Najbolja kriptovaluta za ulaganje u 2018

Posljednje ažuriranje u srpnju 2018

Kriptovalute. Tko bi rekao da će ova jedinstvena i moćna klasa imovine (koja koristi blockchain tehnologiju) imati takav kozmički utjecaj na suvremeni financijski svijet? Od prvog dana kada je Bitcoin počeo trgovati, eksponencijalno je porastao u vrijednosti i tržišnom udjelu.

Iako je Bitcoin najpoznatija kriptovaluta, u posljednje je vrijeme pobijedio, baš kao i ostatak altcoina u kriptoprostoru.

Ali to ne znači da svi ti novčići nisu dobra ulaganja. Svi oni još uvijek imaju potencijal promijeniti način rada industrije, pa čak i gospodarstva. Nalazimo se na mjestu u kojem trebamo identificirati one koji imaju stvarnu stvarnu primjenu i one koji nemaju.

Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, Ripple, Monero i Zcash imaju vrlo jedinstvene prijedloge vrijednosti. No, koja je zapravo trenutno najbolja investicija? Odvojimo pšenicu od kukolja.

Tražim besplatni signali za trgovanje kriptovalutama?

Zašto volimo Ripple (XRP)

U vrijeme kada se ljudi počinju pitati postoji li stvarna vrijednost kriptovaluta, posebno Bitcoina, neke kriptovalute zapravo počinju dobivati ​​sve više i više privlačnosti.

Ripple i njegov XRP token jedna su od takvih kriptovaluta, smatramo da imaju široku privlačnost i primjenu u stvarnom svijetu.

Dugo su vremena kriptovalute viđene samo kao zamjenski oblik plaćanja, onaj koji nije bio posebno dobar ili čak praktičan za upotrebu. Pogotovo Bitcoin, koji postaje neslavan u mnogim krugovima. Međutim, Rippleov XRP token je puno puno više. Privukao je pozornost brojnih financijskih institucija koje se pripremaju ugraditi jedinstveni altcoin u svoje sustave.

Ripple (XRP) je, za razliku od Bitcoina, i valuta i platna mreža. Iako bi obrada transakcije pomoću Bitcoina moglo potrajati satima ili čak danima, tehnologija Ripple je u mogućnosti obraditi transakcije u roku od 4 sekunde. To ga čini posebno privlačnim za financijske institucije.

Saznajte kako trgujte ovdje bitcoinima.

Ripple top kripto u 2018

Ripple (XRP) je spreman postati kripto-teškaš u 2018. godini.

eToro nudi društvenu platformu na kojoj se može trgovati brojnim kriptovalutama, pridružite se eToro odmah!


* Vaš je kapital u opasnosti.

Istodobno, dok je sektor zabilježio opsežne padove. XRP se i dalje drži svog.

XRP-ova cijena ima relativno bolju izvedbu od mnogih glavnih konkurenata na relativnoj osnovi. Budući da su mnoge glavne kriptovalute povezane, pomaže analizirati njihovu relativnu snagu kako bi se donijela najbolja investicijska odluka.

Kriptoprostor se mučio tijekom cijele 2018. godine, pa je dobro pogledati ih usporedno. Zapamtite, ne gledamo koja će kripto kripta dobiti najviše dolara u idućih godinu dana. Sve je u vezi s potencijalnim postotkom dobitka koji se može postići.

Ripple mreža je robusna i sigurna

Ripple mreža je izuzetno pouzdana i sigurna. Stabilnost mreže Ripple uvelike potiče povjerenje u nju i u samu kriptovalutu Ripple. S mnogo manje izdanja od njegove velike braće, Bitcoina i Ethereum, Rippleovo izravno i nesmetano funkcioniranje čini temeljnu zvučnu kripto za investiranje.

Robusnu tehnologiju koja stoji iza Rippleove funkcionalnosti usvajaju mnoge financijske institucije. Kroz poticanje partnerstva s više od polovice vodećih svjetskih banaka i investicijskih kuća, Ripple će postati neizostavan dio međunarodne trgovine. Čvrsti odnosi s Western Unionom, xRapidom, Monetarnom vlašću Saudijske Arabije i xCurrentom su počeci punog saveza s moćnim igračima globalnih financija.  

Ripple je nevjerojatno brz i jeftin

Rippleova nevjerojatna brzina transakcija čini ga pobjednikom u industriji kriptovaluta. U usporedbi s Bitcoinom, Ethereumom i Litecoinom, Ripple je svjetlosnim godinama unaprijed što se tiče obrade transakcija na svojoj mreži. Za razliku od Bitcoina, zagušenja transakcija na Ripple mreži ne postoje.

Što se tiče troškova, Ripple je očit pobjednik sa prosječnom naknadom za transakciju od oko 0,0005 USD. Naravno, kao i kod većine stvari povezanih s kriptovalutom, naknade i troškovi mogu se smanjivati ​​kako tehnološki napreduje.

Velika skalabilnost

Ripple je dizajniran za obradu velikih količina transakcija. Dok poput Bitcoina, Ethereuma, Litecoina i Monera ne mogu podnijeti ni 100 transakcija u sekundi, Ripple je u mogućnosti obraditi 1500 transakcija u sekundi. Na pomolu je nova tehnologija koja će u skoroj budućnosti povećati Rippleov kapacitet na desetke tisuća transakcija u sekundi.

Rippleove impresivne institucionalne aplikacije

Ripple je mnogo više od puke kriptovalute zbog svoje impresivne brzine transakcija, velike skalabilnosti i stabilne mreže, savršen je instrument za poboljšanje međunarodnih procesa prijenosa novca.

Korištenjem Ripplea banke i financijske institucije dobivaju pristup likvidnosti na zahtjev i osposobljene su za obavljanje globalnih plaćanja u stvarnom vremenu. Tamo gdje je za međunarodne bankovne prijenose trebalo nekoliko dana, to se gotovo trenutačno može obaviti pomoću Ripplea. Kakva revolucija!

Je li Ripple najbolja kriptovaluta za ulaganje u 2018. godini?

Ripple je impresivna kriptovaluta s mnogim korisnim aplikacijama. U usporedbi s Bitcoinom i mnogim drugim popularnim kriptovalutama, Ripple je puno stabilniji. S Rippleom nema tvrdih rašlja i nepotrebne politike. Njegove jeftine transakcije također povećavaju njegovu privlačnost.

Rippleovi temelji ostaju snažni. I dok se cijeli kripto sektor povukao sa svojih maksimuma. Ako gledate sljedećih pet do 10 godina, mislimo da Ripple (XRP) označava puno kutija.

Da vidimo što Ripple sprema za ostatak godine. Da biste dobili svoj dio Rippleove akcije, otvorite račun kod velikog kripto brokera danas.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map