Bankera hitelek: A legjobb hitelezési platform a kriptotulajdonosok számára?

A kriptohitelek megtalálása félelmetes feladat. Először is, attól kell tartania, hogy nem csalják át. Ha törvényes hitelezőt talál, akkor lehet, hogy meg kell elégednie a kizsákmányoló érdekekkel. De ez nem így van Bankera kölcsönök, gyorsan növekvő hitelezési lehetőség a kriptotulajdonosok számára.

Áttekintés

A Bankera Hiteleket ugyanaz a csapat fejleszti a Bankera és SpectroCoin több mint 6 éves tapasztalattal rendelkezik a fintech és a crypto piacon. Annak ellenére, hogy az iparág más szereplői kínálnak hasonló szolgáltatásokat, a vállalat hírnevet szerzett magának az alacsony kamatlábak és a hitelekhez való könnyű hozzáférés miatt mind a magánszemélyek, mind a vállalkozások számára az egész világon.

A fő különbség az, hogy a Bankera Hitelek finanszírozási alternatívát jelentenek a kriptovaluta-tulajdonosok számára, akiknek finanszírozásra van szükségük, és nem akarják felszámolni részesedéseiket. A hitel összegétől függően a Bankera által kínált kölcsönök három kategóriába sorolhatók:

  • Micro
  • Alapértelmezett
  • Nagy

Mikrohitel

Ahogy a neve is sugallja, a mikrohitelek a megszerezhető hitelösszeget tekintve a legalacsonyabb kategóriába tartoznak, és 25 EUR és 1000 EUR között mozognak. A hitel igénylésekor az ügyfeleknek szükségük szerint három elérhető hitelcsomag közül kell választaniuk.

A Bankera Hitelek által kínált három csomag a következő: A legalacsonyabb, a legnépszerűbb és a Max LTV. Ezeknek a csomagoknak az a célja, hogy megkönnyítsék az ügyfelek megértését a felvett hitelek után fizetendő kamatlábakban és az elfogadott fedezeti pénznemekben.

Az ügyfelek a három csomag közül választhatnak, a szükséges hitel összegétől és a kölcsön pénztárcáján lévő fedezet összegétől függően. A hitel / érték arány (LTV) 25% és 75% között mozog (az egyik legmagasabb a piacon). A kamatlábak természetesen a választott csomagtól függenek. A legalacsonyabb LTV csomag minimális kamatlábbal, a Max LTV csomag pedig a legmagasabb kamatlábbal rendelkezik.

Mikrohitel igénylésekor számos kriptovaluta használható fedezetként. Ide tartoznak a (BTC), az éter (ETH), a NEM (XEM) és a Dash (DASH). 

Normál kölcsön

Ez a kategória 1000 EUR és 5000 EUR közötti kölcsönöket kínál. Az LTV és a kamatlábak ismét az ügyfél által kiválasztott hitelcsomagtól függenek. Ha azonban egy ügyfél a legnépszerűbbet vagy a Max LTV-t választja hitelcsomag opcióként, akkor az elfogadott fedezeti valuták csak a Bitcoinra és az Etherre korlátozódnak.

Nagy hitel


A nagy kölcsön kategóriába tartozó hitelek 5000 EUR és legfeljebb 1 millió EUR között mozognak. Ez nyitva áll mind magánszemélyek, mind vállalati szervezetek számára, és a kölcsön igénybevételének feltételei megegyeznek a többi kategória feltételeivel.

A Bankera kölcsönöknél történő hitelszerzés folyamata

Kriptóval fedezett kölcsön megszerzése a Bankera Loans-nál nagyon egyszerű. Kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés. 

Kezdje a regisztrációval, hogy létrehozhasson egy Bankera Loans számlát. Az egész folyamat csak egy percet vesz igénybe.

2. lépés.

Miután bejelentkezett, be kell töltenie a Bankera Loans pénztárcájába azt a kriptovalutát, amelyet fedezetként fog használni. Miután letette a kriptókat a pénztárcájába, az utasítások arra irányítják, hogy hol áll rendelkezésre a rendelkezésére álló hitelösszeg.

3. lépés.

Mielőtt hitelét jóváhagynák, ki kell választania a leginkább megfelelő hitelcsomagot. Amint azt korábban említettük, a csomagok a legalacsonyabb, a legnépszerűbb és a maximális LTV kategóriákra vannak felosztva. Ezután ki kell választania a kívánt pénzösszeget és pénznemet. A Bankera Loans fiat és crypto visszavonási lehetőségeket kínál, beleértve az eurót (EUR), a Tether (USDT), a Bitcoin (BTC), az étert (ETH), a NEM (XEM), a Dash-t (DASH) és a Bankera saját kriptovalutáját – Banker token (BNK). 

Ki kell választania a hitel-visszafizetési időszakot is, amely lehet rövid vagy hosszú távú, a választásától függően. Nincs rögzített hitel-visszafizetési ütemezés, vagyis a kölcsönöket még a hitel lejárata előtt is vissza lehet fizetni. Akárhogy is, a maximális időtartam nem haladhatja meg a 24 hónapot. A Bankera Hitelek azonban lehetőséget nyújtanak a hitel futamidejének további egy évre történő meghosszabbítására magasabb kamatlábakkal, ha a határidőt nem tartják be.

A fedezet összege automatikusan kiszámításra kerül, a kölcsön összegétől függően. Ha végzett, akkor egy oldalon láthatja a kölcsön összegét és az összes feltételt. Kattintson a gombra elfogad és várja meg a hiteligénylés felülvizsgálatát. Jóváhagyás esetén megkapja a teljes hitelösszeget, amelyet a Bankera Hitel számlájára utalnak.

A Bankera hitelekhez való hozzáférés feltételei

A hagyományos pénzkölcsönzőktől eltérően a Bankera Hitel-szolgáltatások sokkal hozzáférhetőbbek és testreszabhatóbbak, hogy megfeleljenek az olyan személyes követelményeknek, mint a kölcsön időtartama, összege, a fedezet pénzneme és a felvételi lehetőségek. Ezenkívül a kölcsönöket a befizetett összeg ellenében szerzik be, ami a hagyományos kreditrendszerekben nem áll rendelkezésre. 

Miután elolvasta a Bankera kölcsönökre vonatkozó feltételeket, a hitelkérelem benyújtása előtt közvetlenül az elfogadás gombra kell kattintania, jelezve, hogy elfogadja az összes megadott feltételt.

Díj felszámítva 

A kölcsönök után felszámított kamatlábak az ügyfél által választott csomagtól függenek. Minden csomag meghatározza az 1 vagy 2 éven belül felszámítandó kamat összegét. A hitelfeltételek csomagjai a következők;

  • A legalacsonyabb árak; 6,95% -tól 25% LTV esetén
  • Legnepszerubb; 9,95% -tól 50% LTV esetén
  • Max LTV; 12,95% -tól 75% LTV esetén

A kamatlábak sokkal alacsonyabbak, ha a BNK tokent választja törlesztési pénznemként.  

A Bankera Hitelek emellett több kriptográfiai érmét vezetnek be, hogy kiegészítsék azokat, amelyek biztosítékként elfogadhatók. Az ilyen lépések megkönnyítik a Bankera hitelek elérésének folyamatát, mivel nem kell valutaátváltást végezni, ha az ügyfél nem rendelkezik az elfogadott valutával. 

Vevőszolgálat

A Bankera Hitel szolgáltatásokat az ügyfelek a világ bármely pontjáról elérhetik. A vállalat kompetens ügyfélszolgálati csapattal büszkélkedhet, amely a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Vegye fel a kapcsolatot a vállalati támogatással a címen [e-mail védett] vagy az élő chat funkciójukon keresztül.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map