Arbismart Review: Biztonságos, automatizált Crypto Arbitrage kereskedési platform

Az EU által szabályozott kriptográfiai befektetési platform, amely az automatizált arbitrázs kereskedelemre szakosodott.

Legegyszerűbb formájában, arbitrázs A kereskedelem egy eszköz vételére és eladására vonatkozik, hogy profitálhasson az árkülönbségekből a kereskedési platformokon. A száraz kereskedés néven is ismert arbitrázs az egyik legbiztonságosabb módszer a devizák, eszközök és kriptográfia kereskedelmére.

Ennek hátterében ez a felülvizsgálat elmélyül a tőzsdei kereskedelem, még inkább az automatizált arbitrázs világában. Arra koncentrálunk Arbismart.com: gyorsan növekvő EU-engedéllyel rendelkező automatizált kereskedési platform viharral átveszi a kriptográfia féltekét.

Először is, itt van az arbitrázs összehasonlítása más kereskedési típusokkal

Arbitrázs Nyereség egy eszköz (kriptográfia) árkülönbözetéből különböző tőzsdéken.
Napi kereskedés Eszközök adás-vétele ugyanazon a napon
Swing kereskedés Crypto eszközök kereskedelme egy meghatározott időkereten belül (általában kevesebb, mint egy hét). 
Tőkeáttételes kereskedés Olyan rendszer, amely lehetővé teszi, hogy sokkal több tőkével kereskedjen, mint amennyit birtokol.
Határidős Olyan szerződés, amely kötelezi a kereskedőt és a közvetítőt arra, hogy a jövőben egy meghatározott áron, meghatározott időpontban tranzakciót folytassanak egy eszközzel.
Algoritmus kereskedés Botok használata kereskedelemhez

Az arbitrázs kereskedés egyik előnye az alacsony kockázatú potenciál. Az árak azonban gyorsan változnak. Tehát, ha késlelteti a tranzakciók teljesítését, fennáll a veszteség lehetősége.

A másik oldalon az arbitrázs akkor a legjobb, ha megfelelő mennyiségű tőke van. Szemléltetésképpen: képzeljük el, hogy az XRP 0,24 dollárért jár az A cserén és 0,26 dollárért a B cserén.

Két centre tehet szert, ha megvásárol egy XRP-t az A tőzsdén, és eladja a B tőzsdén. Azonban ha 1000 dollár értékű XRP-t vásárol az A-on, és ha eladja B-n, 2000 centet keres, ami 20 dollárnak felel meg. Hasonlóképpen, egy 10 000 dolláros befektetéssel 200 dollárt kereshet.

Összességében elmondható, hogy az ArbiSmart befektetése ezekkel az előnyökkel jár;

 • Nincs szükség előzetes tapasztalatra
 • Gyors, hatékony és rendkívül automatizált kereskedési platform
 • Biztonságos és szabályozott befektetési tapasztalat
 • Magas hozam alacsony kockázat mellett
 • Passzív jövedelem
 • A legmagasabb színvonalú ügyfélszolgálati tapasztalat

Volatilitással még jobb

Sok befektető ráncolja a nagy volatilitás ötletét. De amikor okos befektető vagy, aki azonnal tud adni és eladni kriptot, a volatilitás gyorsan pénzt kereshet. Ez azért van, mert a titkosítási tőzsdéket arra kényszeríti, hogy folyamatosan frissítsék az árakat, néha jelentősen eltérő árfolyamon.

Az intelligens kereskedési bot segítségével azonnal észlelhet egy eszköz legalacsonyabb, másik legmagasabb árfolyamát. Hasonlóképpen, a szükséges tranzakciókat a megfelelő időben hajthatja végre, megtérülve a nyereséggel, mint amennyit egy emberi kereskedő megtehet.

Ennek ellenére vessünk egy pillantást az ArbiSmartra, az egyik legjobban értékelt kriptográfiai befektetési platformra TrustPilot.com.

ArbiSmart áttekintés

Az ArbiSmart egy kriptográfiai befektetési platform, amely az arbitrázs automatizált kereskedelmére szakosodott. Észtországban található, és az EU két licenccel szabályozza: a kriptográfia biztosításának engedélyével és a kriptopénztárcájukkal..


Az EU felhatalmazza azokat a vállalkozásokat, amelyek az irányítása alatt akarnak dolgozni, hogy biztonságukat bizonyítsák, az alábbiakkal:

 • Működő termék igazolása
 • Hosszú távú üzleti modell
 • Megfelelő tőke a műveletekhez és a felhasználók kifizetéséhez
 • Fejlett kockázatkezelési keretrendszer
 • Az összes érintett és alkalmazott bűnügyi nyilvántartása
 • Kötelező belső és külső ellenőrök
 • Megalapozott adatvédelmi és biztonsági irányelvek
 • Megfelelő pénzmosás elleni politika

Azzal két engedély, ArbiSmart bebizonyítja, hogy nincs rejtegetnivalója. Ez jogos, biztonságos és tiszta. Az engedélyek azt is jelentik, hogy az egyre növekvő induló vállalkozások hatékonyan tudják nyújtani kereskedelmi szolgáltatásait az országok széles köréből származó befektetők számára.

Ha már a szolgáltatások hatékony nyújtásáról van szó, az ArbiSmart rendszere rendkívül nagy mennyiségű kriptográfia kezelésére épül. Több mint 20 tőzsdével működik együtt, hogy felajánlja a hatalmas likviditást, amely szükséges ahhoz, hogy üzleti tevékenysége az elkövetkező években is növekedjen.

 Hogyan működik az ArbiSmart

Mint említettük, az ArbiSmart intelligens kereskedési botot használ az arbitrázs kereskedés révén nyereség megszerzéséhez. Pontosan a társaság kereskedik a befektetők alapjaival. Ez azt jelenti, hogy szívesen kipróbálhatja a szolgáltatást mindaddig, amíg 18 éven felüli, és nem állampolgára vagy lakosa az Egyesült Államokban.

Noha regisztrálnia kell egy számlát, és pénzt kell befizetnie, az ArbiSmart mindent megtesz az Ön számára. Automatikusan kereskedik, és lehetővé teszi a nyereség visszavonását a nap végén.

Az ArbiSmart ügyfélszolgálata éjjel-nappal dolgozik. Tehát, ha kérdése van, lépjen kapcsolatba velük telefonon, vagy küldjön e-mailt a következő címre: [e-mail védett]. Használhat élő chatbotot vagy postaládát is a vállalat Facebook, Twitter, Telegram és más közösségi média közösségi vezetőinek.

Az ArbiSmart személyre szabott szolgáltatásokra törekszik egyszerű okból: mindenki igényei eltérőek. Ezenkívül a hét minden napján, a nap 24 órájában működnek, hogy megoldást találjanak problémáira a nap bármely szakában.

ArbiSmart weboldal felhasználói felület

Az ArbiSmart professzionálisan megtervezett, jól szervezett webhelyet tartalmaz, amely a befektetők oktatása köré épül. Pontosan a webhely kevésbé koncentrál arra, hogy pénzt kérjen, és többet arról, hogy mit jelent az arbitrázs kereskedés.

A weboldal öt fő kategóriába sorolható: arbitrázs, számlák, partnerségek, rólunk és támogatás. A webhely angol, török ​​vagy német nyelven érhető el, ezért állítsa be az Ön igényeinek megfelelően.

számlák szakasz ahol a szemedre akarod összpontosítani. Az ArbiSmart négyféle befektetőjét tartalmazza: kezdő, haladó, szakértő és elit. Különböző juttatásokat kap tagsági szintje alapján.

Íme néhány előny:

Tagság Est. Havi nyereség (%) Fizetések BTC-ben, ETH-ban, RBIS-ben és EUR-ban 24/7
Kezdő 0,9-1,2 Támogatott Támogatott
Fejlett 1.2-2.1 Támogatott Támogatott
Szakértő 2.1-3.3 Támogatott Támogatott
Elit 3,3-3,75 Támogatott Támogatott

A regisztráció folyamata

Az ArbiSmart fiókjának regisztrálása kevesebb, mint öt percet vesz igénybe. Pontosan magában foglalja:

 1. Adja meg utó- és vezetéknevét
 2. Erősítse meg, hogy nem amerikai állampolgár
 3. Adja meg e-mail címét és telefonszámát
 4. Jelszó beállítása
 5. Fogadja el a feltételeket
 6. Győződjön meg arról, hogy 18 éven felüli

A következő lépés a számlád finanszírozása. Befizetéshez eurót vagy kriptot használhat. Az ArbiSmart azonban pénzeszközeit RBIS tokenekké alakítja: a platform házon belüli tokenjévé.

Ismét el kell döntenie, hogyan szeretné megkapni nyereségét:

 1. Vegyen fel pénzeszközöket egy szokásos számlán keresztül az EU bankszámlájára vagy a BTC / ETH-ra
 2. Mentse el pénzeszközeit hosszú távú számlára: a lejárat dátuma 2021 vége lesz

A szokásos számlára a nyereséget 24 óránként folyósítják UTC 00: 01-kor. Használja a vállalat számológépét, https://arbismart.com/calculator/, megbecsülni a bevételeit, amikor az ArbiSmart bármely szintjén befektet.

A minimum, amit ArbiSmart-ra fektethet, 300 €, vagy ennek megfelelő BTC vagy ETH. Természetesen Ön nagyobb jövedelemre tehet szert, ha 1000 dollártól kezdve befizet.

Összességében mindkét ArbiSmart számlának megvannak a maga előnyei. A szokásos számla lehetővé teszi, hogy minden nap kifizesse nyereségét. A hosszú lejáratú számla lehetőséget ad arra, hogy két év után átalányösszeget vegyen fel.

Szerencsére bármikor visszaforgathatja nyereségét az ArbiSmart rendszerbe. Nemcsak havi több jövedelemre tesz szert, hanem növeli fiókjának pontszámát, és további előnyökhöz jut.

Bónuszok, Freebies és Referral Program

Az ArbiSmart felismeri, hogy az emberek szeretik az ingyenességeket. Válaszként alkalmanként 5-15% ingyenes tokent ad ki az új befektetőknek.

Előfordul, hogy a társaság visszavásárlási promóciókat szervez a befektetők profitjának növelése érdekében. Például, ha RBIS tokeneket vásárolt 1 euróért, az ArbiSmart 2 eurót ajánlhat fel minden tokenért, amikor visszavásárlási ajánlatait futtatja. Kiválaszthatja a pénzt, vagy újrabefektetheti a kívánságának megfelelően.

 • Referral Program: nagylagos jutalékokat szerezhet, ha a befektetőket az ArbiSmart-hoz irányítja, és csak a közvetlen referálásokra vonatkozik.
 • Bounty Program: hívja fel a figyelmet az ArbiSmart-ra a közösségi médiában, és ingyenes RBIS-tokenekre tehet szert

Az egyértelműség kedvéért az ArbiSmart nem működtet többszintű marketing (MLM) programot. Mint ilyen, nem összpontosítja üzleti modelljét az áttételekre, kizárva a befektetési piramishoz, az MLM-hez vagy a ponzi-rendszerhez kapcsolódó kockázatokat

ArbiSmart üzleti modell: az RBIS token

Az ArbiSmart elsősorban arbitrázs kereskedési rendszerén keresztül keres pénzt. A vállalatnak van egy csapata, amely éjjel-nappal dolgozik a rendszeren annak biztosítása érdekében, hogy az hatékony, biztonságos és megbízható legyen. Aztán ott vannak a marketing, a pénzügyi és az ügyfélszolgálati részlegek.

Az ArbiSmart csapatai együttesen biztosítják a zavartalan működését, miközben globálisan is bővítik piaci elérését.

Az RBIS tokent illetően korlátozott áru. Ez azt jelenti, hogy eljön az idő, amikor a kínálata alacsonyabb lesz a keresleténél, és rendkívüli módon megnöveli a keresletét. Ez a nap eljön, amint az ArbiSmart lehetővé teszi a kriptográfia számára, hogy felsorolja a tokent.

Ennek köszönhetően érdemes befektetni, főleg ha profitálni akar az ArbiSmart kereskedési rendszerből is.

Következtetés

ArbiSmart egy automatizált kriptográfiai befektetési platform. Szakterülete az arbitrázs kereskedelem: alacsony kockázatú és magas hozamú kereskedés. A cég bejegyzett és engedélyezett az EU-ban, vagyis jogszerű és biztonságos.  

Az ArbiSmart négy tagsági szintet kínál, mindegyik változó előnyökkel jár. Befektethet akár 300 euróból, vagy azzal egyenértékű rejtjelbe. De amint azt az ArbiSmart honlapja hangsúlyozza, az arbitrázs kereskedésből profitálni lehet a legjobban, ha jelentős mennyiségű pénzt fektet be, hogy jobban kihasználja az arbitrázs spreadeket és a magasabb profit lehetőségeit..  

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map