A masternode-alapú blockchain lottó, a BitWin24 elárulja a jövőre vonatkozó terveit

A blokkláncot támogató, masternode-sorsolások nem új koncepció a kriptovaluta világban. A masternodes egy blokklánc hálózat valós idejű másolata, amelyet a masternode operátorok a nap 24 órájában fenntartanak. Számos különböző funkciót látnak el, amelyek közül a legjelentősebbek a blokkellenőrzés és a tranzakciók végrehajtása. A Masternode-tulajdonosok az általuk ellenőrzött blokkok értékének százalékával jutalmazzák őket, és kötelesek biztosítani a műszaki infrastruktúra teljes idejű rendelkezésre állását, valamint egy minimális biztosítékot a megfelelő kriptovaluta formájában, ami az érdekeiket összekapcsolja a fizetőeszközök pénzügyi stabilitásával. a hálózat.

Egy új, masternode-okat használó blockchain-lottó fokozta a játékot, mivel három további módszert vezetett be a résztvevők számára, hogy hosszú távon ismétlődő jövedelmet szerezzenek, és a szerencsejáték-szektor újítójának tekinthették magukat. A BitWin24 lehetőséget kínál arra, hogy pénzt keressen masternodes, a lottó főnyereményei, tét szerződések, ajánlási rendszer és a korai befektetések katalizátorként működő repülőgép-program révén..

Az út messze van

A BitWin24 mögött álló csapat immár több mint 5 éve foglalkozik a kriptovaluta színtérrel. Több éves fejlesztés után a BitWin24 a GetNode első projektjükkel bemutatta a világ első kezelt masternode készletét a kriptovilágban. Azok számára, akik nem ismerik a masternode-okat, ezek olyan hálózati csomópontok, amelyek egy blokklánc-hálózat valós idejű másolatát tárolják, ezáltal blokkellenőrzéssel és tranzakciókkal segítik más tevékenységek között. A GetNode volt az első olyan projekt, amely több kisebb befektető pénzeszközeit egyesítette és kezelte, lehetővé téve számukra, hogy masternode-tulajdonosokká váljanak, és bekapcsolódjanak az egyébként nehezen hozzáférhető piacba a magas tőkebefektetések és a műszaki infrastruktúra követelményei miatt. A GetNode elindítása óta a masternode tulajdonosok közössége százra nőtt, és véleményük elsöprő pozitív.

Miután több szinergiahatást talált a lottó fogalmával, a csapat felvetette a BitWin24, egy blokklánc alapú lottó ötletét, amely lehetővé tette a masternodák használatát, lehetőséget kínálva az ismétlődő jövedelmek előállítására, miközben támogatta a gazdaságot és a szükséges technikai infrastruktúrát. létfontosságú műveleteihez. Többéves fejlesztés után a projektet tavaly novemberben jelentették be hivatalosan a GetNode meglévő ügyfélkörének és több kulcsfontosságú befektetőnek. Röviddel ezután a BitWin24 sikeresen befejezte magáneladását, elegendő forrást gyűjtött a lottó alapjainak lefektetéséhez és a BWI pénztárca aktiválásához. A csapat a masternodák és a közösségépítés előértékesítésével kezdte, miután minden szükséges licencet kért, hogy minél több jogrendszerben teljes mértékben lottóvá válhasson, ami lehetővé teszi a BitWin24 számára, hogy a világpiacra célozzon és elérje a globális alkalmazást..

Idén márciusban a BitWin24 felsorolta az összes jelenlegi BWI masternodát a masternodes.online platformon, megkezdte globális érmeértékesítését, és ami a legfontosabb, online pénztárcájukon keresztül elindította a WinChain referral rendszert és a tétprogramot. Szeretnénk kitérni a kettőre, mivel ezek a BitWin24 projekt egyedülálló tulajdonságai. 

A WinChain néven ismert referral program lehetővé teszi a nagykövetek számára, hogy új játékosokat hozzanak a BitWin24-be, hogy jövőbeni nyereményük százalékát a jackpotokból és a jegyértékesítésből származó bevételek egy százalékába keressék. Ahogy a neve is sugallja, a program lehetővé teszi a hivatkozások összekapcsolását, ami azt jelenti, hogy jutalékot kereshet az ökoszisztémába közvetlen hivatkozásaival elhozott referenciákból. Ez a rendszer akár 12 szinttel lefelé haladhat a jackpot kifizetéseknél és 3 szint a jegyértékesítésből származó bevételeknél.

A BitWin24 online pénztárcán keresztül kínált tétprogram mind a kis-, mind a nagybefektetők számára egyszerű módszer, amely újragondolja a „hodl” fogalmát. Azok az emberek, akik passzívan szeretnének jövedelmet szerezni befektetés, lottójáték vagy az emberek BitWin24-re való eljutásának igénye nélkül, egyszerűen BWI-érméket helyezhetnek el a pénztárcában. A folyamat meglehetősen egyszerű, és nem igényel semmilyen beállítást, előzetes tudást vagy minimális befektetést a részvételhez. A felhasználó meghatározott időtartamra (például 3 hónapra) letölti az általa választott BWI-érmék összegét, és a szerződés lejártakor további 20% -ot visszakapja részesedését.. 

Mit tervezett a BitWin24 a jövőben

A világos irány meghatározása kulcsfontosságú, ha egy komplex projektet életre hívunk. A jó tervezés az egyik alapvető követelmény a sikerhez, különösen egy olyan piacon, ahol éles a verseny, és a felhasználó nagyfokú innovációt és megbízhatóságot vár el.

A BitWin24 az első sorsolás jegyértékesítését és a sorsolás elindítását 2020 augusztusában tervezte meg. Röviddel ezután a BWI érmét bevezetik a vezető tőzsdék és több pénztárca, például Bittrex, Binance, Kraken, Bitpanda, Poloniex kereskedésére. , Livecoin, Bitlish és még sok más. A csapat tovább dolgozik az ökoszisztéma bővítésén és további piacok fejlesztésén azzal a céllal, hogy 2021-ben piacvezetővé váljon a lottó- és fogadási szektorban. A belátható jövőben a BitWin24 célul tűzte ki az API fejlesztését az a BWI integrálása a meglévő vezető lottó- és szerencsejáték-platformokba, valamint a fizetések egyetemes pénznemének létrehozása.

A BitWin24 fontos jellemzője airdrop programjuk, amely az összes jövőbeni jackpot és a jegyértékesítésből származó bevétel 10% -ával jutalmazza azokat a befektetőket, akik ez év június vége előtt járultak hozzá. A program már él, és mindenki, aki jogosulttá válik arra, hogy részt vegyen benne, havonta automatikusan megkapja jutalmát. 

További információ a BitWin24 projektről https://bitwin24.com/en/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map