Darb Finance Review – ambiciózus kripto befektetési ökoszisztéma

A kriptopénzipar óriási eredményeket ért el az elmúlt tíz évben. Ennek ellenére még mindig túl bonyolult befektetni odamillió embert. Biztonsági akadályokkal is teli, amelyek sok intézményt elriasztanak attól, hogy komolyan vegyék.

Szerencsére mindezek a problémák hamar véget érhetnek, ha a blokklánc indításakor a Darb Finance sikeresen teljesíti azt a küldetését, hogy mindenki számára egyszerűsítse a kriptográfiai beruházási folyamatot. A vállalat már a következőképpen határozta meg a kriptográfia fő problémáit:

 • Rosszul megtervezett kriptoközvetítők
 • Nem hatékony ügyfélszolgálat a kereskedők számára
 • Gyenge internetes biztonság
 • Túl nagy kripto pénztárcák
 • Több érmével nem kompatibilis pénztárcák
 • Meredek tanulási görbék a legtöbb kriptoprojektnél
 • Korlátozott nyelvi támogatás

Darb Finance – egyablakos megoldás a kripto befektetésekhez

A Darb egy átfogó ökoszisztéma, ami a kriptovalutákkal kapcsolatos. Tartalmaz egy altcoin kereskedési platformot, többláncú pénztárcát és egy tokent, amelyen keresztül a befektetők passzív jövedelmet szerezhetnek. Ezenkívül bemutat egy indítópultot, ahol a következő kriptoprojektek népszerűsíthetik szolgáltatásaikat.

A sok szolgáltatás ellenére a Darb Finance átjáróként tekint a blockchain világába. Szolgáltatásait a teljes blockchain beruházási folyamat egyszerűsítésére összpontosítja. Olyan létfontosságú kérdésekkel is foglalkozni kíván, mint a biztonság, a méretezhetőség hiánya, a lassú sebesség és a használhatatlan webes interfészek.

Elkötelezettségének kimutatására a Darb Finance egy gyors rendelési egyező motort használ, amely másodpercenként 3,7 millió megrendelést képes kezelni. Ez az egyik leggyorsabb kereskedési motor, ami gyorsabb, mint a MasterCard, a Visa és a legtöbb kriptotőzsde.

A Darb szintén biztonságos platform. Amellett, hogy a legkorszerűbb biztonsági szabványok alapján épül fel, rendszeresen ellenőrzik és tesztelik a sérülékenységeket is. Annak érdekében, hogy a befektetők is biztonságban maradjanak, a hálózat lehetővé teszi, hogy adatait és titkosítását számos adatvédelmi beállításon keresztül megvédje. Ezek tartalmazzák:

 • Két tényezős hitelesítés
 • Email megerősítés
 • Jelszavak
 • Adathalászat elleni kódok
 • Egyetlen böngésző bejelentkezés
 • Biztonságos IP-címek megjegyzése

A DARB Finance Whitepaper

Egyik blockchain-projekt sem valósul meg a szolgáltatások összefoglaló részletes ismertető nélkül. A Darb Finance tartalmaz egy bonyolult, 29 oldalas folyóiratot, amely háttérinformációkat nyújt a projekt alkotóiról, a projekt céljairól és azok elérésének módjáról..

A folyóirat a Darbot „szakmai platformként írja le, amely átjáró lesz a blokklánc világában az emberek számára szerte a világon.” Ezután leírjuk Darb célcsoportját, mint akit mindenki érdekel a kriptográfia. Ez azt jelenti, hogy nem korlátozza marketingtevékenységét kizárólag a blockchain-hozzáértő befektetőkre.

Pontosabban szólva a hálózat szolgáltatásairól, ezek a szolgáltatások fehér könyvében ismertetett szolgáltatások:

 • Egy működő és működő kripto- és FIAT-tőzsde
 • Mindenre kiterjedő pénztárca altcoinokhoz és IEO / ICO tokenekhez
 • Portfóliókezelési platform
 • A FIAT a kriptoterminálhoz, hogy az első befektetők könnyedén beszállhassanak a kriptóval
 • Szociális kereskedési számlák kezdőknek
 • A médiacsatorna rendszeresen frissül titkosítási hírekkel és társadalmi-gazdasági trendekkel

Természetesen a fent kiemelt szolgáltatások egy részét sok más cég kínálja. A Darb Finance kiemelkedik azáltal, hogy ügyfeleinek a következő előnyöket nyújtja:

 • Képesség a FIAT készpénzének vagy kriptójának befizetésére és felvételére
 • IEO indítópult a közelgő kriptoprojektek népszerűsítésére
 • Többnyelvű támogatás a világ hatékonyabb elérése érdekében
 • Lenyűgözően alacsony kereskedési díjak: 0,05% a piaci döntéshozóknak és 0,15% a vevőknek
 • Szabályozott és engedélyezett, hogy nyugalmat nyújtson a kereskedőknek
 • Darb IEO token, mint befektetési eszköz
 • A kereskedelem igazolása
 • Partnerprogram, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy pénzt keressenek barátaik hivatkozásával

A Darb Finance mögött álló csapat

A DARB 12 csapattagból, valamint néhány partnerből és tanácsadóból áll. A cég azt állítja, hogy szakemberei olyan család, amely nemcsak együtt dolgozik, hanem végig kapcsolatban marad. Az alábbiakban a legkiemelkedőbb tagok és tanácsadók találhatók:

Hubert Krawczyk– (vezérigazgató). Hubert projektmenedzsment háttérrel rendelkezik, de képzett technikai és üzleti elemzésekre is. Számos kriptográfiai projektben vett részt, köztük az első lengyelországi adattudományi társaságban.

Lukas Miller– (CTO). A teljes verem webfejlesztő és az üzleti rendszer elemzője, Miller felügyeli Darb összes technikai projektjét. Korábban webalapú alkalmazásokat indított, és rendelkezik a Szakértő stabil platformok fejlesztéséhez szükséges szakértelemmel.

Szymon Kot— (marketing ügyvezető). Miután számos más céget marketingsikerekhez vezetett, Kotnak megvan a szükséges ismerete és tapasztalata a Darb világszerte történő népszerűsítéséhez. Projektmenedzserként egy TV-műsor üzletfejlesztési szakértőjeként is szolgált.

Piotr Galka-(Jogász). Piotr a Darb vezető jogi tanácsadója a vállalati szabályozás, a beruházások, az alapítás és a kriptovaluta-szolgáltatások működtetése terén. Remek kiegészítője a vállalat csapatának, most, hogy a szolgáltatások széles listáját nyújtja.

A máltai pénzügyi szolgáltatási hatóság (MFSA) – Az MFSA Európában elismert szabályozó. Szabályozza a DARB pénzügyi szolgáltatásait annak biztosítása érdekében, hogy profi maradjon, és szigorú pénzügyi és adatkezelési irányelveket követ.

Üzleti modell: DARB tokenek

A Darb token egy olyan pénznem, amely egyesíti a Darb Finance teljes ökoszisztémáját. Ez egy tervezéskor egy ERC23 segédprogram-token. Alapvető pénznemként használható a Darb kereskedési tőzsdén. A befektetők vásárolhatnak és eladhatnak befektetésként, vagy kereskedhetnek a Darb-on, és jutalomként megkapják.

ERC23 tokenként a Darb hozzáfér az Ethereum intelligens szerződéseihez. A hálózat ezeket a szerződéseket használja annak meghatározására, hogy hány tokent adjon meg mind a piaci döntéshozóknak, mind a felvevőknek. A készítők a felajánlott zsetonok 65% -át kapják, míg a játékosok a fennmaradó 35% -ot.

A piaci inflációra való felkészülésben Darb azt állítja, hogy nem mindig adja ki a kereskedőknek ugyanolyan részét a zsetonoknak. Ehelyett fokozatokban osztja meg a tokeneket, miközben az emberek kibányászzák a tokeneket. Az első 10% -kal a társaság napi bevételének 35% -át a kereskedőknek fogja odaítélni. Ezután 40% -ra, 45% -ra és 50% -ra nő a zsetonok bányászatának utolsó szakaszában.

Ennek ellenére a DARB tokeneken számos hasznos szolgáltatást végeznek. Használják:

 • Bevétel megosztása: ez a token elsődleges célja. Ezeket a napi kereskedők jutalmazására fogják használni.
 • Kiváltság a szavazásokon való részvételre: Darb rendszeresen végez felméréseket, hogy javaslatokat és ötleteket kapjon a kereskedőktől. Azonban csak azok, akik Darb jelzőkkel rendelkeznek, részt vehetnek ezeken a szavazásokon.
 • Csatlakozzon a Tanácsadó Testülethez: ha elegendő zsetont vásárol a Darb 50 legmagasabb befektetőjéhez, helyet kap a vállalat tanácsadó testületében. Ezután egy hónapra megoszthatja javaslatait a vállalat fejlesztésével kapcsolatban.
 • Elsőbbséget élvez az ügyfélszolgálat és a KYC ellenőrzése: a token tulajdonosok külön ügyfélszolgálatot kapnak, és a KYC ellenőrzésüket prioritásként kezelik. Ennek célja, hogy minél több embert ösztönözzen Darb zsetonok vásárlására.
 • Kiváltság a keresésre a másolás kereskedésből: ha DARB tokent vásárol, akkor tanulhat a legjobb kereskedőktől, sőt lemásolhatja a mozdulataikat is.

Kereskedési díjak

A DARB Finance nem számít fel díjat a betétekre. A kereskedéshez a vállalat az Ön havi kereskedési volumenének megfelelően állítja be díjait. Mint ilyen, akkor ebben a hónapban 0,05% -os, a következő hónapban pedig 0,015% -os jutalommal kereskedhet. Az alábbiakban bemutatjuk a vádakat.

Szint Összeg (BTC) Készítő (%) Vevő (%)
Tábornok <100 0,05 0.2
VIP I 100-500 0,045 0.2
VIP II 501-4499 0,04 0,15
VIP III 4500-9999 0,035 0,14
VIP IV 10K-19,999 0,03 0.12
VIP V. 20K-39.999 0,035 0.1
VIP VI 40K-79,999 0,020 0,08
VIP VII 80K-149,999 0,015 0,06
VIP VIII 150K- 0,01 0,04

A visszavonások esetében a díj és a minimális visszavonási limit az egyik kriptográfia között változik. A Bitcoin például 0,001BTC díjat és 0,002BTC határt vonz. Legalább egy DARB tokent, 0,02 ETH és egy XRP visszavonhat. Ha a Fiat készpénzt választja, ingyenesen akár 5 eurót vagy 1 dollárt is felvehet.

Közösségi elfogadás

A DARB finance értékeli a közösségi média hálózatokat, és minden népszerű platformon rendelkezik fiókkal. A vállalatnak több mint 5000 Instagram-követője van, ez a legjobban teljesítő közösségi médiafiók. A hálózat csapata a Twitteren, a Facebookon, a Mediumon és a Reddit-en is aktív.

Megjegyzés a befektetőknek

A DARB Finance ambiciózus projekt. De ahogy mondani szokták, az ambíció felbecsülhetetlen. Ha a DARB csapata keményen dolgozik, hogy kiváló kereskedési platformot, biztonságos pénztárcát nyújtson, és hű maradjon ígéreteihez – az biztosan repülhet a Holdra és vissza.

A társaság a szolgáltatások széles körű katalógusát kínálja. De ami a legfontosabb, elhatározta, hogy átjárót biztosít az emberek számára, hogy gyorsan és gondtalanul fektessenek be a titkosításba. Ha ezt eléri, a Darb Finance hihetetlenül hatalmas rajongótábort szerezhet szerte a világon.

Kereskedési díjai nevetségesen alacsonyak, vagyis a kereskedőknek okuk van a platformon kereskedni. Jutalmazza a piacképeseket és a felvevőket is, lehetővé téve számukra, hogy pénzt keressenek, akár kriptót vásárolnak, akár eladnak. Ezenkívül a Darb Finance csapata meleg és rendelkezésre áll a kereskedőknek a nap 24 órájában, a hét minden napján, ez nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát a hálózaton.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map