A CPH Crypto teljes kereskedési rugalmasságot kínál az új mobilalkalmazással iOS és Android rendszerekhez

2021. január 4., Koppenhága – Pár hete CPH Crypto, A vezető skandináv mélyengedményes kripto tőzsde 10-szeres árfolyam-kereskedést hirdetett meg a kriptográf oldalon, mint legújabb szolgáltatását. A vállalat büszkén jelenti be, hogy a kereskedők már felvehetik ügyfeleiként a kapcsolatot, és minden kereskedési tevékenységet folytathatnak a CPH Crypto új mobil Trader alkalmazásán keresztül, amely már elérhető Android és iOS platformként.

CPH Crypto Trader APP a rugalmas kereskedelemhez

Az új kereskedői alkalmazás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy csak pár perces regisztráció és fedélzeti beszállás után kezdhessék meg a kereskedést. A CPH Crypto Trader alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára az összes legnépszerűbb kriptovaluta és pár kereskedését, a bitcoin és az USD gyors befizetését, átutalását és visszavonását bármikor.

A CPH Crypto vezérigazgatója, Jan Andersen leírja a közelmúltbeli előrehaladást, megállapítva:

„Hosszú utat tettünk meg néhány hónap alatt a CPH Crypto webtrader szeptemberi bevezetése óta. A rejtjelezés kereskedése a titkosítási helyszínen nemrégiben indult el sikeresen, most pedig készen állnak az alkalmazásaink. Tudjuk, hogy ez rendkívül fontos ügyfeleink számára, mivel teljes rugalmasságot kínál számukra. Mindent megtehetnek az okostelefonon, és használhatják a mobil kereskedési alkalmazásokat, mint a szokásos asztali kereskedésüket. ”

Korlátlan kereskedés mindössze 39 USD / hó áron

A CPH Crypto filozófiája szerint a kereskedőknek csak a stratégiájukra kell koncentrálniuk, és nem a költségekre, amikor kereskednek. Éppen ezért a CPH Crypto ellentmond a magas kereskedési díjak trendjének a kriptopiacon, és mélyreható, csak 39 USD / hó fix díjat kínál a korlátlan kereskedésért. Vagy csak jutalék 0,04 pct. tranzakciónként egyetlen kereskedéshez.

Jan Andersen vezérigazgató elmagyarázza:

A hagyományos részvény- és deviza kereskedelemben a verseny az elmúlt évtizedben alacsony szintre sodorta a díjakat. Ugyanennek kell történnie a kriptográfiai térben is, de szeretnénk, ha gyorsabban haladna, és ezért szeptemberben elindítottuk kedvezményes koncepciónkat. “

Domináns kereskedési platformok akár 13-szor drágábbak

A legújabb számítások egyértelműen dokumentálják, hogy a legnagyobb kripto a kereskedési platformok akár 13-szor drágábbak az aktív kriptokereskedők számára, mint a CPH Crypto.

Ahhoz, hogy teljes képet kapjon egy adott bróker vagy tőzsde kereskedési díjairól, az egyéneknek mind a jutalékokat, mind az elosztást figyelembe kell venniük. A kereskedők hajlamosak megfeledkezni az árrés hatásáról az összköltségekre, annak ellenére, hogy a felár gyakran ott rejtőzik a teljes díjak legjelentősebb részében, különösen akkor, ha úgynevezett jutalékmentes brókereken vagy tőzsdéken kereskednek.

Ezek a brókerek / tőzsdék általában kompenzálják a jutalékdíjak hiányát azáltal, hogy erősen növelik a különbözetet – az ajánlati ár és az eladási ár közötti különbséget -, lehetővé téve számukra, hogy inkább a spreaden szerezzék meg árrésüket. Ráadásul a kereskedőknek nem szabad megfeledkezniük arról, hogy a pénzkezelés magas díjai – például a betétek és a kifizetések – szintén hozzáadódnak a teljes költségekhez.

Egyedülálló kriptográf betétbiztosítás

Jan Andersen ezt hangsúlyozza CPH Crypto ugyanazokat a szolgáltatásokat és szolgáltatásokat kínálja, mint a

vezető nemzetközi kereskedelmi platformok, kijelentve:

„10-szeres árrés-kereskedést kínálunk kriptográf spot-on, a likviditás és a piaci árfolyamok mélyreható intézményi szintjén, valós idejű árajánlatok, szoros felárak és valódi legjobb végrehajtási standardok szerint. És mától a mobilalkalmazásaink is elérhetőek. ”

Jan folytatja:

Mindezek mellett a CPH Crypto kivételesen alacsony díjakat kínál; és egy másik egyedülálló tulajdonság a kriptográf betétbiztosításunk, amely az alacsony díjakkal együtt a CHP Crypto-t valóban egyedülálló szereplővé teszi a kriptográfia piacán. ”

A biztosítás az, hogy garantálja az ügyfelek összes kriptovalutában elhelyezett betétjét, ami például azt jelenti, hogy a kereskedési platform feltörésének valószínűtlen esetben az ügyfelek összes kriptovalutában elhelyezett betétje biztosított lesz. A CPH Crypto és négy globálisan domináns kereskedési platform közötti rendkívüli díjkülönbségek bizonyítása, A CPH Crypto az árak összehasonlítását végezte konkrét példák alapján.

Bárki letöltheti a CPH Crypto Trader alkalmazást A Google Play vagy iOS és használja ki az iparág legalacsonyabb díjait.

Többet tanulni látogasson el a CPH Crypto –  www.cphcrypto.com

Kövesse a CPH Crypto-t a Twitterenhttps://twitter.com/cph_crypto

Keresse meg a CPH Crypto-t a Facebookonhttps://www.facebook.com/cphcrypto

Média elérhetőségei

Kapcsolattartó neve: Jan Andersen

Kapcsolattartó e-mail: [e-mail védett]

A CPH Crypto a tartalom forrása. Ez a sajtóközlemény csak tájékoztatási célokat szolgál. A virtuális pénznem nem törvényes fizetőeszköz, a kormány nem támogatja, és a számlákra és az egyenlegekre nem vonatkoznak a fogyasztók védelme. A kriptovaluták és tokenek rendkívül ingatagak. Nincs garancia sem stabil értékre, sem pedig semmilyen értékre.

A Bitcoin PR Buzz-ról: A Bitcoin PR Buzz büszkén szolgálta a blockchain induló vállalkozások kriptográfiai sajtóközlemény terjesztési igényeit több mint 8 év. Szerezd meg Bitcoin sajtóközlemény terjesztés Ma.