FORSAGE indítsa el xGOLD programját az ETH-ban

ELFOGADÁS – az egyik legvitatottabb MLM projekt 2020-ra, az Ethereumban készül elindítani xGOLD marketing programját. Emlékeztetőül: a program TRON blokkláncon való létezésének mindössze két hónapja alatt a FORSAGE közösség 55% -kal növekedett. Több mint 100 ezer új felhasználó. Az xGOLD résztvevői 16 millió dollárt kerestek! A FORSAGE közösség tagjai általában csak 500 000 000 dollárt kerestek a projekt fennállásának 6 hónapja alatt, egyedül az Ethereum blokkláncon keresztül. Ezek az adatok könnyen bizonyíthatók az Etherscan szolgálat statisztikáival.

Kripto rajongók, akik tanulmányozták a ELFOGADÁS jelenség, elemezték a projekt intelligens szerződés statisztikáit az Ethereumról. Megállapították, hogy a FORSAGE közösség tagjai 2020 tavasza óta több mint félmilliárd dollárt kerestek az ETH blockchain változatán, eltekintve a TRON blockchain bevételeitől.

A FORSAGE ETH intelligens szerződés nyilvánosan elérhető, ezért az Etherscan-en való megtalálása nem nagy ügy. Magának a szerződésnek és az összes tranzakciónak az ellenőrzéséhez lépjen a következőre: https://etherscan.io/txs?a=0x5acc84a3e955Bdd76467d3348077d003f00fFB97

Eddig a tranzakciók száma már megközelíti a 3,5 milliót, és 24 óránként hozzáadódik 700-800, különböző összegű tranzakció. Idetartoznak a 0,05 és 0,8 ETH közötti közepes méretű, 1,6 és 6,4 ETH közötti közepes méretű és 50 ETH feletti nagy tranzakciók. Érdemes megjegyezni, hogy a pénzt nem tárolják a FORSAGE intelligens szerződésben. Ehelyett minden egyes kifizetés közvetlenül a partnerhez kerül. Vagyis az okos szerződésre küldött bármely összeg a Közösség tagjának jövedelmévé válik.

A FORSAGE alkalmazásban az összes pénzt automatizált intelligens szerződés kezeli, és minden tranzakció nyomon követhető. Jelenleg a platform egy verziójáról beszélünk az Ethereum blokkláncon, de a platformon megtalálható egy verzió a TRON-on is, ahol egyedülálló marketing program, az xGOLD indult 2020 októberében. Az xGOLD felülmúlta a korábbi teljesítményrekordokat. a FORSAGE-ban. Ma mindenki új rekordokra készül az ETH-n!

Most az ötlet szerzői arra készülnek, hogy elindítsák az xGOLD-ot az Ethereum blokkláncon, ami tovább növeli a FORSAGE platform népszerűségét az ETH-n, és ezt követően – felhasználói bevételeit.

Korábban az xGOLD-ot csak a TRON blokkláncon érhette el, de ez hamarosan megváltozik. A technikai nehézségek miatt korábban lehetetlen volt az xGOLD telepítése az ETH-ra, de végül a fejlesztőknek sikerült. A marketing lényege ugyanaz marad – teljesen megegyezik azzal, amit megszoktunk. A jövedelem azonban lényegesen magasabb lesz, mivel az Ethereum közösség nagyobb.

Az ok, amiért nem lehetett elindítani az xGOLD-ot az ETH-n, az okos szerződések működése volt az ETH-hálózaton. Az összes blokklánc-tranzakciót egy elosztott főkönyvben rögzítik, és millió példányban kell örökké tárolni. Ennek lehetővé tétele érdekében a programozási nyelvet az Ethereum fejlesztői a lehető legnagyobb mértékben optimalizálták és egyszerűsítették. Ezek a technikai korlátozások lehetetlenné tették az xGOLD bevezetését az ETH-n. A nagy adatkészletekből álló lekérdezések miatt a tranzakciók nehézkesek és drágábbak (drágábbak, mint a pénztárcák közötti szokásos tranzakciók). A fejlesztők által a program TRON-on történő megvalósítása során szerzett tapasztalatok segítettek a kérések lehető legnagyobb optimalizálásában. Lehetővé tette számukra a program teljes funkcionalitású elindítását, kiküszöbölve a Közösség tagjai számára indokolatlanul magas tranzakciós díjak kérdését.

• Három FORSAGE marketing program tökéletesen kiegyensúlyozott. Az x3 a legaktívabb partnerek számára nyújtja a leggyorsabb eredményt, az x4 pedig középtávú stratégiának nevezhető, mivel egyes esetekben 100% -os profithoz jut a második sorból. Az xGOLD az egyik legvonzóbb a kezdők többsége számára – a legtöbb kiegészítő funkciót kínálja, mindenki egy nagy csapat részének érezheti magát, ahol az emberek együtt nőnek. Így minden program összekapcsolódik egymással. Ez egy nagyon fontos pont. Ha a FORSAGE marketing csak a legaktívabb partnereket jutalmazná, akkor az újoncok haboznának csatlakozni, – mondják a program szerzői hivatalos videójukban, amely a linken található: https://youtu.be/cpXDvVGL794, ahol elmagyarázzák, mennyire fontos volt számukra az xGOLD elindítása az ETH-n.

xGOLD dióhéjban. Más marketing programokkal összehasonlítva az xGOLD megnövekedett számú továbbterjedést és jobb csapatinterakciós útvonalakat kínál. Minden leányvállalat megkapja a saját okos szerződését, amikor feliratkozik.

Az xGOLD-ban a slotok költségeinek növekedése rendkívül egyszerű: minden slot kétszer annyiba kerül, mint az előző. A növekedés szigorúan a Fibonacci numerikus szekvencia, vagyis az aranyarány szerint halad.

Nem meglepő, hogy az Ethereum blokkláncon futó ilyen típusú marketing iránt volt igény, amely ma szélesebb körben elterjedt. A hálózat átlátható, a lehető leg decentralizáltabb, és ami a legfontosabb: a fejlesztők megtalálták a tökéletes módot a platformon belüli tranzakciók optimalizálására. A program Ethereumon történő elindítása után minden felhasználó megkapja a saját intelligens szerződését, biztosítva, hogy az xGOLD 100% -osan helyesen dolgozzon nekik.

Ez elképesztő kilátás az ETH 2.0 hálózat elindításának fényében, és a blokklánc technikai jellemzői miatt kockázatmentes forgatókönyv. Az új felhasználók aktív beáramlása miatt a FORSAGE valamennyi résztvevőjének jövedelmezőségének valóban kézzelfogható növekedését várjuk