A Sportsbet.io exkluzív 360 ° -os kriptovaluta által támogatott VR videóélményt indít az otthoni sport szórakoztatás újradefiniálása érdekében

2021. február 10, Tallinn, Észtország: A Southampton FC-vel kötött klubtársulásuk részeként, cryptocurrency sportsbook Sportsbet.io létrehoztak egy új VIP élményt, amely a virtuális valóság (VR) technológiáját felhasználva teremti meg otthon a meccs varázsát. A nézők mostantól teljes 360 ° -os videókat nézhetnek exkluzív futballtartalmakról közvetlenül mobileszközeikről, az innovatív új kezdeményezés részeként. 

A VR újradefiniálása kriptovalutával

A kreatív koncepció célja a tőkeáttétel Sportsbet.ioMeccsnapi jogai a szentekkel, hogy bevonják a futballrajongókat, és oktassák őket a kriptovalutáról. A kezdeményezés részeként a résztvevő influencereknek Bitcoin értéket biztosítanak, amelyet felhasználhatnak saját egyedi VIP élményük létrehozásához, például egy stadion legendás turnéval vagy egy első soros üléssel az edzőtéren.

A Sportsbet.io labdarúgó-partnerségével újradefiniálja a rajongói élményt, ötvözve a csúcstechnológiát és a kriptovaluta-szakértelmüket, exkluzív élményeket nyújtva, amelyek jutalmazzák a Southampton nagy globális rajongói körét és a Sportsbet.io ügyfeleit. A kezdeményezés a Sportsbet.ioÁllandó innovációs törekvése, és a sportfogadás úgy véli, hogy a kriptovaluta szerepe a sportban csak növekszik.

Az első virtuális valóság-élményt 2006-ban adták át 2020 december megelőzve a Southampton FC Manchester City elleni hazai meccsét, és bemutatta a Szent Mária-stadion turnéját a Saints legendáival, Franny Benalival és Matthew Le Tisserrel, valamint egy büntető mesterkurzust a Le Tissierrel. 2021 folyamán nagyobb aktivitás várható, és tovább bővítheti a klub által támogatott tapasztalatokat.

Tim Heath, a Coingaming csoport alapítója, megállapított: 

Úgy gondoljuk, hogy a kriptovalutának nagy jövője van a futballban, és mi közvetlenül mögötte állunk. Az ilyen rajongói tapasztalatok mellett most láttuk az első Bitcoin-átutalást, amikor egy futballistát kriptovaluta használatával vásároltak és aláírták a DUX Internacional de Madridhoz, az év elején pedig az NFL profi futballistája, Russell Okung azt mondta, hogy fizetését Bitcoin-ban kapja meg. Valószínűleg többet fogunk látni ugyanarról – a kluboktól kezdve új módszereket találni a szurkolókkal való kapcsolattartáshoz egy meccsnapon, egészen az üzleti tevékenység végzéséig. “

A játék hazahozása

A kezdeményezést a Sportsbet.io PR ügynöksége fejlesztette ki Biztosíték válaszul a Covid-19 járványra, digitális megoldásként működtetve a meccsnapi jogokat egy zárt ajtók mögött működő környezetben. A 360 élő tartalom és magával ragadó történetmesélés előállítását a díjnyertes VR nyújtotta & AR ügynökség East City Films

A tartalmat a Pico neo2 headset segítségével juttatja el az influencerekhez Pico Interactive, akik szakosodott VR megoldások nyújtására üzleti vállalkozások számára a USA, Kanada, Európa, Afrika és Ázsia. Az egyedülálló 360 ° -os videotartalom a hivatalos Sportsbet YouTube-csatornán érhető el, és megtekintéséhez nincs szükség VR-headsetre vagy további technikára. 

A Southampton Football Club kereskedelmi vezérigazgatója, David Thomas, megjegyezte: 

„Digitális megközelítésünk klubként mindig a tartalom jelenlegi állapotának újradefiniálására törekedett, és izgatottak voltunk a közös értékek között a Sportsbet.io csapata között. A jelenleg folyó munka öröm, hogy részt veszünk benne, és szeretnénk biztosítani, hogy minél több rajongónk tapasztalja ezt a Szent Mária nosztalgiát. Alig várjuk a rajongóink teljes visszatérését, de közben a Sportsbet.io talált egy innovatív módszert annak biztosítására, hogy klubunk és szurkolóink ​​kapcsolatban maradhassanak egymással. “

A Sportsbet régóta a kriptovaluta úttörőjeként ismert és annak esetleges felhasználási esete a sportiparban. A kriptovaluta bevezetésének hosszú távú támogatásától kezdve a Premier League csapataival való együttműködéséig Southampton FC és Arsenal FC, A Sportsbet vezető szerepet töltött be a kriptovaluta sport általi oktatásában. Ezzel az új csúcskategóriás VR technológiával a nézők folytathatják a Sportsbet utazást az elérhető teljes 360 ° -os tartalommal A Sportsbet.io YouTube-csatornája.

A Sportsbet.io webhelyről


Alapították 2016 a Coingaming csoport részeként, Sportsbet.io a vezető Bitcoin sportfogadás. A Sportsbet.io újrafogalmazta az online fogadási helyet az élvonalbeli technológiák ötvözésével, a kriptovaluta-szakértelemmel és azzal a szenvedéllyel, hogy játékosainak a végső szórakoztató, gyors és tisztességes játékélményt kínálja. 

A Sportsbet.io a fogadási tevékenységek széles skáláját kínálja az összes főbb sportágban és az eSportban, és többet kínál a játékosoknak 350 000 meccs előtti esemény évente és átfogó játék közbeni tartalom. A Sportsbet.io az első rejtjelező sportfogadás, amely bemutatja az összes főbb sportágban folyó streaminget, valamint a pénzkifizetési funkciót, vezető szerepet tölt be mind az online sportfogadásban, mind pedig a kriptográfiai közösségben. fogadási szolgáltatás, kb 1,5 perc az ipar leggyorsabbjai között. 

További információ a Sportsbet.io webhelyről:https://sportsbet.io/

Tudjon meg többet a Coingamingrólhttp://coingaming.io/

A teljes 360 ° -os tartalom megtekintése a Sportsbet.io YouTube-csatornáján – https://youtube.com/c/Sportsbet-io

Média elérhetőségei

Kapcsolattartó neve: Bitcoin PR Buzz Press Team

Kapcsolattartó e-mail: [e-mail védett]

A Sportsbet a tartalom forrása. Ez a sajtóközlemény csak tájékoztatási célokat szolgál. A virtuális pénznem nem törvényes fizetőeszköz, a kormány nem támogatja, és a számlákra és az egyenlegekre nem vonatkoznak a fogyasztók védelme. A kriptopénzek és a tokenek rendkívül változékonyak. Nincs garancia sem stabil értékre, sem pedig semmilyen értékre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map