Crypto Review: Kezdje a kriptokereskedelmet ma kezdőként, a WhaleTank korszerű platformjának felhasználásával

A kriptopiacon való napi kereskedés nem mindenki számára való. Óraszámú munka a képernyő elé, a bárok mozgásának elemzése és figyelése, valamint bármilyen vételi vagy eladási döntés meghozatala nagyon frusztrált lehet, és akár sikertelen eredményeket is hozhat, ezért mi egyre több jelszolgáltatót láthat különböző platformokon, mint például a Telegram, a Discard, a Reddit és így tovább.

Miután megkeresett és kipróbált sok ilyen szolgáltatást, megtaláltuk azt, amelyre a legjobban felhívtuk a figyelmünket – Whaletank.

Webhelyük áttekintése egy professzionálisan megtervezett és biztonságos platformot tár fel. A Táviratba integrálva a felhasználók pillanatok alatt könnyedén regisztrálhatnak okostelefonjaikkal, és élvezhetik minden olyan szolgáltatásukat, amelyek rövid távú jelzéseket, portfólió-állományokat, érmékkel kapcsolatos információkat, valós idejű híreket és legfrissebb szolgáltatásokat, automatikus hívást kezdeményeznek. action API, amely egyszerű szavakkal fedezeti alapokká teszi őket.

Ebben az áttekintésben megvizsgáljuk néhány egyedi tulajdonságukat, és megpróbáljuk megérteni az alapul szolgáló technológiát. Ha egyszerűen bejelentkezik a fiókba, a bal oldalon megjelenik egy menü, amely feltárja az összes jelenlegi funkciót:

Automatikus kereskedés:

Teljesen automatizált megoldás a Binance jelekhez. Új automatikus kereskedési szolgáltatásukkal a prémium tagok az összes Binance jelüket automatizált végrehajtásra tehetik, néhány egyszerű lépésben. A szolgáltatás az elmúlt néhány hónapban működik, és az eredmények megtekinthetők az élő eredmények Google-lapján.

Whalefolio:

Hosszú távú holding szolgáltatás egyszerű módszert kínál a befektetni kívánt összeg megadására, és automatikusan kiszámítja az egyes instrumentumok összegét, amelyeket fel kell venni a holding portfólióba. Egyszerűen használható irányítópult 3 részre osztva, amely megmutatja az összeg belépési pontját, az egyes instrumentumok részvény nézetét és a végrehajtási megbízásokat. A rendszer teljes hátulja összeköttetésben áll a cserékkel, és valós időben biztosítja az adatokat.

Irányítópult

összefoglalja az összes aktuális információt a részvényeiről, elosztva a napi jelzések és a hosszú távú részesedések között.

Portfolionews

Ez a szakasz a Whalefolio funkcióval együtt jár, és csak a benne található hangszerekkel kapcsolatos híreket közli.

Jelek

Ez a szakasz összefoglalja és bemutatja az összes jelet, láthatjuk a hasonlóságot a Whalefolio hosszú távú jelei között, amelyek egyszerűen a gyors alkalmazkodást jelentették.

Whalenews

Ezt a funkciót arra tervezték, hogy több mint 100 forrásból gyűjtsön adatokat, köztük a legnagyobb pénzügyi média, például a Forbes, a WSJ, a Bloomberg, a The Telegraph stb. Ezenkívül olyan szabályozó szervezeteket is követ, mint a SEC, az IMF, az FCA. És olyan fontos karakterek, mint Donald Trump, Warren Buffet, Bill Gates és még sok más pénzügyi hatás. Még a bankok és vezérigazgatóik is. Semmi fontos nem csúszik el tőled, amíg valós időben követed ezt a csodálatos funkciót.

Wikicoin

Az érmék Wikipédia, ebben a részben minden érmével kapcsolatos információkat talál. A lista minden héten frissül új érmékkel.

A bálna tartály közösségének és platformjának vizsgálatával nagyon professzionális szolgáltatás derül ki, még akkor is, ha a kriptopiac instabil hullámvölgyeket mutat, folyamatosan pontos jelzéseket adnak, elkerülve a kockázatos cselekedeteket, és ezáltal biztonságot és bizalmat nyújtva vásárlóiknak..

Whaletank ROI Google Sheet http://bit.ly/whaletanksignals

Whaletank webhely: http://www.whaletank.trade

Mi teszi egyedivé ezt a csatornát:

1. Az ajánlat:

Arany – (0.05 BTC) – kéthónapos előfizetés Platinum – (0.01 BTC) – hat hónapos előfizetés Diamond – (0.2 BTC) – 24 hónapos előfizetés

2. A jelek: Margó jelek – A Bybit-en

Rendszeres jelek – megfelelnek a legtöbb cserének (a Binance-t részesítjük előnyben).

3. Az extrák és különlegességek: 1. A Whaletank kifejlesztett egy speciális kockázatkalkulátort a kockázat kezelésére (fedezeti kereskedelemhez és rendszeres)

2. Oktatási szempontból a Whaletank szinte minden meghozott döntéshez piaci frissítéseket és grafikonokat nyújt leírással.

4. Támogatás:

A távirat segítségével nagyon gyorsan és egyszerűen érhető el, platformjukat is használva. A támogatás a jobb felső sarokban található bármely oldalon elérhető.

5. Az eredmények: A Whaletank minden eredményüket közzéteszi a Google Drive-on. link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v1j51bispZzZhv8ST62QU3in9xhsEE1YPZLI6eWKOQ/edit?us p = drivesdk

6. A Whaletank egy egyedülálló és professzionális ökorendszer, amely ötvözi az emberi elemzést és a valós idejű technológiai eszközök széles skáláját, ezért a Whaletank a csúcson tudja tartani teljesítményét a kriptopiac gyors változásával. Ezenkívül eredményeik és átláthatóságuk elősegíti számukra a nagyon gyors skálázást és egy nagyon erős közösség kialakulását.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map