A Dvision hálózat integrálódik a Chainlink-el, hogy a véletlenszerű jutalmak terjesztését és az NFT-költségeket VR ökoszisztémájukba juttassa

2021. január 7., Szöul, Korea – Dél-koreai székhelyű VR tartalmi ökoszisztéma Dvision hálózat bejelentette technológiájának integrálását a piacvezető blockchain oracle megoldással, a Chainlink-el. A Chainlink decentralizált árcsatornái lehetővé teszik a Dvision Network felhasználók számára, hogy pontosan megbecsüljék az NFT cikkek létrehozásának költségeit a VR piacán. Ezenkívül a Chainlink igazolható véletlenszerű funkciója (VRF) lehetővé teszi az on-chain jutalmak biztonságos, bizonyíthatóan tisztességes véletlen előállítását és elosztását a felhasználók számára. 

Mi a Dvision Network? 

Dvision hálózat egy úttörő új VR metaverzum a blokkláncon, amely arra törekszik, hogy meghatározza a VR felhasználói élményének lehetséges új mércéjét. A Blockchain és a VR technológiák exponenciális lehetőségeinek kihasználásával a Dvision hálózat példátlan és befogadó virtuális ökoszisztémát hoz létre a vállalkozások, a tervezők és a rendszeres felhasználók számára. 

A dél-koreai erőmű célja egy hatékony koncepciójú, új koncepciójú VR ökoszisztéma létrehozása, amely a VR-ipar felmerülő problémáival foglalkozik. A Dvision kiváló minőségű tartalmat kínál a VR-City-ben, valamint a virtuális tér testreszabását a VR-Space-ben, és lényegében kibővíti a VR-ökoszisztémát a VR-Marketjén keresztül, bemutatva annak soha nem látott NFT-ökoszisztémáját..

Blockchain orákulák és intelligens szerződések: tökéletes párosítás?

A blokklánc orákulumok olyan eszközök vagy programok, amelyek lehetővé teszik (on-chain) intelligens kapcsolattartók számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek a natív blockchainon kívüli, láncolaton kívüli adatokkal és rendszerekkel. Ez a kapcsolat lehetővé teszi, hogy az intelligens szerződések valós adatokon és eseményeken alapuló on-chain funkciókat hajtsanak végre, például webes API-k, IoT-hálózatok és blokklánc-adatközpontú hálózatok. 

Ez az új képesség a külső adatok intelligens szerződéses alkalmazásokban történő felhasználására hatalmas áttörést jelentett, ami nagymértékben kibővítette a blokkláncokon lehetséges felhasználási esetek számát. Az egyetlen figyelmeztetés ezzel az optimális kapcsolattal az, hogy az oracle felelős az intelligens szerződés végrehajtásáért, és a biztonság és megbízhatóság szintjének meg kell egyeznie az alapul szolgáló blokklánccal.. 

Chainlink decentralizált Oracle

A decentralizált blockchain oracle Chainlinks egyedülálló rugalmas keretrendszert használ, amely megakadályozza a meghibásodás bármely pontját, miközben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy külső forrásokból fogadjanak adatokat. A kezdeti intergráció Osztályhálózat rendkívül sikeres lesz a láncszemek kihasználása decentralizált árfolyamok mint elsődleges oracle megoldás az NFT piacon. 

A Chainlink Price Feeds segítségével kiszámíthatjuk az NFT-k létrehozásakor felmerült pontos gázköltségeket, biztosítva, hogy a felhasználók pontos, naprakész adatokhoz férhessenek hozzá a hálózat használatának valódi költségeihez. A láncszemek árcsatornáit kizárólag a kategóriájuk legjobb tulajdonságai alapján választották ki, többek között:

  • Kiváló minőségű adatok: Az áradatokat a prémium láncolaton kívüli adatgyűjtőktől szerzik be, ami egy volumenhez igazított, az egész piacra kiterjedő árfolyamot eredményez, több száz tőzsdéből összesítve, egyetlen tőzsdével szemben.
  • Decentralizált: Az árcsatornák mind az adatforrás, mind az oracle szintjén decentralizáltak, rendkívül elérhető és manipulációnak ellenálló oracle szolgáltatásokat nyújtanak.
  • Biztonságos csomópontok: Minden oracle csomópontot ismert és tapasztalt blokklánc DevOps üzemeltet, megbízható szolgáltatásokat nyújtva a felhasználók számára.

A Dvision Networks bizonyíthatóan korrekt véletlenszerű játékjutalom

A Dvision Network integrálódik Chainlink VRF hogy az esélyalapú jutalmak elosztását biztosítsák azoknak a felhasználóknak, akik bizonyos feladatokat teljesítenek. A Chainlink VRF egy on-chain véletlenszám-generáló (RNG) megoldás, amelyet az oracle csomópontok, a külső entitások vagy akár a Dvision fejlesztői is meghamisíthatnak..

Ez az elmozdulás hatalmas előrelépést jelent a térben, lehetővé téve a biztonságos véletlenszerűség bizonyíthatóan igazságos és láncon ellenőrizhető forrását, amelyet minden felhasználó függetlenül ellenőrizhet. A játékon belüli elemek vagy az NFT attribútumok véletlenszerűen meghatározva és terjesztve egyaránt bizonyíthatók, biztosítva, hogy minden felhasználónak esélye legyen jutalmakra.  

Jung Hyun Eom, a Dvision Network vezérigazgatója megállapított: 

„A Chainlink használatával a megbízható árfolyamok eléréséhez és a véletlenszerű NFT-jutalmak eloszlásának meghatározásához a Dvision felhasználói garantálják, hogy a játékuk során létrehozott digitális javak bizonyíthatóan korrekt rendszereken fognak alapulni, valamint a nyílt piacon méltányos piaci értékek és állandó és stabil gazdasági modellek irányítják ” 

Dvision és Chainlink: decentralizált jövőkép

A Chainlink blokklánc orákulumot támogató alapértékek tökéletesen illeszkednek a Dvision Network elképzeléséhez, amelynek célja egy valóban decentralizált blokklánc platform felépítése. A Dvuits új integrációja a Chainlinks Verifiable Random Function és a Decentralized Price Feeds segítségével a VR-ipar számára játékváltó, új megalapozott bizalommal és biztonsággal az ökoszisztéma, de az egész VR-ipar számára. 

Többet tanulni látogasson el a Dvision hálózatra – https://dvision.network/

Csatlakozzon a Telegram közösségéhez [EN]https://t.me/dvisionnetworkglobal

Csatlakozzon a Kakao [KOR] közösségéhezhttps://open.kakao.com/o/gBOQAQlc

Olvassa el a Dvision Network on Medium webhelyethttps://medium.com/dvisionnetwork

Keresse meg a Facebook-onhttps://www.facebook.com/Dvision-Network-119255129870212

Média elérhetőségei

Kapcsolattartó neve: Boburjon Muydinov

Kapcsolattartó e-mail: [e-mail védett]

A Dvision Network a tartalom forrása. Ez a sajtóközlemény csak tájékoztatási célokat szolgál. A virtuális pénznem nem törvényes fizetőeszköz, a kormány nem támogatja, és a számlákra és az egyenlegekre nem vonatkoznak a fogyasztók védelme. A kriptovaluták és tokenek rendkívül ingatagak. Nincs garancia sem stabil értékre, sem pedig semmilyen értékre

A Bitcoin PR Buzz-ról: A Bitcoin PR Buzz büszkén szolgálta a blockchain induló vállalkozások kriptográfiai sajtóközlemény terjesztési igényeit több mint 8 év. Szerezd meg Bitcoin sajtóközlemény terjesztés Ma. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map