CyberVein áttekintés: Decentralizált adatelosztó hálózat

A világot futtató adatok összekapcsolása!

Az adatokra összpontosító blockchain projektekkel teli tengerben a CyberVein-nek valamit jól kell tennie azért, hogy a tokenje (CVT) ennyire felhívja magára a figyelmet. Pontosan ez volt az egyik leggyorsabban növekvő érme 2020-ban, amely gyakran egyre nagyobb értéket ér el, miközben hasonló zsetonok zuhannak.

Ebben az áttekintésben azonban nem csak a CyberVein Token-re koncentrálunk. Ehelyett alaposan megvizsgáljuk a teljes CyberVein projektet, hogy megtudjuk, miről van szó. Ennél is fontosabb, hogy fedezze fel a szolgáltatásokat és szolgáltatásokat, kiemelve ezzel több tucat hasonló projektet.

CyberVein: Áttekintés

CyberVein egy szingapúri nonprofit alapítvány, a CV Technology Foundation nevű projektje indult el 2017-ben. Ezután a kínai Zhejiang Egyetem felkeltette érdeklődését és finanszírozta a projektet, hogy segítsen egy adatkezelési megoldás létrehozásában 2018-ban. Az egyetem egy kutatóközpontot hozott létre a Zhejiang University-CyberVein R nevű CyberVeinnel&D Központ. Ez azt jelenti, hogy a CyberVein egy blokklánc projekt, amely az adattárolás decentralizálására összpontosít mind az állami, mind a magánvállalkozások számára. Ez egy olyan platformot nyújt, ahol az információkat gyorsan és biztonságosan lehet szabadon megvásárolni vagy megosztani.

A CyberVein feladata, hogy az adatokat ugyanúgy hitelessé tegye, ahogyan a Bitcoin hitelessé tette a tranzakciókat, vagy hogy az Ethereum hogyan tette hitelessé a kódokat.

Korlátlan használati esetek

Az a platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az adatok privát megosztását, nem valami új a blockchain világában. A CyberVeinnek azonban van néhány nagyon érdekes használati esete, amelyek megváltoztathatják a világ interakcióját:

 • Változhatatlan adatbázisok

A blokkláncnak köszönhetően az emberek most már megoszthatják az információkat olyan módon, amely nem változtatható meg. A CyberVein hangsúlyozza a rendszer átláthatóságának szintjét azzal, hogy megjegyzi, hogy még a vállalat csapata sem tudja megváltoztatni az információkat.

A változhatatlanságot szem előtt tartva a hálózat az egyik legjobb hely, ahol a vállalkozások átláthatóan kereskedhetnek az adatokkal. Pontosan, egy vállalat vásárolhat vagy adhat el termékeket, tudván, hogy nincs esély a manipulálásra.

 • Összekapcsolt adatbázisok

A CyberVein adatbázisai önállóan épülnek fel, mégis könnyen összekapcsolhatók egyik entitásról a másikra. Így bármikor könnyű hivatkozni, bevételszerezni és hitelesíteni őket.

Az összekapcsolhatóság az adatbázis-rendszerek kritikus eleme. De a legtöbb vállalkozásnak kevés módja van az adatbázisok biztonságos megosztására, legalábbis addig, amíg a CyberVein nem kapott megoldást.

 • Timeproof Records

A CyberVein-en keresztül megosztott adatoknak nincs lejárati ideje. Ez azt jelenti, hogy a vállalatok akkor is használhatják a platformot, hogy hozzáférjenek adataik korábbi állapotaihoz, amikor szükségük van rá. Szerencsére ez is úgy van felépítve, hogy az adatokhoz való hozzáférés gyors és egyszerű.


 • Az adatok robbanásának megakadályozása

Szakértők szerint manapság a legtöbb vállalatnak annyi adata van, hogy nem tud megbirkózni vele. Sőt, minden nap több információt rögzítenek, és ez az előrejelzések szerint a végtelenségig folytatódik.

A CyberVein a végtelen skálázhatóság támogatása révén megoldhatja az analitikai cégek és vállalkozások adatrobbanásának problémáját. Mivel légmentesen védett és gyors hozzáférést kínál, ezeknek a vállalatoknak soha nem kell többé aggódniuk az adattárolás miatt.

Pontosabban: a CyberVein a tétlen adattároló helyek kihasználásával segít megelőzni az adatok robbanását. A lemezterület természetesen független közreműködőktől származik, akik megoszthatják sávszélességük és GPU-juk egy részét is.

 • Ösztönző információ

A CyberVein rendelkezik egy exkluzív funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók és az intézmények számára, hogy megosszák egymással a CVT-tokenek adatait. Az adatok közreműködői fizetnek a lemezterületért, míg a vállalkozások és kutatók hatalmas mennyiségű szükséges információt kapnak.

A CyberVeint működtető technológia

A CyberVein három technológiát alkalmaz, hogy megoldást kínáljon az adatok tárolására, kezelésére és bevételszerzésére: DAG, blokklánc és mesterséges intelligencia

DAG meghatározás

A DAG a Directed Acyclic Graphs rövidítése. Az adatok topológiai formában történő strukturálására szolgál, de a Bitcoin korlátai és az Ethereum skálázhatósági problémái nélkül. Az adatokat időrendi sorrendben tárolja, ezért válik népszerűvé azokban az iparágakban, amelyek hatalmas mennyiségű információt gyűjtenek, elemeznek és tárolnak.

A CyberVein főkönyv

CyberVein a blokkláncot alkalmazza a megváltoztathatatlanság érvényesítésére és a rendszer biztonságának megerősítésére. Összekapcsolt intelligens szerződéseket és bizalom nélküli tranzakciókat kínál.

Az összes teljesen decentralizált blokklánchoz hasonlóan a CyberVein is egy teljes csomópontú hálózatot használ a platform működésének fenntartásához. Ahol a felhasználóknak sorokat kell változtatniuk vagy szükséges oszlopokat kell létrehozniuk, ott a műveleteiket a blokklánc közvetíti.

Mesterséges intelligencia

Az emberek és a vállalkozások minden eddiginél jobban tisztában vannak az adatvédelemhez fűződő jogaikkal. A kormányok is léptek be annak biztosítására, hogy a vállalatok felelősségre vonhatók legyenek, valahányszor az emberek információit gyűjtik.

Az adatok megfelelő felhasználásának biztosítása érdekében a CyberVein mesterséges intelligenciát, kifejezetten egyesített tanulást használ a következőkre:

 • Lehetővé teszi az adatmodellek helyi képzését, ahol az egyes résztvevők adatmodell képzésének eredményeit egyesítik, jobb eredményt érhetnek el minden résztvevő számára;
 • Lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy hozzáférjenek más adathalmazokhoz, és javítsák a modellezési eredményeket;
 • Engedje meg, hogy a hálózat felhasználja a releváns adatokat az adatvédelmi és biztonsági kérdések veszélyeztetése nélkül;

Hagyományosan a vállalatok egyesítik az adatbázisukat, hogy egy nagy adatbázist alkossanak, majd az adatokat felhasználhatják az AI-modellek képzésére.

A folyamat megerőltető, időigényes és jogi kihívást jelent. A CyberVein szövetségi tanulásával az adatcégeknek nem kell feltárniuk értékes adatbázisukat. Ehelyett címkézett mátrixrendszert használhatnak a modellek hatékony képzéséhez.

Iparágak, amelyek profitálhatnak a CyberVeinből

Természetesen a CyberVein használati esetei vállalkozások és intézmények sokaságára vonatkoznak.

 • Ellátási lánc menedzsment

A CyberVein megoldásának felhasználásával az ellátási lánc résztvevői krediteket oszthatnak szét rajtuk, ahol az alaptársaság vagy a bankok segíthetnek a beszállítók finanszírozásában. A folyamat decentralizálásával nemcsak időt takarítanak meg az összes fél számára, hanem javítják a hatékonyságot is.

 • Orvosi

Számos kórház esetében gyakran nem osztják meg adataikat senkivel, ami akadályozza a jobb diagnózis vagy a kezelési tervek megvalósítását. Az adatok megszerzése és az adatok strukturálásának folyamata költséges és időigényes. A probléma megoldása érdekében a CyberVein szövetségi tanulási technológiájának használatát javasolja a különböző kórházakból származó adatok megfelelő felhasználására az adatvédelmi kérdések veszélyeztetése nélkül..

 • Kutatás

A kutatóintézetek ismét nagy mennyiségű adatot igényelnek kutatásaikhoz. Ezeket az adatokat gyakran nem lehet elérni vagy drága megszerezni, ami korlátozta a kutatási folyamatok sebességét. A CyberVein megoldása lehetővé teszi a kutatóintézetek számára, hogy több adatforrást és adatkészletet kiaknázhassanak, és javítja a kutatási folyamatot az egyesített tanulás eredményeinek felhasználásával. Ez nagymértékben segíti az olyan fejlesztéseket, mint az orvosi gyógyszerfejlesztés vagy a betegségkutatás és más típusú kutatások.

CyberVein: CVT token

A CyberVein nem csak az adattárolási igények megoldására összpontosít. Azt is megtervezték, hogy a közreműködőknek a CVT-token révén pénzt tudjanak szerezni az információikból. A CyberVein intelligens szerződéseket használ a tranzakciók megkönnyítésére. Ennek eredményeként a közreműködőknek nem kell attól tartaniuk, hogy nem kapnak fizetést. A másik oldalon a vásárlók megnyugodhatnak, hogy a szükséges összegeket a megfelelő mennyiségben kapják meg.

A kereskedés mellett a CVT az a pénznem is, amelyet a CyberVein hálózat minden egyéb tranzakciójához használnak. Például azoknak a kutatócégeknek, amelyek meg akarják érni a közreműködők által biztosított GPU lemezterületet, fizetniük kell érte a CVT használatával. Viszont a szolgáltatók annak alapján fizetnek, hogy mekkora lemezterületet kínálnak.

A hozzájárulás igazolása (POC)

A CyberVein a hozzájárulást igazoló konszenzusos mechanizmust használja a résztvevők ösztönzésére. A POC egy energiabarátabb, gyorsabb alternatívája a Proof of Work (POW) konszenzusnak, amelyet egyes blockchain projektek használnak. A POC használatával a csomópontok ellenőrzik a tranzakciókat, és a közreműködő CVT-tokent kap a hozzájárult erőforrásoktól függően:

 • Az adatfeltöltők információkat töltenek fel, de díjat fizetnek a felhasznált tárhely alapján, a díjat a tárhely közreműködői kapják.
 • Az adatgyűjtő kicserélheti a szükséges adatokat az adattulajdonos engedélyének megszerzésével, és díjat is fizet CVT-tokenek használatával.
 • Más erőforrások, például sávszélesség és GPU is felhasználhatók, a díj attól függ, hogy mennyi erőforrást használnak fel, és a díj az erőforrások közreműködőinek jár

Következtetés

CyberVein egy decentralizált platform, amelynek célja az adatok tárolásának, kezelésének és bevételszerzésének egységesítése a blokklánc, a DAG és az AI technológiák révén, amely skálázhatósági, sebességi és adatvédelmi kérdésekkel oldja meg a problémákat..

Intelligens szerződések és CVT tokenek segítségével a CyberVein reméli, hogy rendszere egyablakos megoldást kínál az adatokkal kapcsolatos minden kérdésre. Tegyük hitelessé az adatokat!

A CVT jelenleg a Bittrex Global, az OKEx, a HitBTC, a ZG-Top és a BitZ listáján szerepel.

 Twitter: https://twitter.com/CyberVeinGroup

Facebook: https://www.facebook.com/cyberveinteam/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/13692190/

Reddit: https://www.reddit.com/r/CyberVeinOfficial/

Távirat: https://t.me/CyberVeinCommunity

Email: [e-mail védett]

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map