Thunderkick Slots Review (2021) – Beat the Beast Kraken’s Lair és még sok más!

Thunderkick egy svéd kaszinójáték-szolgáltató, amelyet 2012-ben alapítottak. A cég apró stúdióként indult Stockholmban, csak pár sráccal. Azóta a Thunderkick játékstúdióvá nőtte ki magát, és körülbelül 50 ember még mindig kisvállalkozás a kaszinójáték-iparban.

Az összes játékot a Thunderkick falai között fejlesztették ki, így teljes mértékben ellenőrzik a minőséget és az ötleteket. Azt hiszem, ezt láthatja, mert a Thunderkick nyerőgépek a legmodernebb minőségűek, és csak egy másik szinten állnak más játékszolgáltatókkal összehasonlítva.

Thunderkick szerint stratégiájuk olyan kick-ass tartalom létrehozása, amely senkit sem hagy érintetlenül. Szerintem a Thunderkicknek ez mindenképpen sikerült. Könyveimben a Thunderkick valószínűleg az iparág TOP 5 online kaszinójátékát készíti.

Thunderkick Esqueleto Explosivo 2 nyerőgépe.

Ez a Thunderkick Esqueleto Explosivo 2 (jelentése robbanó csontvázak) slot.

Thunderkick logó

Thunderkick bővítőhelyek felhasználói értékelése:

A Thunderkick nyerőgép jellemzői

Íme a Thunderkick nyerőgép néhány funkciója.

 • Nagyon magas szintű grafika és játékanimációk. Különösen a háttérzene és a hangok vannak a legfelsőbb szinten, ez az a terület, amelyen sok slot készítő küzd.
 • Nincs turbó vagy gyors üzemmód a bővítőhelyeken.
 • Informatív információs képernyők és játékfelület.
 • Minden játék modern HTML5 technológiával készült, amely lehetővé teszi a slotok lejátszását minden eszközön, beleértve az asztali gépeket, a táblagépeket és a mobil eszközöket is.

Új Thunderkick bővítőhelyek

Íme néhány a legújabb Thunderkick nyerőgépes játékok közül.

1. Beat the Beast Kraken’s Lair (Megjelenés: 2020. február)

Verje meg a Beast Kraken’s Lair-t egy vadonatúj Kraken-témájú nyerőgép, amelyet 2020. február 7-én tettek közzé. A skandináv és a skandináv folklór szerint a Kraken egy óriási tintahal szörnyeteg. Bővebben Krakenről olvashat a Wikipédiából, érdekes cucc.

A Kraken’s Lair egy 5 x 3 nyerőgépes játék ingyenes pörgetésű bónusz játékkal és 7777x maximális tét nyeréssel. Jelenleg 9 fizetési vonal van, ahol nincsenek különösebb trükkök.

Verje meg a Beast Kraken's Lair slotját Thunderkick.

Így néz ki a Beat the Beast Kraken’s Thunderkick Lair nyerőgépe.

Az RTP (Return to player) százalékos arány a standard szinten van, 96,12% -kal. A szórás nagy, ezért általában nagyobb győzelmeket kap, de ritkábban.

Nézzük meg a Beat the Beast Kraken’s Lair különlegességeit.

A Kraken embléma szimbólum (az Arany szimbólum) egy Scatter szimbólum és egy Wild szimbólum. Bármely más szimbólumot helyettesít az alapban és a bónusz játékban.

A krakkeni embléma szórásfizetést és fizetési sor nyerést is generálhat.

Verje meg a Beast Kraken's Lair slotját Thunderkick.

Az ingyenes pörgetéses bónuszjáték kiváltása. Csak szerezzen be 3 vagy több arany Scatter szimbólumot, mint itt, és elkezdődik a 10 ingyenes pörgetés.

Ha kapsz 3 vagy több Kraken embléma szimbólum, kiváltja a Bónuszjáték 10 ingyenes pörgetéssel.

A Bónuszjátékban egyetlen ingyenes pörgetés elején véletlenszerűen egyetlen Kraken Emblem szimbólum kerül a tárcsákra. A Bónuszjáték során 10 extra ingyenes pörgetést is elrendelhet 3 vagy több Kraken Emblem szimbólummal.

Verje meg a Beast Kraken's Lair slotját Thunderkick.

Szuper szerencsém volt a slot tesztelésében, mivel rengeteg extra pörgetést kaptam. Az ingyenes pörgetéseim száma 3 retrigerrel 40-re bővült.

A A Win bővítése olyan funkció, amely akkor fordul elő, amikor a nyertes nyerővonal tartalmaz egy Kraken Embléma szimbólumot. A Kraken embléma szimbóluma nem bővül, de a győzelem más szimbólumai képesek erre. Szélesítés szimbólumonként egyszer történik.

Verje meg a Beast Kraken's Lair slotját Thunderkick.

Itt van egy példa a Expanding Win működésére. Ha az arany Scatter szimbólum nyerő sorba kerül, akkor egy szimbólum kiterjedhet a teljes orsóra is. Itt a legjobban fizető Kraken szimbólum a teljes orsókra is kiterjedt.

Verje meg a Beast Kraken’s Lair-t egy kitűnő nyerőgép. Nincs sok különlegesség, csak a kombinált Scatter / Wild szimbólum és az ingyenes pörgetések bónuszjáték. És természetesen a Expanding Win. De azt gondolom, hogy ez egyáltalán nem probléma, mert ez a slot nagyon gördülékenyen működik és kellemes játszani.

Talán a részletekben rejlik, mivel véleményem szerint ebben a nyílásban nincsenek gyenge pontok. Folyékony játékmenet és kiváló minőségű!

Nagyon sokféle Kraken nyerőgép-változat létezik, de a Thunderkick ezen verziója mindenképpen a legjobbak közé tartozik. Jól sikerült Thunderkick!

Megjelent játék: 2020 február

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,12%

Variancia: Magas

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok / kombinációk: 9.

Max győzelem: 7777x tét

2. Esqueleto Explosivo 2 (Megjelenés: 2020. január)

Esqueleto Explosivo 2 egy 5 tárcsás nyerőgép, mexikói ünnepi témával. A halottak napját november 2-án ünneplik, és ezt a napot a mexikóiak ünneplik elhunyt rokonaikat és barátaikat.

A mexikói kultúrában a halált az emberi ciklus természetes részének tekintik. A mexikóiak nem a szomorúság, hanem az ünneplés napjának tekintik, mert szeretteik felébrednek és velük ünnepelnek.

Az ünnep közös szimbóluma a koponya, amelyet az ünneplők a calacas nevű maszkokban képviselnek. A cukorkoponyákat ajándékba is lehet adni élőknek és holtaknak egyaránt.

Az Esqueleto Explosivo spanyol és azt jelenti felrobbant csontvázak. Tehát ennek az Esqueleto Explosivo 2 nyerőgépnek erős témája van ebből a mexikói ünnepből, és nagyon jól működik. Itt többet olvashat a Halottak napja ünnep a Wikipédiából.

Most nézzük meg ezeket a nyerőgép funkciókat. 99 fizetős sor van. A szimbólumokat balról jobbra kell kötni, akár vízszintesen, akár átlósan, így a nyerővonalakban nem lehet hézag.

Thunderkick Esqueleto Explosivo 2 nyerőgépe.

Ez a Thunderkick Esqueleto Explosivo 2 nyerőgépe.

Ez a bővítőhely számos speciális funkcióval rendelkezik. Szimbólumok eldobása helyettesíti azokat a szimbólumokat, amelyek nyertek. Új Dropping szimbólumok lesznek, amennyiben új összekötő módja van a győzelemnek.

Mucho szorzók az orsók alatt növekvő szorzó. Minden szimbólumcsökkenés esetén, vagy amikor egy vagy több Explosivo Wilds jelenik meg, a szorzó egy szinttel feljebb emelkedik.

Thunderkick Esqueleto Explosivo 2 nyerőgépe.

A tárcsák alatt látható a változó Mucho szorzó. Minden szimbólumcsökkenés utáni győzelem esetén a szorzó egy fokozattal emelkedik.

A szorzók x1 és x32 között változnak, ami a fő játék maximális szintje. A bónusz játék során a szorzó akár x64-ig is felmehet.

Explosivo Wild (A koponya napszemüveggel) egy Wild szimbólum, amely a Scatter szimbólum kivételével minden szimbólumot helyettesít. Felrobban a környéken található összes szimbólum (minimum 3 és maximum 8), kivéve a Scatter szimbólumokat és a magas fizetésű szimbólumokat.

Thunderkick Esqueleto Explosivo 2 nyerőgépe.

Így nyerheti meg az ingyenes pörgetések bónuszjátékot. Csak szerezzen be 3 vagy több Scatter szimbólumot (a vörös szemű koponyákat).

Ha kapsz 3 vagy több Scatter szimbólum (vörös szemű koponya), ez kiváltja a Bónuszjáték ingyenes pörgetésekkel.

A fő játékban jóváírt ingyenes pörgetések összege:

 • 3 Scatter szimbólum – 10 ingyenes pörgetés.
 • 4 Scatter szimbólum – 12 ingyenes pörgetés.
 • 5 Scatter szimbólum – 14 ingyenes pörgetés.

A Bónuszjáték során 2 vagy több Scatter szimbólum több ingyenes pörgetést vált ki.

Thunderkick Esqueleto Explosivo 2 nyerőgépe.

Ingyenes pörgetések bónusz játék folyik! Ne feledje, hogy a szorzó a bónusz játékban felmegy x64-re.

A bónusz játékban jóváírt ingyenes pörgetések összege:

 • 2 Scatter szimbólum – 3 ingyenes pörgetés.
 • 3 Scatter szimbólum – 7 ingyenes pörgetés.
 • 4 Scatter szimbólum – 10 ingyenes pörgetés.
 • 5 Scatter szimbólum – 12 ingyenes pörgetés.

A harmadik begyűjtött Explosivo Wild bónuszjátékában egy extra ingyenes pörgetést is kapunk. Ugyanakkor a legalacsonyabb szorzó törlődik, és a következő alapszorzó lesz érvényes. Amikor a mérő megtelt, egy utolsó extra pörgetést kapunk.

A bónuszjáték során az x64 szorzó feltárásra kerül, de lezárva, amíg az x32 szorzó nem az aktuális alapszorzó.

A teljes nyeremény maximális összszorzója a tét ötszöröse. Ha eléri ezt a határt, akkor a limit tetején további nyeremény nem kerül kifizetésre.

Thunderkick Esqueleto Explosivo 2 nyerőgépe.

Thunderkick Esqueleto Explosivo 2 nyerőgépe.

Következtetésképpen Esqueleto Explosivo A 2 egy nagyon jól készített slot játék, nagyszerű animációkkal és grafikákkal. Különösen a rock hangok, az éneklő koponyák nagyon megmosolyogtattak a tesztelő játék során.

A játékmenet is jól átgondolt. Az Esqueleto Explosivo 2 ötvözi a hagyományos 5 x 3-as orsót a dobó szimbólumokkal. És növekszik a szorzó is.

Ez egy példa, ahol a speciális funkciók egyszerűek és könnyen érthetők, de a nyerőgép egészében nagyon jól működik. Ez véleményem szerint egy 10/10 nyílás, és mindenképp menj tesztelni!

Más slot játék ugyanazzal a Day of the Dead témával Cukor koponyák a Booming Games által, ami szintén nagyon jó nyerőgép.

Megjelent játék: 2020 január

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,13%

Variancia: Magas

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 99

A legérdekesebb Thunderkick nyerőgépek

Íme néhány a legérdekesebb Thunderkick nyerőgépek közül, amelyeket a választékból találtam. Mindegyiket érdemes megnézni!

1. Roasty McFry and the Flame Busters (Publikálva 2017. május)

Pörkölt McFry és a lángmegsemmisítők egy 5 x 3 nyerőgépes játék, egy nagyon különleges, 80-as évekbeli számítógépes játék témával. Roasty McFry és a Flame Busters tűzoltók, akik tüzet raknak az épületben. Az épületablakok helyet foglalnak a résszimbólumok számára.

A 80-as évek témája nagyon jól kivitelezett, és a nyerőgép azonnal emlékeztet a 8 bites Nintendo vagy Commodore 64 játékokra. A zene és a hangok is igazak az akkori játékokhoz. Nagyon szerettem játszani ezt a slotot, csak a téma miatt!

De nézzünk jobban a slot funkciókhoz.

Roasty McFry and the Flame Busters slot Thunderkick.

Ez a Roasty McFry és a Thunderkick Flame Busters nyerőgépe.

Roasty McFry and the Flame Busters slot Thunderkick.

Roasty McFry and the Flame Busters hű a 80-as évek számítógépes játékainak témájához. A zene és a hangok is 8 bitesek.

243 fizetési vonal van. A nyerő kombináció akkor jön létre, ha 3 vagy több azonos típusú szimbólumot kap az 1. orsótól kezdve. A szimbólum függőleges helyzete nem számít, amíg vízszintesen vannak összekapcsolva.

A Tűz szimbólum egy rejtély szimbólum, amelyet egy másik szimbólumtípus vált fel, kivéve a Wild és a Scatter szimbólumokat. Ha több Tűz szimbólumot kap, akkor azok helyébe egy azonos típusú szimbólum lép.

Roasty McFry és a Flame Busters slot Thunderkick által.

Ha Tűz szimbólumokat kap, ezek a tűzoltók eloltják a tüzet. Ezután az összes Tűz szimbólum véletlenszerű, azonos típusú szimbólummá válik.

A Vad szimbólum (W) a Scatter szimbólum kivételével bármely más szimbólum helyébe lép.

A Scatter szimbólum (A piros riasztó harang) a következő ingyenes pörgetéseket nyújtja:

 • A 3 Scatter szimbólum 10 ingyenes pörgetést kap
 • A 4 Scatter szimbólum 15 ingyenes pörgetést kap
 • Az 5 Scatter szimbólum 20 ingyenes pörgetést kap

Ban,-ben ingyenes pörgetések Bónuszjáték van néhány extra funkció is. Gyűjthet Scatter szimbólumokat, hogy felfelé haladhasson az épületben.

Minden 3 scatter szimbólum összegyűjtésével egy új emelet nyílik meg, és 2 extra ingyenes pörgetéssel jutalmazza. Minden nyitott emeleten a legalacsonyabb értékű érme a Tűz szimbólummá válik a Bónuszjáték hátralévő részében. A Tűz szimbólummá alakított érmék nem pótolhatják a Tűz szimbólumot. Ezt hívják Hideg gyújtás funkció.

Roasty McFry and the Flame Busters slot Thunderkick.

Ez az ingyenes pörgetések bónuszjáték. Az E emeleten indul, és felfelé halad minden egyes összegyűjtött 3 Scatter szimbólumból. Minden emelethez 2 ingyenes pörgetést is kap, és a szabályosabb szimbólumok véletlenszerű Tűz szimbólummá válnak.

Roasty McFry és a Flame Busters slot Thunderkick által.

Az ingyenes pörgetések bónuszjátéka során kerültem a 2. szintre.

A Tűzfúró funkció az alapjátékban kiváltható. A tűzfúró az alacsony győzelem szimbólumok 1-5-ből képes átalakulni a Tűz szimbólummá.

Roasty McFry and the Flame Busters slot Thunderkick.

A tűzfúró funkció véletlenszerűen fog megtörténni a szokásos játék során. A Tűzfúró az alacsony jelek 1-5-ét képes átalakítani Tűz szimbólummá.

Következtetésképpen Pörkölt McFry és a lángmegsemmisítők egy remek nyerőgépes játék, nagyon érdekes ingyenes pörgetésű bónusz játékkal. A Tűz szimbólumok is érdekes fordulatot jelentenek a játékban.

De a legnagyobb dicséret az igazán jól kivitelezett témát illeti! Ha a 80-as években született, és szerette az akkori számítógépes játékokat, imádni fogja a Flame Busters-t is. Határozottan remek ehhez a játékhoz!

Megjelent játék: 2017. május

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,1%

Variancia: Közepes

Elrendezés: 5 x 3

Fogadási sorok: 243

Max győzelem: 5280x tét

2. Spectra (közzétéve 2016. augusztus)

Spectra egy 5 x 4 nyerőgépes játék, neon színű vektor típusú számítógépes grafikai stílus szimbólumokkal. Az egész téma nagyon futurisztikus, szintetikus hullám stílusú zenével a háttérben. A fényhatások nagyon klasszak.

Thunderkick Spectra slot.

Ez a Thunderkick Spectra nyerőgépe.

A Wild szimbólum helyettesít bármely más szimbólumot, és 4-es halmokban jelenik meg. Ha teljes Wild stacket kap (Four Wilds ugyanazon a tárcsán), az respin-t vált ki.

Thunderkick Spectra slot.

Itt láthatja a teljes Wild szimbólumköteget, amely egy respint vált ki.

Van egy Wild nudge funkció is. Minden szünet alatt a vadhalmok az orsók közepe felé tolódnak.

Thunderkick Spectra slot.

A grafika, a fényhatások és az animációk nagyon klasszak a Spectra slotban.

Következtetésképpen Spectra slot jól néz ki, és a játékmenet nagyon gördülékeny. De a slot különlegességeiből és bónuszaiból hiányzik valami, mivel nincs például egy ingyenes pörgetésű bónuszjáték.

Tehát a Spectra egy idő után kissé unalmas lett a tesztelés során. Nagy elvárásaim voltak, amikor megtaláltam ezt a játékot, és kevés tesztpörgetést készítettem, de véleményem szerint a Spectra slotnak javítania kell.

Félreértés ne essék, ez nem egy teljesen rossz nyerőgép, csak hiányzik belőle valami, ami hosszabb ideig érdekes lenne.

Megjelent játék: 2016. augusztus

RTP (visszatérés a játékoshoz): 96,4%

Variancia: Magas

Elrendezés: 5 x 4

Fogadási sorok: 30

Max győzelem: 2400x tét

Érdekesebb helyek – Gyorsválasztás

Íme néhány gyors választás a Thunderkick slot választékából, rövidebb bevezetésekkel.

Thunderkick Babushkas slotja.

Ez Babushkas slot Thunderkick. A Babushka vagy Matryoshka babák azok a kis fa babák, amelyek kinyitják és feltartják egy kisebb babát, amely szintén kinyílik. Ezt a nyerőgépet soha nem láttam sehol máshol. Az érzés nagyon orosz vagy nagylelkű. Vagy mondjam nagyon Babushky. Remek erre! Nyitott hely: 2016. augusztus. RTP: 95,8%.

A Thunderkick nagyítóhelye.

Ez Zoomolás slot Thunderkick. A Zoom slot érdekes orsó- és szimbólumelrendezéssel újragondolja a gyümölcs slot témáját. Vannak olyan funkciók, mint a Massive Symbol Re-Spin, mint itt. Nyitott hely: 2016. július. RTP: 96,2%.

Thunderkick nem elég Ennye Kittens nyerőgép.

Ez Nem elég cica slot Thunderkick. Tudja kezelni ennek a cicás nyerőgépnek túl aranyos érzését? Nem tudtam. De ha a macskák a te dolgod, nézd meg ezt. Nyitott hely: 2017. november. RTP: 96,1%.

Bork a Thunderkick Berzerker nyerőgépe.

Ez Børk, a Berzerker slot Thunderkick valódi dán ø betűvel. A téma nagyon jó, a szerepjátékok és a régi képregények némi hatással vannak. Nagyon egyedi slot itt, nagy RTP százalékkal! Nyitott hely: 2014. június. RTP: 97,3%.

1429 Uncharted Seas slot Thunderkick által.

Itt van 1429 Uncharted Seas slot Thunderkick. Ez egy igazán klasszikus stílusú nyerőgép, tengeri témával. Az RTP-arány szuper nagy, 98,5% -kal! Nyitott hely: 2014. április. RTP: 98,6%.

Jaguar Temple slot Thunderkick.

Ez Jaguar templom slot Thunderkick. A Jaguar Temple-nek sok hatása van a népszerű azték vagy maja slot játék műfajából. Közzététel ideje: 2018. szeptember. RTP: 96,1%.

Legmagasabb RTP Thunderkick bővítőhelyek

Ezek a legmagasabb RTP (Return to Player) százalékos résidők Thunderkicktől találtam. A lista a legmagasabb RTP-től a legalacsonyabb RTP-százalékig van rendezve.

 • 1429 Uncharted Seas – Megjelenés: 2014. április – Variancia: Alacsony – RTP: 98,5%
 • Børk, a Berzerker – Megjelenés: 2014. június – Variancia: Közepes – RTP: 97,3%
 • Toki idő – Megjelenés: 2014. április – Variancia: Közepes – RTP: 97,1%
 • Barber Shop Uncut – Megjelenés: 2017. június – Variancia: Közepes – RTP: 97,0%
 • Gyümölcslánc – Megjelenés: 2014. augusztus – Variancia: Magas – RTP: 97,0%
 • Spectra – Megjelenés: 2016. augusztus – Variancia: Magas – RTP: 96,4%
 • Tigris rohanás – Megjelenés: 2018. október – Variancia: Közepes / Magas – RTP: 96,3%
 • Sunset Delight – Megjelenés: 2016. augusztus – Variancia: Alacsony – RTP: 96,3%
 • A hasadék – Megjelenés: 2016. május – Variancia: Közepes / Magas – RTP: 96,3%
 • Luchadora – Megjelenés: 2017. április – Variancia: Közepes – RTP: 96,2%
 • Zoomolás – Megjelenés: 2016. július – Variancia: Közepes / Magas – RTP: 96,2%
 • Fényáram – Megjelenés: 2014. november – Variancia: Alacsony / Közepes – RTP: 96,2%
 • A vihar lovasai – Megjelenés: 2019. augusztus – Variancia: Ismeretlen – RTP: 96,15%
 • Isteni Lótusz – Megjelenés: 2019. október – Variancia: Magas – RTP: 96,14%
 • Esqueleto Explosivo 2 – Megjelenés: 2020. január – Variancia: Magas – RTP: 96,13%
 • Verje meg a Beast Kraken’s Lair-t – Megjelenés: 2020 február – Variancia: Magas – RTP: 96,12%
 • Holló szeme – Megjelenés: 2019. június – Variancia: Közepes – RTP: 96,1%
 • Sárkány Horn – Megjelenés: 2019. április – Variancia: Magas – RTP: 96,1%
 • Midas Golden Touch – Megjelenés: 2019. március – Variancia: Közepes / Magas – RTP: 96,1%
 • Farsangi királynő – Megjelenés: 2019. február – Variancia: Közepes – RTP: 96,1%
 • Rocket Fellas Inc. – Megjelenés: 2018. november – Variancia: Magas – RTP: 96,1%
 • Jaguar templom – Megjelenés: 2018. szeptember – Variancia: Közepes – RTP: 96,1%
 • Yeti csata Greenhat Peak – Megjelenés: 2018. május – Variancia: Közepes – RTP: 96,1%
 • Vad rablás a Páva-kastélyban – Megjelenés: 2018. április – Variancia: Magas – RTP: 96,1%
 • A Sólyom Vadász – Megjelenés: 2018. január – Variancia: Közepes – RTP: 96,1%
 • Nem elég cica – Megjelenés: 2017. november – Variancia: Ismeretlen – RTP: 96,1%
 • Rózsaszín elefántok – Megjelenés: 2017. október – Variancia: Közepes – RTP: 96,1%
 • Telihold-romantika – Megjelenés: 2017. augusztus – Variancia: Közepes – RTP: 96,1%
 • Pörkölt McFry és a lángmegsemmisítők – Megjelenés: 2017. május – Variancia: Közepes – RTP: 96,1%
 • Csodák kútja – Megjelenés: 2017. március – Variancia: Közepes / Magas – RTP: 96,1%
 • Totemek fordítása – Megjelenés: 2016. november – Variancia: Alacsony / Közepes – RTP: 96,1%
 • Béka Grog – Megjelenés: 2016. október – Variancia: Közepes / Magas – RTP: 96,1%
 • Arcader – Megjelenés: 2014. december – Variancia: Közepes – RTP: 96,1%
 • Madarak dróton – Megjelenés: 2014. április – Variancia: Magas – RTP: 96,0%
 • Varázslatos – Megjelenés: 2014. június – Variancia: Közepes – RTP: 96,0%
 • Esqueleto Explosivo – Megjelenés: 2014. április – Variancia: Alacsony – RTP: 96%
 • Babushkas – Megjelenés: 2016. augusztus – Variancia: Alacsony – RTP: 95,8%
 • Khans kardja – Megjelenés: 2019. november – Variancia: Ismeretlen – RTP: 95,36%

Ajánlott Bitcoin kaszinók Thunderkick nyerőgépekkel

Ezek a Bitcoin kaszinók Thunderkick slotokat kínálnak a választékukban.

CasinoBonusFeaturesUgrás a webhelyre

1. King Billy Kaszinó

King Billy Casino logó

1,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés

Az első befizetési bónusz 155% akár 1,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés a Wolf Moon Rising játékhoz. A bónusz összege 5,5 BTC + 200 ingyenes pörgetés. Fogadások: 30x bónusz.

Thunderkick bővítőhelyek támogatottak

Exkluzív bónusz: 155%

Alacsony bónusz tét: 30x

3500+ kaszinó játék

Billy király áttekintése

Csatlakozz most

felhasználói visszajelzések

Itt található a Thunderkick nyerőgépek felhasználói értékelésének összefoglalója:

Hogy tetszik a Thunderkick nyerőgépes játékok? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés formájában!

Végső gondolatok

Ez volt a cikkünk a Thunderkick bővítőhelyekről. Nyugodtan küldhet levelet, írhat üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy ide írhatja észrevételeit vagy javaslatait!

Köszönöm, hogy elolvasta!

A cikk forrásai:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map