OneHash Review

ELŐNYÖK:
Hátrányok:
  • Kölcsönös fogadás részvényekre és kriptográfiára
  • Bitcoin-exkluzív kaszinó
  • Játékok nagy választéka
  • Nagyvonalú üdvözlő bónusz
  • Lassú élő chat támogatás
ELŐNYÖK:
  • Kölcsönös fogadás részvényekre és kriptográfiára
  • Bitcoin-exkluzív kaszinó
  • Játékok nagy választéka
  • Nagyvonalú üdvözlő bónusz
Hátrányok:
  • Lassú élő chat támogatás

2BTC-ig

Látogassa meg a webhelyet

Ha olyan kölcsönös online fogadási platformra keres, amely Bitcoint használja, ne keresse tovább a OneHash-t.

A 2014-ben alapított OneHash az egyik legrégebbi Bitcoin kaszinó. Ezt a Curacao engedéllyel rendelkező Blockchain Entertainment B.V. üzemelteti, így biztos lehet benne, hogy ez biztonságos hely a BTC-vel való fogadásra..

Azonnali betétek, kaszinók és élő játékok gazdag választéka, piaci fogadások, virtuális sportok, bingó és nyerőgépek mind itt vannak, hogy élvezhessék a OneHash támogatói. A OneHash felülvizsgálatunk során a legjobban izgatottan próbáltuk ki a részvényekre és a kriptovalutákra vonatkozó kölcsönös fogadásokat.

Felhasználói tapasztalat

A OneHash.com kialakítása három szóval foglalható össze: hatékony, érzékeny, modern. Ez egy olyan komoly játékosok helye, akik tudják, mit akarnak.

Ez nem azt jelenti, hogy az újonnan érkezők megzavarodnak, amikor regisztrálnak. A legtöbb játék rendelkezik demo verzióval, ami különösen kiváló a slotok kipróbálására. Sok online OneHash-vélemény pozitívan értékeli, mit kínál ez a Bitcoin szerencsejáték-oldal.

A játékosok típus szerint szűrhetik a nagy játékkönyvtárat, ami leegyszerűsíti a böngészést, függetlenül attól, hogy valami újat vagy kedvenc játékot keresel.

Nem kell mobilalkalmazást telepítenie a OneHash alkalmazáshoz. Közvetlenül a böngészőből játszhat, anélkül, hogy különösebb szoftvert kellene telepítenie a készülékére. Nagyon jól néz ki minden képernyőméretben, legyen szó telefonról vagy táblagépről, fokozva a OneHash mobil kaszinó élményét.

A OneHash saját exkluzív játékokkal rendelkezik, amelyeket teljes szívvel ajánlunk. Nagyon sok móka volt a OneHash kocka dobása és a hold, a gólok és a vágott kriptográfák lejátszása.

A OneHash nem teszi közzé a korlátozott országok listáját, ezért mindenképpen tartsa be az online szerencsejátékokra vonatkozó helyi törvényeket. Ezek a törvények többnyire meghatározatlanok, ha olyan kriptovalutákról van szó, mint a bitcoin. Tehát jó ötlet lenne egy kis kutatást végezni az első befizetés előtt.

Akciók

A kaszinó nem támaszkodik extravagáns promóciókra vagy egy mutatós OneHash VIP programra, hogy vonzza az új játékosokat. A játékok minősége és a bitcoin fogadások kényelme önmagáért beszél. Van azonban promóció új játékosok számára, és ez több mint nagyvonalú.

Az első, legfeljebb 1 BTC összegű befizetésedhez a OneHash 100% -ot fog elérni. A bónusz akkor kerül odaítélésre, ha 1.1-nél nagyobb szorzóval rendelkező játékokra fogad, és az adott játék szorzójától vagy az Ön által téttől függ. Az 1,1 és 10 közötti minden szorzóért 1,1% és 10% közötti arányos bónuszt kap.


Ne feledje, hogy az első befizetés után 180 nap áll rendelkezésére a OneHash üdvözlő bónusz igénylésére.

Érdemes megemlíteni, hogy a OneHash pénztárca Bitcoin-címe ingyenes, ha Ön aktív felhasználó. 90 nap inaktivitás után havi 0,0005 BTC pénztárca karbantartási díjat számítunk fel. Hét nappal korábban értesítést kapunk a díjakról, ezért nem lehet probléma. A OneHash-nak van egy 100 satoshis csaptelepe is.

Játék kiválasztása

A OneHash játékokat kínál minden játékos számára, és ami a legjobb, a kölcsönös fogadásokat. A OneHash bővítőhelyek választéka több mint 450 opciót tartalmaz.

Ha a nyerőgépek nem a te dolgod, akkor különféle kártyajátékokat, lottókat, bingót, kockákat és élő játékokat játszhatsz, vagy fogadhatsz a részvény- vagy kriptovaluta-piacon. A virtuális sportokra is lehet fogadni.

A OneHash játékok az iparág legnagyobb szoftverszolgáltatóitól származnak, beleértve a MrSlotty, a FunTa Gaming, az AllWaySpin, a OneTouch, a KA Gaming, a Wazdan, a BetGames.tv, a BGaming, a Tom Horn Gaming, a virtuális generáció, a Lottery Instant Win, a virtuális generáció, a Kalamba Games, az EDGE Gaming játékot. , Red Rake, BETSOLUTIONS, Evoplay Entertainment, Caleta Gaming, We Are Casino és Kiron. A OneHash néhány saját eredeti játékot is kínál.

Ha az élő kereskedőket kedveli, menjen át a OneHash élő kaszinóba, ahol bakkat, pókert, kockát és lottójátékot talál.

A kölcsönös piaci fogadás az egyik legérdekesebb lehetőség volt az oldalon. Ez egy olyan fogadási rendszer, amelyben egy adott típusú összes fogadás egy készletbe kerül, amelyet a nyereményszorzó kiszámítása után megosztanak az összes nyertes fogadás között..

Biztonság & Biztonság

A OneHash-t a Blockchain Entertainment B.V. üzemelteti, amely curacaói játékengedéllyel rendelkezik.

A OneHash biztonsági funkciói összhangban vannak az ipari szabványokkal és azzal, amit elvárhat egy bevett Bitcoin kaszinótól. A weboldal rendelkezik SSL tanúsítvánnyal, ami azt jelenti, hogy az eszköz és a kaszinó között minden információ titkosítva van.

A OneHash kaszinó csak e-mail címet igényel, és ahhoz, hogy regisztráljon egy jelszót, amikor frissül. Adatait csak a kaszinóval való interakcióra használják. További információért olvassa el az adatvédelmi irányelveket.

A játékok bizonyíthatóan korrekt algoritmust használnak, így biztos lehet benne, hogy a résidőképernyő mögött nincs árnyékos üzlet..

Vevőszolgálat

A OneHash ügyfélszolgálati csapata e-mailben és élő csevegésben érhető el a nap 24 órájában, a hét minden napján. Kipróbáltuk az élő chat szolgáltatásukat, és megállapítottuk, hogy a spektrum lassabb oldalán állnak. Szakmai támogatást kaptunk azonban, amikor e-mailben kerestük meg a csapatot.

Betétek & Kivonások

A OneHash kizárólag egy Bitcoin kaszinó. Betéteket tehet altcoinokban, amelyeket a CoinSwitch átalakít és BTC-ként letétbe helyez a OneHash pénztárcájába..

Mint más kriptográfiai kaszinóknál, a OneHash is kivonul és elég gyorsan. Hétnaponta egy-egy kifizetést tehet a kifizetési díj befizetése nélkül. Ne feledje, hogy a bitcoin hideg pénztárcában van tárolva, ezért az esetleges pénzkivételeket a OneHash munkatársának kell feldolgoznia.

A minimális kifizetési limit 0,001 BTC, a maximális befizetés pedig 10 BTC. A OneHash felülvizsgálatunk során arra az elkerülhetetlen következtetésre jutottunk, amelyre érdemes visszatérni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map