Pokie Place Review

ELŐNYÖK:
Hátrányok:
 • Szórakozási lehetőségek széles választéka
 • Nagyvonalú üdvözlő ajánlatok
 • Jövedelmező VIP klub
 • 24/7 többcsatornás ügyfélszolgálat
 • A promóciók világszerte nem érhetők el
 • Korlátozott banki lehetőségek
ELŐNYÖK:
 • Szórakozási lehetőségek széles választéka
 • Nagyvonalú üdvözlő ajánlatok
 • Jövedelmező VIP klub
 • 24/7 többcsatornás ügyfélszolgálat
Hátrányok:
 • A promóciók világszerte nem érhetők el
 • Korlátozott banki lehetőségek
Akár 300 font / 50 dollár + 50 ingyenes pörgetés, előleg nélkül

Látogassa meg a webhelyet

A 2020-ban alapított Pokie Place gyorsan népszerűvé vált mindenféle szintű online kaszinó rajongó körében. Bár a webhely az ausztrál játékosokhoz készült, hatalmas választékot kínál virtuális gyümölcsgépekből, népszerű asztali és élő játékokkal együtt a játékosok számára a világ minden tájáról. A játékosok értékelik a nyeremény növelésének számos lehetőségét a kriptográfiai kaszinó nagyvonalú üdvözlő ajánlatainak, a jövedelmező folyamatban lévő promócióknak és a jövedelmező VIP klubnak köszönhetően.

A Pokie Place-t az Effrice Group Ltd., a híres ciprusi szórakoztató cég üzemelteti, és a curaçaói kormány által kiadott távoli játékengedéllyel rendelkezik. Olvassa tovább a Pokie Place áttekintésünket, hogy többet tudjon meg a webhely banki módszereiről, biztonsági intézkedéseiről és az általános felhasználói élményről.

Felhasználói tapasztalat

Ahogy egy újonnan indított kriptokaszinótól elvárható, a Pokie Place szépen megtervezett felülettel rendelkezik. Nagyon egyszerű eligazodni a webhelyen, mivel az összes szolgáltatás könnyen elérhető a kezdőlap bal oldalán található oldalsávról. Van egy navigációs gomb a játéktípusoktól kezdve az akciókig, a banki lehetőségekig és az ügyfélszolgálatig.

A látvány egyaránt lenyűgöző. A Pokie Place kaszinó túlnyomórészt fekete-fehér színeket használ, cseresznyevörös akcentussal. A honlap színes szalaghirdetést tartalmaz, amely az összes legfrissebb promóciót megjeleníti, míg a képernyő többi részét a kaszinó játékportfóliója foglalja el..

A webhely játékválasztékáról szólva fontos megemlíteni, hogy a szórakozási lehetőségeket típus és játékkészítő szerint lehet szűrni. Van egy keresősáv is, amely lehetővé teszi egy adott játék megkeresését, és a címek ábécé sorrendbe rendezhetők. Az első befizetés előtt kipróbálhatja a játékokat demó módban. Csak győződjön meg róla, hogy előbb létrehozott egy fiókot.

Aki szereti a menet közbeni szerencsejátékot, annak nem örül, ha hallja, hogy nincs Pokie Place mobilalkalmazás. A kaszinó webhelye azonban teljesen mobileszközökre van optimalizálva. Akár Android-, akár iOS-alapú eszközt használ, bejelentkezhet fiókjába a kiválasztott böngészőn keresztül, és élvezheti a gyors betöltési időket és a zökkenőmentes navigációt..

Akciók

Az egyik legjobb dolog ebben a bitcoin kaszinóban a promóciók hosszú listája, amely új játékosok motiválására és a veterán felhasználók megtartására szolgál..

Először két üdvözlő csomag van. A Pokie Place no deposit bónusz 50 ingyenes pörgetéssel jutalmazza Önt 200 dolláros készpénzérték mellett. A második üdvözlő ajánlat még nagyobblelkűbb. Öt lépcsős betéti egyeztetési mechanizmust tartalmaz, amely akár 3000 dollár bónusz készpénzt is elérhet. Itt van a bónuszszintek bontása:

 • Első befizetési bónusz: 100% -os betéti mérkőzés akár $ 1000
 • Második befizetési bónusz: 25% -os befizetési egyezés 250 dollárig
 • Harmadik betéti bónusz: 25% -os befizetési egyezés 250 dollárig
 • Negyedik betéti bónusz: 50% -os betéti mérkőzés 500 dollárig
 • Ötödik betéti bónusz: 100% -os betéti meccs 1000 dollárig

A szórakozás itt nem áll meg. Miután befejezte a Pokie Place üdvözlő ajánlatával megszerzett bónusz alapok beváltását, jogosulttá válik a napi visszafizetési bónuszra. Ez a promóció 20% -ot keres Önnek minden alkalommal, amikor feltölti fiókját.

Ne feledje, hogy ezek a bónusz ajánlatok csak Ausztráliában, Új-Zélandon és Kanadában található játékosok számára állnak rendelkezésre. A fogadási követelmény viszonylag alacsony (20-szor), és a játékosoknak három nap áll rendelkezésükre a bónusz készpénz vagy a megszerzett ingyenes pörgetések felhasználására.

Amint rendszeressé válik, lehetőséget kap arra, hogy csatlakozzon a Pokie Place VIP klubjához. A webhely hűségprogramja a legtöbbet befizető tagok számára érhető el, és hat szintre bontható. Az előnyök közé tartoznak a magasabb asztali limitek, az alacsonyabb fogadási követelmények, a kiemelt kifizetések, a különleges ajándékok és még sok más.

Játék kiválasztása


A Pokie Place újonc lehet az online szerencsejáték színtéren, de ez nem jelenti azt, hogy korlátozott számú szórakozási lehetőséget kínál. Több mint 1000 cím közül lehet választani, többek között nyerőgépek, video póker, blackjack, rulett és speciális játékok. Az élő kaszinók rajongói örömmel hallják, hogy a Pokie Place élő kereskedő játékainak nagy választéka is rendelkezésre áll.

Ami a szoftverszolgáltatókat illeti, ez a titkosító kaszinó együttműködik az iparág egyik legnépszerűbb nevével, például az Evolution, a Quickspin és az iSoftBet.

Biztonság & Biztonság

A Pokie Place kaszinó szerencsejáték-engedéllyel rendelkezik a Curaçao Gambling Commission-től, amely biztosítja az ipari protokollok betartását és garantálja, hogy a webhely használata teljesen biztonságos. Ami a biztonságot illeti, a Pokie Place a szokásos SSL titkosítást használja, a felhasználók adatait külön szerveren tárolja, és gondoskodik arról, hogy a privát információkat ne osszák meg harmadik felekkel. Fontos megemlíteni azt is, hogy ez a szerencsejáték célpont csak bizonyíthatóan tisztességes játékokat tartalmaz.

Vevőszolgálat

Ha bármilyen kérdésbe ütközik, a Pokie Place ügyfélszolgálati csapata készségesen áll segítségére. A támogatási ügynökök éjjel-nappal rendelkezésre állnak, és telefonon, e-mailben vagy élő csevegés útján érhetők el. A Pokie Place ügyféltámogatási csapata nemcsak gyorsan reagál, hanem udvarias és nagy tudású is.

Betétek & Kivonások

A webhely befizetési és kifizetési lehetőségei némileg korlátozottak, összehasonlítva a verseny egyes részei által kínált lehetőségekkel. Ez az online kaszinó azonban elfogadja a bitcoint, ami óriási előnyt jelent a kriptográfiai játékosok számára.

A Pokie Place befizetési módjai a hitel- / betéti kártyák, a Neosurf és a bitcoin pénztárcák. A minimális befizetés összege 10 dollárnak felel meg a bitcoin esetében, 20 dollár pedig a kártyák és a Neosurf esetében. A maximális befizetés 2500 dollár. A tranzakciókat szinte azonnal feldolgozzuk.

Eközben a Pokie Place visszavonási módjai között szerepel az elektronikus átutalás, az elektronikus átutalás és a bitcoin pénztárca. A minimális összeg, amelyet felvehet, 50 dollár, míg a maximális tranzakciónként 2500 dollár. A kifizetések feldolgozása akár 10 napot is igénybe vehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map