A Paxful Peer to Peer Crypto Exchange jelenleg a legnagyobb P2P piac Indiában!

Ahogy a kriptovaluta bevezetése növekszik a fejlődő országokban, egyre nyilvánvalóbb a peer-to-peer cserék iránti igény a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin stb. Vételének és eladásának megkönnyítése érdekében. A Paxful, a világ egyik legnagyobb P2P kriptotőzsdéje, célja a legjobb szolgáltatások nyújtása a felhasználók számára annak érdekében, hogy elősegítse a kriptográfia alkalmazását a világ fejlődő országaiban Latin-Amerikában, Afrikában és Ázsiában.

A Paxful egy vezető peer to peer Bitcoin csere, amelyet 2014-ben indítottak EasyBitz néven, lehetővé téve a felhasználók számára a BTC adásvételét különböző fizetési módok használatával, beleértve banki és banki átutalásokat, Paypal, Venmo, MPESA, Apple ajándékkártyákat stb..

Finom kriptográfia a fejlődő országokban

A kriptovaluta eszközök több befektető számára válnak vagyonként, vagy biztonságos menedékként, vagy diverzifikációs eszközként a portfóliójukban. Sőt, a fejlődő országok befektetői Bitcoin-t (BTC) és hasonló eszközöket vásárolnak az átutalások külföldre történő küldésének költségeinek csökkentése érdekében, valamint a hiperinfláló valuták fedezetéül az egész világon..

A Paxful és az egyik versenytársa, a LocalBitcoins által vezetett P2P rejtjeltőzsdék elsősorban a fejlett világra összpontosítanak, lehetővé téve a nem banki állampolgárok számára, hogy a BTC-t könnyen és hatékonyan vásárolják és adják el helyben társaiktól. Különösen India látja a kriptovaluta és a blockchain iránti érdeklődés hatalmas növekedését, mivel a Paxfulon forgalmazott összes heti mennyisége a múlt héten minden idők legmagasabb pontját érte el.

A kriptovaluta bevezetésének növekedése Indiában

A kriptovaluta és a blockchain technológia általános növekedése Indiában a szabályozás, a technológiai és a piaci szempontból nem volt más, mint figyelemre méltó.

Még 2018-ban a világ legnagyobb demokráciájának központi bankja, az Indiai Tartalékbank (RBI) drákói büntetésekkel általános tiltást vezetett be a kriptovalutákra. A banki betéti vagy hitelkártya-bankkártyás vásárlásokkal és az elektronikus átutalásokkal kapcsolatos nehézkes törvények sok indiai felhasználót a P2P-cserék felé terelnek.

Annak ellenére, hogy az Indiai Legfelsőbb Bíróság alkotmányellenesnek ítélte a lépést, és feloldotta az RBI-tilalmat, amely megnyitotta az országot a központosított tőzsdék Bitcoin piactereinek felemelkedése előtt, a P2P-tőzsdék továbbra is virágzanak az országban.

Eddig 2020-ban a heti összes forgalom a Paxfulon kereskedett.

A Paxful jelenleg vezeti a díjat, és több mint 18,81 millió dollár értékű BTC-kereskedést hajtott végre a platformon 2020 eleje óta.

A Paxful rekordmagasságot határoz meg az Indiában forgalmazott heti mennyiségekben

A diagramok szerint HasznosTulips.org, A Paxful ma a legnagyobb peer to peer kriptotőzsde Indiában a 2020-as magisztrális emelkedés után. Az elmúlt kilenc hónapban a P2P tőzsde az egyjegyű piaci részesedésből az iparágban legyőzött domináns versenytárs, a LocalBitcoins vezetőjévé nőtte ki magát. és más indiai piacvezetők.

India az ázsiai / csendes-óceáni térség második legnagyobb Bitcoin P2P-piaca, amely csak Kínában van lemaradva, mivel Paxful gyors piaci behatolása az országban útnak indítja Kína kihívását.

Helyi Bitcoins vs Paxful növekedés 2015 óta

2020 első 21 hetében a tőzsde legalább 1 millió dollárt jegyzett heti mennyiségben, az esetek 34 százalékában. Május eleje óta a heti kereskedésű Bitcoin-kötetek három egymást követő minden idők legmagasabb pontját – a május 17-én véget érő hetet – állítják, összesen 1,521 millió dollárt (ATH) rögzítve..

A tőzsde a felhasználóknak gyors módot kínál arra, hogy az indiai rúpiaikat Bitcoinra cseréljék, és fordítva, különböző vásárlók és eladók összekapcsolásával egy likvid piacon. Tehát hogyan csatlakozhat a Paxful mozgalomhoz, és egyszerűen vásárolhat és adhat el BTC-t az INR-nek?

Hogyan lehet eladni és eladni a BTC-t a Paxfulon

Ha még nincs fiókja a Paxfulon, akkor „Fiókot kell létrehoznia”, majd be kell jelentkeznie fiókjába. Kövesse az alábbi utasításokat.

  1. Menj a hivataloshoz Paxful weboldal.
  2. Válassza a „Bitcoin vásárlása” vagy a „Bitcoin eladása” lehetőséget a felső fülön található gombokon.

  1. Válassza az „Indiai rúpia” opciót, és keresse meg a felhasználók által a legjobb ajánlatokat és fizetési lehetőségeket az eredményül kapott oldalon.

Megjegyzés: Ne felejtse el alaposan ellenőrizni az eladó vagy a vevő hírnevét a kereskedelem megkezdése előtt, alaposan vizsgálja meg az egyes részleteket, és győződjön meg arról, hogy az eladója elérhető-e.

  1. Válassza ki a kívánt ajánlatot, és állítsa be a vásárolni kívánt összeget.
  2. Ha elégedett a megadott feltételekkel, kattintson az „Elfogadom a feltételeket és most vásároljon bitcoinokat” gombra.
  3. Az így kapott oldal csevegőmezőt biztosít a vevő és az eladó között a részletek megosztása érdekében.
  4. Miután elküldte a fizetést, kattintson a „Fizetett” gombra a Bitcoins fogadásához.

A csere azonban korlátot szab azoknak a forgalomnak, amelyekkel nem ellenőrizhető. A kereskedési korlátok növelése érdekében ellenőrizze e-mail címét és azonosítóját.

Következtetés

Paxful növekedése az indiai kriptográfiai közösségben és több száz fizetési lehetősége vad cserepiaci előnyt kínál a versenyhez képest. A gyors és olcsó vételi és eladási funkciók révén a Paxful az ideális P2P-tőzsde egy darab Bitcoin megszerzéséhez Indiában!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map