A BitMax.io megalapozó támogatást indít a tétlen eszközök likviditási dilemmájának megoldása érdekében

A szingapúri nyilvántartásba vett digitális eszközök kereskedési platformja, a BitMax.io (BTMX.com) április 2-án új tétterméket indított el, a Cosmos (ATOM) és a Tezos (XTZ) kezdeti támogatásával, mielőtt kiterjesztené a lefedettséget más digitális eszközökre.

A BitMax.io csapata bejelentette, hogy részesedési terméke egy innovatív megoldást alkalmaz a hagyományos tétekkel kapcsolatos likviditási kihívások kezelésére. Ennek a kialakításnak a részeként a felhasználók rugalmasan kereskedhetnek és átvihetik az érintett eszközöket, miközben továbbra is blokkjutalmat kapnak. Az új téttermék a biztonságosabb blokklánc-hálózatok támogatására is törekszik a támogatott projektek számára a magasabb tétarányok ösztönzésével. 

Likviditási dilemma: tét, vagy nem tét?

A tétet igazoló („PoS”) blokklánc-hálózatok a token-tulajdonosokra támaszkodnak az eszközök megszerzésében annak érdekében, hogy részt vegyenek a különféle konszenzusos mechanizmusokban, előmozdítva ezzel a hálózat biztonságát és rugalmasságát. Hozzájárulásuk fejében ezek a token tulajdonosok vagy „validátorok” blokkjutalmakat kapnak – általában a hálózat natív digitális eszközének formájában. 

Ebben a tekintetben a tét lehetővé teszi a token tulajdonosok számára, hogy hozamot generáljanak azáltal, hogy egyszerűen „lezárják” az eszközöket egy meghatározott időszakra. A tét elkötelezett hiányossága azonban az, hogy az eszközök „feloldása” hosszú megkötési időszakot igényel, amely alatt a token tulajdonosa nem kereskedhet vagy átruházhatja az eszközt, és nem jogosult részesedési jutalomra..

Az akadálymentesség és a jutalom megszerzése közötti kompromisszumok kritikus „likviditási dilemmát” jelentenek a token tulajdonosok számára, amikor eldöntenék, hogy részesednek-e vagy sem a PoS hálózatokon működő különféle digitális eszközökből. Ennek a likviditási dilemmának a leginkább aggasztó következményei a következők: 

  1. Alacsony tétarány: 

A digitális eszközpiacok eredendően ingatag jellege elegendő ahhoz, hogy sok zsetontulajdonost visszatartson a részesedéstől, mert az érintett eszközökkel nem lehet kereskedni a kockázat hatékony fedezése érdekében. Az alacsony tétarány alacsony hálózati biztonságot eredményez a blockchain projekt számára. 

  1. Extrém hálózati infláció: 

A token-tulajdonosok részvételének ösztönzésére a különféle konszenzusos mechanizmusokban való részvételre számos PoS projekt nagy blokkos jutalmat bocsát ki, amelyet szét kell osztani a delegálók között, ami gyorsan bővülő token-kínálatot eredményez. Az inflációs kínálat további tőkebeáramlás nélkül valószínűleg jelképes árcsökkenést eredményez. 

  1. Jelentős hasítási ráta volatilitás: 

A másodlagos piacokon történő árképzés katalizálhatja a résztvevő hálózat nagy részét, hogy „fedezetlen” legyen, mivel a token tulajdonosok átszállnak az átruházásra és az eladásra – vagy az ár felértékelődését követően veszik el a profitot, vagy pedig megállítják az árcsökkenést követő veszteségeket – ami a hálózati hash-arány drámai változását eredményezi. Az illékony hash arány hálózati instabilitást eredményez. 

Újszerű megközelítés a tétes eszközök likviditási dilemmájának megoldására

A token tulajdonosok és a PoS projektek likviditási dilemmájára reagálva a BitMax.io olyan tétterméket tervezett, amely rugalmasságot biztosít a felhasználóknak a kereskedéshez és az érintett eszközök átadásához anélkül, hogy elválasztanák őket a hálózattól.. 

Végül a platform új terméke lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vonzóbb hozamokat kapjanak a likviditás feláldozása nélkül; ezért nagyobb, ellenállóbb részesedési arányok ösztönzése a blokklánc-hálózatok számára. A BitMax.io újszerű termékének három fő jellemzője lesz: 

  1. Azonnali hozzáférés az érdekelt eszközökhöz:

A felhasználók tétjeinek javítása érdekében a BitMax.io eszközkészletet tart fenn az azonnali hozzáférés érdekében, miután egy eszközt kiiktattak. Az „azonnali letétmentesítés” lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját belátásuk szerint kezelhessék a kapcsolódó eszközöket, még akkor is, ha hosszú, átengedési idővel rendelkező hálózatra delegálják őket. 

  1. Tőkekészlet fedezettel történő kereskedése:

A piac hatékonyságának további előmozdítása érdekében a BitMax.io minden érintett eszköz szintetikus változatát létrehozza, amelyet fedezeti fedezetként kell felhasználni, ezáltal lehetővé téve a felhasználóknak, hogy hosszú távon vagy rövidebb idő alatt fedezzék meg a kitettséget, miközben továbbra is jutalmat keresnek. 

  1. Maximális tét visszatérések:

A felhasználók nevében történő megtérülés maximalizálása érdekében a BitMax.io automatikusan átruházza a részesedési jutalmakat a tétkészletekre, ezáltal lehetővé téve a felhasználók számára, hogy tovább növeljék a token állományuk hozamát. 

A BitMax.io új téttermékével, a BitMax társalapítójával és vezérigazgatójával, George Cao kijelentette: 

„A termékinnováció mindig is üzleti tevékenységünk központi eleme volt. Úgy terveztük ezt a terméket, hogy javítsuk a többi platform tétkínálatával kapcsolatos sok hiányosságot. Azzal, hogy megoldást kínálunk a „likviditási dilemmára”, a felhasználók számára a lehető legjobb élményt nyújtjuk, miközben értéket nyújtunk a támogatott projekteknek is. ”

 Az olyan platformok, mint a Kucoin és a Binance, a „Soft-Staking” néven ismert megközelítést alkalmazták, ahol minden tőzsde a felhasználók nevében tétet tehet anélkül, hogy a token tulajdonosok aktívan nyugtáznák. Ezzel szemben a BitMax.io egy hagyományosabb „megbízó-ügynök” kapcsolatot választott a felhasználóival, amely megköveteli, hogy minden token birtokosa válaszoljon az adott blokklánc-hálózat delegátoraként. Ennek a stratégiai döntésnek az előmozdításaként George Cao megjegyzi: 

„Soha nem fogunk vásárlói vagyontárgyakat megszerezni, és nem használunk ügyféleszközöket jóváhagyás nélkül szavazni vagy dönteni semmiről. A BitMax.io csak egyetlen partnerként összesíti a platform felhasználói érdeklődését, majd delegálja a választott megbízható validátorokra, ugyanakkor a felhasználók nevében gondoskodik a jutalomelosztási feladatokról és a jutalom újrabefektetéséről. ”

Maximalizált jutalmak a platform felhasználói számára

Április 2-án 10:00 órakor EDT-től minden BitMax.io vásárló megszerezheti a Cosmos (ATOM) és a Tezos (XTZ) téteket, és azonnal összegyűjtheti a tétjutalmakat. Ez még egy megkülönböztetési pont a BitMax.io és a versengő platformok között, ami késlelteti a jutalom elosztását. Például a Binance havonta egyszer osztja ki a jutalmakat a felhasználók számára, akik eszközöket tartanak a Binance-nél.

A nyeremények zökkenőmentes és hatékony elosztásának lehetővé kell tennie a BitMax.io felhasználók számára, hogy a kamatösszetétel révén maximalizálják a token tartásból származó megtérülést.

A BitMax.io megerősítette, hogy a platform a közeljövőben kibővíti más feltörekvő és nagy potenciállal rendelkező PoS protokollok támogatását. A BitMax.io-t korábban a KAVA (KAVA) egyik hitelesítőjeként hirdették meg, és arról is beszámoltak, hogy a projekt stratégiai ütemtervéig a Harmony (ONE) támogatását szolgáló infrastruktúra-kiépítést támogat.. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map