A FreeBitco.in felelősséget vállal a FUN token-bővítésért a többségi akvizíció révén

Vállalkozások sorozatával a FreeBitco.in igyekszik elősegíteni a FUN Token az iGaming és a Gaming terekben.

A FreeBitco.in, a világ egyik legnagyobb Bitcoin iGaming weboldala, megszerezte a FunFair fennmaradó FUN tokenek hűtőházának többségét, a FunFair játék ökoszisztéma natív kriptovalutáját. A hűtőház 4,45 milliárd FUN tokent és A FreeBitco.in 3,75 milliárd tokent szerzett.

Ezen akvizíció révén a FreeBitco.in beruházást tervez a token hosszú távú fejlesztésébe.

“2013 óta a FreeBitco.in célja mindig az volt, hogy az online játékkedvelőknek súrlódásmentes, átlátható és valóban tisztességes élményt nyújtson” – áll a FreeBitco.in közleményében. “A FUN tokennél nincs jobb illesztés, amely jelentősen hozzájárulhat erőfeszítéseinkhez.”

A FUN Token

2017 óta a FunFair Technologies arra törekszik, hogy garantáltan tisztességes, decentralizált játékélményt nyújtson a tömegpiacra a blokklánc-technológia felhasználásával. a FUN token.

“Annak ellenére, hogy számos iparági elsőség és jelentős mérföldkő bizonyult ennek a felhasználási esetnek a bizonyításában, a közelmúltban nyilvánvalóvá vált, hogy a FreeBitco.in egy más és kiválóbb használati esetet fejlesztett ki a FUN token számára” – áll a FunFair által kiadott közleményben.

Ez a bejelentés a FreeBitco.in-re vonatkozik Prémium tagsági program; egy olyan funkció, amely a FreeBitco.in felhasználókat arra ösztönzi, hogy jelentős előnyök érdekében vásárolják és tartsák FUN tokent. Ez a tevékenység jelentős mennyiséget vezetett be a token gazdaságba anélkül, hogy jelentős on-chain tranzakciókat terhelne.

“Kétségtelen, hogy a FreeBitco.in ügyfelei jelenleg a FunFair ügyfelei helyett a FUN token kereskedelmi tevékenység nagy részét generálják” – folytatta a nyilatkozatot.

“Ezt szem előtt tartva, és azért, hogy a jelképes gazdaság megőrizze nemrégiben elért sikereit, a FunFair beleegyezett abba, hogy FUN token állományaik nagy részét eladja a FreeBitco.in-nek.”

FUN egy ERC20 token, amely a Binance, a BitFinex, a HitBTC, a Changelly és az OKEx tőzsdéken, valamint olyan decentralizált tőzsdékeken szerepel, mint az Uniswap.

A FreeBitco.in Vision for FUN

A FreeBitco.in törekszik a FUN token, mint független entitás egy sor közelgő projekt révén.

“Az egyetlen célunk, hogy mostantól a FUN hasznosságának és értékének növelésén fáradozzunk” – mondta a FreeBitco.in. “Alaposan elkötelezettek vagyunk a hosszú távú növekedés mellett.”

Ennek megfelelően a FreeBitco.in a következő kezdeményezésekre készül:

1. A tokenek stratégiai égetése: A FreeBitco.in azt tervezi, hogy az alsó sor jelentős részét stratégiai módon megszerzi és elégeti a FUN tokeneket, hogy idővel növelje az értéküket.
  2. A likviditás javítása: A FreeBitco.in azon dolgozik, hogy növelje a FUN likviditását az összes piacon, így könnyen hozzáférhetővé és eladhatóvá tegye azt. Ezt bizonyítja a 3 millió dolláros kumulatív beáramlás a FUN / ETH és a FUN / USDC kereskedési párokban az utóbbi időben az Uniswap-on, és más tőzsdék is követni fogják.
  3. Új blokklánc: Az Ethereum blokklánc alapján a FUN büszke arra, hogy gyors, nyitott és biztonságos. A DeFi növekedése az Ethereumon azonban hosszú hónapok óta emeli a gázárakat, ami a felhasználók számára túl drágává teszi a FUN alkalmazását. A FreeBitco.in aktívan vizsgálja a FUN Token új, gyorsabb és olcsóbb blokkláncba történő áthelyezésének lehetőségeit.
  4. Dedikált pénztárca: A FreeBitco.in egy dedikált pénztárca létrehozásán dolgozik a FUN felhasználók számára, amelyek zökkenőmentesen működhetnek a különböző iGaming platformok között. A pénztárca azt is segítené a felhasználóknak, hogy FUN tokenjeiket több kripto- és fiat-pénznemre konvertálják.
  5. Proaktív fejlesztés: A FreeBitco.in egy fejlesztőcsapatot állít össze a FUN token köré épülő innovatív, fogyasztóknak szánt alkalmazások építéséhez, így több felhasználási esetet hozhat létre, erősíti a hasznosságot és elősegíti az örökbefogadását.
  6. Hatékony partnerségek létrehozása: A FreeBitco.in produktív partnerségeket és kapcsolatokat kíván létrehozni más iGaming-szervezetekkel, hogy népszerűsítse a FUN identitását mint tranzakciós pénznemet az online szerencsejátékban.

Megjegyzés: Ez nem partnerség a két szervezet, nevezetesen a FreeBitco.in és a FunFair Technologies között. A fent említett felvásárlás és vállalkozás a FreeBitco.in kizárólagos belátása szerint történik.

A FreeBitco.in-ről

A 2013-ban alapított FreeBitco.in az egyik legnagyobb kripto-gaming webhely és a világ hetedik legnagyobb online kaszinója (Forrás: SimilarWeb). A FreeBitco.in-t azért hozták létre, hogy elősegítse a Bitcoin hasznosságát és megkönnyítse annak elfogadását. Azóta azonban ugrásszerűen nőtt.

A teljesen automatizált, szabadalmaztatott tech-stack által működtetett FreeBitco.in tartalmaz egy egyszerű, de hatékony HI-LO kockajátékot, amelyet versenyek, jutalmak, jackpotok és egy népszerű Lamborghini ajándékozás egészít ki..

41 millió felhasználóval, 52 millió havi látogatással és évi 600 millió dolláros fogadási mennyiséggel jelentős a hatása a Bitcoin közösségre.

Hasznos Linkek

A FUN Token hivatalos weboldala: https://funtoken.io