Betflip Review

ELŐNYÖK:
Hátrányok:
  • Több mint 2000 elérhető játék
  • Sokféle kriptovalutát támogat
  • Nincs betéti limit
  • Visszavonás csak kriptotárcákon keresztül érhető el
ELŐNYÖK:
  • Több mint 2000 elérhető játék
  • Sokféle kriptovalutát támogat
  • Nincs betéti limit
Hátrányok:
  • Visszavonás csak kriptotárcákon keresztül érhető el
555% Akár 10.000 € + 500 ingyenes pörgetés

Látogassa meg a webhelyet

Kezdjük a Betflip áttekintését az alapokkal. A webhely meglehetősen új, 2019 szeptemberében nyitotta meg kapuit a nyilvánosság előtt. A Cybertech B.V. tulajdonában van és üzemelteti, valamint szerencsejáték-engedéllyel rendelkezik a curaçaói kormánytól. Több ezer nyerőgép mellett nagy sportfogadást, élő fogadásokat, virtuális és akár esport fogadásokat is kínál, kiváló üdvözlő ajánlatokkal mindegyikhez.

Felhasználói tapasztalat

A Betflip játékánál a felhasználói élmény egyenletesen kiváló. A sötétszürke és az okker dominanciájú felhasználói felület modernnek tűnik, a Betflip kriptográfiai kaszinója pedig különféle platformokon reagál. Ez magában foglalja az Android és az iOS eszközök kiváló optimalizálását.

A regisztráció is szellő, amelyhez meg kell adnia az e-mail címét vagy a Facebook / Google fiókot. Ezután már csak a fiók igazolásának kérdése, és máris mehet.

A tetején található navigációs sáv a webhely különböző szakaszaiba vezet, míg a játékok a középpontba kerülnek, és az élő csevegés a jobb alsó sarokban jelenik meg. A Betflip játékai kereshetők név vagy szolgáltató szerint, és kiválaszthat új vagy népszerű játékokat, valamint válogathat a bizonyíthatóan korrekt címek kis választékából.

Akciók

A webhely számos promóciót tartalmaz, de itt a kaszinó-alapúakra fogunk koncentrálni. A legfontosabb az üdvözlő ajánlat, amely fedezi az első tíz betétet, és 500 ingyenes pörgetést és 10 000 euró összevont alapot kap.

Az első befizetés 100% -ig, akár € 1000 / 0.1 BTC-ig érvényes, és 100 ingyenes pörgetést ad. A későbbiek fokozatosan alacsonyabb befizetett betéteket adnak (90% -tól 900 € -ig stb.), Az ötödik pedig 100 ingyen pörgetést is ad, az utolsó Betflip befizetés pedig csak 10% -os egyeztetett bónuszt jelent 100 € -ig, de 300 ingyenes pörgetést ad.

A betéti bónusz igényléséhez legalább 20 / 0,002 BTC vagy ezzel egyenértékű összeget kell befizetnie más pénznemekben, és az ingyenes pörgetések megszerzéséhez még többet kell fektetnie: legalább 50 / 0,008 BTC. A bevétel elkezdése előtt meg kell küzdenie a 45x átfordulás követelményével is.

Van még néhány figyelemre méltó Betflip promóció, például a Weekend Reload Bonus és a Wednesday Freespins Boom. Az előbbi 100% -os egyeztetett bónuszt ad, legfeljebb 1000 € -ig, ha legalább 15 € / 0,002 BTC-t befizetsz a hétvégén, míg utóbbi 50 ingyenes pörgetést ad 15 / 0,002 BTC-befizetésért, vagy 200 ingyenes pörgetést 50 € -ért / 0.007 BTC minden szerdán.

Játék kiválasztása

A Betflip több játékkal rendelkezik, mint amivel tudná, mit kezdjen. A számos népszerű sport, virtuális sport és még e-sport mellett, amelyre fogadhat, hatalmas választékban áll rendelkezésre több mint 2000 Betflip nyerőgép és asztali játék..

Több mint 40 szolgáltató van, köztük olyan ipari legendák, mint a Betson és a Habanero. Játszhat hat, játékon belül bizonyíthatóan tisztességes játékot, valamint baccarat, blackjack, backgammon és póker. És ne feledkezzünk meg az élő kereskedői játékokról, például a rulettről, sőt a kockákról vagy a kaparós sorsjegyekről sem.

Biztonság & Biztonság


A Betflip iparági szabványos SSL titkosítást és tűzfalat használ a személyes adatainak védelme érdekében. Megfelelnek a felelősségteljes szerencsejátékra vonatkozó ipari szabványoknak is, és saját belátása szerint kérhet önkizárásokat vagy időtúllépéseket..

Az oldal nagyon részletesen elmagyarázza bizonyíthatóan korrekt rendszerét, de csak hat házon belüli játékban támogatott, és nincs külső ellenőrzés, ezért szót kell vállalnunk érte..

Vevőszolgálat

A Betflip ügyfélszolgálata a nap 24 órájában elérhető, élő csevegés vagy e-mail útján. Van egy részletes GYIK-részük és sok hasznos cikkük is az oldalon. A támogató személyzet kiváló és nagyon gyorsan válaszol mind az e-mailes, mind az élő csevegésre.

Betétek & Kivonások

A banki lehetőségeket illetően érdemes dicsérni a Betflipet, amiért nemcsak natív Bitcoin támogatást kapott, hanem számos más népszerű kriptovalutát is támogatott, mint például az Ether és a Dogecoin. Tranzakciókat is végezhet FIAT pénznemekben, például euróban, rubelben és amerikai dollárban.

Nincsenek minimális vagy maximális betéti korlátok, de legalább 20 € / 0,002 BTC-t kell befektetnie, hogy kihasználhassa a Betflip üdvözlő bónuszát. Betéteket bankkártyákon, különféle e-pénztárcákon, például Ripple, Yandex Money, Apple és Google segítségével tehet be. Fizetés, QIWI és még sok más.

A kivonások azonban egy másik történet. Az ottani limitek az Ön választott pénznemétől függenek, az eurók és az amerikai dollárok tranzakciós limitenként 5000-rel rendelkeznek. Ezeket is csak kriptopénztárcákon keresztül hajtják végre, így ha fiat valutát szeretne felvenni, akkor valutaátváltásokkal kell megküzdenie. Ami a jó oldal, amint azt a Betflip áttekintésünkben korábban megjegyeztük, az oldal az összes fő kriptovalutát támogatja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map