NapBots áttekintés: A legjobb Crypto Trading Bot

Az automatizált kereskedési botok manapság aktuális téma és lendületet kapnak! A NapBots egy felhőalapú, algoritmikus kereskedési platform, amely rengeteg attribútummal rendelkezik, és támogatja a legfontosabb kriptotőzsdéket..

A NapBots különböző kereskedési stratégiákat kínál, amelyeket kereskedők, vagy akár egyáltalán nem ismerő kereskedők is használhatnak. Az egész platformot úgy fejlesztették ki, hogy könnyen használható legyen. A NapBots kiváló támogatást nyújt e-mailben, chatboton keresztül, és a Telegram nagyon támogató közösségével rendelkezik, ahol még a vezérigazgatója is időt szakít arra, hogy válaszoljon és kapcsolatba lépjen a csoport tagjaival..

NapBots felülvizsgálati pontszám 4,5 csillag ★★★★ ★

NapBots stratégiák

A NapBots mindent elárul a kereskedelem kevésbé bonyolultabbá tételéről, és az algoritmikus kereskedés demokratizálására törekszik, a leginkább likvid kriptovalutákra összpontosítva (BTC, ETH, BCH, XRP, EOS, BNB és LTC).. 

Jelenleg közvetlen algoritmikus kereskedési stratégiát tesz lehetővé közvetlen és kockázatmentes légkörben, különböző időhorizontokkal. A legrégebbi kereskedési stratégia több mint 3 éves, és az elmúlt 12 hónap során több mint 100% -os hozamot ért el. A piac jelenlegi turbulenciája ellenére a NapBots kriptográfiai stratégiáinak többsége a közelmúltban új, minden idők legmagasabb szintjét érte el.

Háromféle stratégia létezik:

 • Heti: Alacsony frekvenciájú kereskedés, minden héten nyitott pozíciót, amelynek középpontjában a piac nagy mozgásainak megragadása áll.
 • Napi: Nyisson meg egy pozíciót minden nap, ezeknek a stratégiáknak némelyike ​​hihetetlen teljesítményt nyújt.
 • Óránként: Nagyfrekvenciás kereskedés, óránként nyitott pozíciót.

Melyek a támogatott kriptográfiák??

A platform támogatja a Binance, a Bitstamp, a Bitpanda Pro, a Bitfinex, az OKEx, a BitMex, a Phemex, a Kraken szolgáltatásokat, és hamarosan további cserék bevezetését tervezik. Az ilyen 8 központ biztosítja az összes szükséges kriptopárt és kötetet. Egyeseket a bizonyított biztonságuk miatt választottak ki, másokat a likviditásuk miatt, amely alapvető kereskedési funkció. A Napbots és egy csere összekapcsolása egyetlen egyszerű művelettel érhető el. A kiválasztott tőzsdén csak ki kell dolgoznia egy API + titkot a fiókjából, és ki kell töltenie a Napbots platformján.

NapBots árak és választások

szalvéták

A NapBots három terv közül választhat:

 • Ezüst Terv / 7 € havonta

A NapBots ezüst terve magában foglalja a heti kereskedési botok használatát 1k eurós költségvetési kerettel. Ez a terv azonban nem tartalmazza a testreszabott kiosztást, sem a napi, sem a heti robotokat.

 • Arany Terv / 39 € havonta

Ez a terv heti és napi stratégiákat tartalmaz olyan fontos funkciókkal, mint a tőkeáttétel, az egyedi elosztás. Emellett legfeljebb 3 ezer eurós költségvetési korlátból áll.

 • Platinum Terv / € 99 havonta

Ez a terv hozzáférést biztosít az összes elérhető kereskedési robothoz és a platform összes funkciójához.


A NapBots freemium terv lehetővé teszi a kereskedési botok fiktív pénzzel történő szimulálását 0 költség mellett.

Minden terv rendelkezik költségvetési korláttal, és ha többet szeretne kereskedni a határon, akkor külön díjat kell fizetnie.

Napbots

Hogyan kell: Fiókot létrehozni a NapBots-szal

A NapBots-nál könnyű fiókot létrehozni. Először hozzon létre egy fiókot a nyitó oldalon, írja be a nevét, majd adja meg a NapBots számára a szolgáltatáshoz használni kívánt e-mail címet, és válasszon egy jelszót.

Miután megadta az összes részletet, ellenőriznie kell az e-mail postafiókjában a fiók megerősítését. 

Fiók regisztráció

Ha bármilyen problémája van, vagy nem kap megerősítő e-mailt, ellenőrizze a spam mappát. Ezenkívül kapcsolatba léphet a NapBots támogatásával, ha e-mailt küld a címre [e-mail védett] ha szükséges, vagy csatlakozik a mi Távirati csoport.

Kezdje el a kereskedést a NapBots-szal

Ha megnyitott egy fiókot a NapBotsnál, akkor azt API-n keresztül össze kell kapcsolnia a titkosítási központjával. Ne feledje, hogy ennek az API-nak joga lesz csak megbízásokat teljesíteni, pénzeszközöket nem vehet fel, így az Ön pénzeszközeinek teljes ellenőrzése alatt áll.

Válassza ki a nyertes botokat

Miután összekapcsolta a titkosítási tőzsdét, ki kell választania azokat a stratégiákat, amelyekre a botnak másolnia kell a kereskedelmet, például a BTC / ETH / USD AR kiváló lehetőség lehet. Bármelyik stratégiát kiválaszthatja, amelyet a titkosítási csere és a terv támogat.

Érvényesítés és fizetés

A terv kiválasztása a választott botok típusától függ. 

Fizethet hitelkártyával / betéti kártyával vagy kriptovalutákkal.

A befizetés után azonnal aktiválnia kell és jóvá kell írnia számláját, ha a kriptóval fizet, lassabb, mivel az Ethereum blokkláncon végzett tranzakciók érvényesítése hosszabb ideig tart.

Az automatizált kereskedésnek rendkívüli előnyei vannak

A kereskedőknek nagy stresszel kell megküzdeniük, és az automatizált kereskedési rendszerek nagy segítséget jelenthetnek. Amellett, hogy állandóan aktívak, az automatizált kereskedési botok kiveszik az érzelmeket a kereskedésből, ez az embereknél a leggyakoribb hiba. Egy kereskedési rendszer sem ideális, és bármilyen típusú kereskedési megközelítés rövid távon veszteségeket generálhat, az az ötlet, hogy hosszú távon felülmúlja az alapul szolgáló eszközt.

Botok nem alszanak; 24/7-ig dolgoznak

Nem egészséges egész nap kereskedési terminálon lenni. Nemcsak a befektető fáradt el, hanem a nagy kereskedelem lehetősége is csökken, mivel a stressz és a szorongás beindul. A nagy pénzügyi intézményeknek vannak kereskedői, akik minden piacon működnek, de a kriptovilág nem alszik, hanem fut 24/7.

A kereskedési botok automatikusan nyomon követhetik a piacon zajló eseményeket, és soha nem kell szünetet tartaniuk. A NapBotok a felhőben maradnak, ami azt jelenti, hogy csatlakoznak minden valós idejű támogatáshoz.

A teljes munkaidős kereskedési asszisztensért kevesebb, mint egy csésze kávé fizetése jó alkunak tűnik, még akkor is, ha csak néhány naponta kereskedik. A számla dimenziójára támaszkodva egyetlen nyertes ügylet igazolhatja a bot árát minden hónapban, és a befektető által megtakarított idő óriási.

A NapBots az Ön számára megfelelő?

Nagyon sok alternatíva áll rendelkezésre a kriptográf kereskedők és befektetők számára, akik automatizálni kívánják kereskedésüket. A NapBots feltétlenül megemeli a mércét, és kitölt egy rést; ráadásul nem is rendkívül drága.

Az első dolog, amin gondolkodni kell, hogy mennyit kereskedel, és ha jól érzed magad, ha mindent az algoritmus kezében hagysz. A NapBots többszörös stratégiákat kínál, ezért célszerű a kockázat csökkentése érdekében az allokáció kombinációjával kísérletezni.

Nagyon jó látni, hogy a NapBots lehetőséget ad a felhasználóinak arra, hogy a platformját szimulációban felhasználják, mielőtt fizetnének érte. Bármikor betehet valódi pénzt a számlájára, és frissíthet a fizetési előfizetés közé.

Kereskedési megoldási munka?

Rengeteg aggály merül fel azzal kapcsolatban, hogy mennyire hatékonyak lehetnek az automatizált kereskedési rendszerek. Szükséges szem előtt tartani, hogy többféle automatizált kereskedési rendszer áll rendelkezésre, és mindegyiknek biztosan megvannak a maga előnyei.

A NapBots által kifejlesztett rendszer egyszerű és egyszerűen használható, cseréjüket közvetlenül a titkosítási központodba replikálják. A legjelentősebb előny az, hogy ha profi kereskedő vagy, akkor nagyszerű kiegészítője lehet a kereskedésednek, vagy ha noob vagy, segíthet a befektetési stratégia szintjének emelésében. Érdemes megemlíteni azt is, hogy bármely kereskedési rendszer nem fog folyamatosan működni, ezért nagyon fontos megbizonyosodni arról, hogy rendszeresen használják-e.

A NapBots mögött álló csapat elég szilárd, ezt egy professzionális kvantitatív kereskedőkből álló csapat is megerősítette, több mint 20 éves R-vel&D teljesítő kereskedési stratégiák kidolgozása, amelyet több milliárd eszközkezelő alapított az 1. szintű bankoknál.

A NapBots minden típusú befektető számára biztosít egy rendszert.

A NapBots megmutatja, hogy hihetetlen automatikus kereskedési rendszert hozott létre a kriptográf befektetők számára. A kereskedési felületek általában bonyolultak, de a NapBots létrehozott egy könnyű és egyértelmű kezelőfelületet. Az új felhasználóknak nem okozhat gondot a NapBots platform felgyorsítása és a kriptográf fiókokhoz történő csatolása. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a NapBots mindkét ingadozó piaci körülmények között kereshet pénzt, akár bullish, akár bearish.

Végső gondolatok

Ha a titkosítási kereskedelem automatizálásának módját keresi, valószínűleg a NapBots a legjobb megoldás. Könnyen használható, teljesen automatizált, házon belüli kriptokereskedési stratégiák, és bármikor leállíthatók.

A NapBots által a rendszerén használt kereskedési algoritmusok valószínűleg az egyik leghasznosabbak, és kereskedési botjaik elég egyszerűek be- és kikapcsolni őket.. 

A kriptokereskedelem világa gyorsan mozog és bővül. Azok a robotok, amelyeket a NapBots a felhasználók számára készített, változást hozhatnak a kriptográfiai befektetők számára, valamint a piaci trend ellenére is profitot tudnak termelni..

NapBots profik

 • Könnyű telepítés és egyszerű felület.
 • Otthoni jelek piaca.
 • Kompatibilis a jelentős kriptovaluták cseréjével.
 • Keverheti az összes stratégiát, és létrehozhatja saját kiosztását.
 • Alapjainak teljes ellenőrzése.
 • 24/7 támogatás
 • Támogató közösség.
 • Tapasztalt kereskedők csapata készítette.
 • Felhőalapú platform

NapBots Cons

 • Új platform.
 • Csak szimulátor mód.
 • 1,5x-ig terjedő tőkeáttétel.

Fontos NapBots linkek

Weboldal: https://www.NapBots.com

Crypto Trading Bot: https://napbots.com/strategies

Távirat: Távirati csoport.

Twitter: https://twitter.com/Napbots

Facebook: https://www.facebook.com/Napbots/

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map