Upland.Me: Virtuális ingatlan-kereskedési játék, amely a valós címekhez van hozzárendelve

Az EOS-alapú decentralizált ingatlanok és a földgyűjtemények játék nagymértékben hasonlít a Monopoly-hoz, oktatási és pénzbeli értéket kínálva a játékosoknak.

Az EOS-alapú decentralizált ingatlanok és a földgyűjtemények játéka nagymértékben hasonlít a Monopoly-hoz, amely oktatási és pénzbeli értéket kínál a játékosoknak. A játék jelenleg cross platformon érhető el, azaz a weben és az Apple-en iOS App Store és Android A Play Áruház.

Hasonló hangnemben írták le, mint a Monopoly (ingatlan-kereskedelem) és a Pokémon Go (a valós címek alapján) keveréke, a széles körben elterjedt tábla / gyűjthető játék, de alapvető felépítésében és tételeiben különbözik. Az EOS blokkláncra épített decentralizált játékplatform, az Upland.me lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egyedi földdarabokat és ingatlanokat gyűjtsenek a monopóliumi utcák és a híres Pokémon-lények helyett..

A blokkláncok megváltoztathatatlansága lehetővé teszi, hogy a megvásárolt ingatlanok örökké a felhasználók ellenőrzése alatt maradjanak. Tudott Upland.me legyen a következő forradalom a gyűjtői játékplatformok számára, miután később, 2020-ban elindítja a tömeges piacot?

Az Upland.me közelmúltbeli növekedésének fényében mélyebben megvizsgáljuk a decentralizált játékprojektet. A cikk irányelveinek részletesebb áttekintése:

  • A hagyományos játékgazdaságok újradefiniálása.
  • Virtuális tulajdonságok az EOS blokkláncon.
  • Nyissa meg a Beta Launch alkalmazást
  • Decentralizált virtuális tulajdon „valódi tulajdonjoga”.
  • A Felvidék meghaladja a 2 millió dolláros kockázatitőke-finanszírozást.

„A hagyományos játékgazdaságok újradefiniálása”

A hagyományos játékpiac lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy játékon belüli tokenekért játsszanak és vásároljanak, amelyek sajnos csak játékon belül költhetők el. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb ilyen játékban felajánlott tokenek nem rendelkeznek „valódi tulajdonjoggal”, mivel nem tudod eladni vagy átadni őket egy másik játékosnak. Az Upland.me célja, hogy megoldja ezt a problémát az EOS blokkláncra épített virtuális decentralizált ingatlangyűjteményekkel..

„A jelenlegi alkalmazáson belüli vásárlási modell egyik problémája, hogy a játékosok nem igazán birtokolják vagy irányítják digitális termékeiket. Nem tudják eladni és kereskedni őket, és ezeknek az áruknak általában nincs értéke a játékon kívül. ”- mondta Dirk Lueth, az Upland.me társalapítója..

Az Upland.me platform nem helyettesíthető tokeneket (NFT) hoz létre, amelyek a játék egyes területein és tulajdonságainál egyedülállóak, emellett piacot biztosítanak a felhasználóknak ezen NFT-k vásárlásához, kereskedéséhez és eladásához. Ez lehetővé teszi a játék monetizációs szempontját, mivel a piac növekszik. Az árakat kezdetben a valós árak alapján fogják meghatározni.

 „Az Upland egy virtuális kollekciós játékot fejleszt, amely az ingatlanokat képviseli; kezdetben San Franciscóban, később pedig világszerte más városokban és régiókban. […] A felvidéki ingatlan tulajdonjoga független a való tulajdon tulajdonától. ”

Idan Zuckerman, az Uplandme, Inc. társalapítója.

Upland.me virtuális tulajdonságok az EOS blokkláncon.

A Pokémon és a Monopoly stílusú játék hibridje hasonló érzetet kölcsönöz neki, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatalmas vagyont gyűjtsenek ingatlanvásárlással, bevételszerzéssel, majd nyereséggel történő értékesítéssel (az összes díjat az UPX-ben, a játék natív pénznemében számolva). Vagy kincsvadászatra indulhat, hogy jutalomként nyerjen néhány UPX-et. A UPX az USA dollárhoz rögzített kamatlábbal rendelkezik, és közvetlenül az interneten vásárolható meg hitel- és betéti kártya, paypal vagy kriptovaluta használatával. Mivel az Upland elérhető az alkalmazásboltokban, alkalmazáson belüli vásárlások is lehetségesek. A vállalat bejelentette, hogy az év végi fiat-out lehetőségen is dolgozik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valódi pénzért eladják az NFT-ket a felvidéki piac többi szereplőjének.. 


Miután megvásárolta az UPX-t, a felhasználó ingatlanokat keres a városokban, mindegyik ingatlan egyedi címmel rendelkezik. A tulajdonságok szűkös erőforrások: minden tulajdonság egyedi, és csak egy játékos birtokolhatja őket adott időpontban.

Az Upland.me nyílt bétaverzió

A vállalat 2019 közepén sikeresen befejezte zárt bétaverzióját az EOS mainnet-en. 2020 elejétől a játék nyílt bétaként is elérhető Felvidék. A bejegyzés megírásával a felhasználók vadászhatnak exkluzív digitális ingatlanokra San Franciscóban. 

Az elkövetkező hónapokban a csapat New York-i indulását tervezi. A csapat célja egy utazási rendszer engedélyezése és aktiválása, hogy a felhasználók elküldhessék „blokk felfedezőnek” nevezett játékdarabjaikat San Franciscoból New Yorkba és fordítva. Azok a játékosok, akik parcellákkal rendelkeznek az SFO-ban (San Francisco Airport) vagy a JFK-ban (John F. Kennedy Airport, New York), részesülnek a díjakból, amelyeket a játékosoknak fizetniük kell, ha városok között akarnak utazni. Az SFO belföldi terminálparcellái többnyire perceken belül eladásra kerültek, miután eladásra kerültek. Hamarosan a JFK csomagjai megjelennek a piacon. Várható, hogy némelyikük gyorsan elad. 

A jelentés olvasható,

“Előreláthatjuk, hogy New York City 2020 második felében nyílik meg.”

Decentralizált virtuális tulajdon „valódi tulajdonjoga”.

Amikor feliratkozik az Uplandra, kap egy UPX regisztrációs bónuszt. Látogatóvá válik, aki vízummal rendelkezik, amelyet 7 naponta meg kell újítani, hogy elkerüljék az összes eszköz újrafeldolgozását. A blokkfelfedező segítségével fedezze fel a megvásárolható tulajdonságokat. Miután összegyűlt 10 000 UPX, a látogatói fiókja „Uplander” -re vált, a platform állampolgárává. Ezután vásárolhat és eladhat a felvidéki piacon is.

Uplander létére a játékos decentralizált „valódi tulajdonjogot” kínál a virtuális tulajdonhoz. A játékosok örökre birtokolják a tulajdonjogokat, és hatalommal bírnak az ingatlan megvásárlására, eladására, megszerzésére vagy örök idõre való kereskedésére.

Ha nem tetszik, hová vitt a Block Explorer a városban, a „Explorer Explorer küldése” lehetővé teszi, hogy az alábbi funkciók segítségével elküldje kis játékát más helyekre;

·     Küldés a Saját tulajdonhoz

Küldje el Explorerjét bármelyik tulajdonába, amikor csak akarja! Az Explorer küldése a saját tulajdonába ingyenes és korlátlan.

·     Küldés más tulajdonságokhoz

Az Intézőt más játékosok tulajdonában lévő ingatlanokra is elküldheti. Az Explorer más tulajdonú ingatlanokba történő elküldése UPX-díjba kerül, amelyet az ingatlan tulajdonosának fizetnek, és a funkció napi három küldésre korlátozódik.

Kincsvadászat 2.0

A Felvidék legújabb kiadása 2020 májusában jelenik meg frissítés a híres Kincsvadász sorozatból, amelynek játékosai új funkciók megtapasztalására készülnek, többek között; versenyzés az óra legyőzéséhez és új versenyképes kincsfelfedezési típusok. Felvidéken is zajlanak folyamatban lévő események. Az utolsó egy húsvéti tojásvadászat volt, amelyet a felvidéki közösség nagyon élvezett.

Fejleszteni kell a tulajdonságokat

Az alapítók az AMA során adott kilátásukban azt is bejelentették, hogy az Uplanders képes lesz fejleszteni a tulajdonában lévő földet. A felvidékiek mindenféle vállalkozást működtethetnek, amelyek lehetnek árkádok vagy óvodák, lehetővé téve más játékosok számára, hogy virtuális növényeket vásároljanak, hogy javítsák tulajdonságaik megjelenését..

Mi a tét?

A 100 milliárdos UPX készlet. Ez az összeg két fő medencére oszlik;

1. A felvidéki medence

A készlet felét elosztják az UPX fiat és crypto játékoknak történő értékesítésére. Ezeket a bevételeket az Upland mögött álló vállalat, az Upland.me, Inc. működésének finanszírozására fordítják. A platform folyamatos fejlesztésének és növekedésének finanszírozása érdekében az Upland pool aktív játékosonként változó mennyiségű UPX-t kap (amelyet az Upland pénzverő rendszere hozott létre újonnan), amint az Upland kikerül a bétából.

2. A közösségi medence

A másik felét, 50 milliárd UPX-et a gazdaság működtetésére és fenntartására verték. Ezt a készletet több UPX be- és kimenő adatfolyam jellemzi. A beáramló áramok egy része magában foglalja a heti felvert UPX-t a felvidéki pénzverési rendszeren, a játékosok közötti játék közbeni tranzakciók díjait és az ingatlan kezdeti értékesítéséből származó bevételeket. Néhány kiáramlás magában foglalja az ismétlődő és megnövelt bevételeket az ingatlanok birtoklásáért, egyszeri jutalmakat a gyűjtemények és küldetések teljesítéséért, valamint marketing kampányokat.

A decentralizált játékplatformok növekedése

A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvásárolják, eladják és eladják natív játékon belüli tokent, az UPX-et, amely az EOSIO szoftver tetejére épül és az EOS mainnet-en fut, a fentiek szerint. A decentralizált játékplatformok jelentős részt foglalnak el az intelligens szerződéses blokklánc térben. A kiterjedt mennyiségi növekedés azonban még nem jelenti a napi aktív felhasználókat.

A játékvilág a decentralizált alkalmazások piacán vezeti a növekedést, és az Upland.me célja, hogy jelentős szerepet játsszon ebben a növekedésben. Az Upland.me a megfelelő időben lép be a játékpiacra, mivel az EOS játék dApp-ipara jelenleg küzd, és ez a kulcsa a napi aktív felhasználók számának lehetséges legutóbbi, 2020 januárjában felfelé emelkedésének kulcsa. Mivel az Upland tömegpiaci elfogadás szem előtt tartva nemcsak az EOS-t, de akár az egész blokklánc-ökoszisztémát is a következő szintre emelheti.

Új fejlemények: Az Upland.me 2 millió dollárt gyűjtött az A sorozat fordulójában

A játék további fejlesztése érdekében az Upland 2 millió dollárt gyűjtött egy A sorozatú finanszírozási fordulóban, amelyet a Finlab EOS VC Fund vezetett 2019 júniusában. Az Upland.me társalapítója, Idan Zuckerman elmondta.,

„A Blockchain olyan sok izgalmas lehetőséget kínál a játékok számára, amelyek teljes ökoszisztémát tesznek lehetővé az egyedi digitális termékek körül. Leegyszerűsítettük a tapasztalatokat, ismerős kontextusban, hogy szórakoztató és megközelíthető módon mutassuk be a blokklánc előnyeit. “

Eddig a blockchain játékfejlesztő a Second Life Creatorral, a Linden Lab céggel állt össze annak érdekében, hogy a játékosok a valós világban eladhassák játékon belüli tételeiket fiat pénznemért. A platform használni fogja Tilia Pay bevételszerzésre a felvidéki virtuális ingatlan kereskedési játékban.

“Nagyon jó együtt dolgozni egy olyan Upland partnerrel, amely megosztja elképzeléseinket a valódi játékon belüli gazdaságokról és a valódi tulajdonjogról” – mondta Aston Waldman, a Tilia vezérigazgatója és a Linden Lab gazdasági igazgatója. “Nagyra értékeljük az Upland elképzelését, miszerint bevezeti a blockchain előnyeit a mainstream-be, és felrázza a digitális termékek tulajdonjogának kezelését a játékokban.”

Upland.me a COVID-19 ellen

Végül a Felvidék is jót tesz. Amint a világ folytatja a harcot a COVID-19 vírusjárvány ellen, a kriptovaluta közösség támogatja a vírus terjedésének és a hatásainak enyhítése elleni küzdelmet. Az Upland.me egységesen azzal játszik szerepet, hogy a bevétel 100% -át felajánlotta húsvéti tojásvadászatának eladásától a NYC COVID-19 Válasz- és Hatásalapig.

Az Upland.me néven

Az Uplandme, Inc. egy Szilícium-völgyi székhelyű vállalat, amelyet 2018-ban alapított Dirk Leuth, az Európai Gazdasági Iskola Ph.D. tulajdonosa, Idan Zuckerman és Mani Honigstein. Ez a soros vállalkozókból álló csapat erős háttérrel és tapasztalattal rendelkezik a blockchain, a fintech és a játéktér terén. A cég küldetése egy olyan piacgazdaság megerősítése, ahol a valóság és a digitális egy világba keveredik, és mindenféle új kereseti lehetőséget kínál.

Névjegyek

Ha további kérdése van az Upland.me webhelyen a játékkal, a regisztráció folyamatával vagy azzal kapcsolatban, hogy miként lehet keresni egy regisztrációs bónuszt, elérheti a csapatot: Viszály, Közepes, Távirat, Facebook vagy Twitter.

További információért kérjük, látogasson el https://upland.me/.

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map