Predviđanje cijene Bitcoin Cash (BCH): Projektirana analiza 2019. i 2020. do 2024. godine

Bitcoin Cash i ostatak glavnih kriptovaluta imali su radioaktivnu 2019. Iako je oporavak od travnja do kraja lipnja bio izuzetan, posljednjih nekoliko mjeseci morali smo se nositi s pojačanom volatilnošću. Drugim riječima, bila je to vožnja rollercoasterima.

Ulaganje u kriptovalute i dalje je složena ideja koju razumije šačica ljudi širom svijeta. Nedostatak ispravnih informacija i smjernica otežava investitorima da se uključe na tržište bez da u potpunosti izgube novac ili ostanu u istoj “usranoj” poziciji dulje od očekivanog.

Na CoinMarketCap-u su stotine kriptovaluta, međutim, nisu svi ti novčići i žetoni primarni za ulaganje. Iz tog će razloga ovaj članak zaroniti u glatku bitcoin kasu i demistificirati silu koja stoji iza njenog rasta i, naravno, ono što ga koči.

powered by Coinlib

Što je Bitcoin Cash?

BCH brze činjeniceIzvor slike: Finder.com

Bitcoin Cash je peer-to-peer elektronički novac koji “omogućava novim gospodarstvima s mikro-transakcijama s malim naknadama, velikim poslovnim transakcijama i trošenjem bez dozvole”.

Važno je napomenuti da je ovih pet najboljih kriptovaluta tvrda vilica Bitcoina (BTC). Bitcoin Cash rođen je 1. kolovoza 2017. godine nakon teškog račvanja Bitcoin koda. Drugim riječima, hard fork je postupak dobivanja novog novčića iz originalnog blockchaina, u ovom slučaju, Bitcoin Casha. Bez obzira na to, novi blockchain uvijek ima modifikacije zbog kojih se razlikuje od nadređenog blockchaina.

Stvaranje BCH-a bilo je neophodno za prevladavanje nekoliko izazova unutar Bitcoina. Prvo je skalabilnost; povećanje broja transakcija po bloku. Drugo, srušiti troškove transakcija. Na primjer, Bitcoin zahtijeva prosječnu naknadu od 1,31 USD za obradu transakcije, dok Bitcoin Cash zahtijeva samo oko 0,125 USD.

Bitcoin Cash (BCH) i Bitcoin SV (BSV)

Izvorni Bitcoin Cash blockchain (vilica Bitcoin (BTC) blockchain) doživio je podjelu u studenom 2018. To je dovelo do stvaranja nove kriptovalute; Bitcoin Satoshi Vision ili Bitcoin SV (BSV). Do podjele je došlo nakon neslaganja u zajednici oko planirane nadogradnje na Bitcoin Cash mreži koja se naziva Canonical Transaction Order (CTOR) i OP_CHECKDATASIG.

Dio zajednice koji su vodili kontroverzni Craig Wright i Calvin Ayre žestoko su se usprotivili ažuriranjima jer su se protivili izvornoj viziji Bitcoina. Njihovi napori doveli su do podjele mreže s novim novčićem, Bitcoin SV koji se može pohvaliti veličinom bloka od 128 MB.

Nekoliko mjeseci nakon dramatičnog podjela, Bitcoin SV trguje se na cijeni od 132,17 dolara. Tržišna je kapitalizacija 2,3 milijarde dolara i zauzima devetu poziciju na tržištu.

Putokaz za Bitcoin Cash

Bitcoin ima misiju postati upotrebljiva kriptovaluta širom svijeta. Glavni cilj putokaza je “omogućiti Bitcoin Cashu da se skalira od ~ 100 Tx / s na preko 5.000.000 Tx / s.” Također, programeri rade na postizanju trenutnih i pouzdanih transakcija radi boljeg korisničkog iskustva. Štoviše, opsežni protokol čini poboljšanja u budućnosti manje ometajućim i čini snažne temelje za poslovanje na kojima tvrtke mogu graditi.

BCH putokazPutokaz za Bitcoin Cash. | Izvor slike: BCH org

Predviđanje cijene gotovine Bitcoin 2019. i 2020

Bitcoin Cash imao je balističke performanse u 2017. godini, s početne cijene od 310 USD 1. kolovoza do visokih oko 3 656 USD 20. prosinca 2017. Za manje od šest mjeseci, ulagači u Bitcoin Cash zabilježili su rast veći od 1000%.

Grafikon cijena Bitcoin CashaTabela dugoročnih performansi Bitcoin Casha od CoinMarketCap

Međutim, nastup u 2018. godini nije bio tako ružičast. Dogodili su se masovni paralizirajući padi, dok je Bitcoin Cash dosegao najniži nivo od oko 75 dolara nakon hard forka u studenom 2018..

Kripto tržište je vrlo nestabilno, promjene se događaju neočekivano. Međutim, mi ćemo se potruditi dati točno predviđanje. Međutim, ova predviđanja ne bi se trebala koristiti kao investicijski savjet. Preporučuje se potražiti usluge financijskog stručnjaka.

Cijena Bitcoin Casha trenutno se pokušava zadržati iznad 300 USD. Međutim, sa sve većim usvajanjem i razvojem mreže, BCH ima neizmjeran potencijal za korekciju na više razine pred kraj 2019. Vrlo je vjerojatno da Bitcoin Cash završava godinu iznad 800 USD. Stalni događaji usmjereni na poboljšanje stabilnosti mreže i stvaranje platforme pogodne za poslovanje mogli bi novčić potaknuti tijekom 2020. godine s predviđanjem za krajnju godinu između 800 i 1200 američkih dolara.

Možda biste voljeli pogledati i: Prognoza cijena bitcoina za 2019. godinu i kasnije

Stručnjaci preuzimaju predviđanje cijene Bitcoin Cash-a

Sastavili smo predviđanja od nekoliko značajnih ličnosti u industriji, uključujući predviđanja iz drugih publikacija.

Roger Ver

Stalni je pobornik Bitcoin Casha koji se često naziva Bitcoin Jesus. Iako ovo nije izravno predviđanje cijene Bitcoin Casha, njegovi osjećaji prema kripto budućnosti su pozitivni. U intervjuu ne tako davno Ver je rekao: “Jako sam voljan Bitcoin Casha, baš kao što sam bio i kada sam bio prvi investitor Bitcoina u 2011.” Predvidio je da će Bitcoin Cash trgovati do vrijednosti 2019. dvostruko veće od trenutne tržišne vrijednosti do kraja 2019. godine. I dalje ostaje pozitivan u vezi s Bitcoin Cashom jer ga je lako potrošiti i pohraniti kao uobičajeni novac.

Roger Ver preuzima BCH

Finder.com

Ovo je web stranica koja redovito dijeli predviđanja za kriptovalute. Finder.com u svom najnovijem predviđanju Bitcoin Casha kaže da će se projekt suočiti s jakom konkurencijom drugih kovanica kao što su Bitcoin, Litecoin i Dash. Publikacija dodaje da je „Bitcoin Cash vrlo zanimljiv projekt i, kao jedna od najviših svjetskih digitalnih valuta, očito ona koju mnogi zaljubljenici u kriptografije sa zanimanjem promatraju. Ako uspije postići široko prihvaćanje ne samo među kriptovalutnom zajednicom već i u glavnom društvu, možda postoji potencijal za rast i nudi nekoliko ključnih točaka razlike u usporedbi s bitcoinima. “

Investitor novčanika

Predviđanje investitora za novčanik za cijenu Bitcoin Casha je medvjeđe. Predviđaju pad od -47,724% sa trenutne tržišne vrijednosti na oko 149 USD. Ispod je linija trendova za Bitcoin Cash:

BCH kratkoročni grafikonGrafikon predviđanja BCH / USD prema Investitor novčanika Grafikon predviđanja BCHGrafikon dugoročnog predviđanja BCH cijena prema Investitor novčanika

CoinSwitch

Vodeći agregator razmjene kriptovaluta koji pruža pristup za više od 300 kovanica i 45 000 trgovačkih parova također objavljuje redovita predviđanja cijena kriptovaluta. Platforma vjeruje da će Bitcoin Cash imati rigoroznu fazu razvoja u sljedećih pet godina. CoinSwitch kaže da će se budućnost BCH-a nastaviti zajedno s onom Bitcoina (BTC) jer ta dva novčića imaju puno zajedničkog. Što se tiče predviđanja, “2019. će uglavnom sunčati, uglavnom. Samo u drugom tromjesečju, BCH bi mogao zabilježiti neznatni porast, nakon čega će skočiti i doseći razinu od čak 2 tisuće USD. “

Bitcoin Cash nakon 2020

Izvedba Bitcoin Casha u sljedećih pet godina ovisit će o razvoju unutar mreže, tehnološkom napretku i uobičajenom usvajanju. Plan da se Bitcoin Cash pretvori u platformu za potporu pametnih ugovora poput Ethereuma mogao bi utrti put za više usvajanja i upotrebe u tvrtkama. Štoviše, očekivani skup Bitcoina nakon prepolovljenja rudarske nagrade u svibnju 2020. vjerojatno će potaknuti BCH na veće visine. Stoga će doći do značajnog rasta cijene Bitcoin Casha koja će doseći razinu iznad 5000 USD do 2024. godine.

Bitcoin Cash kao ulaganje

Kada uzmemo u obzir ovaj članak, teško je zanemariti Bitcoin Cash. Kripto kao vilica Bitcoina znači da ima solidnu tehnologiju i sigurnosne značajke. Drugim riječima, vrlo je malo vjerojatno da će se Bitcoin Cash srušiti i u budućnosti biti izbrisan.

Platforma se također priprema za više razvoja. Njegov je putokaz jasan u smislu povećanja skalabilnosti i njegovih funkcija u poduzećima. Kao platforma za pametne ugovore, Bitcoin Cash moći će se izravno natjecati s Ethereumom i drugim mrežama decentraliziranih aplikacija (dApp).

Je li Bitcoin Cash dobra investicija?

Imajući gore navedeno na umu, Bitcoin Cash je dobra imovina za ulaganje. Kratkoročno bi se moglo činiti medvjedastim, ali dugoročno BCH će početi rasti u vrijednosti. Sve dok Bitcoin nastavlja rasti, očekuje se efekt mreškanja kod ostalih kripto-računala, posebno onih iz prvih deset.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Kolika je trenutačna cijena Bitcoin Casha?

Kolika je trenutačna cijena Bitcoin Casha?

Hoće li Bitcoin Cash opet poskupjeti?

Bitcoin Cash spreman je za rast u preostalim mjesecima 2019. Međutim, investitori će morati izdržati veliku nestabilnost koja je trenutno na tržištu. Kripto je već pokazao sposobnost oporavka čak i dostižući razine iznad 500 USD. Stoga postoji potencijal za rast pred kraj 2019. godine gdje bi BCH mogao doseći razinu od oko 800 USD.

Trebate li kupiti BCH?

Na temelju gornjih predviđanja, kupnja Bitcoin Casha za dugoročno držanje bila bi korisna. Iako je kratkoročni medvjedast, Bitcoin Cash na kraju će dobiti zamah. Jedan jasan pokazatelj je taj; BCH će zaključiti godinu na višoj razini od trenutne tržišne vrijednosti.

Hoće li BCH preživjeti?

Bitcoin Cash ima solidnu tehnologiju i budući da je vilica Bitcoina (BTC), puno snage dobiva od izvornog Bitcoin koda. To znači da će BCH postojati još dugo. Njegova je budućnost na ovaj ili onaj način vezana za bitcoin.

Što je sa špekulacijama o BCH-u?

Volatilnost na kripto tržištu izravno je povezana sa špekulativnom prirodom tržišta. Investitori i trgovci klade se na rast i pad cijena. Stoga će špekulacije i dalje biti ključni čimbenik u budućnosti Bitcoin Casha. Međutim, dugoročni rast ostaje čimbenik kada je riječ o ulaganju u Bitcoin Cash.

Ažuriranje: 5. rujna 2019

  • Visoka koncentracija prodavača s 300 dolara ograničava bikovski napredak.
  • Oscilator valova Elliot prikazuje niz medvjeđih sesija koje će vjerojatno završiti probijanjem.

Ažuriranje: 26. rujna 2019

Nakon razornog pada od 10% u utorak, Bitcoin je otvorio Pandorinu kutiju otvarajući put za prijelaz iz bikovskog trenda u medvjeđi trend. Sljedeći cilj s negativne strane je 7.200 USD. Dnevni grafikon prikazuje padove ispod 200 pokretnih prosjeka (MA) koji su izbjegnuti ili kratkotrajni. Trenutno BTC razmjenjuje ruke oko 8.400 dolara na Coinbaseu. I dalje brani potporu od 8000 američkih dolara je 200-dnevni MA.

Iz kratkoročne perspektive, Bitcoin ima medvjeđu pristranost. Divergencija konvergencije pokretnih prosjeka (MACD) prikazuje snažnu negativnu sliku. Široka divergencija označava kontrolu koju medvjedi imaju nad cijenom. Na svjetlijoj strani sa smanjenjem volumena, padovi će vjerojatno biti plitki.

Formiranje padajućeg uzorka klina dugoročna je srebrna podstava za bitcoin investitore. Probijanje bi moglo potrajati, ali njegov bi pristup mogao potaknuti Bitcoin iznad 10.000 USD, pa čak i prema 11.000 USD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map