MyCointainer Review: A végső tét és Masternode platform

A kriptográfia használatának megkezdése kissé kihívást jelenthet, különösen, ha nincs kereskedési háttere részvényekből vagy forex piacokból. A jelentős nyereség megszerzése szintén nem séta a parkban. Akár újonc, akár szakértő vagy, a nagy volatilitás miatt könnyen kifújhatod a számládat kriptovaluták

Mindazonáltal léteznek más intelligens módszerek is a kriptovaluta jelentős profitjának megszerzésére, a hagyományos alacsony és magas eladásokon kívül. A kriptográfia segítségével okosan lehet keresni A tétes érmék igazolása, osztalékfizető kriptovalutaként is emlegetik, amelyeket POS platformokon kereskednek, mint például a MyCointainer. Ebben a tekintetben ez a felülvizsgálat elmélyül a MyCointainer-ben, amely elemzi annak kulcsfogalmait.   

A MyCointainer áttekintése 

MyCointainer online automatikus tét és masternode platform amely profitot termel a kriptográfiai kereskedők számára „tétek” formájában. A MyCointainer úgy véli, hogy ez a legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja a tétnek és a tétbiztosító kriptovaluta megszerzésének. A platform egy egyszerű egy platformon, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák PoS érmeiket, és egyszerre több kriptotartalomból nyerhessenek jutalmat. A platform fejlett automatikus tétet is kínál, de a kiválasztott altcoinokhoz. 

Mi igazolja a tétes érméket?   

Kezdjük először azzal, hogy meghatározzuk a Proof of Stake-et (PoS) a kriptovalutákban. Pozíció egy érdekes koncepció, amely lehetővé teszi az egyén számára, hogy a birtokában lévő érmék alapján bányásszon vagy validáljon blokkügyleteket. Lényegében ez egyszerűen azt jelenti, hogy a több kriptopénzt birtokló bányászok nagyobb bányászati ​​erővel rendelkeznek. A PoS a Proof of Work (PoW) alternatívájaként jött létre, amely a Bitcoin és az egész blokklánc-technológia eredeti konszenzusos mechanizmusa volt.. 

A PoW-vel az a probléma, hogy a bányászok számára óriási hasítási erőkre van szükség, ami csak hatalmas mennyiségű energiával érhető el, amely drága lehet, ezáltal csökkentve a haszonkulcsot. A PoS kiváló megoldás a hatalmas energiafogyasztásra, mivel bányászati ​​teljesítményt ad a bányászok által birtokolt érmék százalékos aránya alapján. Ezenkívül a Proof of Stake (PoS) kevésbé hajlamos a hacker támadásokra, mivel a hálózati struktúra szinte immúnissá teszi a bányászati ​​támadásokkal szemben. 

A tétes érmék igazolása a PoS konszenzusos mechanizmuson alapul. A PoS-érméknél az a legjobb, hogy fenntarthatóságot és valós értéket biztosít az érmetulajdonosoknak az osztaléknak köszönhetően, amelyet úgy érnek el, hogy érméiket egy staking és masternode pool platformra, például MyCointainerre helyezik.  

Hogyan működik a MyCointainer? 

A MyCointainer alapvetően tétektől és masternode-futtatástól működik. A lényege MyCointainer a tét, amely a jutalom infrastruktúra, amely előnyös minden olyan felhasználó számára, aki az érméit elhelyezte, még azoknak is, akiknek kevés az érme. A platform képes automatikusan hozzáférést generálni a megosztott mester csomópontokhoz, minden egyes jutalomnak, amelyet a rakodóknak irányítottak, összetett érdeklődésnek vetnek alá. Normál esetben a hozamok az egyes érmék konszenzusos szabályain alapulnak, és általában 1% és 149% között változnak. Míg a legtöbb befektetésnek nincs jutalomdíja, egyesek akár 9% -os jutalmat is kapnak. Minden díj általában átlátszó, és a felhasználók megtekinthetik azokat az irányítópultokon. 

A MyCointainer kiemelkedik a többi staking és masternode platform közül, hogy minden felhasználó még azok számára is előnyös, akiknek korlátozott mennyiségű érme van. Ezenkívül minden jutalom kamatos kamatozású, így minél tovább tételi érméit, annál több jutalmat keres. Egy ilyen rendszerrel a digitális eszközök birtokosai könnyedén és hatékonyan növelhetik profitjukat, anélkül, hogy különösebb szóváltást jelentenének – csupán egy tétközösség részei..  

MyCointainer jelenleg támogatja több mint 40 különböző digitális eszköz, amelyek számának növekedése várható a következő napokban. A támogatott eszközök között szerepel többek között a Divi Coin, az Energi, a Rupaya, a Polis, a BitBay, a Neblio monetáris egység. A platform integrálja a megosztott master csomópontok technológiáját is, amely az embereket egy olyan szegmensbe csoportosítja, hogy könnyen együtt tudnak befektetni a fedezet összegéért.    

Hogyan szerezhet jutalmat a MyCointainer segítségével? 


A MyCointaineren jutalomszerzés egyszerű. Először is, azzal kezdje, hogy letölti a kívánt kriptóérmét a MyCointainer címére. Az érme letétele után a tét automatikusan megkezdődik. A beruházás automatikus folyamatával a jövőbeni jutalmak jóváírásra kerülnek és hozzáadódnak az egyenlegéhez. 

A teljes folyamat passzívan kereső a MyCointainer segítségével skálázható, átlátható és ellenőrizhető. A tétkészlet minden résztvevőjének biztosítják az összes tét – Id tranzakciók és jutalmak – egyértelmű másolatát. A fejlesztők egy olyan megoldás bevezetését is várják, amely segíthet a befektetőknek elkülöníteni a jutalmukat a tétből származó és a Masternodes-től származó hozamok alapján..

A MyCointainer előnyei 

A MyCointainer a Proof of Stake technológiát használja fel annak érdekében, hogy a felhasználók az érme tétjeiből kereshessenek. A felhasználók érmeiket validátorként helyezik el a platformon, és viszont jutalmat kapnak befektetésükért. A platformnak számos előnye van az alábbiakban: 

  • Felhasználóbarát felület – A MyCointainer tartalmaz egy ösztönös, felhasználóbarát felületet, amelyet mind a kezdők, mind a tapasztalt kriptokereskedők használhatnak. Nagyon sok szakértelemre van szükség az érmék kezeléséhez vagy a platform használatával történő befektetéshez 
  • FIAT-ból Crypto gateway-ig – A felhasználók könnyedén vásárolhatnak kriptot a FIAT-tal a MyCointainer-en.
  • Hozzáférés megosztott masternodes-hez – A felhasználók hozzáférhetnek a megosztott masternode-okhoz, amelyek sokféle érmét tartalmaznak. Minden jutalomra kamatos kamat is vonatkozik; így a felhasználóknak kiváló lehetőségük van keresetük növelésére.    
  • Közvetlen érdeklődés – A MyCointainer közvetlen érdeklődést kínál a jutalmak iránt is, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy több profitot termeljenek.  
  • A platform használatáért felszámított díjakat csak a generált jutalmakra alkalmazzák, így a felhasználók több profitot érhetnek el. 
  • MyCointainer Power – Előfizetésen alapuló szolgáltatások intelligens érdekelt felek számára, akik szeretnének lemondani a díjról a havi előfizetés alapján.
  • Automatizált halmozás – A MyCointainer segítségével alig tesz semmit, és megfeledkezhet a kereskedési stratégiákról vagy a piaci elemzésekről. Csak a befektetését kell letétbe helyeznie, visszatartania és visszavonnia. Minden mást a platform automatikusan kezel. Dőljön hátra, és figyelje az egyensúly növekedését. 
  • Szabályozott – A platformot a Pénzügyi Hírszerző Egység (FIU) szabályozza, és engedéllyel rendelkezik (FVR000557 és FRK000469 sz.), Hogy virtuális valutát cseréljenek a Fiat és a pénztárca kezelésével. Ez biztosítja a felhasználókat érméik biztonságában. 
  • Előnyök közösség tagjai amelyek segítik a növekvő MyCointainert.
  • Minden jutalom 20% -át megkapja, amelyet a beutalója a „Hivatkozzon egy barátra” rendszer keretében kap.  

SAFU-e az alapja??

A MyContainer a felhasználók által elhelyezett pénzeszközök legmagasabb szintű biztonságát biztosítja a KYC / AML megfelelőségi struktúráján keresztül. Az ellenőrzött felhasználók minden elfogadható tokent letétbe helyezhetnek, visszavonhatnak és elhelyezhetnek a platformon, biztonságos környezetet biztosítva a felhasználók számára az egész világon. A MyContainer a legmagasabb szintű biztonságot is biztosítja a felhasználók számára a kettős ellenőrzési rendszerük révén a platformon végrehajtott összes tranzakción keresztül. 

A digitális eszközöket hűtőtárcákban tárolják, hogy minimalizálják a hackerek által okozott fenyegetéseket, és az érméket csak tranzakciók során adják át. Bármely vészhelyzet esetén a MyContainer felhasználókat a SAFU alap, a Secure Asset Fund for Users védi.

Következtetés

A MyCointainer küldetése a kriptográfusok közösségének gyarapítása, amely felhatalmazza a tagokat arra, hogy passzívan stabil jövedelmet szerezzenek, különösebb gond és kereskedési kockázat nélkül. Minden jutalomra kamatos kamat is vonatkozik; így a felhasználók még több jövedelmet tudnak keresni, mint ha kizárólag tétet tehetnének. MyCointainer a legjobb választás azoknak a kriptokereskedőknek, akik passzív jövedelemszerzésre vagy digitális eszközeik megnövekedésére törekednek, különösebb kockázat nélkül. Regisztráljon még ma, és hagyja, hogy a pénze működjön az Ön számára.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map