A Sportsbet.io exkluzív 360 ° -os kriptovaluta által támogatott VR videóélményt indít az otthoni sport szórakoztatás újradefiniálása érdekében

2021. február 10, Tallinn, Észtország: A Southampton FC-vel kötött klubtársulásuk részeként, cryptocurrency sportsbook Sportsbet.io létrehoztak egy új VIP élményt, amely a virtuális valóság (VR) technológiáját felhasználva teremti meg otthon a meccs varázsát. A nézők mostantól teljes 360 ° -os videókat nézhetnek exkluzív futballtartalmakról közvetlenül mobileszközeikről, az innovatív új kezdeményezés részeként.

A VR újradefiniálása kriptovalutával

A kreatív koncepció célja a tőkeáttétel Sportsbet.ioMeccsnapi jogai a szentekkel, hogy bevonják a futballrajongókat, és oktassák őket a kriptovalutáról. A kezdeményezés részeként a résztvevő influencereknek Bitcoin értéket biztosítanak, amelyet felhasználhatnak saját egyedi VIP élményük létrehozásához, például egy stadion legendás turnéval vagy egy első soros üléssel az edzőtéren.

A Sportsbet.io labdarúgó-partnerségével újradefiniálja a rajongói élményt, ötvözve a csúcstechnológiát és a kriptovaluta-szakértelmüket, exkluzív élményeket nyújtva, amelyek jutalmazzák a Southampton nagy globális rajongói körét és a Sportsbet.io ügyfeleit. A kezdeményezés a Sportsbet.ioÁllandó innovációs törekvése, és a sportfogadás úgy véli, hogy a kriptovaluta szerepe a sportban csak növekszik.

Az első virtuális valóság-élményt 2006-ban adták át 2020 december megelőzve a Southampton FC Manchester City elleni hazai meccsét, és bemutatta a Szent Mária-stadion turnéját a Saints legendáival, Franny Benalival és Matthew Le Tisserrel, valamint egy büntető mesterkurzust a Le Tissierrel. 2021 folyamán nagyobb aktivitás várható, és tovább bővítheti a klub által támogatott tapasztalatokat.

Tim Heath, a Coingaming csoport alapítója, megállapított:

Úgy gondoljuk, hogy a kriptovalutának nagy jövője van a futballban, és mi közvetlenül mögötte állunk. Az ilyen rajongói tapasztalatok mellett most láttuk az első Bitcoin-átutalást, amikor egy futballistát kriptovaluta használatával vásároltak és aláírták a DUX Internacional de Madridhoz, az év elején pedig az NFL profi futballistája, Russell Okung azt mondta, hogy fizetését Bitcoin-ban kapja meg. Valószínűleg többet fogunk látni ugyanarról – a kluboktól kezdve új módszereket találni a szurkolókkal való kapcsolattartáshoz egy meccsnapon, egészen az üzleti tevékenység végzéséig. “

A játék hazahozása

A kezdeményezést a Sportsbet.io PR ügynöksége fejlesztette ki Biztosíték válaszul a Covid-19 járványra, digitális megoldásként működtetve a meccsnapi jogokat egy zárt ajtók mögött működő környezetben. A 360 élő tartalom és magával ragadó történetmesélés előállítását a díjnyertes VR nyújtotta & AR ügynökség East City Films

A tartalmat a Pico neo2 headset segítségével juttatja el az influencerekhez Pico Interactive, akik szakosodott VR megoldások nyújtására üzleti vállalkozások számára a USA, Kanada, Európa, Afrika és Ázsia. Az egyedülálló 360 ° -os videotartalom a hivatalos Sportsbet YouTube-csatornán érhető el, és megtekintéséhez nincs szükség VR-headsetre vagy további technikára.

A Southampton Football Club kereskedelmi vezérigazgatója, David Thomas, megjegyezte:

„Digitális megközelítésünk klubként mindig a tartalom jelenlegi állapotának újradefiniálására törekedett, és izgatottak voltunk a közös értékek között a Sportsbet.io csapata között. A jelenleg folyó munka öröm, hogy részt veszünk benne, és szeretnénk biztosítani, hogy minél több rajongónk tapasztalja ezt a Szent Mária nosztalgiát. Alig várjuk a rajongóink teljes visszatérését, de közben a Sportsbet.io talált egy innovatív módszert annak biztosítására, hogy klubunk és szurkolóink ​​kapcsolatban maradhassanak egymással. “

A Sportsbet régóta a kriptovaluta úttörőjeként ismert és annak esetleges felhasználási esete a sportiparban. A kriptovaluta bevezetésének hosszú távú támogatásától kezdve a Premier League csapataival való együttműködéséig Southampton FC és Arsenal FC, A Sportsbet vezető szerepet töltött be a kriptovaluta sport általi oktatásában. Ezzel az új csúcskategóriás VR technológiával a nézők folytathatják a Sportsbet utazást az elérhető teljes 360 ° -os tartalommal A Sportsbet.io YouTube-csatornája.

A Sportsbet.io webhelyről

Alapították 2016 a Coingaming csoport részeként, Sportsbet.io a vezető Bitcoin sportfogadás. A Sportsbet.io újrafogalmazta az online fogadási helyet az élvonalbeli technológiák ötvözésével, a kriptovaluta-szakértelemmel és azzal a szenvedéllyel, hogy játékosainak a végső szórakoztató, gyors és tisztességes játékélményt kínálja.

A Sportsbet.io a fogadási tevékenységek széles skáláját kínálja az összes főbb sportágban és az eSportban, és többet kínál a játékosoknak 350 000 meccs előtti esemény évente és átfogó játék közbeni tartalom. A Sportsbet.io az első rejtjelező sportfogadás, amely bemutatja az összes főbb sportágban folyó streaminget, valamint a pénzkifizetési funkciót, vezető szerepet tölt be mind az online sportfogadásban, mind pedig a kriptográfiai közösségben. fogadási szolgáltatás, kb 1,5 perc az ipar leggyorsabbjai között.

További információ a Sportsbet.io webhelyről:https://sportsbet.io/

Tudjon meg többet a Coingamingrólhttp://coingaming.io/

A teljes 360 ° -os tartalom megtekintése a Sportsbet.io YouTube-csatornáján – https://youtube.com/c/Sportsbet-io

Média elérhetőségei

Kapcsolattartó neve: Bitcoin PR Buzz Press Team

Kapcsolattartó e-mail: [e-mail védett]

A Sportsbet a tartalom forrása. Ez a sajtóközlemény csak tájékoztatási célokat szolgál. A virtuális pénznem nem törvényes fizetőeszköz, a kormány nem támogatja, és a számlákra és az egyenlegekre nem vonatkoznak a fogyasztók védelme. A kriptopénzek és a tokenek rendkívül változékonyak. Nincs garancia sem stabil értékre, sem pedig semmilyen értékre.