Predviđanje cijene XYO: Mračna budućnost za XYO, slobodni pad na 0,000010 USD do 2025?

  • XYO Foundation nastavlja revolucionirati svijet putovanja povezujući automobile, vozače i pametne telefone s preciznim geoprostornim podacima o lokaciji.
  • XYO bi mogao znatno dobiti na vrijednosti u sljedećih deset godina, ali projekcije do 2025. godine nagovještavaju nastavak pada.

Uvod:

XYO je mreža čija je jedina svrha učiniti vaše iskustvo vožnje bilo gdje u svijetu nezaboravnim. Decentraliziranom mrežom upravlja Zaklada YXO. Preko članova zaklade, pojedinci, programeri, kao i poduzeća, mogu saznati o „mogućnostima podatkovne mreže temeljene na lokaciji izgrađenoj na zajedničkim poticajima“.

Ažuriranje tržišta XYO

XYO je jedna od kriptovaluta u zelenom u vrijeme pisanja ovog članka. Kripto je povećao vrijednost za više od 6% u odnosu na američki dolar u posljednja 24 sata. Prema podacima CoinMarketCap-a, XYO trguje 4,90% više u odnosu na Bitcoin (BTC) i 5,57% više u odnosu na Ethereum (ETH). Tijekom godina XYO je uspio narasti do tržišne kapitalizacije od 3,4 milijuna dolara i zauzima 598. mjesto na tržištu. Štoviše, XYO je u posljednja 24 sata uspio privući opseg trgovine od 13.112 dolara. CoinMarketCap pokazuje da trgovci mogu kupovati i prodavati XYO na burzama kao što su KuCoin, IDEX i YoBit.

XYO / USD grafikon cijenaXYO / USD grafikon cijena po CoinMarketCap

Što je XYO?

XYO je decentralizirana kripto valuta koja je osnovana 2017. Tijekom godina zajednica koja okružuje ovu kriptovalutu nevjerojatno je narasla, zasnovan na jednoj tehnologiji, XY Oracle. Glavni je cilj pružiti podršku programerima širom svijeta i pomoći im da shvate koristi koje decentralizirane tehnologije nose pomoću “beskrajno skalabilnog protokola podataka s poticajnom lokacijom”. Mreža može financirati svoje poslovanje doprinosima stranaka koje svoja istraživanja cijene s velikom poštovanjem. Donacije se prihvaćaju u fiat valutama i kripto valutama.

S druge strane, XYO je žeton zasnovan na Ethereumu, upravo ERC-20 token. Mreža djeluje na dva principa: kriptovaluta i decentralizacija. Drugi ključni čimbenik XYO-a je zajednica kao i njihov doprinos.

Budućnost XYO-a

Svijet se suočava s pandemijom s kojom se nikada prije nije suočio. Ekonomije širom svijeta pred slomom su. Društveni život je zastao širom svijeta. Industrije koje su održane u životu pružaju osnovne usluge poput hrane, medicinskih potrepština i osiguranja. Čitava situacija s COVID-19 natjerala je većinu vlada da razmišljaju izvan okvira. Na primjer, tvrtke su zaposlenicima dopustile da rade od kuće, a istovremeno nude fleksibilnu ravnotežu između poslovnog i privatnog života.

Tim se u XYO ne razlikuje, prema njihovom izvještaju za prvo tromjesečje za 2020. godinu. Oni rade na rješenju koje će se koristiti netočnim traženjem kontakata u suradnji s UCSDInnovation. Ova će platforma uključivati ​​upotrebu softvera, društvene inovatore kao i kreativnost. Cilj nije samo napraviti platformu za trenutne pandemije već i druge buduće pandemije i krize. Ovaj izazov pokazuje koliko je razvojni tim u XYO-u promišljen i daje kratak osvrt na to koliko će biti relevantan u budućnosti.

Inovacija

U tromjesečnom izvješću tim je najavio završetak aplikacije COIN. Osim toga, tim na ovoj platformi nastavlja s osmišljavanjem „uzbudljivih novih značajki“, impresivnih statistika i boljeg korisničkog iskustva.


XYO ažuriranje cijene: XYO / BTC

U vrijeme pisanja ovog članka, XYO trguje protiv BTC-a po cijeni od 0,0000000287. To slijedi nakon oporavka od velike potpore u 2020. na 0,0000000200. U veljači su XYO / BTC snažno porasli na godišnji maksimum od 0,0000000700. Međutim, medvjeđa tržišta koja su uglavnom pokrenuta pandemijom Coronavirusa vidjela su kako je kriptoasset krenuo u padu. U vrijeme pisanja ovog članka, kripto je ispravio iznad linije trenda na četverosatnoj karti. Međutim, i dalje se suočava sa sve većim otporom na 0,0000000300.

XYO / USD grafikon cijenaXYO / USD grafikon cijena po Tradingview

XYO predviđanje cijene

Buduća cijena ovog projekta uglavnom ovisi o sposobnosti usvajanja na glavnom tržištu. Geolokacija i navigacija uzbudljivo su polje, stoga bi moglo biti lakše postići vuču. Ispod su predviđanja iz nekoliko publikacija:

WalletInvestor

WalletInvestor kaže da XYO ne donosi smanjenje za dugoročna ulaganja (godinu dana i više). Njihov sustav predviđanja sugerira da bi mogao doći do pada cijene na 0,000010 USD. Procijenjena cijena za pet godina (2025.) iznosi 0,00171 USD.

DigitalCoinPrice

The platforma je bikovit prema XYO-u, rekavši da se u sljedećih godinu dana može povećati na oko 0,0004 USD. Procjenjuje se da će 2025. godine vrijednost XYO imati vrijednost od 0,00083 dolara.

Najčešća pitanja

Koliko košta XYO?

U vrijeme pisanja ovog članka, XYO mijenja ruke na 0,000259 USD.

Je li XYO dobra investicija?

Ako tražite dugoročnu investiciju, XYO ne uspijeva smanjiti. Međutim, u tehnološkom smislu, mreža nastavlja voditi trend, posebno kada su u pitanju podaci o lokaciji i navigaciji.

Gdje mogu kupiti XYO?

Morat ćete se prijaviti za razmjenu kao što je Coinbase i kupiti BTC ili ETH. Tada ćete morati premjestiti BTC ili ETH na razmjenu koja podržava XYO za kupnju tokena.

Hoće li XYO ići gore?

Mreža je usredotočena na vrlo ključnu industriju. Ljudi širom svijeta sve više traže načine da iskoriste podatke koji se odnose na lokacije. Automobili će se kontinuirano transformirati kako bi vozaču učinili bolje iskustvo. Usvajanje XYO ključno je za rast cijena. Stoga će XYO vjerojatno povećavati vrijednost u budućnosti.

Što je aplikacija za novčiće?

To je platforma pokrenuta 2019. godine kako bi pojedincima omogućila zaradu na digitalnoj imovini za provjeru valjanosti geoprostornih podataka o lokaciji tijekom putovanja i kretanja oko svijeta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map