Predviđanje cijene Binance Coin (BNB) za 2021.: Hoće li BNB / USD nastaviti rasti 2021.? Objašnjeni ključni čimbenici!

Cijena Binancea apsolutno je rasla sredinom veljače, jer je narasla s oko 50 na 370 dolara. Vratila je polovicu dobitka u posljednjem tjednu veljače, ali čini se kao da se ponovno počinje okretati. Binance Coin BNB je prvi signalizirao skup kriptovaluta u rujnu prošle godine, kada je skočio s oko 18 na 33 dolara i trenutno najviše zarađuje, utrostručujući cijenu od sredine prosinca. Siječanjsko povlačenje bilo je slabo i kratkotrajno, dok su prva dva tjedna veljače do sada bila izvanredna, a Binance je gotovo udvostručio vrijednost, povećavši se s oko 40 na nešto manje od 100 dolara, a zatim nastavio iznad 145 dolara, dok je bikov zamah samo jača. To se događa usred pogona za razvoj proizvoda koji Binance lansira nekoliko novih proizvoda za kriptovalute.

Binance je digitalno sredstvo koje je pokrenula Binance razmjena. Korisnici mogu svoje Binance troškove platiti u BNB-u, a zauzvrat dobivaju popuste. Ovi popusti vrijede četiri godine, a svake se godine prepolovljuju u vrijednosti: prve godine 50%, druge 25%, treće 12,5% i četvrte 6,25%. Primarna svrha Binance Coin je plaćanje naknada, iako se također može potrošiti u raznim internetskim i fizičkim trgovinama širom svijeta. Osim toga, može se i investirati BNB u Initial Coin Offerings (ICO) koji su osnovani kao dio Binanceova programa Launchpad.

Do sada je 10. najveća kriptovaluta na svijetu, Binance Coin (BNB), tržišna kapitalizacija 4.378.824.720 USD. Binance Coin (BNB) prvotno je formiran na mreži Ethereum u srpnju 2017. godine, čineći ga kriptovalutom 3. generacije i ERC-20 tokenom. 

Binance Coin kreirala je popularna kineska burza kriptovaluta Binance. Portmanteau “binarnog” i “financija”, Binance trguje oko 5.184.160.910 američkih dolara u tipičnom razdoblju od 24 sata i to je najveća kripto burza na svijetu. Njegov se uspjeh mogao pripisati internom mehanizmu za podudaranje koji odgovara korisnicima koji žele kupiti i prodati istu imovinu. Na taj će način Binance vjerojatno ići iz snage u snagu, ali što je s Binance Coin-om?

Najnovije promjene cijene BNB / USD 

Razdoblje Promijeni ($) Promjena%
30 dana +9,48 USD +21,39%
6 mjeseci +21,18 USD +91,55%
1 godina +25,07 USD +130,23%

 

 

BNB / USD – Sažetak prognoze

Binance prognoza: Q1 2021

Cijena: 350 – 400 dolara

Vozači cijena: Double Top Breakout, Bullish MACD, 10 & 20 EMA podrška

Binance prognoza: Q2 2021

Cijena: 500 – 600 dolara

Pokretači cijena: korekcija medvjeda, Fibonaccijevo povlačenje, ostvarivanje dobiti.

Binance prognoza: 1 godina

Cijena: 1000 dolara

Pokretači cijena: 50 EMA podrške, ABCD obrazac dovršen

 

BNB / USD – Čimbenici koji utječu na cijenu Binance kovanica:


Sljedeći čimbenici koji utječu na cijenu Binance Coina pomoći će vam da razumijete tržište i predvidite razdoblja rasta ili pada na temelju trenutnih događaja. Predviđanja se obično temelje na načelima tehničke analize. Unatoč tome, svi moramo razumjeti različite čimbenike koji mogu utjecati na cijenu određene imovine, što nam zauzvrat omogućuje donošenje razumnih investicijskih odluka na temelju promjena događaja.

Mnoge kriptovalute trenutno nisu pod nadzorom vlada i središnjih banaka. Međutim, ako bi se dogodile neke promjene u narednim godinama, to bi moglo utjecati na vrijednost Binance Coin-a. Pogledajmo tri najvažnija čimbenika koji mogu utjecati na cijenu Binance Coin:

Ponuda i potražnja:

Odnos ponude i potražnje mogao bi se smatrati čimbenikom „ulova“ koji će uvijek utjecati na cijenu Binance Coin-a. Također je vrijedno napomenuti da odnos između ponude i potražnje ovisi o mnogo različitih čimbenika. Jednostavnim riječima, cijena imovine smanjit će se ako ponuda premašuje potražnju, a zauzvrat će se povećati ako je potražnja veća od ponude. 

Opskrba novčića Binance:

Binance prepolovljava svoje novčiće i ovaj se događaj događa otprilike jednom godišnje. Napola smanjuje nagradu za rudarstvo novih blokova. Kao i Bitcoin, postoji maksimalna ukupna ponuda Binance Coin. Kad je prvi put pokrenut, ukupna je ponuda bila oko 200 milijuna; međutim, razmjena Binance s vremenom namjerno uništava Binance Coin tokene.

 To se obično radi za kontrolu opskrbe kriptovalutama, što pomaže Binance cijenama kovanica da ostanu čvrste. Jednostavnim riječima, Binance može upravljati odnosom između ponude i potražnje smanjenjem ukupne ponude, što pozitivno utječe na cijenu Binance Coina. 

Uspjeh ICO-a:

Sljedeći glavni čimbenik koji može utjecati na cijene Binance Coin-a je uspjeh ICO-a koji sudjeluju u Binanceovoj shemi Launchpad. Ako Binance podržava pokretanje niza novih popularnih kriptovaluta, to znači da korisnici Binance Coina imaju više mogućnosti za trgovanje svojim tokenima. To, pak, podupire potražnju za Binance Coin-om, jer stvara više razloga za trgovanje na Binance platformi, a time i za posjedovanje BNB-a. 

Američki dolar & Novčić Binance:

Prevladavajući val Binance Coin-a mogao bi se pripisati i slabijem američkom dolaru, potaknut napretkom u dogovoru o sljedećem krugu američkog fiskalnog poticaja, koji je potkopao potražnju za imovinom iz sigurnih utočišta poput američkog dolara i pridonio dobicima u Binance Coinu.

Zašto kupiti Binance Coin? Kvalitete BNB-a:

Razgovarajmo o nekim sjajnim razlozima za kupnju Binance (BNB) Coin.

Pristupačnost – U usporedbi s drugim kovanicama, poput Bitcoina, BNB je povoljan u smislu kupnje, jer je prilično povoljan. Možete jednostavno trgovati BNB kovanicama na platformi Binance.

Ponuda i potražnja – Ponuda i potražnja određuju rast vrijednosti valute u digitalnoj razmjeni. Bitcoin je rastao u vrijednosti, zahvaljujući svojoj opskrbi od 21 milijuna. U međuvremenu je na tržištu već 99 milijuna kovanica BNB, a kako će se njegova slava širiti, ponuda će se smanjivati, što zauzvrat pozitivno utječe na cijene.

 Povjerenje zajednice – Binance Coin se smatra jednim od najpouzdanijih kovanica na tržištu, zahvaljujući jednostavnosti rada i visokom ograničenju povlačenja od 30.000 USD. Investitori stječu više povjerenja u BNB, zbog niske razine sigurnosnih problema. 

 Rast – Kako platforma Binance raste s vremenom, valuta BNB raste istim tempom. Infrastruktura je jaka kao i Bitcoinov protokol.

Tehnička analiza – Možemo li očekivati ​​nastavak bikova trenda – BNB / USD? 

Na tehničkoj strani tržišta, Binance trguje sa solidnim bikovskim predrasudama, skočivši na razinu od 92,55 dolara. U tjednom vremenskom okviru Binance je prekršio dvostruku najvišu razinu otpora od 33,66 dolara, a prelazi i preko sljedećeg područja otpora od 47 dolara. Zatvaranje bikovskih svijeća na tjednom vremenskom okviru sugerira velike šanse za daljnju kupnju u Binanceu. 

Gledajući dugoročnu prognozu za Binance, kripto par sugerira snažnu bikovsku pristranost. Na višoj strani, Binance će svoj sljedeći otpor pronaći oko 103 USD i 125.100, što se produžuje za mjesečne razine otpora u pivot pointu. 

BNB / USD bikovsko gutanje, RSI i MACD – svi prijedlozi za kupnju

Na dnevnom grafikonu 10 & 20 razdoblja Eksponencijalni pomični prosjeci također podržavaju snažnu bikovsku pristranost, ali u isto vrijeme, to također ukazuje na solidne šanse za medvjedastu korekciju, jer vrijednost ostaje na razini koja je daleko od trenutne tržišne cijene BNB-a od 94 dolara.

S donje strane, BNB / USD možda će pronaći potporu na razini od 88,10 i 79,44 dolara, koja je produžena za 23,60% i 38,20% Fibonaccijeve razine retracementa. MACD pokazuje bikovski crossover i počeo je zatvarati histograme preko 0, podržavajući bikovsku pristranost među trgovcima. Možemo očekivati ​​malu korekciju u BNB-u do 79,44 dolara, čim je par izuzetno prekupovan i čini se da su bikovi potrošeni. Ovo je ažuriranje ispitalo mnoge projekcije i ideje koje oduzimaju dah nekih vodećih stručnjaka u kripto prostoru. Svatko od njih ima sjajnu raspravu, čineći ga tim zanimljivijim promatrati što će se razotkriti početkom 2021. Sretno!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map