Hogyan javítja a NOWPayments.io Payment Gateway a globális kriptográfiai alkalmazást

A kriptovaluták világa gyorsan növekszik, mivel a piacok fellendülnek, az árak emelkednek, és az ökoszisztéma körüli szabályozási politikák korábban nem látott szintre érnek. Ennek eredményeként a kriptográfiai fizetési rendszerek iránti kereslet is növekszik, és a crypto gateway cégek, például a NOWPayments.io felkeltik a lakosság figyelmét.

Ebben az áttekintő cikkben közelebbről megvizsgáljuk a NOWPayments.io-t és kriptofizetési átjáróként funkcionáló funkcióit, a platformon elérhető funkciókat és a platform felhasználói számára kínált különféle előnyöket. Ezenkívül megvitatjuk a platformon elérhető kriptovaluták típusait, mint például a Bitcoin, az Ethereum, az XRP, a NEM, a Litecoin stb., És hogy hogyan lehet zökkenőmentesen fizetni a NOWPayments.io oldalon..

Mi a NOWPayments.io?

Hivatalos honlapja szerint, NOWPayments.io biztosítja a felhasználók számára a „legegyszerűbb módot a kriptovaluta-fizetések elfogadására”, beleértve a Bitcoin-ot, az Ethereum-ot és még a stabil pénzeket is, közvetlenül az integrált pénztárcába. A platformot a ChangeNOW kriptotőzsde hozta létre 2019-ben, megnyitva egy egyszerű átjárót a felhasználók számára, hogy azonnali fiat-crypto fizetéseket hajtsanak végre.

Kinek készült?

A platform kereskedők, ügyfelek, befektetők és alkalmazottak számára készült, akik kriptot szeretnének fizetésként kapni egy felhasználóbarát platformon.

A következő részben megvizsgáljuk a NOWPayments.io által a felhasználók számára kínált legérdekesebb szolgáltatásokat, beleértve a versenyképes díjakat, azonnali befizetéseket és pénzkivételeket, a kockázatkezelést, a szabályoknak való megfelelést és az egyedülálló automatikus érmeátalakítást.

A NOWPayments.io jellemzői

Mint fent említettük, a NOWPayments.io a szolgáltatások széles skáláját kínálja felhasználóinak a zökkenőmentes és könnyű felhasználói élmény és azonnali elszámolás érdekében. Az alábbiakban bemutatjuk az átjáró fizetési szolgáltatás által kínált legfontosabb egyedülálló szolgáltatásokat.

Azonnali kivonások

A platform nem letétkezelő, vagyis a felhasználók személyes fiókjukat tartják. Ha kriptot szeretne küldeni egy másik személynek, akkor a NOWPayments egyáltalán nem tartja a pénzt, ami lehetővé teszi azonnali pénzátutalást, amint a blokklánc-tranzakció megerősítést nyer.

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben élvezhessék a kriptográfiai fizetések előnyeit anélkül, hogy szenvednének a piac változó áraitól.

NOWPayments.io Számla

A NOWPayments.io Számla szolgáltatás megkönnyíti a kriptofizetések átutalását a felhasználó pénztárcájából. A számlaszolgáltatással a NOWPayments.io felhasználói képesek kis leírásokkal ellátott kifizetések küldésére anélkül, hogy ki kellene gépelniük a teljes „komplex” pénztárca címet, vagy megismételniük a fizetendő összeget.

A számlákat integráló kereskedők és ügyfelek gyorsabb és kényelmesebb fizetési módot élveznek. Tudjon meg többet a NOWPayments.io webhelyről itt.

Érme automatikus átalakítása

Az Auto Coin Conversion egy egyedülálló szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kifizetéseket az általuk választott kriptovalutában fogadjanak. A szolgáltatás a ChangeNOW által használt konverziós eszköz integrációja 50 kriptovaluta felcserélésére a platformján.

Tekintettel a kriptotér ingatag jellegére, a felhasználó választhatja azt, hogy fizetését minden egyes alkalommal átveszi fiat-kötött rögzített érmékké, például USDT vagy USDC..

Azonnali értesítések

A kereskedők számára fontos a gyors értesítés a befizetésekről. A NOWPayments.io az egyik leggyorsabb elszámolást (skálázhatóságot) és értesítéseket biztosítja nem letétkezelő szolgáltatásának köszönhetően, amely csak a pénztárca-pénztárca tranzakciókat teszi lehetővé.

Több érme támogatás

Több mint 50 kriptovaluta érhető el fizetési lehetőségként a NOWPayments.io oldalon, széles választékot kínálva mind kereskedők, mind ügyfelek számára. A platformon elérhető legnépszerűbb kriptográfiai érmék közé tartozik a Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP, Verge (XVG), Bitcoin Cash (BCH), Zcash (ZEC), Monero (XMR), TRON (TRX), Binance Coin (BNB) és az egyéb digitális eszközök között álló állványok.

NOWPayments.io Sandbox

A platform egy Sandbox programot is kínál a kereskedők számára, hogy kipróbálhassák a platformot a valós fizetési rendszereken kívül. A NOWPayments.io Sandbox lehetővé teszi, hogy mindent teszteljen, valódi pénz elküldése nélkül.

“Egyszerűen adja meg azt az esetet, amelyet tesztelni szeretne, és mi a fizetések feldolgozásának valós jellegű folyamatát fogjuk utánozni.”

Ha többet szeretne megtudni a Sandboxról, kövesse itt.

A NOWPayments.io használata

A kriptofizetési átjáró három közvetlen módszert kínál a kereskedőknek a befizetések beszedésére és a kriptovaluták webhelyeiken történő elfogadására – API integráció, beépülő modulok és adományok gombokon keresztül & kütyü. A következő szakasz ezeket a bővítményeket tárgyalja, és azt, hogy miként lehet a kriptot közvetlenül integrálni az online fizetési lehetőségek mindegyikével.

API-n keresztül

A NOWPayments.io egyszerű, letisztult és könnyen telepíthető API-t kínál rövid kódban, amely könnyen integrálható a webhelyére. Az API biztosítja a platform maximális biztonságát, miközben könnyen integrálható.

A NOWPayments.io egyszerű API-kat kínál a titkosítás átadásához. (Piros négyzet az integráció különféle módszereit mutatja)

Hogyan integrálható a NOWPayments.io API

Az API elindításához a NOWPayments.io webhelyen:

  • Indítsa el a NOWPayments.io webhely linkjét itt.
  • Hozzon létre felhasználói fiókot, vagy jelentkezzen be.
  • Adja meg a pénztárcának való fizetést (eredménytárca)
  • Generáljon API kulcsot.
  • Adja hozzá az API kulcsot a webhelyéhez, és kezdje meg a kriptofizetések fogadását.

Más kereskedői lehetőségeken keresztül

A NOWPayments.com lehetővé teszi harmadik féltől származó kereskedői beépülő modulokat is, amelyek összekapcsolják az ügyfél fizetéseit a kereskedők pénztárcájával. A legnépszerűbb bővítmények közé tartozik a WordPress kriptofizetési átjáró, a WooCommerce, a WHMCS piac, az Opencart beépülő modul és a Magento.

Ezen bővítmények mindegyikét telepítheti a következő webhelyek használatával: WooCommerce, Magento, Opencart, és WHMCS piactér.

Azonnali fizetési értesítési rendszereken keresztül

Az azonnali fizetési értesítés (IPN) szintén egy másik integrációs modul, amely biztosítja, hogy a tranzakció résztvevői valós időben értesüljenek az állapot változásáról. Részletes útmutató található az IPN helyes telepítéséről és használatáról ez az oldal.

Modulok és gombok segítségével

A platform lehetővé teszi az adománykoncertekkel rendelkező felhasználók számára, hogy könnyedén előteremtsék a szükséges kifizetéseket azáltal, hogy közvetlenül fogadják el az adományokat a weboldalukon. A weboldal szerint indíthat vagy adománygombot, vagy adománymodult. Ezek a gombok &A widgetek akár 35 pár deviza kriptofizetést tesznek lehetővé.

Az adományozási widget lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy közvetlenül tippeljen vagy adakozzon a szülő webhelyén anélkül, hogy át kellene váltania az oldalt vagy a lapot, amint az az alábbi képen látható.

NOWPayments.io adomány widget mező

Miért NOWPayments.io?

A rejtjelátjáró ökoszisztémája tele van olyan játékosokkal, akik szerte a világon különböző funkciókat kínálnak, hogy ezzel csábítsák a felhasználókat és kereskedőket. Rövid működési évei alatt a NOWPayments.io az egyik legjobb kriptofizetési átjáróvá nőtte ki magát, amely csúcskategóriás szolgáltatásokat és szolgáltatási előnyöket nyújt Önnek társaihoz képest.

Íme néhány a fenti és azon túlmutató előnyökből, amelyeket a felhasználók a platformtól kapnak:

Éjjel-nappal támogatás: Globális fizetési szolgáltatásként a 24/7 menetrend használata fontos a gyors tranzakciók biztosításához a hét bármely szakában. A NOWPayments.io egy olyan ügyfélszolgálati csapatot is alkalmaz, amely a hét minden napján, a nap 24 órájában megoldja problémáit..

Magas biztonsági és szabályozási megfelelés: Ami a pénztárca biztonságát illeti, a NOWPayments.io nem őrizetben lévő pénztárcákat kínál, vagyis minden felhasználó felelős a saját pénztárcájáért, csökkentve a feltörések vagy a kriptográfia központosított lopásainak eseteit. Ennek ellenére a fizetési szolgáltató a KYC és az AML szabályok révén magas szintű szabályozási megfelelést is biztosít a felhasználók számára.

Versenyképes díjak: Végül a platform rendkívül alacsony díjakkal rendelkezik. Versenyképes díjakat kínál a magasabb tranzakciós volumenű szolgáltatásaiért, kisebb díjat fizetve. Itt található a táblázat a NOWPayments.io oldalon felszámított díjakról.

A NOWPyments.io kriptofizetési átjáró többszintű díjainak szerkezetét bemutató táblázat.

Következtetés

A NOWPayments.io az egyik legjobb átjáró a kriptovaluták számára, amely lehetővé teszi az új belépők számára a területen, hogy könnyedén megkezdhessék a digitális tokenek fogadását közvetlenül a pénztárcájukba. Miután partneri viszonyban volt a tér legrangosabb vállalataival, mint például a Travala.com (a Binance tulajdonában lévő utazási platform), a Verge, a Kun Koro és a Guarda Wallet, mindenképpen érdemes megnézni.

A továbbfejlesztett biztonsági protokollok, az előírásoknak való megfelelés, a skálázható és azonnali fizetési rendszer, a kriptapénz-átvételi görbe hamarosan minden idők csúcspontja felé tarthat, olyan fejlesztésekkel, mint a NOWPayments.io.

Az összes kép a NOWPayments.io webhelyről származik.

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map