Litecoin [LTC] Predviđanje cijene za 2025

Contents

Litecoin [LTC] Predviđanje cijene za 2025

  • Litecoin će nastaviti s porastom i u preostalim mjesecima druge polovice godine.
  • Predviđa se da će Litecoin trgovati blizu 250 dolara do 31. prosinca 2019
  • Predviđa se da će se Litecoin kretati između 1000 i 1200 dolara za pet godina.

Pregled projekta Litecoin

Litecoin je među glavnim igračima u industriji kriptovaluta otkad je osnovan 2011. godine kao hardfork Bitcoin. Službena web stranica Litecoin navodi da je “Je peer-to-peer internetska valuta koja omogućava trenutna plaćanja gotovo nula troškova bilo kome na svijetu.” Poput mnogih drugih decentraliziranih digitalnih sredstava u industriji, Litecoin je open source i djeluje kao globalni protokol plaćanja bez uplitanja središnjih vlasti.

Kao jedna od najranijih kripto valuta na svijetu, Litecoin se pojavio kao konkurent ostalim mrežama za plaćanje. Iza njega stoji iskusan i aktivan razvojni tim i solidna ekonomija. Međutim, nove su tehnologije i nove kriptovalute tijekom godina postale sve jače.

Budući da je vilica Bitcoina, Litecoin i dalje pati od nekih svojstvenih problema povezanih s Bitcoinom. Loša strana je što su LTC suparnici u mogućnosti iskoristiti najnoviju tehnologiju. Postoji više obećavajućih blockchaina u nastajanju u cijeloj industriji koji su vrlo skalabilni i imaju mogućnost obrade tisuća transakcija u sekundi, a naknade za transakcije drže na minimumu. Neki konkurenti uživaju u živoj zajednici i mreži podrške trgovaca i postali su prijetnja Litecoinu.

Izdizanje iznad utjecaja Bitcoina

Iako se Litecoin tijekom godina etablirao kao čvrsta kriptovaluta, nedostatak jasne mape puta i zajednica držali su u mraku tekućih zbivanja zamagljuju njegovu blisku i dugoročnu budućnost. Mnogi zaljubljenici u kriptovalute vjeruju da Litecoin i dalje djeluje u bitcoinovoj sjeni. Razni korisnici kažu da se Litecoin trenutno ne razvija samostalno i čeka da Bitcoin objavi kôd koji će njegovi programeri implementirati na Litecoin. To je naravno, osim Litepay sage koja je uvelike utjecala na Litecoin prošle godine.

Litecoin također gubi u marketinškom smislu i kaže se da nema određeni tim koji radi na marketingu. Izgradnja živahne zajednice širom svijeta pomogla bi povećanju svijesti širom svijeta što bi kulminiralo većim i širim usvajanjem LTC-a.

Litecoin budućnost mogla bi biti vezana uz razvoj nekoliko područja; mrežu munje (LN) i atomske zamjene. Međutim, ažurne informacije o ta dva područja još uvijek su problem koji treba riješiti. Osnivač Litecoina, Charlie Lee, rekao je u prvom tromjesečju da mreža radi na uvođenju značajki privatnosti i zamjenjivosti. Dvije bi značajke bile privlačne za korisnika, ali privatnost bi mogla naštetiti Litecoinu jer bi trgovci mogli početi uklanjati kovanice s popisa kako bi bili u skladu s AML pravilima.

Litecoin rudarstvo i prepolovljenje

Litecoin poput Bitcoina je minobilna kriptovaluta. Trenutno se rudarima dodjeljuje 25 LTC po bloku. Međutim, svake četiri godine (840 000 blokova) taj se iznos prepolovi. Litecoin je novčić Scrypt i uglavnom rudi pomoću opreme koju su razvili rudari s integriranim krugom (ASIC) specifični za aplikaciju poput Bitmaina. Litecoin funkcionira na konsenzusnom algoritmu koji se naziva dokazom o radu, baš kao i Bitcoin. Jedna od najčešće korištene ASIC opreme za rudarenje LTC-a je Bitmain-ov Antminer L3 +, iako postoji konkurent koji uskoro lansira A4 + LTCMaster tvrtke Innosilicon.

Rudari Litecoin-a imaju mogućnost to učiniti sami ili se pridružiti rudarskom bazenu. Rudarstvo solo otežava pronalaženje bloka, ali omogućava rudaru da zadrži svih 25 LTC nagrada, uključujući naknade. Međutim, puno će hash snage biti potrebno za bilo kojeg rudara koji ide solo. Bazensko rudarenje omogućuje grupi rudara da doprinesu raspršivanju snage i zaradu čine znatno stabilnijom, ali u malim količinama.

Kao što je spomenuto svake četiri godine, Litecoin prolazi kroz događaj prepolovljavanja gdje su nagrade za rudarstvo prepolovljene. Rudarstvo Litecoina prepolovljeno je nakon svakih 840 000, što znači da će nakon prepolovljenja 2019. godine rudari nagradu smanjiti za pola na 12,5 dolara. Događaj bi se trebao održati na ili oko njega 6. kolovoza 2019. Ovo će biti drugo prepolovljeno događanje za Litecoin nakon onog 26. kolovoza 2015.

Očekuje se da će utjecaj događaja uglavnom utjecati na profitabilnost rudarstva kripto. Slijedom toga, ako povijest treba ići dalje, očekuje se rast cijena. U 2015. godini Litecoin je udvostručio vrijednost nakon događaja s 1,5 na 3 dolara. Sličan porast očekuje se nakon ovogodišnje vježbe prepolovljavanja.

Masovno usvajanje Litecoin

Kaže se da je masovno usvajanje kriptovaluta pokretačka snaga vrijednosti digitalne imovine. Trend medvjeda prošle godine negativno je utjecao na posvajanje. Međutim, stručnjaci predviđaju da će oporavak od silaznog trenda definitivno potaknuti uobičajeno usvajanje. Charlie Lee jednom je rekao da se tijekom medvjeđeg tržišta projekti više fokusiraju na razvoj:

“… mislim da ćete u budućnosti koristiti kriptovalute u svom svakodnevnom životu, a možda to ni ne shvaćate,”

Lee rekao Wharton School sa Sveučilišta Pennsylvania.

Litecoin se može koristiti za plaćanje robe i usluga na raznim mrežnim trgovinskim platformama, kao i na fizičkim lokacijama širom svijeta. Štoviše, trenutno se LTC može lako kupiti na mjenjačnicama i zamijeniti s drugim kovanicama i fiat valutama. Postoje tvrtke u hotelijerstvu i putnicima koje trenutno prihvaćaju LTC kao oblik plaćanja.

Predviđanje cijene Litecoin 2019 & 2020

Litecoin se trenutno kreće oko 115 američkih dolara, iako je digitalna imovina u svibnju dosegla najviše 122 dolara. Povlačenje s vrhova visoko je povezano s medvjeđim pritiskom koji utječe na glavne kovanice poput Bitcoina koji je testirao podršku na 7.500 dolara nakon odbijanja s maksimuma iznad 9.000 američkih dolara.

Kriptovalute od 6,5 milijardi dolara trenutno se nalaze na petom mjestu na tržištu prema podacima na CoinMarketCap. Ima 24-satni obujam trgovine od 3,6 milijardi dolara u posljednja 24 sata, maksimalnu opskrbu od 84 000 000 LTC, ali trenutno je u optjecaju samo 62 097 626 LTC kovanica.

Trend u posljednja dva mjeseca investitoru je dokazao da oporavak od ekstremnih padova zabilježenih 2018. godine nije fatamorgana već mogućnost. Od početka 2019. godine Litecoin je više nego učetverostručio svoju vrijednost i čini se da je ovaj val daleko od kraja, pogotovo kad je događaj prepolovljenja pred vratima.

Coingape predviđa da će Litecoin nastaviti s porastom u preostalim mjesecima u drugoj polovici godine trgovati blizu 250 dolara do 31. prosinca 2019. To je zato što je Litecoin već dobio zamah na gore, a potražnja za novčićem trebala bi porasti kako bi objavio događaj prepolovljenja ovog kolovoza.

Zapravo, predviđanje za Litecoin od 250 dolara prilično je konzervativno i zamah će se povećati početkom 2020. Cilj Litecoina u prvom tromjesečju 2020. je trgovina oko 300 dolara. Do 31. prosinca 2020. Litecoin će promijeniti ruku blizu svih najviših razina, ako ne i oko 500 dolara. Kako se glavno usvajanje kriptovaluta povećava, Litecoin će također dobiti zamah kako raste potražnja na burzama. Kao peta kriptovaluta, Litecoin je još uvijek u korelaciji s vrijednošću Bitcoina i mogao bi porasti još više nakon događaja prepolovljenja Bitcoina, za koji je predviđeno da će Bitcoin doseći najviše iznad 30.000 USD.

Predviđanje cijena Litecoina 2025. i kasnije

Za pet godina nadamo se da će Litecoin izaći iz Bitcoinove sjene. Situacija koja će omogućiti mreži da zauzme vlastiti put u budućnost u smislu razvoja, nadogradnje i vrijednosti žetona. Kao “novi globalni standard plaćanja za potrošače i poslovanje širom svijeta”, očekuje se da će LTC steći opseg. To je već plus za Litecoin jer ima brže vrijeme potvrde i niže naknade za obradu transakcija.

Predviđa se da će se Litecoin kretati između 1000 i 1200 dolara za pet godina. S povećanjem usvajanja i kriptovima koji postaju sve bolja alternativa za plaćanje i ulaganje, vrijednost LTC-a mogla bi doseći više od 1500 do 2000 dolara za pet godina. Gledajući desetogodišnju širu sliku, Litecoin će se vjerojatno kretati između 5000 i 8000 američkih dolara.

Predviđanje cijene Litecoin [Ažuriranje]

Cijena Litecoina u 2020. godini podijeljena je na jednu bikovsku i drugu medvjeđu četvrtinu.

Cijena se probila ispod 0,0054 BTC potpore oko godišnje otvorene, što je dovelo do daljnjeg medvjeđeg nastavka u drugom tromjesečju. W.r.t. Bitcoin, cijena je u konsolidaciji iznad 0,0043 BTC. Međutim, i dalje trguje ispod 50 i 200 dnevnih EMA (eksponencijalni pomični prosjek), što je medvjedast.

LTC / BTC dnevni grafikon na Bitfinexu (TradingView)LTC / BTC dnevni grafikon na Bitfinexu (TradingView)

Pokazatelji glasnoće CMF (Chaikin Money Flow) i KVO (Klinger Oscillator) imaju blagu medvjeđu sklonost. Ipak, ove godine nakon prepolovljenja, što se i u prošlosti viđalo. Na USD ljestvici cijena se trguje iznad 2018. godine i najnižih razina COVID-19 i pruža bikovsku perspektivu. 

Predviđanje cijene Litecoin za 2020. godinu [Ažurirano]

Trenutno se čini da je cijena u trendu unutar simetričnog trokuta s tri moguća ishoda na USD ljestvici. 

Prvo, crveno – medvjeđe su mogućnosti ako se cijena probije ispod trokuta. Trenutno predstavlja razinu od oko 40 USD. 

Drugo, plavo – ovo ima veću vjerojatnost pojave u skladu s trenutnom neizvjesnošću na tržištima. Nastavak konsolidacije do kraja godine zadržat će cijenu oko 55 USD do kraja godine. 

Treće, Pohlepa – bikovski proboj iznad otpora s linije trenda bit će strahovito bikovit za LTC s početnim ciljevima oko 140 i 180 dolara. 

LTC / USD tjedni grafikon na Bitstamp-u (TradingView)LTC / USD tjedni grafikon na Bitstamp-u (TradingView)

Predviđanje cijene Litecoin za 2021. godinu

Rezolucija simetričnog trokuta dat će ton prvoj polovici 2021. Ako se konsolidacija unutar potpore i otpora nastavi, možemo očekivati ​​nisku kontinuiranu nisku volatilnost. Ipak, izbijanje s obje strane vidjet će veliku nestabilnost tijekom prvog kvartala 2021. godine. 

Predviđanje cijene Litecoin za 2022. godinu

Dugoročna održivost altcoina uvelike se oslanja na njegovo relativno kretanje s Bitcoin-om [BTC]. Oscilatorni obrazac pokazuje znakove sve većih karakteristika mrežnih učinaka. (Većina kriptovaluta u prostoru su izrođene valute koje kontinuirano bilježe nove najniže razine dok ne dosegnu točku bez likvidnosti.)

Litecoin [BTC] jedna je od rijetkih kriptovaluta sa zdravim oscilatornim karakteristikama. Prije 2021. godine, ako cijena može probiti iznad 0,0075-0,0067 BTC razine, možemo predvidjeti ciljeve oko 0,02 BTC (160% aprecijacije w.r.t. BTC). 

LTC / BTC mjesečni grafikon na Bitfinexu (TradingView)LTC / BTC mjesečni grafikon na Bitfinexu (TradingView)

Predviđanje cijene Litecoin za 2025. godinu 

Litecoin [LTC] je uslužni token zasnovan na plaćanju koji je razvijen kao klon ili srebro za Bitcoin-ovo zlato. Također radi na PoW (Proof of Work) i usporedno je brži i jeftiniji od Bitcoina. Zaklada Litecoin trenutno je imenovala Davida Burketta za dodavanje značajki privatnosti u valutu putem implementacije MimbleWimble. 

Je li Litecoin [LTC] dobra investicija?

Zaklada Litecoin radi progresivan posao na usvajanju plaćanja Litecoin širom SAD-a. U partnerstvu sa sportskim timovima i NASCAR timovima, zaklada želi prisluškivati ​​tisućljetnu populaciju u američkom Bcashu [BCH], jednom od najjačih konkurenata Litecoina [LTC]. Usporedna realizirana tržišna kapitalizacija sugerira i neposrednu blizinu na lancu.

Tržišna kapitalizacija Litecoina i Bitcoina (Izvor: Coinmetrics)Tržišna kapitalizacija Litecoina i Bitcoina (Izvor: Coinmetrics)

Nadalje, osnivači se raduju provedbi privatnosti u svom protokolu. Prema Charlieu Leeju, tvorcu Litecoina, osnove novca uključuju privatnost i karakteristike nositelja. Ovo bi se svojstvo moglo izdvojiti među ostalim vodećim valutama plaćanja, ojačavajući osnove kriptovalute. 

Međutim, razvojem drugorazrednih rješenja za plaćanje na Bitcoinu, zajedno s porastom blockchain rješenja središnjih banaka, stablecoina i CBDC-a, tržište tokena za plaćanje se smanjuje. 

Mišljenje stručnjaka o predviđanju cijena Litecoin

Većina stručnjaka i analitičara vjeruje da će se Litecoin popraviti više prema kraju 2019. Zamah će se povećati 2020. Neke od mjerodavnih web stranica također su objavile svoja predviđanja Litecoin, a neke će biti predstavljene u ovom odjeljku.

Na primjer, CoinSwitch.co, vodeći agregator razmjene kriptovaluta, vjeruje da „Kako valuta postaje sve popularnija, omjer prihvaćanja također se može povećati. Već je visoka u usporedbi s ostalim pridošlicama. Cijena će skočiti prilično visoko u 2022. i 2023. godini, gdje može doseći granicu od 900 dolara. “

Prema Kellyju, čelnik BK Capital Management (LLC) Litecoin trgovat će oko 500 dolara do kraja 2019. godine. Dodaje da je ovo predviđanje još uvijek konzervativno i da bi Litecoin mogao porasti i dosegnuti 600 dolara u istom razdoblju.

Steemit.com, poznata web lokacija za predviđanje kriptovaluta predviđa da će Litecoin trgovati po cijeni od 3.500 dolara do kraja 2019.. Web stranica kaže da će Litecoin dobiti zamah u tandemu s ostatkom tržišta kriptovaluta.

Još jedan popularni kriptoanalitičar, George Tung, kaže da je Litecoin daleko od svog apsolutnog stropa. Predviđa da će se Litecoin do kraja sljedeće godine popeti na prag od 1500 dolara.

Tehnička analiza Litecoin

Litecoin će ostati ranjiv na pad sve dok kritična razina od 120 dolara ostane neosvojena. Nedavno je rastući medvjeđi pritisak slomio uzlazni trend koji je formirao obrazac viših vrhova od početka svibnja. Međutim, gledajući dnevni grafikon, vidimo da usprkos nižoj korekciji LTC / USD ostaje iznad šest mjeseci duge linije trenda u porastu.

LTC / USD dnevni grafikon

Osim toga, padi u lipnju nisu zašli ispod povijesne potpore koju pruža 30-dnevni eksponencijalni pomični prosjek (EMA). I dok god cijena ostaje iznad ovog pokazatelja, bikovski interes za LTC-om zasigurno će rasti u narednim sesijama.

Dodatni podaci iz dnevnog grafikona pokazuju bikovski zamah koji se bori kako bi se popeo iznad zagušenja prodavatelja iznad trenutne vrijednosti na 114 dolara. Bitno je da kupci povećaju svoje unose kako bi kratkoročno katapultirali Litecoin iznad 120 USD. Napokon, trendovi RSI-a sugeriraju da je Litecoin još uvijek u bikovskoj fazi. RSI formira viši visoki obrazac unatoč kretanju gore-dolje od početka svibnja. Očekuje se da će se pokazatelj nastaviti s istim trendom tijekom mjeseca lipnja, a to će vjerojatno povećati povjerenje kupaca u tržište u trendu. U međuvremenu, početna podrška utvrđena je na 100 USD, iako će vam 80, 60 i 40 USD dobro doći u slučaju preokreta.

Litecoin Price Često postavljana pitanja:

Koja je trenutačna cijena Litecoina (LTC)?

Litecoin se trenutno procjenjuje na 111 dolara (7. lipnja 2019.).

Hoće li Litecoin [LTC] postići 100 dolara?

Ako se cijena probije iznad dugoročnog simetričnog trokuta prije kraja 2020. godine, procjena vrijednosti 100 dolara u Litecoinu vrlo je vjerojatna. Ipak, konsolidacija i medvjeđi izbijanje druge su mogućnosti protiv kojih se investitori moraju zaštititi.

Koja je trenutačna cijena Litecoina (LTC)?

Litecoin se trenutno procjenjuje na 111 dolara (7. lipnja 2019.).

Gdje mogu kupiti Litecoin [LTC] ?

Litecoin [LTC] možete kupiti na vrhunskim berzama kriptovaluta, uključujući Binance, Kraken, Bitstamp, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex i tako dalje.

Također možete trgovati njegovim izvedenicama na platformama poput Binance, Kraken, Okex, Huobi i tako dalje. Litecoin [LTC] je također dostupan na mnogim kripto bankomatima.

Hoće li LTC preživjeti?

Opstanak Litecoina bit će zajamčen lančanim rastom kriptovalute. Sve veće prihvatanje plaćanja, doznaka i bankomata najvažnije je za opstanak dugoročnog dugoročnog ugovora.

Međutim, blockchain projekti s omogućenom stabilnom kovanicom i središnjom bankom (CBDC) također ugrožavaju njezinu dugovječnost, zajedno s Bitcoinom i Bitcoin Cashom.

Hoće li LTC doseći 1000 dolara?

Procjena vrijednosti Litecoina [LTC] od 1000 dolara zahtijevala bi dobitak od tri puta veći od prethodnog ATH-a. S obzirom na razmjere tradicionalnih financijskih tržišta, to nije nemoguće. Međutim, bit će potrebna sveprisutna plaćanja Litecoinom u barem jednoj razvijenoj zemlji ili zemlji u razvoju ili u nekoliko nerazvijenih regija.

Kolika će biti cijena Litecoina krajem lipnja?

LTC / USD kretat će se između 120 i 150 USD do kraja lipnja 2019.

Je li isplativo kupiti i držati Litecoin?

Litecoin je od početka lipnja povećao vrijednost više od četiri puta. Prema predviđanjima u ovom članku, njegova će se vrijednost vjerojatno povećati na 250 USD do kraja 2019. i trgovati iznad 500 USD do kraja 2020. Stoga je LTC dobra investicija za dugoročnog vlasnika. Međutim, vitalno je uložiti samo ono što si možete priuštiti da izgubite i nakon što obavite svoju dubinsku skrb u smislu vjerodostojnog istraživanja.

Hoće li Litecoin prepoloviti uzrokovati skok cijena?

Prepolovljenje je u prošlosti bilo povezano s okupljanjima cijena za Litecoin i Bitcoin. Ako povijest treba prolaziti, očekujem da će Litecoin porasti nakon događaja prepolovljenja.

Može li Litecoin izaći iz sjene Bitcoina?

Kao jedna od najstarijih kriptovaluta, Litecoin je sazrijevao tijekom godina. I da, LTC može stvoriti svoj put u smislu razvoja i vrijednosti odvojeno od Bitcoina. Ovo će započeti potiskivanjem jedinstvenih nadogradnji, fokusiranjem na marketing i rast živahne zajednice širom svijeta.

AŽURIRANJE: 02. srpnja 2019

Grafikon od 1 sata za trgovanje LTC / USD pokazuje kako je Litecoin pokušao napraviti pomak iznad 61,8% Fib retracementa snimljenog između zadnjeg zamaha najvišeg na 149,20 dolara do najnižeg zamaha 107,80 USD. Ispravak prema 140 dolara izgubljene pare na 137,79 dolara, otvaranje kutije Pandora. Medvjeđi pritisak koji je odavde zavladao izazvao je ogroman preokret u cijeni, jer 100 jednostavnih pokretnih prosjeka (SMA) na 123,16 dolara nije ponudio podršku. Litecoin je dodatno pao ispod 115 dolara i formirao najniži nivo od 112,48 dolara.

Tehničke razine su snažno medvjeđe, počevši s indeksom relativne snage (RSI) na 37,61 i još uvijek u padu nakon što nisu uspjele ostati iznad prosječne razine. Grafikon 1-h konvergencije pokretnog prosjeka (MACD) također šalje medvjeđe signale s pozitivnom divergencijom koja klizi prema negativnoj.

AŽURIRANJE: 05. srpnja 2019

Litecoin trguje iznad područja ključne potpore nakon korekcije koja je započela prošli tjedan od konsolidacije između zone otpora između 130 i 140 dolara. Litecoin se popeo na nove maksimume u lipnju dotaknuvši 150 USD naviše prema podacima o cijenama s Coinbasea, međutim, smanjenje kupovne moći i porast pritiska prodaje doveli su do vježbe za smanjenje dobitka.

Da bi izašao iz dometa medvjeda, Litecoin mora pronaći podršku između 130 i 140 dolara; potez koji će omogućiti bikovima da se usredotoče na razinu od 150 dolara u narednim tjednima. Tehnički, ima potencijal oporavka, posebno ako se konvergencija pokretnih prosjeka (MACD) prebaci u pozitivnu stranu.

Ažuriranje tržišta Litecoin: Kratkoročni cilj sada postavljen na razinu od 60 dolara

Pad Litecoin-a od prošlog tjedna nije jedinstven jer su padovi široko utemeljeni. Gore navedena konsolidacija urodila je pozitivnim plodovima. Umjesto toga, šesta po veličini kriptovaluta napravila je zaokret najgorim ronjenjem prema 50 dolara. Pad bljeska dosegao je najniži nivo od oko 50,27 dolara (na Coinbaseu) prije oporavka.

Nakon što su formirali najnižu granicu iznad 50 dolara, Litecoin bikovi su se zalagali za oporavak. Međutim, uspon je i dalje ograničen na 56,00 USD. Suprotno tome, zamah je u vrijeme tiska blago bikovit, a LTC je ispravio iznad otpora linije trendova. Uz to, cijena je iznad 50 MA na jednosatnom grafikonu i 21 EMA. Jedina prepreka je očistiti 56 dolara (ograničenje dometa) i otvoriti put za ispravak na 60 dolara. S druge strane, 52,00 USD nova je kratkoročna podrška, dok će 50 USD dobro doći u slučaju da napredak padne.

LTC / USD cjenovni grafikonLTC / USD grafikon cijena po Tradingview

Ažuriranje predviđanja cijene Litecoina: 13. studenog 2019

Trebaju li investitori zaboraviti 100 dolara u 2019?

Prošlo je manje od dva mjeseca prije nego što smo uveli novu, 2020. godinu. Međutim, trenutno stanje kripto tržišta nije baš impresivno. Litecoin posebno ne posluje dobro onako kako su investitori zamislili da će ga imati u studenom. Međutim, preporučujemo bikove zbog plitke korekcije s razina koje su neznatno iznad 48 USD do najviših iznad 60 USD.

U međuvremenu, Litecoin trguje po cijeni od 61,09 dolara uslijed neprekidnog povlačenja nakon odbijanja od 65 dolara. Ovo je drugi put da se Litecoin povlači s iste razine u studenom. Rastuća linija trenda nije uspjela zadržati cijenu čija je trenutna nadogradnja ograničena na 50 MA na 4-satnom grafikonu. 100 MA je na liniji za pružanje podrške malo veće od 60 USD.

Tehnički gledano, Litecoin će se vjerojatno nastaviti razbijati prema 60 dolara. Predstoji i raspon od 50 dolara koji se također temelji na padu RSI-a. Preokret je moguć s povratom RSI prema 70 zajedno s povećanim volujskim trgovanjem.

LitecoinLTC / USD Izvor grafikona: Tradingview, Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map