IOTA (MIOTA) predviđanje cijene – Koliko visoko može IOTA ići?

IOTA (MIOTA) predviđanje cijene

 • IOTA je održiva digitalna imovina za ulaganje, posebno za ljude koji su strastveni u tehnologiji.
 • Predviđa se da će IOTA trgovati između 0,8 i 1,00 USD do kraja 2019.
 • Predviđa se da će IOTA trgovati između 1,5 i 2,5 dolara do kraja 2020. na temelju dolje predviđenih cijena u članku.

Sadržaj:

 1. Uvod u IOTA-u
 2. Tangle Technology
 3. Internet stvari (IoT)
 4. Partnerstva
 5. IOTA predviđanje cijena 2019/2020
 6. IOTA predviđanje cijena u sljedećih 5 godina
 7. Stručno mišljenje o predviđanju cijena IOTA-e
 8. Tehnička analiza IOTA (MIOTA)
 9. IOTA najčešća pitanja (FAQ)

Uvod u IOTA-u

IOTA je među vodećim kripto valutama koje su se odlučile ne samo boriti protiv budućnosti već i briljirati u prisutnosti. Ovaj projekt na vrijednost povjerenja i vlasništvo gleda na potpuno drugačiji način; za malo ćemo ući u detalje.

JOTA je digitalno sredstvo otvorenog koda koje izdaje neprofitna zaklada koja se trenutno nalazi u Berlinu u Njemačkoj. Mreža se fokusira na omogućavanje komunikacije od stroja do stroja. Osim toga, IOTA se može koristiti u svakodnevnim aktivnostima za kupnju robe i usluga, kao i trgovinu. Bitno je napomenuti da se transakcije na IOTA-inoj platformi ne naplaćuju i događaju gotovo trenutnom brzinom pružajući održivu mogućnost ostalim uspostavljenim mrežama poput Bitcoina i Ethereuma. IOTA se također uspostavila u području mikroplaćanja (plaćanja u području s malim centom) gdje Bitcoin i Ethereum ne mogu pružiti uslugu.

Tangle Technology

Za razliku od Bitcoina i Ethereuma među ostalim kriptovalutama koje se izvršavaju na blockchainu, osnivači IOTA-e odlučili su kripto pokrenuti na ne-blockchain platformi koja se naziva Tangle zbog različitih blockchain nedostataka. Zaplet funkcionira gotovo na sličan način kao blockchain, ali blokovi nisu poravnati na isti “tradicionalni” način. U slučaju Tangle, “svaki blok mora biti potvrđen s najmanje dvije transakcije da bi bio valjan i izvršava se”, piše Altcoin Magazine. Drugim riječima, transakcije se ne odvijaju u određenom redoslijedu već se odvijaju paralelno i zbog toga je omogućeno otvoreno skaliranje. U tome je, s porastom broja transakcija, takva i brzina potvrde. Scenarij koji nije moguć kada su u pitanju blockchains.

Zaplet se naziva podatkovnom strukturom koja se izrađuje pomoću veza između glavnih knjiga svih čvorova u mreži. U tehničkom pogledu, Tangle je “usmjereni aciklički graf – DAG (dt. Gerichteter azyklischer Graph).”

IOTA vjeruje da su podaci vrijedni samo onoliko koliko vrijede i to osigurava “kriptografski sigurnim izvorom objedinjene istine”.

Internet stvari (IoT)

IOTA predviđa da će do 2025. godine biti u funkciji 75 milijardi uređaja, a to se kreće od “sitnih senzora na cestama i mostovima do nosive elektronike, mobilnih telefona”, koji svi guraju svijet prema međusobnom povezivanju. Zajednički nazivnik među svim tim uređajima su potrošeni podaci. IOTA Foundation nastavlja istraživati ​​Internet stvari, zajedno s transakcijama bez naknade, kako bi osigurao da svi ti uređaji dijele tehnološke resurse u stvarnom vremenu u distribuiranoj mreži.

IOTA-ina partnerstva

Svi projekti kriptovaluta u svijetu žele prihvaćanje u raznim industrijama i gospodarstvima širom svijeta. Jedan od načina da se pogura ovo uobičajeno usvajanje jest stvaranje partnerstava. Partnerstva daju kripto više korisnih slučajeva i provjeru valjanosti za stvarne potrebe. IOTA nije zaostala u smislu potpisivanja partnerstava i suradnje. Trenutno se IOTA udružio s tvrtkama poput Cisco, Volkswagen, Samsung, Innogy, F6S, Luxoft, Sankt Peterburško veleučilište, Vlada Tajlanda, Evernym, Paragon, Satoshi Pay i najnovije partnerstvo s Land Roverom.

IOTA svoj potencijal može postići samo uključivanjem gurnarda za podršku iz strateških partnerstava. U skladu s tim, tvrtka je 2019. godine ušla u nekoliko suradnji s ključnim industrijskim čelnicima. Na primjer, mreža se nedavno udružila s Dellom i Linuxom kako bi razvila platformu koja će se koristiti za ocjenu pouzdanosti podataka.

Bitno je napomenuti da se IOTA kao mreža temelji na tome da ima podatke koji su vjerodostojni i pouzdani. Partnerstvo s Dellom i Linux Foundation uključuje i druge oblike poput IBM-a, rubnog tržišta resursa MobiledgeX, kao i Unisysa, globalne IT tvrtke.

Zaklada IOTA, u svojoj potrazi za tehnološkim sposobnostima, najavila je kupnju Link Labs, Inc., tvrtke koja je zamišljena. Link Labs poznat je po tome što nudi moćne, široko zasnovane mrežne tehnologije koje pomažu u napajanju IoT-a. IOTA će iskoristiti zaštićene tehnologije u pokušaju izgradnje bežične mreže za IoT.

IOTA predviđanje cijena – Coingape

IOTA, trenutno 18. najveća kriptovaluta prema tržišnoj kapitalizaciji, ima tržišnu kapitalizaciju od 825 milijuna dolara. Procjenjuje se na 0,29 dolara nakon gubitka od 12,93% u posljednja 24 sata. IOTA ima maksimalnu zalihu od 2,779,530,283 MIOTA, dok je 2,779,530,283 MIOTA trenutno u optjecaju.

Osvrćući se na izvedbu IOTA-e u 2018. godini, kriptovaluta je zadržala trend pada sa svih vremena dosegnutih u prosincu 2017. oko 6,5 dolara. Pokušaj oporavka bio je u svibnju 2018. nakon što je IOTA pronašla podršku oko 1,00 USD, ali zamah je izgubio samo 3,00 USD.

Padovi koji su uslijedili u mjesecu svibnju gurnuli su najniže vrijednosti do mjere do formiranja potpore oko 0,2 dolara u prosincu 2018. Od prosinca prošle godine IOTA nastavlja s naporima za oporavak, posebno s općim trendom rasta na tržištu od početka iz 2019. Iako je cijena dosegla najviših oko 0,59 dolara, u tijeku je retracement s trenutnom tržišnom vrijednošću koja se bori za pronalaženje ravnoteže od 0,388 dolara.

IOTA 2019 predviđanje cijena

Kao što vam je poznato, kripto tržište je 2019. objavilo promjene fenomena u odnosu na trend viđen tijekom prošle godine. Bitcoin se probio iznad 10.000 dolara i gurnuo je nove maksimume u 2019. na 13.800 dolara. Kao što je gore prikazano, IOTA se znatno oporavila, mada još uvijek postoji dugačak put prije nego što ga možemo vidjeti do vrhova prosinca 2017..

Trenutno nećemo ulaziti u glatku tehničku sliku. Međutim, baš kao i ostatak tržišta kriptovaluta, IOTA će vjerojatno nastaviti s trendom rasta u ovoj drugoj polovici godine. Predviđa se da će se bitcoin podmiriti iznad 20 000 USD do 31. prosinca 2019 .; potez koji bi mogao izazvati pozitivnu reakciju za većinu digitalnih sredstava, uključujući IOTA-u.

Pred kraj 2019. Coingape predviđa da će IOTA trgovati između 0,8 i 1,00 USD. To je zapravo vrlo konzervativno predviđanje zahvaljujući činjenici da smo na bikovskom tržištu. Štoviše, IOTA Foundation nastavlja rasti partnerstva gurajući na veće usvajanje. Nedavno partnerstvo s Land Roverom pokazuje da IOTA može dodati vrijednost svim ljudima, čak i onima koji ne koriste kriptovalute.

IOTA predviđanje cijena 2020., 5 godina i više

Vrlo sposoban tim koji stoji iza razvoja IOTA-e također je pokazatelj kontinuiranog dodavanja vrijednosti svjetskom gospodarstvu kroz tehnologiju. Ne očekujem balistički rast cijene, ali postupni trend rasta nastavit će se 2020. godine. Konzervativno predviđanje od 1,5 do 2,5 dolara je mjesto na kojem bi IOTA mogla razmijeniti ruke do kraja 2020. Međutim, u sljedećih pet godina trebao bi se očekivati ​​strahovit rast s pojačanjem Interneta stvari. Stoga se IOTA može povećati i trgovati između 5 i 10 USD do 2024. godine, bazirajući se na tehnološkom razvoju kao što su AI, 5G i strojno učenje.

Predviđanje cijene IOTA [Ažurirano]

IOTA je protekle dvije godine pokazivala degeneriranu akciju cijena. Cijena se kreće ispod EMA-e s 50 razdoblja i akumulira se u dva paralelna raspona od prošle godine. Altcoin nije uspio prikupiti značajan bikovski zamah u posljednje dvije godine od kripto mjehura 2017. godine.

Preokret podrške i otpora na 0,0000407 BTC bit će presudan za uspostavljanje pozitivnih tehničkih izgleda. Prva meta i otpor s te razine bili bi na 0,00009604 BTC.

IOTA grafikon od TradingViewIOTA / BTC Tjedni grafikon o Binanceu TradingView

Predviđanje cijena za 2020

IOTA se srušio ispod potpore silaznog trokuta padom COVID-19. Kako se uspio popeti iznad njega oporavkom tržišta, još uvijek postoje značajne razine otpora za token.

Podrška i otpor iz paralelnog raspona između 0,20 i 0,52 dolara presudni su za investitore. Moguće buduće kretanje cijena oko raspona izloženo je u donjem grafikonu.

IOTA / BTC tjedni grafikon na BitfinexuIOTA / BTC tjedni grafikon na Bitfinexu

Gledajući kanal akumulacije na BTC ljestvici, možemo očekivati ​​da će cijena nastaviti napredovati u korelaciji s Bitcoinom. Probijanje gore spomenutih razina moglo bi, međutim, dovesti do definiranijih trendova u cijeni IOTA-e.

Predviđanje cijena za 2021

Pokazatelji obujma na tjednoj skali rastu dok se cijena želi kretati iznad EMA-e od 50 razdoblja (eksponencijalni pomični prosjek). Omjer CMF (Chaikin Money Flow) je pozitivan, a Klingerov oscilator također probija pokretni prosjek u zelenoj boji.

Pokazatelji volumena za tjedni PA na IOTA-iPokazatelji volumena za tjedni PA na IOTA-i

Pozitivni temeljni razvoj i primjena aplikacija djelovat će kao pozitivan katalizator za nastavak rada. Ipak, tijekom kripto bikovog tržišta najave o razvoju mogu se koristiti kao varka za privlačenje kupaca. 

Predviđanje cijena za 2022

Altcoin mora oscilirati između bikova i medvjeda oko ključne točke na bitcoin ljestvici kako bi uspostavio zamah rasta. Trenutno IOTA nije uspjela uspostaviti ovu ključnu točku. Probijanje razine od 10 000 sati bilo bi povoljno područje za MIOTA-u da stekne glavno priznanje u kripto krugovima i u inovacijskoj i FinTech industriji u smislu cijene. 

Gornja razina bikovih ciljeva za IOTA iznosi 2,3 i 4,0 USD (vrhovi ljuljačke blizu ATH). 

Predviđanje cijena za 2025

Opskrba IOTA-e još je jedan razlog za zabrinutost investitora zbog veće razrijeđenosti dionica. Unatoč tome, sva opskrba prije mina puštena je na tržište. Stoga, za razliku od Rippleovog XRP-a, možemo očekivati ​​manje straha od odlagališta kontrolom interesa. Opskrba IOTA-e veća je od 2,7 milijardi, što je manje u odnosu na ADA-ovih 26 milijardi i TRX-ovih 66 milijardi. Ipak, višestruko veći od ETH i Tezosa. 

S jedne strane, cijena IOTA-e ispod 1 dolara privlači više maloprodajnih ulagača. Međutim, zbog obilne ponude, početni ulagači i dalje stvaraju strah od velike prodaje.

 

Usporedna ponuda Cardano, Ethereum, IOTA, Tezos i TronUsporedna ponuda Cardano, Ethereum, IOTA, Tezos i Tron

Stručnjaci na IOTA predviđanju cijena

Mnogi ljudi iz industrije kriptovaluta kažu da je IOTA jedan od najcjenjenijih projekata. Većina njih svoje argumente temelji na robusnoj tehnologiji koja pokreće token. Jedina stvar koja zadržava IOTA-u je nedostatak usvajanja.

John McAfee

Prema kontroverznom John McAfee, IOTA će doživjeti najsporiji rast na cijelom kripto tržištu. MacAfee nije ljubitelj IOTA-e i predviđa da će ona rasti po stopi od 10% godišnje.

JOTAIzvor: Twitter

Finder.com

Finder.com, web mjesto za predviđanje kriptovaluta, sugerira da bi se IOTA mogao voziti na jedinstvenoj IoT platformi za svoj rast u budućnosti. Međutim, njegov će uspjeh ovisiti o sposobnosti platforme da pruži alternativu blockchainu za IoT.

“Ako IOTA može pružiti uspješnu alternativu blockchainu za IoT, zasigurno postoji veliko tržište na kojem se može iskoristiti.”

DecentralPos

Prema DecentralPost, web mjesto za kripto vijesti, „IOTA prognoza za 2019. godinu može, dakle, biti cilj od 1,25 do 1,30 dolara. Ali za to nema jamstva. “

CoinSwitch

Prema CoinSwitchu, najvećem svjetskom agregatoru razmjene kriptovaluta koji trenutno podržava preko 300 kovanica i 45 000+ trgovačkih parova, IOTA ima velik potencijal za rast u 2019. CoinSwtich također preporučuje IOTA za ulaganje.

“IOTA ima puno potencijala za buduće prinose i mogao bi doseći oko 4,20 USD do kraja 2019. IOTA je jedna digitalna valuta koju treba uzeti u obzir kada tražite digitalnu valutu s obećavajućom budućnošću za investiranje.”

Changelly

Instant razmjena kriptovaluta koja nije skrbnička i nudi pristup više od 140 digitalnih sredstava. Changelly djeluje kao posrednik između burzi kriptovaluta i korisnika. Također je poznat po svojim stručnim predviđanjima o učinku cijena kriptovaluta na službenom blogu. Što se tiče IOTA-e, Changelly kaže da investitori ne bi trebali očekivati ​​nagli rast vrijednosti jer je Internet stvari još uvijek vrlo rano u fazi razvoja i njegov je utjecaj na cijenu dugoročan. U svojoj presudi za predviđanje cijene IOTA (MIOTA), Changelly navodi:

“Naše predviđanje cijena za IOTA (MIOTA) za 2019. godinu kreće se u rasponu cijena u rasponu od 1-1,5 USD, ako tržište nastavi s uzlaznim kretanjem. Do 2020. troškovi bi se mogli popeti na raspon od 4 do 10 američkih dolara. Međutim, ozbiljan rast trebao bi se očekivati ​​u sljedećih 5-10 godina, kada će se Internet stvari masovno usvojiti zajedno s razvojem potrebnih pomoćnih tehnologija, poput AI, proširene stvarnosti i 5G mobilnih mreža. “

Tradingbeasts.com

Web stranica posvećena pružanju predviđanja cijena za digitalnu imovinu. Često ažurira predviđanja i pruža predviđanje iz mjeseca u mjesec za svaku kripto pokrivenost koristeći povijesne podatke s kombinacijom linearne i polinomske regresije. Što se tiče prosinca 2019 .:

“Predviđa se da će cijena IOTA-e doseći 0,38 dolara do početka prosinca 2019. Očekivana maksimalna cijena je 0,55 američkih dolara, a minimalna 0,38 američkih dolara. Predviđanje cijene IOTA-e za kraj mjeseca iznosi 0,44 USD. “

Na kraju, Cryptoinfobase u svojoj najnovijoj prognozi IOTA-e (MIOTA) povezuje rast MIOTA-e s napretkom u IoT-u:

„IOTA ima najdublju tehničku i organizacijsku osnovu. Sukladno tome, popularnost njihovog tokena će rasti. Postizanje cijene od 1 dolara po kovanici cilj je kraja prve polovice 2019. Daljnji skok je moguć, ali ne u takvoj mjeri. “

Tehnička analiza IOTA (MIOTA)

IOTA se, kao i većina kriptovaluta na tržištu, značajno korigirala prema gore u travnju, svibnju i lipnju. Cijena je u lipnju dosegla najviše iznad 0,50 dolara prije nego što je započelo povlačenje. U početku je došlo do konsolidacije između 0,38 i 0,42 dolara. Međutim, povećana volatilnost i medvjeđi pritisak na tržištu zabilježili su da većina kriptovaluta, uključujući IOTA-u, masovno zaranja ispod nekoliko ključnih razina podrške na 0,38, 0,34 i 0,30 dolara..

Formiran je najniži iznos na 0,2850 dolara, što omogućuje ispravak koji je povratio potporu na 0,30 dolara. MIOTA / USD se trenutno trguje po cijeni od 0,3058 dolara u okviru zastave čiji bi prodor mogao dovesti do daljnjeg rasta. Međutim, očito je da se zamah smanjuje nagore s vjerojatnim kratkoročnim kretanjem u stranu.

Divergencija konvergencije pokretnog prosjeka (MACD) se kreće prema gore od najnižih temperatura koje je postigao 15. srpnja oko -0.01341. Sve veća divergencija prema sjeveru ključni je pokazatelj da kupci imaju prednost i da će zadržati kontrolu u narednim sesijama. Dok je indeks relativne snage (RSI) se oporavio od pretprodanog (-22,61), nije uspio probiti svoj put do prekomjerne kupovine. Umjesto toga, vodoravno je oko 40, signalizirajući bočno trgovanje i ključna kretanja oko razine od 0,30 dolara.

IOTA ima pozitivnu tehničku sliku, iako rast neće biti brz i balistički. Ulagači mogu očekivati ​​kretanje gore-dolje; međutim, vrlo je vjerojatan viši nizak obrazac.

IOTA – Često postavljana pitanja (FAQ)

Koja je trenutna tržišna vrijednost za IOTA (MIOTA)?

IOTA se trguje po cijeni od 0,3058 dolara u vrijeme pisanja ovog članka. (16. srpnja 2019.).

Kakvo je predviđanje cijena IOTA-e do kraja 2019?

Coingape predviđa da će se IOTA kretati između 0,8 i 1,00 USD do kraja 2019. Međutim, drugi stručnjaci i analitičari dali su IOTA-i veću vrijednost, kao što se vidi gore.

Da li biste preporučili IOTA-u za ulaganje?

Da. IOTA je održiva digitalna imovina za ulaganje, posebno za ljude koji su zaljubljenici u tehnologiju, strojno učenje, umjetnu inteligenciju, kao i Internet stvari (IoT). To znači da ulagač ne bi trebao očekivati ​​kratkoročni povrat, već gledati širu sliku u sljedećih pet do deset godina. Drugim riječima, IOTA je dobra za dugoročna ulaganja.

Što će koštati IOTA do kraja 2020?

Predviđa se da će IOTA trgovati između 1,5 i 2,5 dolara do kraja 2020. na temelju gornjih predviđanja cijena u članku.

Hoće li MIOTA [IOTA] postići 10 dolara?

Ako se cijena probije iznad dugoročnog simetričnog trokuta prije kraja 2020. godine, procjena vrijednosti 100 dolara u Litecoinu vrlo je vjerojatna. Ipak, konsolidacija i medvjeđi izbijanje druge su mogućnosti protiv kojih se investitori moraju zaštititi.

Koja je trenutna cijena IOTA-e?

Cijena MIOTA [IOTA] je u trenutku pisanja ovog članka 0,27 USD. Token ima tržišnu granicu od 760 milijuna dolara i ima 24-satni obujam trgovine od 17 milijuna dolara.

Gdje mogu kupiti MIOTA [IOTA]?

MIOTA-u [IOTA] možete kupiti na vrhunskim berzama kriptovaluta, uključujući Binance, Bitfinex, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex i tako dalje.

Također možete trgovati njegovim izvedenicama na platformama poput Binance, Okex, Huobi i tako dalje.

Hoće li IOTA preživjeti?

Opstanak IOTA-e bit će zajamčen rastom kriptovalute na lancu. Postoji mnoštvo platformi koje nude platformu za pokretanje decentraliziranih aplikacija. IOTA ima prednost nad ostalim blockchainovima jer koristi DAG arhitekturu i stoga može ponuditi veću skalabilnost. Za održivi rast ključna je sigurnost mreže zajedno sa sudionicima.

Hoće li IOTA doseći 1,00 USD?

Procjena MIOTA-e [IOTA] za 1,00 dolara jednostavno bi bila tržišna kapitalizacija veća od 270 milijardi dolara. S obzirom na trenutno korisnu i opsežnu decentraliziranu aplikaciju i platformu, čini se da je to prilično daleko. Prvo, Ethereum mora svrgnuti s trona kao glavnu platformu pametnih ugovora s tržišnom kapitalizacijom od preko 30 milijardi dolara.

Koja je trenutačna cijena Litecoina (LTC)?

Litecoin se trenutno procjenjuje na 111 dolara (7. lipnja 2019.).

Koliko će se cijeniti IOTA za pet godina?

Do 2024. godine očekujem da će se IOTA kretati između 5 i 10 USD do kraja sljedećih pet godina. Povećanje vrijednosti moglo bi biti veće, ovisno o IoT-u i srodnim IOTA tehnologijama.

Kako izgleda cijena IOTA-e 2020. godine?

IOTA je, kao i druge kriptovalute, u visokoj korelaciji s Bitcoinom. Stoga postoji vjerojatnost da će skup bikova nakon prepolovljenja Bitcoina 2020. godine pozitivno utjecati na IOTA-u. Očekuje se da će IOTA porasti na razinu iznad 3,0 USD do kraja 2020. godine.

Je li IOTA-ina tehnologija pouzdana?

IOTA je najcjenjenija kripto na tržištu. Njegova tehnologija izdvaja se od ostalih jer se ne temelji na blockchainu. Međutim, tehnologija je nedvojbeno jedna od najboljih alternativa blockchain tehnologiji.

Što je sa skalabilnošću?

IOTA je dizajnirana da bude beskrajno skalabilna što se tiče broja poslanih transakcija u sekundi.

Usvajanje IOTA tokena

IOTA je i dalje privlačna kao sredstvo plaćanja za postojeće i nadolazeće decentralizirane programe. U najnovijem nastojanju da se token široko koristi u aplikacijama na više platformi, programer IOTA implementira platformu za plaćanje koja se može koristiti u bilo kojoj igri ili aplikaciji. Novi sustav može se koristiti na svim platformama, uključujući iOS, Android, Windows, WebAbb, Xbox i PlayStation 4.

Ažuriranje predviđanja cijena IOTA-e: 14. studenog 2019

MIOTA / USD se poravnava za kraj godine

IOTA se sužava prema 0,20 dolara. Međutim, čini se da se cjenovna akcija u posljednjih nekoliko dana priprema za izuzetan show kako se godine bliže kraju. Konsolidacija između 0,2550 i 0,2600 dolara rezultirala je probojnim testiranjem 0,2700 dolara u opskrbnoj zoni.

Iako se IOTA povukla na 0,2650 američkih dolara (trenutno tržište), cijena je i dalje iznad dvotjednog opadajućeg trenda. Pomični prosjek 100 na liniji je za pružanje podrške od 0,26 dolara, dok 50 SMA u jednosatnom roku drži 0,2586 dolara.

IOTA je već počela pokazivati ​​potencijal za rally krajem godine. Međutim, korekcija iznad 0,30 američkih dolara izvest će početak bikove faze. U međuvremenu, zadržavanje iznad 0,25 dolara jednako je važno za bikove u kratkom roku. U slučaju da dođe do preokreta, 0,2450 – 0,2500 USD će dobro doći da zaustave gubitke.

CijenaIOTA / USD grafikon po TradingView, Binance

Ažuriranje predviđanja cijena IOTA-e: 26. studenog 2019

IOTA se predstavlja kao „distribuirana knjiga bez dozvole za novo gospodarstvo“. Mreža je razvijena kako bi potaknula budućnost Interneta stvari (IoT). Sadrži mikrotransakcije bez naknade, kao i integritet podataka za strojeve. IOTA se ponosi time što nedostaje karika u onome što je blockchain tehnologija obećala postići:

“Centralizirane mreže koje omogućuju otvorene inovacije i peer-to-peer transakcije bez posrednika ili naknada.”

Koristeći Tangle tehnologiju, IOTA može ispraviti neučinkovitost grappling blockchain tehnologije.

IOTA se trenutno bori za pronalazak dna nakon nastavljenog pada sa $ 0,55 objavljenog u srpnju. Međutim, formiranje uzorka s dvostrukim dnom nagovještava prijelom prije 2019. godine. Štoviše, poboljšana tehnička slika pokazuje da je IOTA idealan za oporavak. Cilj porasta prije godine je 1,0 USD, ali predviđam konzervativniju cijenu na kraju godine od 0,55 USD.

IOTA grafikonIOTA grafikon Tradingview, Binance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map