Wolf.bet áttekintés

ELŐNYÖK:
Hátrányok:
  • Intuitív felület
  • Különböző bónuszok
  • 1% házszél
  • 2FA opció
  • A kivonásokat manuálisan kezelik
ELŐNYÖK:
  • Intuitív felület
  • Különböző bónuszok
  • 1% házszél
  • 2FA opció
Hátrányok:
  • A kivonásokat manuálisan kezelik
KIZÁRÓLAGOS AJÁNLAT

Látogassa meg a webhelyet

A listánkban szereplő sok más oldallal ellentétben a Wolf.Bet egyetlen játékra – a kriptokockákra – összpontosít, és nagyon jól csinálja. Ez a meglehetősen fiatal kaszinó 2019-ben nyitotta meg kapuit, de már ott is az egyik legjobb kriptográfiai kaszinónak számít. Miért? Főleg az egyszerű és egyértelmű felület, számos bónusz és hat fő kriptovaluta támogatása miatt.

Íme néhány legfontosabb elem.

Játékélmény

A Wolf.bet műsorának sztárja minden bizonnyal a kezelőfelülete. Ez egyszerű, intuitív és felhasználóbarát. A letisztult kék háttér megalapozza a hangulatot, míg a nagy központi elemek minden kocka-szeretőnek hívogatónak tűnnek. A csúszka segítségével kiválaszthatja a fogadások körét egy szép piros-zöld színvilággal, amely nem hagy teret a találgatásoknak.

Ezt követően írja be a kívánt tétet az alábbi mezőbe, hogy lássa az esélyeket és a lehetséges kifizetéseket. Még azok a felhasználók is elsajátítják a játékot perceken belül, akik még soha nem játszottak Bitcoin kockajátékkal.

Másrészt a tapasztalt játékosokat jobban érdekelhetik azok az automatizálási beállítások, amelyek közvetlenül a nagy zöld „Roll” gombbal találhatók. Kiválaszthatja, hogy hány szerepet szeretne, és beállíthatja az automatikus görgetés paramétereit. Mivel minden a fő csúszkán történik, élőben nyomon követheti az eredményeket, ahogyan azok megjelennek.

Bónusz ajánlatok

Már a kezdetektől fogva, amint létrehozta a fiókját, öt ingyenes DogeCoint kap. Noha ez nem nagy összeg, könnyen segít megismerkedni a weboldallal, a gördülő rendszerrel és az automatizálással. Sőt, ha eléri a nullát, akkor bármikor elmehet a weboldal ingyenes csapjába, és kaphat még két DogeCoin-t, hogy tartsa a csíkot.

Apropó csíkok, ez az online kaszinó Bitcoin kínál egy úgynevezett 7 napos sávot is, amely minden nap egy maroknyi érmével díjazza. A gyűjtéshez csak annyit kell tennie, hogy ott van. És ha ez nem elég, a Wolf.bet az aktív felhasználóknak a nyilvános csevegésben is időről időre 0,0002 ETH-t ad. Minden bizonnyal megéri, ha csevegnek ezen a webhelyen!

Játékok kiválasztása

Nem igazán beszélhetünk a weboldal játékválasztékáról, mert mindez egy – kocka. Ez a fókusz lehetővé tette a fejlesztők számára, hogy a lehető legjobb felhasználói élmény kialakítására összpontosítsanak, a legkevesebb szösz mellett. A szoftvert az iTechLabs ellenőrzi, és rendelkeznek a bizonyítvánnyal.

Ha azonban nem bízik más ügynökségekben, egyszerűen kipróbálhatja saját maga a helyszíni validátoron keresztül. A Bitcoin kocka kaszinó szintén nagyon nyitott a tétjeinek csökkentésére – a ház előnye 1%. Nagyjából ez az ipari szabvány, tehát nincsenek ott problémák.

Biztonság & Biztonság

A valódi kriptográf weboldal nem lehet tolakodó, ha személyes adatairól van szó. Szerencsére a Wolf.bet ugyanolyan diszkrét, ahogy jönnek. A regisztrációhoz csak be kell írnia a kívánt felhasználónevet és jelszót. Ennyi van benne.

Most, ha akarja, megadhatja nekik az e-mail címét is. Ez több Bitcoin kocka csaptelepet nyit meg szerencsejáték-ügye érdekében, ezért megéri a fáradságot. A bejelentkezés másik módja a Metamask. Ha van fiókja, a regisztráció rendkívül egyszerű.

Kétfaktoros hitelesítési módszer hozzáadásával biztonságossá teheti Wolf.bet fiókját. Ez nem csak a szerencsejáték-szférában, hanem az interneten bárhol a világ minden táján vált szabványossá. A webhely lehetővé teszi az adatvédelmi problémák kezelését a beállítások lapon is. Kikapcsolhatja például a nyereségrészesedést, ha bármikor kényelmetlenül érzi magát.

Vevőszolgálat

Ha kíváncsi a Bitcoin kaszinó webhelyének különböző funkcióira, akkor először a GYIK oldalon kell megpróbálnia szerencséjét. Ez magában foglalja az alapokat, ezért érdemes átélni, mielőtt úgy döntene, hogy felveszi a kapcsolatot a személyzettel. Miután ezzel végzett, két lehetősége van – e-mail vagy élő csevegés. Akárhogy is, a Wolf.betnél dolgozó ügynökök egyaránt kellemesek és segítőkészek. Pillanatok alatt kezelik a kaszinó Bitcoin kérdését.

És ez még nem minden:

A Wolf.bet kaszinó másik fontos része a közösség. A nyilvános csevegés állandóan a képernyő jobb oldalán van dokkolva, és mindig több tucat felhasználót láthat csevegni. Míg egyesek csak az alapvető minimumot teszik meg azért, hogy kvalifikálódjanak egy esős eseményre, mások meglehetősen segítőkészek és barátságosak. Esélyes, hogy legalább néhány olyan felhasználóba botlik, akinek ugyanaz a problémája, mint neked.

Banki szolgáltatások

Ez a kaszinó lehetővé teszi a befizetést és a pénzfelvételt hat kriptovaluta használatával: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, DogeCoin, LiteCoin és Tron. A befizetési és a kifizetési oldalak tájékoztatják Önt arról, hogy mi a minimum az Ön által preferált pénznem alapján. Ez utóbbi a tranzakciós előzmények számára van fenntartva, így nyomon követheti a be- és kimenő pénzt.

Egy dolgot érdemes szem előtt tartani, hogy minden egyes cashout-ot manuálisan kell jóváhagyni. Ez azt jelenti, hogy időnként akár nyolc órát is meg kell várnia pénzeszközeinek megszerzésére. Az alapok legtöbbször azonban azonnal átutalásra kerülnek, ezért nem kell aggódnia emiatt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map