik a legjobban fizető kódot, akkor az az Arany pörgetések időtartama alatt megmarad.

A Red Tiger Golden Cryptex nyerőgépe.

Az Arany pörgetés akcióban.

Ban,-ben Második esély funkció esélyt kaphat a Respinre. Ha 3 vagy 4 szimbólumot helyez el a kódtól az arany mutatóig, akkor esélye van arra, hogy egy Respin kitöltse a hiányzó kód szimbólumokat.

Ha kap egy Respint 3 kód szimbólummal és egy 4. szimbólum landol, akkor garantáltan második respint kap. Az Arany pörgetésekben a 3 és 4 kódos szimbólumok számára garantált a légzés.

Csak 3 vízszintes nyerővonal van, tehát ebben az értelemben a Golden Cryptex slot egy egészen hagyományos slot. De ebben az esetben szerintem ez csak egy jó dolog. Itt a hagyományosság véleményem szerint csak üdítő!

Következtetésképpen Arany Cryptex egy kiváló nyerőgép, felfrissítve a klasszikus nyerőgépet, kevés (mindössze 3) nyerő sorral. A nyerőgép csak annyi bónuszfunkciót kínál, hogy érdekes legyen a játék. Néhány slotnak éppen az az érzése, hogy minden jól működik együtt – és a Golden Cryptex rendelkezik vele. Nehéz megmagyarázni, miért, de ezek voltak az érzéseim a tesztelési időszak után.

Ebben a nyílásban a kevesebb több, és a Crypttex-et ajánlom az összes kriptotechnikai problémamegoldónak. Nos, itt csak a forgatógombot kell megnyomnia – de tegyünk egy darabig úgy, mintha te lennél az a hős, aki feltörte a legendás Cryptex kódot! Vagy megvan, amire szükség van?

Megjelent játék: 2020 március

RTP (visszatérés a játékoshoz): 95,78%

Variancia: Közepesen magas

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 3

Max győzelem: 1525x tét

2. Rio Stars (közzétéve 2020. február)

Rio Stars egy brazil samba témájú nyerőgép, 5 x 4 méretű orsóval. A szórás értéke Magas, így nagyobb nyereményeket nyerhet 2000x tét felett ebben a nyerőgépben (de természetesen ritkábban). Az RTP (Return to Player) százalékos arány átlagosan / alacsony szinten van, 95,73% -kal.

A grafika remekül néz ki, rendkívül gazdag és színes grafikákkal, valamint folyékony animációkkal. A hangok és a zene meglehetősen egyszerű Samba hangokból áll, de ezekben nincs probléma.

Rio Stars slot a Red Tiger Gaming által.

Rio Stars slot a Red Tiger Gaming által.

Szabályos Vad szimbólumok folyamatosan megjelenhetnek a tárcsákon. Az összes Wild szimbólum a legjobban fizető szimbólum, és az összes szokásos fizető szimbólumot is helyettesíti.

Amikor az Farsangi dobok jelennek meg, az alábbiak közül kiválthatnak egy funkciót:

  • Rio szorzó meg fogja szorozni a győzelmeket akár 20x-mal. A szorzó a következő győzelemre vonatkozik. Az egymást követő szorzó funkciók egyesítik a díjazott szorzókat. Például az x5 szorzó, majd az x4 szorzó a következő győzelmet megszorozza x9-gyel (x5 + x4).
  • Mega Wild egy hatalmas 3 x 3 Wild szimbólum, amely egészen szép győzelmeket nyújthat.
  • Természetesen, mivel Samba-témájú slot, hogyan létezhet ez a slot valódi nélkül Rio Dancers funkció. Ebben a szolgáltatásban a vad szimbólumok véletlenszerűen kerülnek a tárcsákra.
  • Farsangi orsók olyan szolgáltatás, ahol az összes alacsony fizetésű szimbólum eltávolításra kerül az aktuális pörgetéshez a garantált győzelem érdekében.

Rio Stars slot a Red Tiger Gaming által.

Ez a farsangi dob funkció, amely véletlenszerűen megjelenhet. Ez megadja a négy bónuszfunkció egyikét.

Rio Stars slot a Red Tiger Gaming által.

Itt van a Carnival Drums egyik lehetséges eredménye, a következő győzelem x7 szorzója. A szorzó akár x20-ra is felmehet.

Ha kapsz 3 Rio pörget szimbólumot az 1., 3. és 5. tárcsán, véletlenszerű összeget kap Rio forog. A riói pörgetések során véletlenszerűen megjelenhetnek a farsangi dobok, amelyek növelik az ingyenes pörgetések odaítélt összegét.

Rio Stars slot a Red Tiger Gaming által.

Itt majdnem megkaptam a Rio Spins 2 Rio Spins szimbólummal. De ez nem elég, meg kell szereznie a harmadikat is.

Összességében Rio Stars egy jól elkészített slot nagyszerű és színes grafikákkal. A slot sok bónusz funkcióval rendelkezik, amelyek véletlenszerűen jelenhetnek meg, hogy a játék érdekes maradjon. Ha kedveled a gyors ütemű, sok akcióval rendelkező résidőket, a Rio Stars ezt eljuttathatja neked.

A szórás nagy, így lehetősége van nagyobb győzelemre (akár 2500x-os tétre), ha szerencséje van. Az RTP (Return to Player) százalékos arány átlagos vagy alacsony, 95,73% -kal.

Megjelent játék: 2020 február

RTP (visszatérés a játékoshoz): 95,73%

Variancia: Magas

Elrendezés: 5 x 4

Fogadási sorok: 30

Max győzelem: 2500x tét

Érdekesebb helyek – Gyorsválasztás

Íme néhány gyors választás a Red Tiger Gaming slot választékából, rövidebb bemutatkozással.

Diamond Blitz slot a Red Tiger Gaming által.

Ez egy klasszikus gyümölcsblot Diamond Blitz. Alacsony szórás, RTP: 95,75%, Max 500x felett nyer.

Treasure Mine slot a Red Tiger Gaming által.

Ez a Treasure Mine slot néhány aranybányászati ​​akcióhoz. Variancia: Alacsony, RTP: 95,2%, Max nyer 1320x felett.

A Red Tiger Gaming szerencsés Oktoberfest nyerőgépe.

A Lucky Oktoberfest nyerőgép jobb időt biztosít. Ja, bitte! Variancia: Nagy, RTP: 95,76%, Max 5000x felett nyer.

A Red Tiger Gaming Phoenix Fire nyerőgépe.

Phoenix Fire slot egy igazán érdekes 8 x 6 slot táblával. Variáció: Közepes / Magas, RTP: 96,22%, Max nyer 1500x felett.

Rocket Men nyerőgép a Red Tiger Gaming által.

Ez a Rocket Men nyerőgép, valószínűleg minden idők politikai szempontból leginkább helytelen slotja. Variáció: közepes, RTP: 96,12%, Max nyer 624-szeres.

Rocket Men nyerőgép a Red Tiger Gaming által.

Csak nem tudtam ellenállni néhány további kép közzétételének erről a résről.

Rocket Men nyerőgép a Red Tiger Gaming által.

Hogy lenne valami Boom Time?

Rocket Men nyerőgép a Red Tiger Gaming által.

Vagy Pártidő?

Ajánlott Bitcoin kaszinók Red Tiger Gaming nyerőgépekkel

Ezek a Bitcoin kaszinók Red Tiger Gaming slotokat kínálnak a választékukban.

CasinoBonusFeaturesUgrás a webhelyre

1. mBit Casino

mBit Casino logó

2 BTC + 100 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 150% akár 2 BTC + 100 ingyenes pörgetés. A bónusz összesen 6 BTC + 100 ingyenes pörgetés. Nincs befizetési bónusz: 50 ingyenes pörgetés. Fogadások: 40x bónusz.

A Red Tiger Gaming bővítőhelyek támogatottak

Gyors és folyékony weboldal

2528 kaszinó játék

96 jackpot nyerőgépes játék

mBit Casino áttekintés

Csatlakozz most

2. King Billy Kaszinó

King Billy Casino logó

1,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 155% akár 1,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés a Wolf Moon Rising játékhoz. A bónusz összege 5,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés. Fogadások: 30x bónusz.

A Red Tiger Gaming bővítőhelyek támogatottak

Exkluzív bónusz: 155%

Alacsony bónusz tét: 30x

3500+ kaszinó játék

Billy király áttekintése

Csatlakozz most

3. Bitcasino.io

Bitcasino.io logó

1 BTC bónusz

Az első befizetési bónusz 100% 1 BTC-ig. A bónusz összesen 2 BTC. Fogadások: 35x.

A Red Tiger Gaming bővítőhelyek támogatottak

Villámgyors kaszinó előcsarnok

Alacsony bónusz tét (35x)

2270 kaszinó játék

Bitcasino.io áttekintés

Csatlakozz most

felhasználói visszajelzések

Itt található a Red Tiger Gaming nyerőgépek felhasználói értékelésének összefoglalója:

Hogy tetszik a Red Tiger Gaming? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés formájában!

Végső gondolatok

Ez volt a cikkünk a Red Tiger Gaming nyerőgépekről. Nyugodtan küldhet levelet, írhat üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy ide írhatja észrevételeit vagy javaslatait!

Köszönöm, hogy elolvasta!

A cikk forrásai:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map