PrimeBit Review: A Crypto kereskedelmének új módja

Jelentős nyereség a kriptográfiai befektetési üzletágban nem feltétlenül függ attól, hogy évek óta kereskedel-e, vagy ez az első kereskedésed. Ha hiteles rejtjelcsere-platformot választ, és ha olyan információforráshoz kapcsolódik, amely időben friss információkat nyújt a kriptográfiai befektetési világ trendjeiről, akkor megelőzheti a nyájat.

PrimeBit egyike azoknak a gyorsan növekvő P2P kriptográfiai vállalatoknak, amely platformot kínál a felhasználóknak az örökös szerződések kereskedelmére. A tőzsde 2019-ben indult, ezeknek az egyedülálló tulajdonságoknak köszönhetően gyorsan népszerűvé válik:

 • Ez egy kezdőbarát platform
 • Metatrader 5 integrált
 • Rögzített pontérték
 • Alacsony átlátszó díjak

PrimeBit regisztrációs folyamat

 PrimeBit szinte mindenki számára lehetővé teszi, hogy hozzáférjen és kereskedjen a platformján. A weboldal egy könnyen használható felhasználói felületet is tartalmaz, amely kényelmes mind az új, mind a tapasztalt felhasználók számára. A fiók létrehozása egyszerű és gyors. Itt vannak a követendő főbb lépések.

1. lépés

Annak ellenére, hogy olyan összetett programokat integráltak, amelyek elősegítik a webhely hatékony működését, a kezelőfelület az egyik leginkább felhasználóbarát, amellyel valaha találkozhat. Egyetlen kattintás a „regisztráció / bejelentkezés” linkre egy menüre irányítja, ahol a teljes név, telefonszám, e-mail és jelszó megadására lesz szükség.

2. lépés

Töltse ki a hivatkozási kódot, ha rendelkezik ilyennel, majd várja meg, hogy regisztrálja az Ön számára küldött aktiválási e-mailt. Ez csak néhány percet vesz igénybe.

3. lépés

Jelölje be és kattintson az Önnek küldött aktiválási e-mailre. Hatjegyű jelszót küldünk Önnek. Ezt meg kell változtatnia, és be kell állítania a könnyen megjegyezhető, de bárki számára nehezen megismételhető jelszót.

Most a PrimeBit-fiókja készen áll. Mielőtt azonban belevágna a kriptokereskedelem világába, íme néhány olyan dolog, amely érdekelheti a PrimeBit-et, és amelyet az ipar többi versenytársa még el kell érnie.

 • Metatrader 5
 • Partnerprogram
 • Magas tőkeáttétel akár 200x-ig
 • Szakmai listák
 • Kedvező díjak

Frissített Web Trader és New Tether számlák

Ha elmulasztotta, a PrimeBit rendelkezik egy frissen tervezett Web Trader alkalmazással, amelyet tavaly márciusban indítottak el. Ezt megerősítheti az app.primebit.com webhelyen, és bejelentkezhet fiókjába a meglévő adatok felhasználásával. 

Ez azt jelenti, hogy az új platform biztonságosabb, gyorsabb és fejlettebb kereskedelmi funkciókkal rendelkezik. Néhány új eszköz:

 • Testreszabható diagram elrendezés képernyőkép funkcióval
 • Előnézeti funkció a piaci mélység ellenőrzéséhez 
 • Legújabb kereskedések
 • Rendelési könyv minden szakmájához
 • Átfogó hozzáférési terület a PrimeBit összes szolgáltatásához

Miután új megjelenést adott WebTrader-jének, a PrimeBit a Tether-et is felvette a támogatott altcoinok listájára. Ráadásul a Tether használatával befizetheti és felveheti pénzét az alábbi előnyök elérése érdekében:

 • Alapjainak megvédése az ingatag piacoktól
 • Szükségszerűség miatt
 • Gyors fizetések az Omni és az ERC-20 Tether protokollok segítségével

Eddig a PrimeBit három kereskedési párral rendelkezik a Tether számára: BTC, ETH és LTC. Idővel folyamatosan frissíti a listát. De addig is ezeket a párokat kell használni.

PrimeBit tőkeáttételes kereskedés

A fenti tulajdonságokon kívül a PrimeBit a legjövedelmezőbb, akár 200x-os tőkeáttételes kereskedést kínálja. Ez azt jelenti, hogy a kereskedők olyan szerződéseket vásárolhatnak, amelyek akár 200-szor többet érnek, mint az alapja. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a PrimeBit használatával biztos lehet abban, hogy nagyobb a kitettsége a különböző kriptopénzek áremelkedésének vagy csökkenésének, anélkül, hogy szükségszerűen rendelkezne a szükséges eszközökkel.

Primebit biztonság

A kriptográfiai befektetési vállalkozás a kockázatok miatt rendkívül érzékeny a biztonsági kérdésekre. A PrimeBit egy biztonságos és kényelmes platformot kínál, amely indítása óta eddig hosszú és tiszta kereskedési előzményeket tartott fenn.

A PrimeBit a piacon elérhető egyik leginnovatívabb biztonsági rendszert használja. Például a felhasználók betéteinek 99% -át hideg pénztárcában tárolják, amely ma a legbiztonságosabb módszer a pénzeszközök jogosulatlan hozzáférés elleni biztosítására. A hideg pénztárca hackbiztosnak bizonyult, hacsak az online hacket nem egészítik ki egy fizikai támadással, amely szinte lehetetlen.

Ezen felül a PrimeBit integrál egy kétfaktoros hitelesítést, amely további biztonsági réteget ad hozzá. Bizonyos esetekben a PrimeBit kereskedők elsődleges eszközeiket talán androidról iPhone készülékre cserélik. A kétfaktoros hitelesítés biztosítja, hogy a kereskedő számlája biztonságos maradjon, és a két ellenőrzési adat nélkül senki sem férhet hozzá a számlához.

PrimeBit díjak és szerződések

PrimeBit díjaival meglehetősen nagyvonalúnak tekinthető. A weboldalon elhelyezett betétek teljesen ingyenesek, míg a pénzkivonásokért 0,0001 BTC szabványos költséget számítanak fel. Emellett a származékos termékek kereskedelme magában foglalja a piacfelvevő és a piacképző díjait.

A készítő díja– a megbízást a megbízási könyvre leadó kereskedőre kereskedőnek nevezik. Mivel a készítők hozzájárulnak az összes likviditáshoz, a PrimeBit 0,025% -ot fizet a készítőknek a megbízók által igénybe vett megrendelések leadásáért.

Az átvevő díja– felvevők olyan kereskedők, akik a készítők által elhelyezett likviditást kivonják a piacról azáltal, hogy a készítő által megadott kért árnak megfelelő megbízásokat adnak meg.

A díjaktól eltekintve a PrimeBit szerződéseinek nincs meghatározott lejárati időtartama, ami azt jelenti, hogy a kereskedők szabadon szerződhetnek addig, amíg akarnak, amíg csak fizetni tudják a finanszírozási díjat.

PrimeBit társult program

A társaságnak jövedelmező társult programja van, amelynek célja elsősorban az ügyfelek jutalma 20% -os bevételarányos megjutalmazás minden jutalom esetén. Itt van egy részlet a program működéséről.

 1. Szerezzen be egy hivatkozási linket

Az PrimeBit minden kereskedője hozzáférhet egy hivatkozási linkhez, amelyet megoszthatnak barátaikkal vagy a közösségi hálózatokon, hogy új kereskedőket vonzanak.

2. Hálózat kiépítése

Ahhoz, hogy egy kereskedő részesüljön a program előnyeiből, létre kell hoznia egy jó kereskedőt az új kereskedőkből, amelyet beindított a PrimeBit webhelyére. Ami érdekes, hogy közvetetten kereshet leányvállalatoktól, amelyeket leányvállalatai kezdeményeztek a PrimeBit-be. A jutalom, amelyet keres, az affiliate díj 20% -a. Ez azt jelenti, hogy minél többet termelnek leányvállalatai, annál több jövedelmet kap.

Támogatott pénznem

A platform folyamatosan több kriptot tesz fel a platformon elfogadott kriptovaluták listájára. Jelenleg a platform a Bitcoin-ot fogadja el egyetlen fizetési lehetőségként, amely a weboldalt exkluzív kriptográf származtatott ügyletek kereskedési platformjává teszi. A kereskedés azonban folytatható BTC / USD, LTC / USD és ETH / USD értékpapírokkal, amelyekre örökös szerződésként kereskednek.

Metatrader 5 (MT5)

PrimeBit integrálja az innovatív MT5 technológiát, amelyet gyakran használnak a forex kereskedésben. Az MT5 könnyen használható platformot kínál, amely világszínvonalúvá egységesíti a platformot. Néhány olyan specifikáció, amelyet az MT5 platform biztosít a PrimeBit kereskedőknek;

 • Az egyedi diagram-platform hasznos eszközöket kínál, amelyek fejlett diagramokat készítenek. Ami még érdekesebb, hogy testre szabhatja az időkeretet és a diagram típusát, hogy illeszkedjen a felhasználó preferenciáihoz. Ez mindenképpen hasznos alkalmazás a kriptográfiai kereskedők számára.
 • Elrendezések – azoknak a kereskedőknek, akik módosítani szeretnék a felületük kinézetét, az MTF5 rengeteg lehetőséggel rendelkezik. Például ki lehet igazítani a kereskedési piac diagramjait, hogy nagyobbak legyenek, mint a többi. Az információs mező szimbólumai a felhasználó által kívánt kilátásokhoz is igazíthatók.
 • Rendelési típusok – az MT5 platform segítségével testreszabhatja a rendelés típusát. Kezdőként beállíthatja a sorrendeket és korlátokat. A lemaradás előnye, hogy stop-loss megbízásokat tesz lehetővé, amelyek lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy profitot szerezzenek egy gyorsan mozgó piacon.

Vevőszolgálat

A platform éjjel-nappal ügyfélszolgálatokat kínál. E-mailben, twitteren vagy Facebook platformon érheti el őket. Bármilyen kérdéssel forduljon a PrimeBit ügyfélszolgálati ügynökeihez. A platform GYIK szakaszát is áttekintve válaszokat kaphat a felmerülő kérdésekre.

További információ

PrimeBit alapvető mutatókat kínál, amelyek hasznosnak bizonyulnak a technikai elemzéshez. Ilyen mutatók a mozgó átlagok, a Bollinger-szalagok és az Ichimoku. Ezenkívül a platform kockázatkezelési eszközöket kínál, amelyek jól jöhetnek a kereskedelmi veszteségek korlátozásakor. Ilyen eszközök közé tartozik a profitmegbízások elfogadása és a veszteségek megállítása. Akár kezdő, akár szakértő kereskedő vagy, ezek az eszközök óvatosságra intik a PrimeBit kereskedőket a rendkívüli veszteségek keletkezésétől.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map