Az uralkodó kereskedési platformok 13-szor többet fizetnek a kereskedőknek, mint a CPH Crypto

A legújabb számítások egyértelműen dokumentálják, hogy a domináns kripto kereskedési platformok akár 13-szor drágábbak az aktív kripto kereskedők számára, mint az új Skandináv csereprogram CPH Crypto.

2020. december 16., Koppenhága, Dánia – A kriptopiacon minden swing kereskedő, nappali kereskedő és scalper ismeri a kereskedési díjak fontosságát és azt, hogy ezek a díjak gyakran rendkívül megnehezítik-e a nagyfrekvenciás kereskedelemen alapuló kereskedési stratégiák folytatását. A kereskedők körében általánosan ismert, hogy a költségek egyszerűen megölik a profitot.

A verseny és az átláthatóság hiánya megakadályozza a kereskedőket a profitszerzésben. A probléma egyszerű: Eddig gyakorlatilag hiányzott a verseny a díjakról a kriptográf kereskedési piacon, és a domináns kereskedési platformok képesek voltak túlzott tranzakciós díjakat felszámolni és megúszni az átlátszatlan árképzési struktúrákat, ami rendkívül megnehezítette. hogy az ügyfelek kitalálják, hogy valójában összesen mit fizetnek az általuk igénybe vett szolgáltatásokért.

A probléma oka a kriptopiac éretlensége. Húsz évre visszatekintve a hagyományos részvény-, kötvény- és devizapiac ugyanazon a fejlődési szakaszon volt, mint napjainkban a kriptopiac, és a kriptopiachoz hasonlóan a hagyományos piacot is néhány nagyon nagy szereplő uralta, akik képesek voltak nagyon magas árak a verseny és az átláthatóság hiánya miatt.

A díjstruktúrák azonnali megzavarása

„Végül új szereplők léptek a piacra, és elkezdték megzavarni az uralkodó szereplők árazási modelljeit és lehajtani az árakat. Ma pedig a hagyományos kereskedési díjak

a termékek csak töredékei annak a szintnek, amelyet a jelenlegi kriptopiacon látunk. ”

mondja Jan Andersen vezérigazgató, a CPH Crypto, és folytatja:

„Csapatunk ezt tudja, mert a régi kereskedési világban gyökerezünk. Deklarált küldetésünk az, hogy megzavarjuk a domináns kriptográfusokat azáltal, hogy ügyfeleinknek olyan díjakat kínálunk, amelyek jóval alacsonyabbak e játékosok díjai alatt. A történelem nyilvánvalóan megismétli önmagát, csak ezúttal a kereskedőknek nem kell húsz évet várniuk, mielőtt a díjak ésszerű szintre csökkennek. A CPH Crypto úgy döntött, hogy azonnal csökkenti a díjakat. ”

Vigyázz a rejtett díjakra

Ahhoz, hogy teljes képet kapjon egy adott bróker vagy tőzsde kereskedési díjairól, mind a jutalékokat, mind az elosztást figyelembe kell vennie. A kereskedők hajlamosak megfeledkezni az árrés hatásáról az összköltségekre, annak ellenére, hogy a felár gyakran ott rejtőzik a teljes díjak legjelentősebb részében, különösen akkor, ha úgynevezett jutalékmentes brókereken vagy tőzsdéken kereskednek.

Jellemzően ezek a brókerek / tőzsdék általában kompenzálják a jutalék díjának hiányát azáltal, hogy erősen növelik a különbözetet – az ajánlati ár és az eladási ár közötti különbséget -, amely lehetővé teszi számukra, hogy inkább a feláron szerezzék meg árrésüket. Ráadásul a kereskedőknek nem szabad megfeledkezniük arról, hogy a pénzkezelés magas díjai – például a betétek és a kifizetések – szintén hozzáadódnak a teljes költségekhez.

Rendkívüli árkülönbségek akár 1,249%

A díjak közötti rendkívüli különbségek bizonyítása érdekében CPH Crypto és négy globálisan domináns kereskedési platform, a CPH Crypto konkrét példákon alapuló ár-összehasonlítási sort végzett. Négy fő platform Binance, Kraken, Coinbase Pro és eToro, és a példák egy hónapos, 1000 USD, 10 000 USD, 200 000 USD és 500 000 USD kriptokereskedelmi volumenen alapulnak. Összefoglalva, az összehasonlítás eredményei a következők:

Havi 1000 USD-vel

• A legolcsóbb platform: CPH Crypto díjakkal együtt: 0,6 USD
  • A legdrágább platform: Coinbase Pro összesen díjakkal: 5,0 USD
  • Különbség 4,4 USD / 733%

10 000 USD-val havonta

• A legolcsóbb platform: CPH Crypto összesen díjakkal: 6 USD
  • A legdrágább platform: eToro összesen díjakkal: 37,5 USD
  • Különbség: 31,5 USD / 525%

200 000 USD-val havonta

• A legolcsóbb platform: CPH Crypto díjakkal összesen: 79 USD
  • A legdrágább platform: eToro összesen díjakkal: 750 USD
  • Különbség: 671 USD / 849%

500 000 USD-val havonta

• A legolcsóbb platform: CPH Crypto összesen díjakkal: 139 USD
  • A legdrágább platform: eToro összesen díjakkal: 1.875 USD
  • Különbség 1736 USD / 1,249%

(2020 második negyedévében összegyűjtött számok. Lásd: ez az oldal további információért)

„Minden az egyben” fix díj. Korlátlan kereskedés 39 USD / hó áron

A CPH Crypto filozófiája szerint a kereskedőknek csak a stratégiájukra kell koncentrálniuk, és nem a költségekre, amikor kereskednek. Éppen ezért a CPH Crypto ellentmond a kriptopiacon tapasztalható magas kereskedési díjak trendjének, és mélyreható diszkontált fix „all-in-one” díjat kínál, mindössze 39 USD / hó korlátlan kereskedésért, vagy csupán 0,04 pct jutalékért. tranzakciónként egyetlen kereskedéshez.

További információért keresse fel a CPH Crypto webhelyet: https://cphcrypto.com/

Média elérhetőségei

Kapcsolattartó neve: Jan Andersen

Elérhetőség: +45 4060 3239

Kapcsolattartó e-mail: [e-mail védett]

A CPH Crypto a tartalom forrása. Ez a sajtóközlemény csak tájékoztatási célokat szolgál. Az információ nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlatnak. A virtuális pénznem nem törvényes fizetőeszköz, a kormány nem támogatja, és a számlákra és az egyenlegekre nem vonatkoznak a fogyasztók védelme. A kriptopénzek és a tokenek rendkívül változékonyak. Nincs garancia sem stabil értékre, sem pedig semmilyen értékre.