SwC Poker – Igazi, csak Bitcoin pókerjáték

Míg a kriptók még mindig megpróbálják megtalálni a lábukat más iparágakban, az online szerencsejáték-ipar mindkét kezével elfogadta a „pénz” új formáját. Ez számos meglévő és várható szerencsejáték-webhelyhez vezetett, amelyek kriptovalutákat vezettek be befizetési / kifizetési módszerként, csak néhány jelképeztek teljesen. Itt tűnik ki az SwC Poker, mivel gazdagító online pókerélményt kínál a póker rajongóinak – de a „Nincs banki, csak a Bitcoin” lehetőséggel.

SwC Poker összefoglaló

SwC Poker egy tiszta Bitcoin pókeroldal, amelyet 2015 márciusában indítottak el, miután a SealsWithClubs etikusan leállt. A felhasználónéveket és a krill mennyiségeket megőrizték. Az új webhely szellemisége hasonló volt a régihez, hangsúlyt fektetve az anonim számlákra, az alacsony rake-re és a gyors cashout-okra. Az internet alapú szervezet, földrajzilag elosztott szerverekkel és alkalmazottakkal, a SwC Poker lassan népszerűségnek örvend a 2018. novemberi „Bitcoin Poker 3.0” újraindításuk után. Amióta a frissített szoftver életbe lépett, a játékosok stabil online pókerélményben részesülnek 4 kliens verzióban: Windows, Mac, Android és HTML5. Az SwC Poker szerte a világon fogad játékosokat, beleértve az amerikai játékosokat is.

Új szoftver: köszönjön a Bitcoin Poker 3.0

Mivel a játék korábbi verziói nem kínálták a játékosoknak az általuk igényelt stabil, prémium online pókerélményt, az SwC csapata úgy döntött, hogy megújítja a teljes platformot, és az új verziót „Bitcoin Poker 3.0” névre hallgatja. Az SwC-n ​​lévő Bitcoin pókert mostantól natív alkalmazások letöltésével lehet játszani Androidra, Mac-re és Windows-ra, vagy a HTML5 kliens böngészőjében is játszani, így a játékosok gyors és egyszerű módot kínálnak a kezdéshez. Míg a böngészőben történő játék elveszíti a letöltés problémáját, az ügyfélletöltés lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy nagyszerű többasztalos kezelést végezzen csempézett vagy lépcsőzetes elrendezésben. Míg a PC és MAC interfészek meglehetősen tiszták, lehetővé téve a komoly játékosok számára, hogy több asztalt játszanak, Android-alkalmazásának kialakítása mozgás közbeni élményt nyújt.

Bejegyzés

Anonim élmény biztosítása érdekében a SwC Poker számlára való regisztráció gyors és egyszerű. Nem kér személyes adatokat a regisztrációs folyamathoz, így az online szerencsejátékosok lehetőséget kapnak arra, hogy élvezhessék a játékot személyazonosságuk felfedése nélkül. A regisztrációhoz csak e-mail cím szükséges.

Gereblye és táblázatok

Az SwC Poker rendelkezik az iparág legalacsonyabb rake-jével, amelyet csak a Bitcoin használata tett lehetővé, így nem merültek fel banki díjak, amelyek a fiat-alapú online póker oldalaknál minden egyes betétnél 30% -ot meghaladhatnak. Jelenleg az SwC Poker az alacsony sapkájú készpénzes játékok 0% -2,5% -ának rake-jét, a Krill hűségprogramja révén pedig 2% -5% -ot a versenyekre, 50% -os Rakeback eséllyel. Ez a „tisztességtelenül olcsó” rake miatt az SwC-nél kínált ügylet az online pókerterületen bárhol páratlan. 

Bár a gereblye alacsony, ez nem csökkenti a játékélményt, mivel a webhely teljes játéktípusokat kínál, amelyek a következőket tartalmazzák:

  • Hold’em: Nincs limit, fix limit és pot limit.
  • Pot limit Omaha: Magas / alacsony, 5 kártya és 5 lap magas / alacsony.
  • Stud: Fix határ.
  • Kínai Póker, beleértve az OFC-t és az OFC 2-7-et.
  • Döntetlen: Rögzített határ.
  • Rövid fedélzet: Nincs korlátozás.
  • Vegyes: HORSE, 8-Game, 11-Game és Lowball.

Versenyek, 24/7 Freerollok, & Bemutatták a Bad Beat Jackpot-ot

Az oldal arra törekszik, hogy játékos-barát funkciókat és promóciókat biztosítson. Nemrég mutatta be a The Bad Beat Jackpot-ot, amely egy limit nélküli hold’em készpénzes játékasztal, amely jackpot-alapot épít fel anélkül, hogy további normál összeget meghaladó rake-et terhelne. Az a minősítés, hogy a SwC Pokeren eltalálják a BBJ-t, tízes vagy annál jobb verésű ászok, mindkét játékos mindkét lyukast használja. Ez gyakori BBJ találatokat eredményez, átlagosan 50 000 leosztásból 1.

A verseny játékosai számára a BIG BTC az oldal zászlós tornája, és gyakran vannak ingyenes vagy olcsó módszerek a nevezés megszerzésére. Ha valaki ellenőrzi a verseny előcsarnokát, megtalálja a bejutás mindenféle módját. 10 000 zseton vagy 0,01 bitcoin a buy-in, és a nyereményalap 1.000.000 zsetonnál vagy 1 bitcoinnál kezdődik..


Az oldal Freeroll versenyeket is kínál, amelyek 24/7/365-ig tartanak. A késői regisztrációnál vagy az inaktív regisztrációnál mindig van egy freeroll a kezdéstől számított 30 percen belül, így az új játékosok letét befizetése nélkül tesztelhetik a szoftvert, vagy egyszerűen csak ingyen játszhatnak, amikor csak akarnak. Amikor egy freeroll játékos kis számú zsetont nyer, megvásárolja a „Nincs rake mikro tét” táblákat, amelyek 0 gereblyét vesznek fel. Ezek a mikroklímatáblák fantasztikus környezetet kínálnak az oldal legalacsonyabb limitjével rendelkező játékosok számára a stratégiák teszteléséhez vagy a pókerezéshez. Az SwC fő célja egy egészséges pókergazdaság megteremtése a legalacsonyabbtól a legmagasabb tétig. 

Adatvédelem, ügyfélszolgálat és biztonság

Míg a webhely teljes névtelenségben működik, a webhely kétfaktoros hitelesítést kínál a fontos fiókműveletekhez, például bejelentkezéshez vagy pénzeszközök felvételéhez. Ezen kívül, amikor a bitcoinok biztonságáról van szó, az SwC egy olyan rendszert alkalmaz, amely különféle hozzáférhetőséggel különíti el az összes játékos pénzét több pénztárcában. A játékosok számára garantált az is, hogy ellenfeleik nem csalják meg őket. A Bitcoin Poker 3.0 frissítés továbbfejlesztett ütközésészlelő eszközökkel jár.

Az ügyfélszolgálat érdekében a webhely telepítette az Email szolgáltatást, amely a hivatalos támogatási csatorna, de a felhasználók alapvető segítséget kaphatnak a webhely egészére kiterjedő csevegőmezőben és a Twitteren. A válaszok sebessége általában néhány óra, és a pontosság szinte tökéletes.

Következtetés

Mivel csak Bitcoin lehet, az SwC póker csodálatos és ugyanakkor professzionális kriptopóker élményt nyújt. Háromsága, az erős szoftverek, az alacsony gereblyézés és a legnagyobb Bitcoin pókeroldal teszi az iparág egyik legjobbjává.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map