Relax Gaming Slots Review (2021) – TNT Tumble, Snake Arena és még sok más!

Relax Gaming kaszinó nyerőgép-szolgáltató, póker- és bingojátékokkal is. A Relax Gaming-et 2010-ben Patrik Österåker és Jani Tekoniemi alapította azzal a céllal, hogy a kiváló minőségű játékmegoldások vezető műszaki szolgáltatójává váljon a honlapjukon.

A Relax Gaming irodái Finnországban, Helsinkiben (2011-től), Tallinnban, Észtországban (2012-től kezdődően), Malmőben, Svédországban (2016-tól kezdődően), Máltán (2018-tól kezdődően) és Belgrádban, Szerbiában (2018-tól kezdődően)..

Az évek során a Relax Gaming mára több mint 100 alkalmazottal rendelkező vállalattá nőtte ki magát.

A Relax Gaming szerencsejáték-engedélyekkel rendelkezik az MGA (Malta Gaming Authority) és az UKGC (Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága) részéről..

Pénzvonat slot a Relax Gaming által.

Pénzvonat slot a Relax Gaming által.

Relax Gaming logó

Relax Gaming bővítőhely felhasználói értékelése:

Új Relax Gaming bővítőhelyek

Íme néhány a legújabb Relax Gaming nyerőgépes játékok közül.

1. TNT Tumble (Megjelenés: 2020 április)

TNT Tumble egy vadonatúj nyerőgép, amelyet 2020. április 1-én tettek közzé. A cél az, hogy felrobbanjon a sötét kő rétegei között, és értékes kristályokat gyűjtsön.

A játéktábla 5 x 7 szimbólumból áll, és nincsenek hagyományos nyerő sorok. Ehelyett egy sorban 3-7 szomszédos szimbólumot kell kapnia: vízszintes vagy függőleges. Így például négy négyzet alakú szimbólum nem számít nyereménynek, csak a vonalak számítanak.

TNT Tumble slot a Relax Gaming cégtől.

TNT Tumble slot a Relax Gaming cégtől.

A szimbólumszerkezet összeomlik, így amikor nyerést kap, ezek a szimbólumok eltűnnek. További szimbólumok esnek le a tárcsák tetejéről, és további győzelmeket válthat ki.

Ha a fő játék összes sötét kőtömbje megsemmisül, akkor a Ingyenes pörgetések funkció elnyerik.

Az ingyenes pörgetések során néhány sötét kőtömb különleges, és extra pörgetéseket vagy hozzáadott szorzókat tartalmaz. Vannak három különböző Free Spin mód amelyet kiválaszthat az ingyenes pörgetések megkezdése előtt:

 1. Szorzó: A speciális kőtömbök 1x, 2x vagy 3x hozzáadott szorzókat tartalmaznak (Volatilitás: Nagyon magas).
 2. Szorzók & Extra pörgetések: A speciális kőtömbök hozzáadott szorzókat vagy extra pörgetéseket tartalmaznak (Volatilitás: Nagy).
 3. Extra pörgetések: A speciális kőtömbök 1, 2, 3, 5 vagy 10 extra pörgetést tartalmaznak (Volatilitás: Közepes).

TNT Tumble slot a Relax Gaming cégtől.

Amikor megkapja az ingyenes pörgetés funkciót, akkor ezt a különböző bónuszjátékokat választhatja. A volatilitás nagyon magastól közepesig változik. Ha nagyobb nyereményekre akar vadászni (de ritkábban), válassza a Nagyon magas vagy a Magas lehetőséget, de ha közepes méretű győzelmet szeretne biztosítani (de gyakrabban), válassza a Közepes lehetőséget.

Minden különböző módban a sötét kőtömbök (harmadik és speciális) minden harmadik teljes sorának kitisztítása +2 ingyenes pörgetést jelent.

Te is vásárolja meg az ingyenes pörgetések funkciót külön. Az ár 70x teljes tétszint.

TNT Tumble slot a Relax Gaming cégtől.

Ez az ingyenes pörgetések funkció (szorzó). A lila drágakövek ebben a módban különböző szorzókat rejtenek. Ha az összes sötét követ kifúrja, több kőréteg jelenik meg, több bónusszal.

TNT Tumble slot a Relax Gaming cégtől.

Itt van a középső ingyenes pörgetés funkció (szorzó & Extra pörgetések). A lila drágakövekkel ellátott sötét kövek elrejtik a szorzókat, a cián drágakövek pedig az extra pörgetéseket.

Vad szimbólumok az orsó összes szimbólumát helyettesíti. Valószínűleg halmozott szegmensekben jönnek létre minden oszlopban. A Wildokban van egy trükk, mivel nem győzi őket megsemmisíteni. Ehelyett megsemmisülnek, amikor leesnek az alsó sorba, és egy győzelemben szerepelnek.

A vadak egyben a legjobban fizető szimbólumok is. A Pure Wild nyereményeket csak akkor értékelik, ha nincsenek szomszédos fizető szimbólumok az adott irányban.

Amikor a TNT blokk megsemmisül, vízszintesen megsemmisít minden más sötét kőtömböt azon a soron.

TNT Tumble slot a Relax Gaming cégtől.

Itt vannak a vad szimbólumok, amelyek a sötét kövek felé igyekeznek.

Következtetésképpen TNT Tumble egy nagyon szórakoztató és jól elkészített nyerőgép. A rés elrendezése nagyon különleges, 5 x 7 résszel és sötét kövekkel, amelyekbe belefúródhat.

Az ingyenes pörgetések bónusz játék is nagyon jó, és 3 különböző mód közül is választhat.

A TNT Tumble egy nagyon jól átgondolt, nyugtató háttérzene, de elegendő fellépés robbanó téglákkal ahhoz, hogy hosszabb ideig is foglalkozzon.

Mindkét remek a TNT Tumble-hez, kiváló munka!

Megjelent játék: 2020 április

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,11%

Variancia: Közepesen magas

Elrendezés: 5 x 7

Fogadási sorok / kombinációk:

Max győzelem: 2088x tét

2. Snake Arena (Publikálva 2019. december)

Kígyó Aréna egy 5 x 5 nyerőgépes játék, rendszeresen 30 nyerő sorral. A játék egy fantázia témájú slot, néhány képregénystílus-elemmel a grafikában.

Snake Arena nyerőgép a Relax Gaming cégtől.

Snake Arena nyerőgép a Relax Gaming cégtől.

A Ingyenes pörgetések funkció úgy váltja ki, hogy a Kígyófejet az 1. orsóra, a lovag szimbólumot pedig bármely orsóra helyezi.

Snake Arena nyerőgép a Relax Gaming cégtől.

Az Ingyenes pörgetések funkció bekapcsolásának módja: A kígyófejet csak az orsóra1 és a lovag szimbólumot kell elhelyeznie minden olyan orsón, mint itt.

Az ingyenes pörgetések során egy lovag szimbólum landol minden pörgetésnél. Új pörgetés előtt a Kígyó a lovag szimbólum felé halad.

 • Ha a kígyó eléri a lovagot, megeszi, és a kígyó megnő. Ekkor új pörgés is elindul.
 • Ha a kígyó teste úton van, a kígyó összeomlik, és az ingyenes pörgetések funkció megszűnik.
 • Ha a kígyó kitölti a 2-5. Orsó összes pozícióját, akkor az ingyenes pörgetések funkció megszűnik, és további nyeremény lesz 1000x tét díjazásra kerül.

Snake Arena nyerőgép a Relax Gaming cégtől.

Ez az ingyenes pörgetések bónusz játék. A Kígyó a Lovag felé halad. A Kígyó egyesével növekszik minden lovagi étkezéskor. A Kígyó nagy vad szimbólumként működik egyszerre.

Snake Arena nyerőgép a Relax Gaming cégtől.

Amikor a Kígyó összeomlik magában, az ingyenes pörgetések funkció lejár.

Megvásárolhatja az ingyenes pörgetések funkciót is 70-szeres tétáron. Az RTP (Return to player) arány szintén megegyezik 96,25% -kal a megvásárolt Ingyenes pörgetések funkciónál.

A Lovag szimbólum és a Kígyó bármely része az Vad szimbólumok és helyettesíti az összes többi szimbólumot.

A Vad üldözés funkció véletlenszerűen kiváltja. A Kígyó egy véletlenszerű orsó felett kukucskál, a Lovag pedig egy orsó alatt egyidejűleg. Ezt legfeljebb háromszor ismételhetjük meg.

Ha ugyanazokra az orsókra kukucskálnak, akkor az orsó vaddá válik, és a folyamat megismétlődik.

A vad üldözés során az orsók 1-5-ből lesz vad orsó.

Snake Arena nyerőgép a Relax Gaming cégtől.

Itt van a Snake Arena nyerőgép fő játék.

Következtetésképpen Kígyó Aréna nagyon szép nyerőgép. A grafika, az animációk és a játékmenet jól működik. Másrészt a Snake Arénából hiányzik egy kis személyiség véleményem szerint. Csak egy kígyó és egy lovag van, és elég nyájasak. Nem vagyok profi nyerőgép-tervező, de itt valamit jobban lehetne csinálni.

Az ingyenes pörgetés azonban meglehetősen egyedi, és a kígyó mozgását érdekes nézni.

Kis erőfeszítéssel a Snake Arena kiváló sláger lehet. De ahogy van, rendben működik, és érdemes kipróbálni, ha szereted a fantázia témájú slotokat egy kis komikus megközelítéssel.

Megjelent játék: 2019 december

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,25%

Variancia: Magas

Elrendezés: 5 x 5

Fogadási sorok: 30

Max győzelem: 2758x

A legérdekesebb Relax Gaming nyerőgépek

Íme néhány a legérdekesebb Relax Gaming nyerőgépek közül, amelyeket a választékból találtam. Mindegyiket érdemes megnézni!

1. Pénzvonat (közzétéve 2019. augusztus)

Pénzvonat egy nyugati film stílusú, 5 tárcsás nyerőgép, amelyet 2019 augusztusában tettek közzé. Vonatrablókat, fegyverlövéseket és adósságokat kell behajtani. 40 fizetési vonal van, és a játékot mindig az összes fizetős sor aktív állapotában játsszák.

Az általános nyugati érzés kiváló, főleg a country stílusú zene csak szögezi le.

Pénzvonat slot a Relax Gaming által.

Pénzvonat slot a Relax Gaming által.

Vad szimbólum az összes többi szimbólum helyettesítője. Vannak kisebb szimbólumok (a kártyafedél illik) és a fő szimbólumok (a bankrablók).

A Money Cart bónusz kör leszállás váltja ki Bónusz szimbólum az 1., 3. és 5. tárcsán. Amint a bónuszkör elkezdődik, a három bónuszszimbólum felfed egy értéket, amely megtartja a szorzót, és 3 ingyenes pörgetést ad.

Pénzvonat slot a Relax Gaming által.

Három bónusz szimbólum lesz a Money Cart bónusz kör.

Ban,-ben Money Cart bónusz kör minden új leszálló bónusz szimbólum visszaállítja a pörgetés számlálóját 3-ra. A Money Cart bónusz körben további tárcsákat is nyithat..

A bónusz kör alatt ezeket a további szimbólumokat helyezheti el:

 • Bónusz szimbólum: Felfed egy értéket, mint a fogadás szorzását.
 • Pénzbiztos szimbólum: Felfed egy értéket, mint a fogadás szorzását.
 • Fizető szimbólum: Felfed egy értéket a fogadás szorzásaként, és hozzáadja az összes többi látható szimbólumhoz a tárcsákon.
 • Állandó fizető szimbólum: Felfed egy értéket, mint a tét szorzata, és hozzáadja az adott pörgetés minden további látható szimbólumához és minden további pörgetéshez, amely ezt követi.
 • Gyűjtő szimbólum: Felfed egy értéket a fogadás szorzataként, majd összegyűjti az összes látható értéket a tárcsákon, és hozzáadja a saját értékéhez.
 • Állandó gyűjtő szimbólum: Felfed egy értéket a fogadás szorzataként, majd összegyűjti az összes látható értéket a tárcsákon, és hozzáadja a saját értékéhez az adott pörgetés és minden ezt követő pörgetés végén..
 • Szélesebb szimbólum: Felfed egy értéket, mint a tét és nyitás szorzata és további dob.
 • Tumbleweed szimbólum: Nem hordoz értéket és nem állítja vissza a centrifugálási számlálót.

Tehát a bónuszkörben az a célja, hogy minél több szorzót gyűjtsön a győzelem növelése érdekében.

Pénzvonat slot a Relax Gaming által.

Ez a Money Cart bónusz kör.

Pénzvonat slot a Relax Gaming által.

A cél az, hogy minél több szorzót gyűjtsön. Két további orsó kinyitása is lehetővé teszi a nyeremény növelését, mint itt – ha szerencséd van.

A Money Cart bónuszkört külön is megvásárolhatja a 80-szoros tét áráért. Ne feledje, hogy a bónusz tét RTP (Return to player) 98,00%, ami csak kiváló!

A maximális kifizetés 20 000 x tét a Money Train nyerőgépre, így lehetősége van hatalmas nyeremények elnyerésére, ha szerencséje van.

Összegzésként a Money Train meglehetősen egyszerű, de nagyon szórakoztató nyerőgép, rengeteg nyugati filmszellemmel. Az RTP átlagos szinten van a fő játékban (96,2%), de a Money Cart bónuszkör kitűnő 98,0% -os RTP-t tart. A bónuszjáték külön is megvásárolható a 80-szoros tét áráért.

Véleményem szerint a Money Train az egyik legjobb nyugati témájú slot. Ajánlásaim!

Megjelent játék: 2019 augusztus

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,2% (98,0% a Money Cart bónusz körért, mint megvásárolt funkció)

Variancia: Magas

Elrendezés: 5 x 4

Fogadási sorok: 40

Max győzelem: 20 000x tét

1. Készüljünk fel a dübörgésre (közzétéve 2019 augusztusában)

Készüljünk fel a dübörgésre egy boksz témájú nyerőgépes játék a legendás ring beharangozóval Michael Buffer. A „Készüljünk fel a dübörgésre!” Ismert jelszó hangja. Fivére az UFC bemondója Bruce Buffer.

A Let’s Get Ready to Rumble slot egy 6 x 4 tárcsás táblát biztosít Sticky Respin, Wild Stacks és Rumble Spin speciális funkciókkal. A maximális győzelem 2389,4-szerese a tétnek ebben a helyben.

Készüljünk fel a dübörgésre a Relax Gaming által.

Ez a Relax Gaming Let’s Get Ready to Rumble nyerőgépe.

Nincs rendszeres nyerési mód, de a nyereményrendszert hívják Összekapcsolt utak. Nyer, ha csak 3 vagy több szimbólum van összekötve a szomszédos orsókon, balról indulva az 1-es orsón. A szimbólumoknak legfeljebb egy, fent, egy sor alatt vagy ugyanabban a sorban kell lenniük egymással.

Az általános érzés kissé izgalmas és adrenalin-pumpáló. Különösen a háttérzene emlékeztet a Rocky 1-re és a legendás Survivor együttes Eye of the Tiger című dalára.

Ez összesen 466 csatlakoztatott utat és 1436-ot tesz lehetővé a Rumble Spin funkció során.

Készüljünk fel a dübörgésre a Relax Gaming által.

Itt van a Rumble Spin akcióban. A pörgetés során bármi megtörténhet, itt a Cross Wilds és a másik bokszoló találatokat kap!

A Rumble Spin funkció véletlenszerűen kiválasztható bármely pörgetésnél. A centrifugálás során az alábbiakban ismertetett kiegészítő funkciók véletlenszerű száma javítja a centrifugálást:

 • Kereszt vadak olyan jellemző, ahol 3-5 Wild szimbólumot helyeznek véletlenszerűen az orsókra. Egy Rumble centrifugálás során akár 8-szor is kiváltható.
 • Ban,-ben Felső vágású vad egy halom vad szimbólum kerül az utolsó orsóra.
 • Vad kampó olyan funkció, amely a vad verem az utolsó orsóról a 2-es vagy a 3-as orsóra mozgatja. Ha az aktív orsó területe nagyobb, mint a vad verem, akkor a köteget is kitágítja, hogy kitöltse a teljes aktív orsót.
 • Cím harc funkció kibővíti a játékterületet azzal, hogy további 2 sort ad hozzá a játékterület alá. Ez növeli az összekapcsolt utak számát 1436-ig.

Készüljünk fel a dübörgésre a Relax Gaming által.

A Rumble Spin óriási mennyiségű Wild-ot eredményezhet a tárcsákban, mint itt.

A Sticky Spin funkció véletlenszerűen aktiválható egy nyertes kombináción. A Sticky Spin funkció során minden nyerő szimbólum ragaszkodik, és újratekerést kap. Addig további pörgetéseket kapsz, amíg több szimbólumot nem szerzel, amelyek hozzáadják az eredeti nyereményt.

Készüljünk fel a dübörgésre a Relax Gaming által.

Ez a Sticky Spin szolgáltatás, ahol a nyerő szimbólumok ragaszkodnak, és sokkal többet gyűjthet, mint itt a Mikrofon szimbólumok.

Vadhalmok A funkció azt jelenti, hogy véletlenszerűen 2-5 vadhalmot helyeznek el, amelyek mindegyike egy teljes orsót takar.

Készüljünk fel a dübörgésre a Relax Gaming által.

A Wild Stacks rengeteg boxzsákot adhat neked, amelyek tele vannak vadakkal.

Következtetésképpen Készüljünk fel a dübörgésre A slot játék egy nagyon klassz nyerőgép, egyedi boksz témával. Michael Buffer, a legendás bokszbemondó is nagyon sok hitelességet hoz ennek a nyerőgépnek.

Hatalmas számú különféle funkció van, és a játékmenet jól működik.

Kevés mínusz ebben a nyílásban meglehetősen alacsony RTP, 96,14% és alacsony szórással. Ez azt jelenti, hogy több kisebb győzelmet szerez, de nem nyerhet hatalmas összegeket erről a résszel (kb. 2400x), mint például a Relax Gaming Pénzvonata, ahol hatalmas, 20 000x-es szorzót nyerhet..

Az ingyenes pörgetések bónusz játéknak több pörgetése is lehet, például 10 ingyenes pörgetés. De ahogy van, véleményem szerint a bónusz funkciók jól működnek.

A Let’s Get Ready to Rumble minden box- vagy MMA-rajongó számára kötelező nyerőgép. Ez egy sláger!

Megjelent játék: 2019 augusztus

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,14%

Variancia: Alacsony

Elrendezés: 6 x 4

Fogadási sorok: 466

Max győzelem: 2389,4 x tét

Érdekesebb helyek – Gyorsválasztás

Íme néhány gyors választás a Relax Gaming slot választékából, rövidebb bevezetésekkel.

A Relax Gaming Zombie Circus nyerőgépe.

Zombi cirkusz egy kísérteties 5 x 3 nyerőgép, amely ötvözi az őrült gyilkos bohócok legendáit a zombikkal. Érdekes keverék, de miért ne? RTP: 96,92%.

King of Kings slot a Relax Gaming által.

Még egy ókori Egyiptom témájú nyerőgép a Relax Gaming-től: királyok királya! RTP: 96,0%, Nagy szórás és maximális győzelem 5000x.

Powerspin slot a Relax Gaming cégtől.

Powerspin egy klasszikus 3 x 3 nyerőgép, modern csavarral. Az RTP azonban meglehetősen alacsony, 94,86%.

A Relax Gaming Wildchemy nyerőgépe.

Vadkémia megtanít némi kémiára egy nyerőgép formájában. RTP: 96,02%, közepes szórás és 500x maximális győzelem.

Erik a Red slot a Relax Gaming által.

A Vörös Erik egy Vikings-témájú nyerőgép, nagyon jó RTP-vel, 96,95% -kal. A szórás alacsony / közepes ebben a nyerőgépben.

Legmagasabb RTP Relax Gaming bővítőhelyek

Ezek a legmagasabb RTP (Return to Player) százalékos résidők A Relax Gaming-től találtam. A lista a legmagasabb RTP-től a legalacsonyabb RTP-százalékig van rendezve.

 1. Epic Joker – Megjelent 2018 novemberében – Variancia: Ismeretlen – Maximális győzelem: Ismeretlen – RTP: 97,0%
 2. Vörös Erik – Megjelent: 2018. október – Variancia: Alacsony / Közepes – Maximális győzelem: Ismeretlen – RTP: 96,96%
 3. Zombi cirkusz – Megjelent: 2018. október – Variancia: Ismeretlen – Maximális győzelem: Ismeretlen – RTP: 96,92%
 4. Sárkányok ébredése – Megjelent 2019. március – Variancia: Közepes – Maximális győzelem: Ismeretlen – RTP: 96,96%
 5. Itt az idő! – Megjelent: 2019. október – Variancia: Ismeretlen – Maximális győzelem: Ismeretlen – RTP: 96,74%
 6. Mega maszkok – Megjelent 2020. március – Variancia: Közepes / Magas – Maximális győzelem: Ismeretlen – RTP: 96,61%
 7. A Nagy Malacka – Megjelenés: 2019. január – Variancia: Ismeretlen – Maximális győzelem: Ismeretlen – RTP: 96,55%
 8. Barlanglakó Bob – Megjelent 2019 májusában – Variancia: Ismeretlen – Maximális győzelem: 500x tét – RTP: 96,49%
 9. Hősök gyülekezése – Megjelenés: 2020. február – Variancia: Közepes / Magas – Maximális győzelem: 400x tét – RTP: 96,45%
 10. Gyújtsd meg az éjszakát – Megjelent 2019. június – Variancia: Közepes / Magas – Maximális győzelem: Ismeretlen – RTP: 96,39%
 11. Temple Tumble Megaways – Megjelenés: 2019. február – Változás: Magas – Maximális győzelem: 7767,7x tét – RTP: 96,25%
 12. Kígyó Aréna – Megjelent: 2019. december – Változás: Magas – Maximális győzelem: 2758x tét – RTP: 96,25%
 13. Pénzvonat – Megjelent 2019 augusztusában – Variancia: Magas – Maximális győzelem: Ismeretlen – RTP: 96,2%
 14. Készüljünk fel a dübörgésre – Megjelent 2019. szeptember – Változás: Alacsony – Maximális győzelem: 466x tét – RTP: 96,14%
 15. TNT Tumble – Megjelent 2020. ápr. – Változás: Közepes / Magas – Maximális győzelem: 2088x tét – RTP: 96,11%
 16. Torony bukása – Megjelent: 2019. március – Variancia: Ismeretlen – Maximális győzelem: 5150x tét – RTP: 96,11%
 17. Vadkémia – Megjelent 2019. március – Variancia: Közepes – Maximális győzelem: 500x tét – RTP: 96,02%
 18. királyok királya – Megjelent 2019. április – Változás: Magas – Maximális győzelem: 5000x tét – RTP: 96,0%
 19. Powerspin – Megjelent 2019 augusztusában – Variancia: Ismeretlen – Maximális győzelem: Ismeretlen – RTP: 94,86%

Ajánlott Bitcoin kaszinók Relax Gaming nyerőgépekkel

Ezek a Bitcoin kaszinók Relax Gaming slotokat kínálnak a választékukban.

CasinoBonusFeaturesUgrás a webhelyre

1. King Billy Kaszinó

King Billy Casino logó

1,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 155% akár 1,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés a Wolf Moon Rising játékhoz. A bónusz összege 5,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés. Fogadások: 30x bónusz.

Relax Gaming bővítőhelyek támogatottak

Exkluzív bónusz: 155%

Alacsony bónusz tét: 30x

3500+ kaszinó játék

Billy király áttekintése

Csatlakozz most

felhasználói visszajelzések

Itt található a Relax Gaming nyerőgépek felhasználói értékelésének összefoglalója:

Hogy tetszik Relax Gaming? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés formájában!

Végső gondolatok

Ez volt a cikkünk a Relax Gaming nyerőgépekről. Nyugodtan küldhet levelet, írhat üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy ide írhatja észrevételeit vagy javaslatait!

Köszönöm, hogy elolvasta!

A cikk forrásai:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map