Predviđanje cijene Bitcoin SV-a za 2021. godinu: nedostaje kripto zabava

Bitcoin SV – Sažetak prognoze

Bitcoin SV prognoza: H1 2021

Cijena: 230 – 250 dolara

Pokretači cijena: Tehničko odbijanje od 50 SMA, drugi val COVID-19, raspoloženje na kripto tržištu

Bitcoin SV prognoza: 1 godina   

Cijena: 350 – 400 dolara

Pokretači cijena: Post COVID-19, status sigurnog utočišta, oporavak globalne ekonomije

Bitcoin SV prognoza: 3 godine   

Cijena: 2000 dolara

Pokretači cijena: Veći prinosi obveznica, Status sigurnog utočišta, Ekonomski oporavak, Post coronavirus

 

Bitcoin SV ima jedini kripto koji do sada nije profitirao od naleta na tržištu kriptovaluta. Dva puta je porasla, ali je prilično brzo vratila dobitak. Startet se pridružio započetom životu u studenom 2018. godine, kao hard fork Bitcoin Cash BCH, koji je i sam započeo život kao Bitcoin vilica. SV stoji za Satoshi Vision (SV). Počeo je s oko 100 USD prije više od dvije godine, s ciljem prilagodbe protokola s većim veličinama blokova kako bi se smanjile naknade za transakcije. Jeftinije naknade usklađene su s izvornom Bitcoin vizijom Satoshi Nakamoto, pa otuda i naziv.

Postigao je dobar napredak u tom pogledu, jer se transakcije povećavaju do rekordnih razina i nastavljaju napredovati u tom smjeru, ali to nije privuklo kupce. BSV je započeo život nakon prve zlatne groznice na tržištu kriptovaluta krajem 2018. godine, pa ne znamo kako bi tada reagirao, ali sudeći prema dosadašnjoj akciji cijena, možemo reći da je Bitcoin SV potpuno promašio izašli na kripto ludilo krajem 2020. i početkom 2021. godine.

 

Trenutno BSV / USD Cijena: $

Nedavne promjene u cijeni Bitcoin SV-a

Razdoblje Promijeni ($) Promjena%
1 mjesec +48 +22,9%
3 mjeseca +81 +47,9%
6 mjeseci +45 +21,1%
1 godina -102 -28,3%
Od začeća  +161 +161%

 

Čimbenici koji utječu na Bitcoin SV

Bitcoin SV kotira se kao BSV ili BCHSV u različitim razmjenama kripto valuta, jer je to težak oblik Bitcoin Casha. Glavni cilj kada je izdvojen iz Bitcoin Casha bile su niske naknade, što znači da skalabilnost ostaje glavni fokus za programere BSV-a. Najnoviji podaci pokazuju da su se transakcije povećale, a BSV planira daljnje povećanje skalabilnosti. Ovo je pozitivan faktor za Bitcoin SV, u usporedbi s Bitcoinom. Razvoj Bitcoin SV-a vodi nChain, a kada je započeo, ovu kriptovalutu podržavali su rani pristaše Bitcoin Casha poput Calvin Ayre i Craig Wright.

Grafikon uživo Bitcoin SV

Predviđanje cijene Bitcoin SV-a za sljedećih 5 godina

Budući da se javni interes u vezi s Bitcoinom pretvorio iz sredstva plaćanja u instrument ulaganja za dodanu vrijednost, pojavila se potreba za još jednom Bitcoin vilicom koja bi sebi uzela život kao način plaćanja, a tako je i započeo Bitcoin SV. Mreža Bitcoin Cash (BCH) tvrdi se račva dva puta godišnje, kao dio planirane nadogradnje protokola. U studenom 2018., za razliku od prethodnih BCH hard forkova, postojao je konkurentski prijedlog koji nije bio kompatibilan s objavljenom mapom. Tog mjeseca obje su skupine počele stvarati blokove u svojim zasebnim blokovnim lancima, što je stvorilo Bitcoin SV (BSV) kao rezultat tog razdvajanja.

Skalabilnost Bitcoin SV-a

Kao što smo gore spomenuli, naknade za transakcije i transakcijski troškovi bili su glavni razlog što je Bitcoin SV rođen prije više od dvije godine. Tada je protokol Bitcoin Cash prolazio kroz nadogradnju koja je imala za cilj povećanje skalabilnosti promjenom načina na koji blockchain pohranjuje informacije. Craigu Wrightu, osnivaču programera za Bitcoin Cash nChain, svidjela se ideja da bi to moglo omogućiti programerima softvera da kreiraju softverske platforme za pametne ugovore na bloku Bitcoin Cash. BCH programer nChain izvršio je nadogradnju softvera nazvavši je Bitcoin Cash SV (Satoshi’s Vision). Kao rezultat toga, Bitcoin SV rođen je u studenom 2018. godine, nakon što se Bitcoin Cash rastavio, otvorivši sukob između rudara koji su podržavali novu vilicu Bitcoin SV i Bitcoin Cash.

Glavna vizija Satoshi Nakamota za Bitcoin bila je biti široki instrument plaćanja, a Bitcoin SV od podjele pokušava ostvariti tu viziju. Prema rudarima koji podržavaju BSV, jedan od načina da se to učini je povećanje veličine bloka. Pristalice Bitcoin SV-a i zajednica Bitcoin Cash razlikovale su se po veličini bloka, otuda i podjela. Pristalice BCH-a željele su da veličina bloka ostane na 32 MB, dok su pristaše Bitcoin SV-a željele da se blok poveća na 132 MB. Veća veličina bloka podržala je sve veći broj transakcija, koje su porasle posljednjih mjeseci, jer je u to vrijeme potražnja porasla. Mreža za testiranje skaliranja (STN) Bitcoin SV-a (STV) postigla je novi rekord prošlog mjeseca, obrađujući više od 9.000 transakcija u sekundi (tps) krajem siječnja..

Natjecanje s bitcoinima

Baš kao i odnos između Bitcoina i Bitcoin Casha, kojeg karakterizira velika konkurencija, slična je situacija i s Bitcoin SV-om. Postoje napadi Bitcoin zajednice, koji su važili za BSV. U proljeće 2019. korisnik Twittera i Bitcoina pod nazivom “Hodlnaut, koji je također stekao reputaciju eksperimenta” Lightning Torch “kritizirao je Wrighta, s velikom mnoštvom Twittera, dok je Wright odgovarao prijetnjama da će poduzeti pravne mjere i svoje komentare smatrao prijevarom. Kasnije se publika na Twitteru okrenula protiv Wrighta, povrijedivši osjećaj za Bitcoin SV.

Iako je to bio samo početak, budući da su se brojni kriptoposrednici uklonili s BSV-a. Binance je prvi uklonio Bitcoin SV s burze. Kraken i Shapeshift uslijedili su ubrzo nakon toga, uklonili su Bitcoin SV, dok je izvršni direktor Binancea Changpeng Zhao otišao još dalje, komentirajući na Twitteru da je Wright “prijevara” i da “svatko tko podržava BSV iz tehnološke perspektive treba napadati prevarljenog Craiga Wrighta, koji truje VAŠU zajednicu, a ne napada ostatak svijeta. ” Krivili su to za “osjećaj zajednice”. S druge strane, zajednica BSV-a odgovorila je Ed Pownallom, PR predstavnikom Calvina Ayrea i jednim od najvećih pristaša SV-a, odgovarajući da uklanjanje BSV-a predstavlja “opasan presedan, dok te razmjene optužuje za” tržišnu manipulaciju “i” igranje Boga “.

Budući razvoj za Bitcoin SV

Iako je u početku bilo teško, zbog konkurencije s Bitcoinom koji ima velik udio na tržištu i može okrenuti javnost protiv vas, sadašnja se situacija čini boljom, a budućnost svjetlijom. Nekoliko drugih burzi prihvatilo je BSV, a jedna od najnovijih je BuyUCoin. Ovo je digitalna robna razmjena popularna u Indiji. Tvrtka je najavila da je službeno uvela podršku za Bitcoin SV [BSV] na svojoj platformi. Trgovački parovi BSV / INR i BSV / USDT navedeni su na platformi i bili su dostupni za trgovanje.

Bitcoin SV koristi mrežu za skaliranje (STN) koja je projekt udruge Bitcoin i kojom upravlja nChain. Svrha mu je kontinuirano povećavati skalabilnost poduzeća. Postoje dva načina na koje STN koristi čvorove, za rudarstvo i za preslušavanje širom svijeta kako bi osigurao da se viđeni brojevi transakcija isporučuju iz globalno distribuirane mreže, kako bi se što bliže podudarale operacije iz stvarnog života u cijelom svijetu, slično na Internet stvari (IoT).

Još je uvijek rano testiranje verzije STN 1.0.7 s obzirom na duljine lanca, ali zasad korisnici primjećuju neobrađena poboljšanja performansi. Kristensen je komentirao poboljšanja STN-a radi povećanja kapaciteta:

”Poboljšanja performansi u 1.0.7 ovdje su odigrala veliku ulogu. Briga i predanost tima SV čvorišta nema premca. Čini se da poboljšano rukovanje lančanim transakcijama donosi dividende. I dalje se želimo malo poigrati ovdje, s nedavnim povećanjem podrške za lance od 1.000 prema zadanim postavkama. “

Dosad smo vidjeli neke rekordne transakcije u sekundi (TPS) u 2021. godini. Rekordne tps pauze postignute su duljinama lanaca koje su varirale između 2 i 12. To potvrđuje dugotrajnu izdržljivost mreže pod opterećenjem. BSV voli velike blokove. Kapacitet transakcija BSV-a nastavlja se povećavati, s rekordnih 16.415.525 transakcija s početka veljače u jednom bloku, što je najveća ikada na bilo kojem blockchainu. Samo će se povećavati, budući da sljedeća runda testova započinje lancima od 25 koji se povećavaju kako dani odmiču.

Sve to pokazuje da se BSV blockchain sprema za primanje i obradu velikih podataka i aplikacija na razini poduzeća. To bi mogli biti sve vrste ugovora poput financijskih ili pravnih, IoT podaci, financijske aplikacije, razmjene, zdravstveni podaci, državni i imovinski zapisi, kao i širok raspon tokenizirane “imovine” koja bi mogla biti bilo što stvarno. Te bi aplikacije djelovale i na globalnoj razini. Dakle, čini se kako će visoki kapacitet obrade BSV-a i rastući potencijal za skalabilnost transakcija postati vrlo atraktivni za tvrtke koje vole obrađivati ​​veliku količinu podataka, bez odgađanja i uskih grla na transakcijama. U nastavku ovoga, DotWallet je prije samo nekoliko dana objavio da objavljuje novu uslugu koja se naziva “Značke”, što je još jedan napredak za Bitcoin SV, budući da programeri sada mogu stvoriti bilo koju vrstu tokena na blockchainu. To BSV-u daje sposobnost tokenizacije imovine u skladu s razvojnom vizijom BSV-a.

Tehnička analiza Bitcoin SV – BSV / USD raste, ali vrlo sporo  

Na tjednoj analizi Bitcoin SV grafikona možemo vidjeti da postoji jasan trend i da je taj trend bikovit, jer su najniži razredi sve veći. Nakon svakog skoka došlo je do ponovnog praćenja, što pokazuje da kupci nisu toliko samopouzdani, a to nije iznenađenje, s obzirom na sve napade. Ali istodobno je svako pojedinačno povlačenje završilo malo više od prethodnog, što također potvrđuje da je trend bikovski. Pomični prosjeci izgledaju pomalo zbunjeno, budući da su se pojavili tek maloprije, s obzirom na kratki životni vijek BSV-a, no 100 SMA pojavio se sada i poprimio je oblik. Ovaj pomični prosjek djeluje kao podrška od listopada, a nakon svijećnjaka s čekićem u posljednjem tjednu siječnja, koji je bio bikovski signal za preokret nakon povlačenja u prethodna dva tjedna, cijena je poskočila više i sada ide prema gore. Trenutni tjedni svijećnjak izgleda prilično bikovski i kupci su gurnuli iznad prethodnog otpora, ali vidjet ćemo hoće li ovaj skok završiti kao i svi prethodni, nakon čega slijedi medvjeđi preokret.

Bitcoin SV ponovno nastavlja bikovski zamah nakon vraćanja prethodnih dobitaka

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map