E-RADIX Token Sale Review

Radixról 

Radix úgy véli, hogy a decentralizált pénzügyek képesek megváltoztatni a világot. A DeFi-vel azonban elég sok probléma van. Itt jön be a Radix. A Radix konszenzusos algoritmusát kifejezetten a DeFi-t szem előtt tartva tervezték. 

Alapszám a Cerberus konszenzus algoritmuson fut. Ez biztosítja a nyilvános hálózat lineáris méretezhetőség révén történő megvalósításának alapjait. A lineáris méretezhetőség azt jelenti, hogy a nyilvános főkönyv zökkenőmentesen méretezhet, lehetővé téve akár több ezer csomópont és felhasználók milliárdjainak méretezését. Ha készen áll, ez megoldhatja a hálózati torlódás problémáit, amelyekkel mások, például az Ethereum találkoznak. 

E-Radix token 

Jelentős a token terjesztés korai és széles körű elterjedése. Biztosítja a nyilvános hálózat megfelelő decentralizációját. Ezenkívül a lehető leggyorsabban ösztönzi a hálózatban lévő embereket a példányosítás pillanatától kezdve. 

Az E-Radix tokenek értékesítése elősegíti a Stake terjesztését. Azt is reméli, hogy a Radix mainnet megjelenése előtt magas szintű decentralizációt biztosít. 

Az ERC20 tokenek a leggyakrabban kiadott tokenek közé tartoznak. Ezenkívül elősegíthetik a meglévő DeFi-ökoszisztéma, például a pénzváltók és pénztárcák gyorsabb integrálását. Ez segítheti az elosztott tétépítést. 

E-Radix Token akció 

Jelentős érdeklődés mutatkozott az emberek között a Radix tokenek vásárlása iránt. A dolgok egyszerűsítése érdekében a Radix létrehozott egy egyszerű token portált, amelyen keresztül a kiosztások igényelhetők az első küldés alapjaira. 

Alapszám

A Radix token eladása 2020. október 8-án, UTC 18: 00-kor kezdődik. Az értékesítés addig folytatódik, amíg az összes token el nem fogy, vagy 2020. november 10-ig, 18:00 UTC-ig.. 

Legfeljebb 642 millió E-Radix tokent lehet megvásárolni, áronként tokenenként 0,039 USD. A tokenek kiosztása az első küldéstől függ. Minden vásárlás minimális vásárlási mérete 5000 USD, maximális vásárlási mérete pedig 2 000 000 USD. A vásárlást USDC-ben vagy ETH-ban kell végrehajtani. 

Azoknak az embereknek, akik meg akarják vásárolni az E-Radix tokent, meg kell tisztítani az ALM / KYC-t az Altcoinomy segítségével, amely a szabályozott AML / KYC szolgáltató. Az AML / KYC ellenőrzésekhez igazolásra, lakossági igazolásra és pénzeszköz forrásra van szükség. A részleteket egy videohívás során ellenőrizzük.  

Azok a felhasználók, akik pénzt akarnak küldeni E-Radix tokenek vásárlására, ezt csak a Radix token portálon keresztül tehetik meg. Az alapokat személyes pénztárcából is el kell küldeni. Ha pénzváltótárcából küld pénzt, előfordulhat, hogy nem fogja tudni elérni az E-Radix készülékét. 


Megtalálja a Radix token eladásának teljes részleteit itt

E-Radix token feloldása 

Az E-Radix tokenek kínálata és kínálata közötti egyensúly elérése érdekében a feloldott tokenek száma a tokenek piaci árától függ. Csak azok a zsetonok lesznek elérhetők, amelyeket feloldottak, és egyéb célokra. 

A kinyitó mechanizmus 2020. november 17-én indul, és a Radix főkönyvön folytatódik, amint annak példányát létrehozták. 

Likviditási ösztönzők 

A Radix az E-Radix tokenek kezdeti likviditását tervezi létrehozni az Ethereum DeFi ökoszisztémába történő bevezetésével. Ez lehetővé teszi a Radix közösség számára a likviditás közvetlen biztosítását. Lehetőséget ad számukra a gazdaságok építésére, miközben támogatják a tokent is. Az Ethereum DeFi ökoszisztéma elindítása szintén elősegíti a Radix ismertségét a DeFi ökoszisztémában. 

A tokenek kiosztását lefoglalták. Ez ösztönözni fogja a Radix tokenek terjesztéséhez elengedhetetlen likviditási rendelkezéseket. Ezek az ösztönzők kritikus fontosságúak a Radix és Radix tokenek birtokosainak hosszú távú céljainak elérése szempontjából. 

Következtetés 

A Radix platform reméli, hogy a tokenjét széles körben terjeszti. Ez elengedhetetlen a megfelelő decentralizáció megvalósításához. A jelképes értékesítés reményei szerint bizonyos fokú decentralizáció érhető el a Radix mainnet megjelenése előtt. A Radix Ledger példányosításakor az E-Radix token felcserélhető Radix tokenekre. A jelképes eladásból befolyt összegeket technológiai, marketing és speciális projektekben fogják felhasználni. 

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map