Stratus – Az egyik közösségi média ökoszisztéma, hogy uralja mindet

A közösségi média platformjai már hosszú ideje léteznek, hogy globális szinten kapcsolatba léphessenek az egyénekkel. Az internet egyik fő használati esete, amely hozzáférést kínál a digitális médiához, megkönnyíti az üzenetküldést és a hívásokat, megismerteti az embereket a lehetőségekkel, a marketing utakkal és még sok mással.. 

Jelenleg, statisztika azt mutatják, hogy több mint 3,4 milliárd ember aktív a közösségi médiában, e szám több mint 95% -a legalább négy közösségi média platformon működik. Az emberek világszerte naponta átlagosan körülbelül 3 órát töltenek ilyen webhelyeken. Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, és Youtube a leggyakrabban használt közösségi platformok közé tartoznak. A felhasználók több mint 90% -a mobiltelefonon keresztül éri el ezeket a webhelyeket. A marketingesek több mint 90% -a szponzorált oldalakon keresztül használja ezeket a módszereket a márka ismertségére. 

Melyek a jelenlegi társadalmi platformok hátrányai?

Ugyanolyan világos, mint a napfény, hogy a közösségi média platformjai itt maradnak. A blockchain-rajongók világszerte megértik a változtatás szükségességét az ezeket a platformokat sújtó aktuális kérdések feltárásával.

  • A meglévő médiaplatformok tele vannak elfogultsággal a tartalom megjelenítésében és a keresési eredmények elérésében. Szetten keresztül algoritmikus kiválasztás, a platformok kiválasztják, hogy Ön, mint felhasználó, mit fog nézni minden hírcsatornán. Ezért azt mutatják be, amiről feltételezik, hogy érdemes lehet látni, aszerint, hogyan tekintenek rád mint személyre. A probléma itt az, hogy a számítógépes algoritmusok helyett el kell döntenie, hogy mi a legjobb Önnek.
  • A bizonytalanság a második szempont, amelyet figyelembe kell venni, mivel ezek a platformok könnyen elérhetők a számítógépes bűnözők számára. A legnyilvánvalóbb bizonyíték erre a tényezőre a legnagyobb tömegű Twitter-támadás ez a közelmúltban történt, kompromisszumokat kötött a pénzügy és a technológia legnevezetesebb személyiségeiről. Bitcoin tulajdonosok nagy veszteségeket szenvedtek el a csalás miatt. A YouTube arra is kihat, hogy csalárd hirdetéseket engedélyezzen különböző csatornákon. A biztonság terén nem csak ezek az eltérések futnak a platformokon.
  • További kérdések közé tartozik a felhasználóktól információk gyűjtése a vélemények reklámjának létrehozása érdekében. Ez közvetett módon befolyásolja a fogyasztói döntéseket az embereket globálisan érintő kérdésekben, vagy helytelen irányelveket sugároz az embereknek a platformok érdekében. 

Mi a Stratus?

Apollo Fintech egy fintech vállalat, amely minden ágazat jelenlegi és jövőbeni fájdalmi pontjaival kapcsolatos releváns megoldások fejlesztését vezeti. A Stratus közösségi média platform lesz a világ legfogóbb ökoszisztémája, amely az összes jelenleg futó közösségi média platform képességeit kínálja. A körülötte lévő koncepció bonyolultnak hangzik, és elgondolkodhat azon, hogy “Hogyan tudom megkerülni mindezt?” Ez egyenes; Rétegfelhő megkönnyíti a felhasználóbarát környezetet az akadálymentesítés érdekében.

A blokkláncot kihasználó közösségi média platformként a Stratus az Apollo blokkláncot fogja használni, hogy minden felhasználó számára biztosítsa a szükséges funkciókat. Az Apollo Fintech vezérigazgatója, Steve McCullah megemlíti, hogy a Stratus platformjai egy központi webhelyen és alkalmazáson keresztül érhetők el.

A Stratus platform jellemzői

Az Apollo azt reméli, hogy az első fázist 2020 harmadik negyedévében kezdi meg Stratus 1.0 néven. Az első szakasz integrálja a Facebook, a Twitter összetevőit, Közepes, és a Paypal. Ezenkívül a várható funkciók sokfélesége magában foglalja a barátokat a közelben, adatletöltést, audio- és videohívásokat, peer-to-peer tranzakciókat, univerzális pénztárcákat és fiókokat, nappali és éjszakai módot, történeteket, fórumokat, cikkeket, piactért, eseményeket , oldalak, csoportok, alkalmazások, retina, kék jelvény, hashtagek, említések, szófelhő-megjegyzések és még sok más.

A második szakasz az Instagram, a Coinbase, a Robinhood és a YouTube funkcionalitását mutatja be. A harmadik szakasz pedig a TikTok, a LinkedIn, a WhatsApp és a Telegramét mutatja be. Végül számíthat a Travelocity, Hajrá apu, Felkészülés, és Envato

A fentiekben ismertetett kiterjedt funkciók közül a Stratus egy centralizált blokklánc-alapú közösségi média hálózat lesz, amely ma felváltja az Interneten ismerteket. Reméli továbbá, hogy kiküszöböli az operatív média platformok fájdalompontjait.

A Stratus ökoszisztéma fejlõdései

  • A Stratus első és legfontosabb előnye a kényelem, mivel minden szolgáltatás elérhető egyetlen helyen. A közösségi platform mellett a Stratus egyéb szolgáltatásokat is kínál, például pénzügyi és banki, utazási, vásárlási és egyéb szolgáltatásokat. Ezért a felhasználók minden szolgáltatásban egyetlen fiókon, irányítópulton és pénztárcán keresztül navigálhatnak. 
  • A biztonság és a magánélet kiemelt fontosságú az Apollo Fintech számára. A blockchain technológia megkönnyíti a biztonságos környezetet minden tevékenység lebonyolításához, feltöréstől, adatvesztéstől és egyebektől való félelem nélkül. Ezenkívül kiküszöböli a fogyasztói adatok más szervezetek számára történő értékesítésének esélyét, fenntartva a rendszer hitelességét. 
  • A rendszer használhatósága megkérdőjelezés nélkül megy. A Stratus különféle kategóriák szerint különíti el a tevékenységeket. A felhasználó minden csoportban létrehozhat egy másik profilt. Mindazonáltal hozzáférhetnek a fő hírcsatorna teljes hírcsatornájához. A fizetéshez a Stratus mind a kripto-, mind a fiat-cserét támogatja a Apollo pénztárca és fiat pénztárca. 
  • A Stratus a szabad ökoszisztéma elképzelésén dolgozik, hogy elmondja, ami csak jár a fejében. Ebben az esetben egy cenzúrától mentes környezet, elfogulatlan algoritmusokkal. Mindazonáltal nem engedélyezi az illegális tartalmakat a platformon a felhasználók biztonsága és a hatósági karbantartás érdekében. 

Szerzői megjegyzés

Forradalmi világ, amelyben élünk, és Apollo Fintech bizonyítja ezt. A vállalat elkötelezi magát a blokklánc-technológia korlátok közé szorításáért, amely megfelelő átjárókat kínál a társadalmat sújtó különböző kérdésekhez. A Stratus közösségi média platform egy központosított közösségi média hálózat, amely az Apollo blokklánc alatt működik, és reméli, hogy elnyeli a jelenleg népszerű közösségi központok összes jellemzőjét.

A legtöbb mainstream webhelytől eltérően a Stratus célja a megbízhatóság, a biztonság és a cenzúra mentes környezet megteremtése. Ezenkívül a többi platform hiányosságait is felveti, az internet, a szolgáltatások és az interakciók jobb jövőjével számolva. Több várható, mivel a platform időben frissül.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map