A Tether Gold (XAUT) most megvásárolható a Simplex-en keresztül hitel- és betéti kártyák segítségével, a Celsius Hálózaton

A mai naptól kezdve bárki, aki Celsius hálózatot használ, 50 dollárért vásárolhat XAUt-t az alkalmazásban. Vásárolja meg a világ vezető aranyjelét, Tether Gold, bármely betéti vagy hitelkártyával, és nem fizet díjat. Akkor keresjen 4% aranyat minden évben úgy, hogy a megvásárolt XAUt-t Celsius-szal tartja

New York, 2020. május 28 – Kripto hitelezési platform Celsius hálózat bejelentette a Tether Gold (XAUT), egy digitális eszköz, amelyet teljes egészében Svájcban letétbe helyezett fizikai arany biztosít. A Celsius-felhasználók most megvásárolhatják a Tether Gold-ot betéti és hitelkártyák használatával, köszönhetően a platform és a fiat infrastruktúra vezetőjének Simplex.

Az év elején piacra dobott Tether Gold gyorsan a világ vezető arany jelzőjévé vált, egy XAUT egy troy finom uncia aranyat képvisel egy londoni aranyszállítási bárban. Az XAUT tokenek a tulajdonos pénztárcájából bármelyik on-line címre átvihetők, minden egyes on-chain címhez külön aranyrudat társítva, ahol az XAUT van.

A Celsius Network hozzáadta a Tether Gold-ot egy olyan időszakban, amikor a befektetők fedezni akarják a növekvő dollárinfláció veszélyét, a központi bankok pedig 20 tonna dollár feletti monetáris ösztönző csomagokat hoztak létre a folyamatban lévő járvány nyomán. Az arany már régóta a legmegbízhatóbb, inflációbiztos, nem korrelált eszköznek számít kemény pénzállapota miatt. A Tether Gold piaci kapitalizációja jelenleg 88 millió dollár.

A Tether Gold globális hitel- és betéti kártyákkal történő vásárlása a Simplex-en keresztül kizárólag a Celsius Network számára érhető el, és megszünteti a hozzáférési korlátot azon befektetők előtt, akik az arany kitettségét keresik anélkül, hogy letétbe helyeznék azt. A Tether Gold megtartása vonzó javaslat a felhasználók számára, mivel megtarthatják a fizikai arany tulajdonjogát anélkül, hogy át kellene menniük az arany kereskedőkön, fizetniük a biztosításért, vagy aggódniuk kell a biztonságért..

“Örülünk, hogy hozzáférést tudunk biztosítani a tömegekhez egy olyan fontos eszköz megvásárlásához, mint a Tether Gold” – mondta Alex Mashinsky, A Celsius Network vezérigazgatója. “A Celsius tagjai egy ideje már blockchain alapú arany jelzőt kértek, és a Simplexszel való együttműködésünk még egyszerűbbé teszi a magas hozamok vásárlását, tárolását és keresését egy helyen.”

.

„A Simplex mindig örömmel tölti el kínálatunkat – piacvezetőként folyamatosan arra törekszünk, hogy növeljük az eszközök és platformok elérhetőségét. Örülünk, hogy a Celsius-felhasználók 50 dollárért vásárolhatnak Tether Gold-ot a zászlóshajó onramp megoldásunkon keresztül, amely minden felhasználó számára további rugalmasságot biztosít. ”- mondta Nimrod Lehavi, a Simplex vezérigazgatója és társalapítója.

A 2018-ban elindított Celsius Network nemrég meghaladta a 100 000 aktív felhasználót, és bejelentette, hogy a Covid-19 segélyezési erőfeszítéseinek részeként USD és stablecoin kölcsönöket kínál kriptográfiai eszközeik ellen csak 1% -os THM-mel. A platform most a Gold ellen nyújt kölcsönöket a Celsius missziójának meghosszabbítása érdekében, hogy igazságos és átlátható pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson a digitális eszközök tulajdonosainak világszerte, és több mint 8,2 milliárd dollár értékű hitelt kapott..

A Tether Gold mellett a Celsius Network és a Simplex támogatja a BTC, BCH, ETH, LTC, XRP és számos más vezető kriptovaluta alkalmazásvásárlását. Eredeti CEL-jele eközben kizárólagos hozzáférést biztosít a Celsius-tagoknak a digitális eszközök legjobb pénzügyi szolgáltatásaihoz. 

Ezt az integrációt követően a Celsius-anyanyelvi CEL tokent hitel- / betéti kártya használatával is meg lehet majd vásárolni a Simplex infrastruktúrán keresztül. A Celsius-tagok 25 különböző virtuális kriptovalután kamatozhatnak a CEL iránt, akár 30% -os árfolyamon is; hitelkamat-befizetéseket is teljesíthetnek CEL tokenekben, akár 30% -kal kevesebb engedménnyel, mint kriptóban vagy fiatban fizetve.  

A Celsius Networkről

A Celsius Network a mobilalkalmazáson keresztül elérhető magas kamatozású jövedelem és alacsony költségű hitelek révén világszerte kielégíti a mai fogyasztók pénzügyi igényeit. Arra a meggyőződésre épülve, hogy a pénzügyi szolgáltatásoknak csak azt kell tenniük, ami a betétes közösség érdekeit szolgálja, a Celsius egy blockchain alapú piactéri platform, ahol a tagság hozzáférést biztosít olyan kurátori pénzügyi szolgáltatásokhoz, amelyek a hagyományos pénzügyi intézményeken keresztül nem állnak rendelkezésre. További információkért látogasson el a www.celsius.network oldalra.

A Simplexről


A Simplex egy EU-engedéllyel rendelkező pénzintézet, amely a kripto- és fiatipart áthidalja a hitelkártyás fizetések feldolgozásával, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kriptot vásároljanak hitelkártyájukkal (onramp), valamint fiatvá (offramp) konvertálják őket. Több mint 140 partner, köztük a legfontosabb kriptográfiai tőzsdék és devizák által használt Simplex megoldása lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy üzleti növekedésükre összpontosítsanak, 100% -os nulla kockázatú garanciát kínálva csalási visszaterhelés esetén. A Simplex megoldás, amelyet a legmodernebb AI támogat, blokkolja a csaló felhasználókat, és lehetővé teszi a törvényes felhasználók számára, hogy könnyedén teljesítsék a fizetéseket. Ha többet szeretne megtudni, látogasson el www.simplex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map