Razmjena derivata koja trgovce stavlja na prvo mjesto – BaseFEX

Prepisujući pravila kripto trgovanja i stavljajući vaše potrebe na prvo mjesto, Basefex nudi najniže svjetske naknade za trgovanje, najveću provjerenu sigurnost, 24/7 podršku uživo i do 100x poluge – sve bez ikakvog KYC-a.

Trgovanje izvedenicama zahtijeva više od poznavanja razlika između indeksa i obveznica. Za pravilno postupanje potrebno je veliko znanje i iskustvo, posebno među profesionalcima. Također je potreban rad s pravom platformom za trgovanje.

BaseFEX: Pregled

BaseFEX je relativno novi član u polju razmjene derivata kriptovaluta. Ali već se proslavio kao pouzdana platforma da korisnici mogu trgovati kripto derivatima s najatraktivnijom polugom u industriji.

Kao pravilo, bez obzira jeste li investitor ili redoviti trgovac koji želi zarađivati ​​za život od razmjene kripto derivata, razumijevanje najkritičnijih točkica koje trebate potražiti na svojoj platformi za trgovanje je najvažnije. 

Evo, evo nekih usluga tvrtke:

 • Korisniku prilagođena platforma
 • Trgovina polugom
 • grafikon cijena baseFEX
 • sigurnost korisnika
 • jednostavan postupak prijave

basefexSigurnost BaseFEX-a

Tijekom godina trgovanje kripto-kartom bilo je zaprljano s puno nepravilnosti, prvenstveno zbog redovitih hakova koji investitore koštaju puno novca i vremena. Bilo koji trgovac danas bi želio znati kako njihova potencijalna platforma za razmjenu osigurava da su njihova digitalna sredstva u sigurnim rukama.

BaseFEX koristi niz sigurnosnih značajki koje osiguravaju sigurnost imovine trgovaca. Trenutno je to među rijetkim burzovnim tvrtkama koje nikada nisu hakirale, što je uobičajeno za druge platforme. Zanimljivo je da je program ispitivanja opservatorija koji je uključivao 500+ platformi za razmjenu izveden na Mozilli i koji je BaseFEX svrstao među četiri najbolje s ocjenom A +, unatoč tome što je platforma stara samo dvije godine u poslu razmjene kripto derivata..

 Među sigurnosne značajke koje je baseFex integrirao uključuju dvofaktorsku provjeru autentičnosti (2FA) što hakerima otežava pristup imovini korisnika. Uz to, sve adrese platforme pohranjuju se izvan mreže i imaju više signala. 

To je najviši sigurnosni sustav koji osigurava da čak i ako dođe do kolapsa sustava, haker i dalje neće imati pristup svim ključevima potrebnim za pristup imovini trgovaca.

 Korisniku prilagođena platforma

BaseFEX razumije da trguju u visoko naseljenoj industriji kako bi pobijedili konkurenciju; platforma je dobro napravila razliku u sebi. Platforma je dizajnirana s najnovijom vrhunskom tehnologijom koja korisnicima omogućuje uživanje u pouzdanom i transparentnom iskustvu trgovanja. 

Iako platforma nudi najnaprednije alate za trgovanje na tržištu danas, relativno je pojednostavljena kako bi odgovarala i stručnim trgovcima i novim sudionicima. Uz to, BaseFEX koristi softver nezavisnih proizvođača Trading View koji pruža duboko analizirane cjenovne i tržišne ljestvice.


Ako vam engleski ne odgovara ili vam nije ugodno trgovati se njime. Platforma ima druge mogućnosti za vas. Postoje ruski, kineski, korejski i japanski. Trebat ćete se prebaciti samo na svoj omiljeni u gornjem desnom kutu odredišne ​​stranice web lokacije.

Trgovina polugom

Među točkama koje korisnici uživaju na platformi je trgovanje polugama. Trgovanje s polugom znači da ćete biti izloženi povećanju ili smanjenju određenih kripto cijena bez nužne posjedovanja potrebne imovine.

  “Iskorištavanje” jednostavno znači posuđivanje s platforme da biste uložili više. Na primjer, BaseFEX vam daje polugu od 100x za bitcoin i 20x prema gore za ostale kovanice.

Platforma vas neće ograničiti da trgujete samo bitcoinima. Među kriptoima kojima se trguje na platformi uključuje;

 • Bitcoin (USD / USDT)
 • Bitcoin Cash
 • Eterij
 • Binance Coin
 • Mreškanje
 • Litecoin

Nema KYC postupka

BaseFEX razumije da mnogi trgovci fjučersima vole trgovati na platformi koja im osigurava održavanje njihove privatnosti. BaseFEX će samo zatražiti vašu e-adresu, ime i nadimak da biste započeli trgovanje.

Postupak registracije za BaseFEX

Snimajte selfieje, skenirajte identifikacijske dokumente neke su od KYC birokracija koje BaseFEX želi ukloniti. Dakle, korisnici koji se pridružuju platformi to mogu učiniti anonimno. Sve što vam treba je valjana adresa e-pošte za kupnju bitcoina i početak trgovanja na platformi. Evo jednostavnog postupka prijave;

 • Kad se nađete na BaseFEX web mjestu, kliknite gumb “registriraj” koji se nalazi u gornjem desnom dijelu odredišne ​​stranice.
 • Upišite svoju adresu e-pošte, svoje ime i nadimak.
 • Pregledajte uvjete i kliknite gumb Registriraj.

Trgovanje BTC vječnim ugovorima na BaseFEX-u

BaseFEX je platforma za trgovanje fjučersima koja korisnicima nudi ugovore o trgovanju s bitnom polugom i za bitcoin i za druge kriptore. Korisnici trebaju imati na umu da se trgovanje podmiruje u BTC-u ili USDT-u. Prije početka, preporučuje se da svaki trgovac bude upoznat s donjim uvjetima;

Trajni ugovor– to je sporazum između dva entiteta o kupnji / prodaji kriptopisa po unaprijed određenoj cijeni u budućnosti.

Trajni ugovor– riječ je o ugovoru sličnom terminskom ugovoru o kojem je bilo riječi gore. Jedina je razlika u tome što nemaju postavljeni datum isteka.

Početna marža– ovo je minimalna količina bitcoina koju korisnik treba položiti za otvaranje pozicije.

Marža za održavanje– ovo je minimalni polog koji bi korisnik trebao zadržati da bi zadržao poziciju.

Cijena poravnanja– ovo je cijena po kojoj se podmiruje terminski ugovor.

Označi cijenu– ugovor je označen ovom cijenom tijekom likvidacije i izračuna PNL-a.

Tržišni nalog – nakon postavljanja tržišnog naloga, nalog se izvršava s trenutnim učinkom po tržišnoj stopi.

Granični poredak– to je vrsta narudžbe koja omogućava korisniku da postavi minimalnu ili maksimalnu cijenu pri kojoj ćete kupiti ili prodati. Nalog se izvršava kad je ovaj uvjet ispunjen.

Korisnička podrška za BaseFEX

Iako se mnoge platforme za razmjenu kripto derivata trude ponuditi idealno iskustvo korisničke podrške, uglavnom im nedostaje na mnogo načina, poput ograničenih pristupnih kanala, neodgovarajućih i nefunkcionalnih centara za podršku. Srećom, BaseFEX je iskoristio svoj program korisničke podrške kako bi osigurao brzi odgovor na sve upite.

Među opcijama koje trgovac može doseći uključuju podršku e-poštom, twitter, pa čak i putem chata uživo. U slučaju hitnog problema, LinkedIn račun platforme uvijek ima nekoga tko može odgovoriti na vaše upite.

U zaključku

Iako je novi član u industriji ročne trgovine, BaseFEX je stekao neizmjerno zanimanje i iskusnih i novih investitora. Platforma je među rijetkima koja primjenjuje sustave protokola generiranih rizikom koji štite investitore od rizika da naprave velike gubitke izvan stanja na računu.

 BaseFEX je jedna od rijetkih nadolazećih trgovačkih platformi koja omogućava korisnicima anonimne transakcije i trgovanje. Vrhunske tehnologije koje pokreću tvrtku, plus visoka razina transparentnosti koju tvrtka prikazuje, omogućuju korisnicima glatke i češće transakcije. 

Izjava o odricanju odgovornosti Prikazani sadržaj može uključivati ​​osobno mišljenje autora i ovisi o tržišnim uvjetima. Istražite svoje tržište prije ulaganja u kriptovalute. Autor ili publikacija ne snosi nikakvu odgovornost za vaš osobni financijski gubitak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map